Menajera obraznică

Sexul cu soţia mea a fost întotdeauna sublim. Îmi place să cred că am reuşit să-i ofer şi că reuşesc să-i ofer totul din punct de vedere sexual. La rândul meu mă simţeam împlinit, nu era plăcere pe care să mi-o refuze, chiar dacă, uneori, ceea ce îmi doream eu părea imposibil pentru ea de îndeplinit. După ce s-a dovedit că şi ei putea să-i placă, dorinţa de a încerca ceva nou a venit mai simplu, firesc. Mă refer la anumite lucruri, un pic mai perverse, în mintea ei, dar destul de incitante pentru mine…

Îmi amintesc de o întâmplare interesantă dintre noi. Monotonia părea că-şi arată colţii în relaţia noastră de cuplu. Trebuia să facem ceva, iar pentru asta trebuia să stăm de vorbă, să discutăm, pentru a găsi elemente noi care să ne facă să ne dorim unul pe altul mai mult… de fiecare dată.

Priveam la televizor captaţi de filmul la care ne uitam. Începuse să mă plictisească filmul, deja în mintea mea am reuşit să proiectez scenariul cu ceea ce avea să se întâmple. Aş fi vrut sex, dar mângâierile mele nu păreau că vor da roade. Lisa, complet distrasă, ignora, cu bună ştiinţă sau nu, intenţiile mele. După un timp finalul a pus capăt filmului. Mă gândeam că poate vom face ceva… şi am început să o mângâi din nou, săruturi pe gât, pe umăr.

Mi-a spus printr-un oftat că nu are chef şi să lăsăm pe mâine seară. Dacă tot nu urma să se întâmple nimic, măcar puteam să avem o discuţie în acest sens despre fanteziile noastre sexuale şi cum am putea schimba ceva în relaţiile intime. Discuţia deschisă, fără ocolişuri, a lansat destul idei interesante. Lisa a adus în discuţie, că poate ar fi bine să aducem încă un element în viaţa noastră sexuală… şi anume un vibrator. Nu era rea ideea, dar parcă îmi doream altceva, ceva care să ţină mai mult de atitudine, decât de un obiect, deşi puteam să luăm unul, la alegerea ei.

Mi se părea interesant să punem în practică un roleplay. Să cumpărăm o costumaţie cu tema fixă… roleplay. Părea o idee agreată şi de ea. Ca să fim amândoi mulţumiţi, i-am sugerat să aleagă ea costumaţia de la un magazin sex shop, şi să-şi cumpere şi un vibrator. Să nu fie doar plăcerea mea.

Programul de lucru era pe sfârşite când am primit un mesaj de la ea pe telefon… Dragul meu, am cumpărat produsele, să nu întârzii mult. Te aştept… pup guriţa!… Până în acel moment uitasem de produse, eram destul de concentrat la ceea ce făceam. După ce am citit mesajul nu am mai fost în stare să fiu 100% cu mintea la muncă. Eram cu mintea în altă parte. Oare ce a cumpărat? De care vibrator şi-a cumpărat? Trebuia neapărat să aflu.

Le-am spus colegilor că trebuie să plec, deoarece a intervenit ceva urgent, fără să le spun ce. La semafor am reuşit să-i scriu un mesaj că sunt în drum spre casă şi mai ales… să se pregătească. Acasă ea nu era când am ajuns. Un bileţel lămurea totul. Iubitule, sunt până jos la magazin, fă-ţi un duş, vin repede!

Iute m-am dezbrăcat şi repede la duş. În timp ce mă ştergeam cu prosopul am auzit uşa de la intrare. Era ea. Nerăbdător, m-am dus aşa dezbrăcat cum eram cu prosopul în mână, încercând să mă şterg complet. Cumpărase câteva lucruri. De cum m-a văzut dezbrăcat, cu penisul semi erect mi-a zâmbit şi mi-a zis duios.

– Ai ajuns… hopa, cineva este pregătit de hârjoneală… ne-am sărutat pe buze, în timp ce mi-a prins penisul cu o mână şi ofta uşor.

– Revin, fac un duş repede. O să-ţi placă ce am cumparat, ai să vezi…

M-a lăsat acolo fără să-mi mai spună ceva, privea spre mine zâmbind, în timp ce îşi continua mersul către baie. Să mă îmbrac până vine ea… mai are rost? Mai bine nu. Timp de 10 minute am privit la televizor. Uşa de la baie s-a deschis, o aşteptam din clipă în clipă să văd cum se va îmbrăca. Aveam emoţii, inima îmi bătea puternic, penisul începuse să crească din nou. Nu a venit imediat, întâi s-a dus în dormitor să se îmbrace.

Când şi-a făcut apariţia am rămas mut de uimire, penisul creştea vizibil. Nu era greu să-ţi dai seama în ce era costumată. Totul era evident. Costumaţia foarte provocatoare, sexy… un corset negru din dantelă, prin care se vedeau sânii superbi, o fustiţă din voal atât de scurtă încât nu ar fi putut să-i acopere fundul, un dres plasă prins cu jartiere… wow…

Ştiam că o astfel de costumaţie va avea un impact major asupra mea, dar nu atât de mare precum am crezut. Mă excitasem în asemenea hal încât aveam senzaţia că penisul este mai mare decât de obicei. Ştiam de mult că am o imaginaţie mai perversă, acum avea să se convingă şi Lisa.

Mergea încet spre mine… s-a oprit brusc, a făcut o piruetă, apoi a rămas cu spatele la mine. S-a aplecat în faţă, stând în picioare, picioarele uşor desfăcute, ca şi când s-ar fi aplecat să ia ceva de jos… printre fese i se vedeau labile cărnoase. Îmi venea să i le mănânc nu alta. A revenit în poziţia iniţială, s-a întors… şi-a continuat mersul spre mine în timp ce îşi sugea un deget destul de provocator.

S-a aplecat spre mine. Mi-a căutat buzele, dar şi penisul cu mâna stângă. Ne sărutam frenetic, în timp ce îmi ţinea penisul cu toată mâna. A coborât cu săruturile pe gât, mi-a lins sfârcurile… aahh… s-a lăsat în jos spre abdomen. Sânii ei mi se păreau mai sexy cu acel corset din dantelă… sfârcurile împungeau materialul de parcă ar fi vrut să-l rupă.

S-a lăsat în jos la podea, mi-a prins penisul cu o mână, apăsându-l spre abdomen. Mi-a oferit un sărut la testicule, le-a lins pe rând, apoi a urcat cu limba spre vârful penisului. Când a ajuns la vârf, a luat mâna de pe el şi l-a prins între buze… aahh… mmmhh… se uita atent spre mine, buzele alunecau pe el… am întins mâna şi am prins-o de sâni. Trăgeam de ei şi-I smotoceam de parcă era prima dată când îi atingeam.

De obicei o las să se ocupe de penisul meu după bunul plac… cum vrea şi cât vrea. Acum eram atât de excitat încât îmi doream enorm de mult să o pătrund. Am prins-o de braţe şi am ajutat-o să se ridice pe pat. Înainte să urce s-a descălţat de pantofii cu care era încălţată. I-am spus că vreau să o gust. S-a urcat în picioare pe canapea, şi-a desfăcut picioarele… cu o mână m-a prins de cap şi m-a tras către ea. I-am atins labiile… aahh…

M-a împins mai mult… păsărica ei se afla pe gura mea, lingeam cu o poftă nebună. Lisa mă ţinea de cap şi gemea puternic, îi simţeam pulpele tremurând. Nici ea nu a mai rezistat, m-a împins brusc către spătarul canapelei, apoi s-a aşezat pe picioarele mele. A prins penisul cu o mână, l-a potrivit rapid între labii… s-a lăsat cu toată puterea în el… aahh…

I-am căutat gura să o sărut, cu braţele o strângeam puternic de mine. Se zbătea în strânsoarea mea, voia să se mişte tot mai rapid în penisul meu. Sarea destul de energic deşi aveam impresia că a intrat prea mult. Cum nu părea să o doară am lăsat-o să se mişte cum dorea. După un timp m-am ridicat cu ea în braţe şi m-am aşezat cu tot cu ea pe canapea, deasupra ei.

Picioarele ei s-au înşurubat în jurul taliei… mă dorea adânc în interior. Câteva minute nu am reuşit prea mult să mă mişc, apoi, după ce a mai slăbit strânsoarea, am început să mă mişc din ce în ce mai energic. Ţipa destul de tare, aveam impresie că se exprima mai zgomotos ca alte dăţi. A pus mâinile pe fesele mele şi mi-a indicat să rămân mai mult aşa, dar nu am dat curs invitaţiei.

Păream a fi în transă, ritmul tot mai alert… gâfâiam deasupra ei… cu un ultim efort… aaahhh… apoi m-am oprit adânc. În timp ce valuri de spermă îi inunda vaginul, Lisa mă săruta pe frunte. Orgasmul foarte intens, nu m-am aşteptat. Mi-am luat o vreme până când să-mi revin.

Lisa a vrut să se schimbe de costumaţie pentru a face un duş. I-am spus că nu vreau să se dezbrace, că îmi place aşa cum e. Mi-a zâmbit, s-a dus până la baie, apoi a venit în dormitor, unde o aşteptam eu, gata pregătit pentru o nouă repriză.

Sursa foto: ErosToys.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Menajera obraznică”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.