Tocmit de soţ în secret… să fac sex cu soţia lui (4)

… În drum spre baie am observat că încerca să-şi ascundă goliciunea cu prosopul, deşi nu ar fi trebuit să-i fie ruşine. Pe lângă faptul că avea un trup superb, noi doi tocmai făcusem sex mai devreme, ne-am văzut dezbrăcaţi, ne-am atins unul pe altul. Nedorind să insist prea mult, la duş, am apucat doar să ne îmbrăţişăm puţin, câteva săruturi şi mângâieri, apoi m-am spălat rapid şi am ieşit, lăsând-o pe ea să stea cât doreşte, să se simtă în largul ei. Imediat ce a ieşit m-am dus spre ea, abia reuşise să se usuce superficial, dar nu conta. Am tras-o spre cel mai apropiat zid şi am lipit-o de el. …

Nu părea speriată, mă privea cu ochii mari, în aceeaşi atmosferă nocturnă. Braţele se înşurubase în jurul gâtului. Prosopul l-am lăsat să cadă la picioarele ei. Penisul creştea vizibil, împungând-o în abdomen. Voiam să se simtă dominată, neputincioasă la tot ce voiam să pun în practică. I-am prins mâinile, le-am tras către ea, apoi le-am lipit de zid deasupra capului, fără să o strâng prea tare.

Contactul vizual dintre noi a rămas în permanenţă. M-am repezit spre ea şi am sărutat-o pe gură, apăsam puternic, de câteva ori smucindu-mi capul brusc. Eram flămând de ea. Mi-o doream atât de tare de parcă nici o dată nu aveam să ne mai întâlnim, iar dacă tot se întâmpla între noi, măcar să rămână ceva memorabil.

Din acel moment, voiam să fie totul spontan, fără să aibă timp să reacţioneze, să se împotrivească fizic. Întâi am apăsat-o de umeri să se lase la podea, lipită de zid. Mi-a simţit penisul erect atingându-i obrazul, a vrut să-l cuprindă cu mâna, dar nu i-am dat voie. A deschis gura şi l-a prins cu buzele… lipită cu spate de zid nu se putea mişca. Mişcările mele înainte şi înapoi făceau ca penisul să intre mai mult sau mai puţin în gura ei. De câteva ori am încercat să împing mai mult de jumătate, dar m-am oprit. Îmi umezise penisul destul de mult, saliva abundentă se scurgea şi pe mochetă.

Brusc m-am oprit, am ridicat-o de mijloc până la nivelul meu, picioarele încolăcite în jurul taliei mele. Penisul tare aproape de locul magic dintre picioarele ei. Nu am aşteptat mult, mi-am potrivit penisul şi am împins cu putere… aahhh… nu era suficient de bine umezită, am realizat asta, dar m-am prefăcut că nu mă interesează. La început mişcările au fost un pic mai lente, până când s-a umezit mai bine, apoi, ţinând-o cu mâinile de fese… ea cu braţele pe după gâtul meu… o penetram rapid. Gemea puternic la urechea mea, cu o mână se juca în părul meu.

După un timp mă gândeam să schimb poziţia, am simţit că o deranja poziţia picioarelor. Prima idee era să o dau jos din braţe, să o întorc brusc cu faţa la perete, cu picioarele depărtate de zid şi să o penetrez pe la spate… dar mi-am amintit că ei nu-i place această poziţie, însă, dacă eu trebuie să o domin şi îi place să fie dominată, am zis de ce nu… încercăm această poziţie, apoi rămâne să observ care era reacţia ei. Şi aşa am şi făcut. Am lăsat-o jos din braţe. Părea un pic uşurată că s-a eliberat din acea poziţie, dar nu avea idee ce îi pregătisem.

Brusc am întors-o cu spatele la mine. Mâinile i-au prins sănii de sub, am tras de ei spre centru, masându-i puternic, din când în când i-am oferit săruturi pe gât şi umăr. Din câteva mişcări am aşezat-o în poziţia dorită de mine… sprijinită cu braţele de zid, aplecată uşor către faţă, cu fundul bombat către mine. Am prins-o de mijloc, mi-am potrivit penisul şi am intrat puternic… aahhh… nu a părut deloc deranjată. După gemete, părea că-i place poziţia.

O ţineam strâns de mijloc… mă loveam de ea cu putere, penisul aluneca rapid printre labiile excitate. Nici o clipă nu a lăsat impresia că doreşte să nu mai continuăm în această poziţie. După un timp am văzut-o că şi-a băgat mâna între picioare. Şi-a lăsat capul uşor pe spate. Trebuia să fac asta, era musai. Am prins-o cu o mână de păr şi am tras-o uşor spre mine, în timp ce continuam să păstrez acelaşi ritm nebunesc.

În astfel de cazuri, unele femei adoră să li se vorbească explicit, pervers. Mă aflam într-o postură ce impunea aşa ceva, dar m-am abţinut, nu am vrut să forţez nota. După un timp m-am oprit. Am ridicat-o pe braţe şi am mers cu ea către pat. După ce am lăsat-o jos, am întors-o cu faţa în jos la marginea patului… picioarele pe podea, fundul uşor ridicat. M-am lăsat în jos. I-am prin fesele cu mâinile… le-am strâns destul de tare… aaaa… din partea ei se auzeau gemete lungi. După ce le eliberam rămâneau uşoare urme ale degetelor.

Hmmm… să nu o muşc eu un pic?!… de ce nu… întâi i-am sărutat fesele, apoi am început să o muşc uşor, făcând-o să ţipe. I-am depărtat picioarele, exact cât aveam nevoie. Am tras de fese cât am putut de mult, apoi mi-am lipit gura de vulva ei, limba a intrat printre labii. Savoarea feminităţii ei nu-mi dădea pace, parcă nu reuşeam să mă opresc, iar ea era înnebunită… îşi ridica mai sus posteriorul să-mi permită să intru mai mult.

Nu aveţi idee cât de mult m-am abţinut să nu o lovesc peste fese. Mă gândeam că ar fi incitant să-i dau măcar o palmă, pe funduleţul ei sexy şi rotund, nu foarte tare, doar cât să simtă senzaţii noi. M-am ridicat, apoi m-am lăsat peste ea şi am penetrat-o imediat. Sprijinit în braţe de pat, penisul intra în voie în păsărica ei zemoasă… ofta şi gemea destul de tare la fiecare împunsătură. Cumva a reuşit să-şi bage mâna între picioare, pe sub ea. Îşi freca intens clitorisul… tot trupul îi tremura.

După felul în care se exprima, am realizat că este aproape să aibă orgasm. Intensificarea mişcărilor mele a făcut-o să geamă şi mai tare. Capul un pic ridicat. Până la urmă îi plăcea şi pe la spate. Am continuat acea mişcare du-te vino energică, chiar dacă obosisem un pic şi mă dureau braţele. Nu voiam să ratez momentul. În timp ce încercam să găsesc ultimele resurse de energie, am auzit un ţipăt eliberator… aahhh… apoi s-a oprit, lăsându-şi capul pe pat.

Trebuia să continui. Am urcat-o mai sus în pat, imediat am aşezat-o cu faţa în sus. Întâi m-am dus între picioarele ei şi am început să o ling nebuneşte. O trăgeam de coapse spre mine, capul băgat între picioare… limba adânc în vagin. Olga a pus o mână pe capul meu şi mă apăsa şi mai tare. În timp ce limba îi explora interiorul, cu cealaltă mână îşi frecă energic clitorisul… aproape că-i venea să ţipe, dar se abţinea.

Am continuat în această poziţie, cu un deget i-am masat uşor anusului. Din mişcările ei părea că se împingea în mine, ca un semn să-l introduc în interior. Degetul a intrat, nu a durat mult după aceea… aahhh… nou orgasm i-a învăluit trupul, făcând-o să tremure puternic, aproape incontrolabil. Am stat o vreme lângă ea, să-şi revină. Apoi, m-am urcat deasupra pieptului ei, i-am aşezat perna mai bine sub cap, apoi i-am atins buzele cu vârful penisului.

L-a prins imediat în gură… sugea energic, buzele şi limba nu aveau pauză… de parcă era hotărâtă să sugă toată seva din mine. Era o idee să o las să mă sugă până când ejaculam… de data asta era interesant să ejaculez total în gura ei, ca apoi să ne sărutam. În schimb, m-am gândit că poate ar fi mai bine să încerc şi în celălalt orificiu. Eram curios să aflu cât de flexibil îi sunt muşchii anusului.

M-am dat la o parte, apoi i-am spus să se întoarcă cu faţa în jos. Sub abdomen i-am pus o pernă. M-am aşezat peste ea… mi-am potrivit penisul în vagin şi am intrat până la capăt… aahh… au urmat săruturi pe umăr şi pe gât. Ea prins o mână şi a tras-o spre ea. Nu aveam idee ce avea de gând. Gestul ei de a-mi săruta mâna m-a uimit. Un bărbat să sărute mâna unei femei este un gest normal, însă, invers părea ceva neobişnuit pentru mine, mai ales că abia ne cunoscusem. Gestul în sine însemna respect… îşi arata respectul faţă de mine, iar asta m-a făcut să o apreciez şi mai mult.

După un timp mi-a prins un deget şi a început să-l sugă ca şi când ar fi fost un penis. Mişcările ritmice în vagin o făcea să geamă tot mai zgomotos când îmi sugea degetul. Nu mi-am retras mâna, în schimb m-am oprit… am ieşit din ea, apoi mi-am poziţionat penisul un pic mai sus. Aşteptam de la ea un semn că pot să continui.

A realizat imediat ce vreau să fac. S-a oprit a scos degetul din gura ei, posibil ca să nu mă muşte. Am văzut cum s-a pregătit. Cu cealaltă mână a prins de capătul pernei şi a început să strângă puternic. Am împins un pic… ea nimic, nici o împotrivire… încă un pic… ahhh… suspinul din partea ei însemna pentru mine să nu forţez, posibil că eram un pic prea mare pentru ea. A intrat măciulia şi m-am oprit. Treptat, am împins până când a intrat tot… aahh…

Cu mişcări lente, am început să mă mişc înainte şi înapoi, până când penisul s-a eliberat puţin câte puţin. Mişcările devenise normale… penisul culisa aproape pe toată lungimea. Îmi plăcea anal, orificiul strâmt mă făcea să mă simt extraordinar. Aproape fără să realizăm, mişcările au devenit mult mai rapide… gâfâiam, orgasmul era aproape… eram hotărât să merg până la capăt, însă nu eram convins că vreau să finalizez în interior.

Când am simţit că sunt aproape, m-am ridicat de pe ea, i-am zis să se întoarcă cu faţa în sus. Mă aflam în genunchi între picioarele ei… îmi frecam penisul energic… aahhh… sămânţa a ţâşnit pe abdomen… m-am dus mai aproape de ea stropindu-i sânii cu sămânţa mea. Nu a părut să o deranjeze gestul meu. Văzând asta am luat cu un deget câţiva stropi din spermă şi i-am oferit degetul să-l sugă. S-a conformat imediat.

Epuizaţi, cu un ultim efort ne-am dus pe rând la baie. Eu am fost primul, apoi ea. Când a venit în pat s-a aşezat lângă mine învelită cu prosopul, aşezându-se cu capul pe pieptul meu. Credeam că vom face sex toată noaptea, dar amândoi, obosiţi şi după alergăturile din zi, apoi plimbarea, sexul… am adormit. Înainte să adormim, am avut grijă să o învelesc mai mult pe ea.

Spre dimineaţă visam foarte frumos… din nimic, o femeie superbă îmi făcea sex oral… m-am trezit, Olga se băgase sub pătură, i se vedea doar capul… ţinea penisul meu erect în gură şi-l sugea cu pasiune. Din când în când se uita la mine, în timp ce buzele şi limba îmi alintau penisul. La un moment dat am vrut să mă ridic ca să încercăm altceva. Hotărâtă, a pus mâna pe mine să nu mă mişc. Zgomotele pe care le făcea mă excită teribil… saliva curgea din abundenţă… aahh… nu mai aveam stare.

Începusem să mă foiesc, să respir din ce în ce mai greu… mă încordasem… mişcările ei tot mai rapide… i-am dat semnalul… aaahhh… s-a oprit brusc, buzele strâns în jurul măciuliei… aaahhh… sămânţa a ţâşnit rapid în gura ei. Nu s-a retras. Auzeam zgomotele de la fiecare înghiţitură. La final am tras-o spre mine şi am început să o sărut. Îi simţeam gustul bărbăţiei amestecat cu salivă.

Se făcuse târziu, trebuia să plec la muncă, deşi nu aş fi vrut, dar nu mai puteam să chiulesc încă o zi. Înainte să plec ne-am sărutat în voie minute în şir, aproape că-mi venea să mă dezbrac şi să facem sex din nou. Cu greu am reuşit să ne despărţim. Urma să trec după program să reluăm unde am rămas. Mai aveam încă o noapte la dispoziţie în care puteam să ne iubim în voie.

Aşa cum era de aşteptat, noaptea a fost una de pomină, dezinhibată… mai ales din partea ei… plină de orgasme până la epuizare. Începusem să ne pară rău că trebuie să plece, dar promisiunea că urma să ne mai vedem într-o altă dată, cu altă ocazie, ne-a mai amăgit un pic regretul. Sfârşit.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Tocmit de soţ în secret… să fac sex cu soţia lui (4)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.