Un tip pentru sex în trei… cu soția mea

Sexul era grozav cu soția mea. Fiecare partidă, la fel de pasională ca la început, fiecare orgasm și strigăt de plăcere mă făceau să o doresc mai mult. Ne uitam uneori împreună la filme porno cu sex în grup și îmi dădeam seama că o excita la fel de tare ca și mine, după nerăbdarea și modul pervers cu care îmi devora penisul, în timp ce gemetele de la televizor umpleau în mod provocator camera. Atunci când Daniela se așeza capră și îmi oferea excitanta imagine a feselor ei…  am simțit nevoia să o ling chiar acolo,… să îi penetrez anusul cu limba. …

Deși a ezitat la început, m-a lăsat să o penetrez cu degetul în timp ce mădularul meu îi umplea vaginul. Simțeam că îi place, că voia mai mult. Mă excita ideea să o penetrez împreună cu un alt bărbat, la început o dorință sau o fantasmă pe care o simțeam în timp ce făceam sex, cu timpul devenind un gând care nu îmi dădea pace. I l-am spus și ei, la un pahar de vin, când eram amândoi bine dispuși. A privit surprinsă și a făcut un gest cu mâna, ca pentru a respinge propunerea, însă ochii ei și privirea adâncă îmi spuneau parcă altceva.

Atunci când facem dragoste, luam uneori vibratorul bun de hârjoneală, care devenise un partener aproape nelipsit și o penetram ușor anal, spunându-i să își imagineze că e un alt bărbat. O excita, simțeam asta după seva care îmi acoperea penisul și după modul în care se înfigea sălbatic în el. Deschidea uneori din nou subiectul sexului în trei, începuse deja să cocheteze cu ideea, zâmbea, mă tachina că aș fi gelos, nu încuviința, dar nici nu mă respingea. Într-una dintre serile lungi în doi a răspuns cu un poate că și-ar dori, depinde, nu știe ce să zică.

Începusem deja să caut un alt bărbat, aveam nevoie de un tip discret, pe care nu îl cunoșteam și pe care nu l-am mai fi întâlnit dacă eu și Daniela nu mai doream. Am început să îmi scriu mesaje cu un tip dintr-un grup, al unei pagini erotice pe care o citeam, care avea aceleași fantezii ca mine, din ce aveam să descopăr. Intimitatea creată între noi, modul în care ne excitam când cream în dialoguri aceleași fantezii, faptul că era și el însurat, mi-au adus în timp încredere.

Am invitat-o pe Daniela la munte în weekend și i-am spus și lui, fără ca soția mea să știe. Doream să o știu relaxată și să las lucrurile să meargă de la sine. Eram cu soția mea la masă, la o terasă, când l-am văzut apărând așa cum am stabilit amândoi.

– Hei, Cătălin, ce faci aici? I-am spus aparent surprins. Hai la masă cu noi.

– Salut Sorin! Ce surpriză, nu ne-am mai văzut de multă vreme.

Dialogurile au mers simplu și ni s-a alăturat și Daniela care se simțea în largul ei. Cătălin era un bărbat care știa cum să îi facă un compliment unei femei, un om citit și plimbat pe lume, capabil să se adapteze rapid la conversațiile dorite de ceilalți. O simțeam pe Daniela flatată de el și o înțelegeam – era un brunet înalt, atletic, ușor neras, cu un stil casual, mai degrabă smart, foarte îngrijit.

În momentul în care el a plecat la toaletă i-am spus soției mele că prietenul nu era întâmplător aici și venise special pentru ea. A tresărit, dar privirea ei era aceea a unei femei care simțea o provocare căreia dorea să îi dea curs. A fost de acord să îl invităm la noi în apartamentul regim hotelier pe care il închiriasem, dar să o las pe ea să decidă dacă dorea să mergem mai departe de o simplă conversație.

– Cătălin, ești cazat aici?

– Nu, am venit doar pentru că știam că se mănâncă bine. Sunt în trecere.

– Poți să stai la noi peste noapte dacă vrei. Mai stăm la un pahar de vorbă.

A zâmbit, aproape imperceptibil, înțelegând mesajul. După câteva minute eram deja în livingul generos al apartamentului, al cărui perete de sticlă expunea panorama fantastică a muntelui acoperit de brazii înverziți. Daniela a băut câteva guri alături de noi, whiskyul single malţ relaxând-o rapid și eliberând-o de micile ezitări. Stătea lângă mine pe canapea, iar Cătălin o învăluia discret cu privirea sa, pornind de la glezne, spre coapsele aproape dezvelite de fustița scurtă. Îi vedeam privirea mângâindu-i sânii plini, a căror împreunare provocatoare era lăsată vederii de micul decolteu la baza gâtului.

Noul nostru prieten s-a scuzat, a dorit să se schimbe după drumul lung. Același lucru l-am făcut și noi, reunindu-ne din nou în living după puțină vreme. Daniela se cuibărise la pieptul meu, devenind din ce în ce mai relaxată cu fiecare fum de țigară și sorbind câte puțin din pahar. O țineam după gât, palma alunecându-mi molatic peste sânii ei lăsați liber sub tricoul mulat. I-am simțit sfârcul întărit și l-am tachinat, în treacăt cu degetele.

Cătălin o privea fascinat, pantalonii ei scurți mulați lăsând să se vadă aproape imperceptibil marginile chiloțeilor tanga și împreunarea savuroasă a labiilor sale. Îmi dădeam seama că prin bermudele lui subțiri se vedea măciulia groasă a penisului. A încercat să o ascundă, schimbând poziția pe scaun, dar o prindea involuntar între degete și o maa ușor.

Respirația Denielei devenea ușor mai sacadată. Îi vedeam profilul, părul lung și blond trecut după ureche, pielea albă a gâtului care emana discret mirosul parfumului ei. Mi-am lipit buzele de gâtul său, lăsând-o să îmi simtă respirația, urcând ușor cu mici săruturi. Îmi prinsesem sânul în palmă, mângâindu-l ușor. Soția mea s-a întors către mine, buzele sale căutându-le pe ale mele. Ne-am prins într-un sărut pasional, limba mea căutând-o adânc pe a ei și lăsându-se dezmierdată, alungată și apoi atrasă din nou.

Cătălin venise lângă noi, îi mângâia deja picioarele, așezat în genunchi lângă canapeaua pe care ne aflam. A prins colanții Denielei cu degetele, trăgându-i puțin în jos, iar soția mea a ridicat grăbită bazinul și s-a lăsat dezbrăcată. Îi priveam amândoi zona intimă fără fir de păr, labiile roz, subțiri, răsfrânte în afară, iar ea excitată și le-a acoperit cu degetele începând să le maseze cu mișcări lungi și ușoare, zăbovind în zona clitorisului când ajungea acolo.

Cătălin și-a scos grăbit bermudele, eliberând pula lungă, vânoasă, cu un cap gros și decalotat. Și-o freca fără grabă, pe toată lungimea, în timp ce a început să îi acopere ei vulva cu săruturi și mișcări apăsate ale limbii. Ea mi-a eliberat mădularul din pantaloni și a început să îi dezmierde vârful cu limba, deschizând în același timp mai tare picioarele și lăsându-l pe Cătălin să îi guste feminitatea. Am prins-o de bărbie, am sărutat-o excitat ca întotdeauna să îmi simt gustul bărbăției pe buzele ei catifelate și i-am șoptit:

– Întoarce-te și sprijină-te de canapea.

I-am scos tricoul, sărutându-i sfârcurile în timp ce i-am luat sânii pe rând în palmă și am lăsat-o să se sprijine cu mâinile de canapea, întorcându-și spre noi fundul frumos și împreunarea picioarelor între care seva sa strălucea deja pe labii. M-am așezat în genunchi și mi-am trecut limba apăsat de mai multe ori peste vulva ei, culegându-i seva excitației. Mi-a lipit buzele de fundul ei frumos și i-am desfăcut fesele, pregătind-o pentru Cătălin.

I-am prins acestuia penisul gros între degete și l-am introdus încet în vagin, obişnuind-mă cu el ca și cum ar fi fost una dintre jucăriile sexuale pentru cupluri pe care o foloseam. Îmi plăcea să o aduc la orgasm și acesta va fi unul dintre cele mai intense. M-am depărtat ușor de ei, așezat tot în spatele Danielei, ca ea să nu își dă seama cine o penetrează. M-am masturbat privind-o suspinând și zguduindu-se de plăcere, în ritmul violent cu care el o penetra. Trebuia să văd ce simte, să o las să conștientizeze că face sex cu un alt bărbat.

I-am șoptit la ureche:

– Îți place când te fute un alt bărbat?

– Daaa, ohhhh, da. Gemea încet, cu ochii închiși, începând să îi țină contre tot mai tare lui Cătălin. Vreau să mă fuți și tu!

M-am ridicat, el a înțeles și a ieșit din Deniela, lăsându-mă să o pătrund. Ea respira sacadat după contactul cu mădularul lui gros, iar eu am lăsat-o să se obișnuiască cu mine din nou, intrând adânc și ieșind din nou. Cătălin intrase sub picioarele ei, lingându-i și sugându-i clitorisul. Mă excita, simțeam un stimul provocator, senzația îmbinării limbii lui și feminității sale, amândouă pe mădularul meu făcându-mă să o prind mai tare de mijloc și să o trag sălbatic spre mine, penetrând-o adânc și făcând-o să țipe.

Nu eram gelos, îmi plăcea că își lua plăcerea de la doi bărbați, asta îmi dorisem, dar aveam o nevoie ciudată de a o pedepsi, de a îmi marca animalic teritoriul. Am intrat ușor în anusul ei, iar ea a gemut, dar de plăcere… și s-a mișcat încet, primindu-mă centimetru cu centimetru. Cătălin se urcase pe spătarul canapelei, iar ea i-a luat grăbită penisul între buze, prinzându-l cu mișcări rapide în sus și în jos ale capului.

Era excitată, anusul se mula ușor pe mine, am putut să accelerez ritmul, să o pătrund fără milă. Priveam cum penisul meu intra între fesele rotunde și ferme, întredeschise pentru el. Simțeam că eu sunt cel care dictează ritmul, eu pot să îi aduc sau să îi iau plăcerea, iar ea se supunea docilă dorințelor mele. Prinsă între noi, Deniela savura plăcerea, zgomotul sec al salivei și obrajilor ei mulați pe bărbăția lui Cătălin provocându-mă să o penetrez și mai tare. Gemea și striga uneori încet: daaa, ohhh da!

Nu voiam să ejaculez în ea, am ieșit, iar Cătălin a venit din nou în locul meu, începând să o lovească peste fese și să intre puternic în pizda ei. Era la fel de excitat ca și mine, îi vedeam fesele încordându-se, grăbind și amplificând mișcarea cu care plexul lui se lovea de vulva și fesele ei. Era o imagine nouă, testiculele lui mari, mădularul care penetra vaginul, mirosul acru de sex. Sânii ei rotunzi, frumoși, cu sfârcuri erecte, săreau scurt înainte și înapoi în ritmul cu care corpurile lor se loveau zgomotos. Cătălin a urlat, l-am văzut oprindu-se, tremurând cu ochii închiși, iar sperma lui se prelingea pe labiile soției mele.

Am intrat imediat în locul său, excitat de senzația ciudată, plăcută a seminței lui vâscoase și a sevei ei, le simțeam bine pe capul penisului. Am ejaculat după câteva mișcări, mai mult ca niciodată. Ea s-a întors și s-a prăbușit pe canapea, roșie, satisfăcută, transpirată. Și-a acoperit labiile cu degetele-i lungi, dar orgasmele noastre împletite străluceau deja pe ele. Le-am lins ușor, iar ea și-a depărtat mâna și m-a apăsat ușor pe cap, îndrumându-mă să culeg cu limba sperma mea și a celuilalt bărbat.

S-a aplecat către mine și m-a sărutat, trecându-și ușor limba peste buzele mele. Era prima dată când făceam sex în trei, iar Cătălin a devenit un partener discret, care se alătura și ne sporea plăcerea.

Citeste continuarea:  Întâlnirea cu soția lui Cătălin și primul swing

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

10 comentarii la „Un tip pentru sex în trei… cu soția mea”

  1. Ooooohhh man ce sensual ai fost m-a excitat pina cind am terminat si eu eu l-as fi penetrat si pe el era superb finally dar si asa a fost

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.