“Te vreau în mine”… dorinţă îndeplinită (3)

… Încet, încet şi-a revenit din orgasmul puternic. M-am dat uşor înapoi până când am ieşit din ea, oferindu-i săruturi pe gât. Am ajuns la sâni. Nu apucasem să-i smotocesc prea bine, trebuia să-mi iau revanşa. Ajuns în dreptul lor, i-am atins sfârcul drept cu limba… aahh… apoi, l-am prins între buze. Sugeam zgomotos, mâinile parcurgeau conturul trupului, în sus şi în jos… imediat şi celălalt sân. O excita mai mult când îi sugeam sfârcul sânului stâng…

A pus o mână pe capul şi mă apăsa, semn că nu voia să mă opresc prea curând. Am dus o mâna între picioarele ei… a oftat imediat ce i-am atins labiile. O vreme le-am masat pe exterior. Un deget l-am introdus în interiorul… excitat şi fierbinte, dornic de încă o repriză de hârjoneală. Simulam o penetrare adâncă în ea… când am introdus şi al doilea deget m-a prins de încheietură mâinii şi m-a împins în interior.

Continuam să-i sug sânii pe rând, în timp ce două degete luase locul penisului meu, pentru o penetrare energică. Gemea zgomotos, avea închişi, nu mai reuşea să mă privească când îi sugeam sânii. Trăia intens acest moment, mă aşteptam ca din clipa în clipă să strige la mine, să mă implore să intru… să mă simtă adânc în interiorul ei, să o fut energic.

Aş fi putut să trag de timp în acest mod, sugându-i sânii şi să o penetrez cu degetele, însă, era nevoie de ceva cu care să o surprind plăcut. Am scos degetele, i-am eliberat sânii, apoi m-am urcat deasupra ei, potrivindu-şi penisul în dreptul gurii.

Nu s-a aşteptat să iau această decizie. Părea vizibil surprinsă de modul cum au evoluat lucrurile. Nu a stat mult pe gânduri, a deschis gura şi mi-a prins penisul cu buzele. Mâinile le avea aşezată pe fesele mele. Un timp s-a mulţumit doar să le maseze şi pe alocuri să mă strângă puţin. Mai târziu, a început să mă apese pe fese, ca un semnal pentru a-mi dirija mişcările.

Sprijinit în braţe, aplecat peste ea, executam mişcări nu prea ample, în sus şi în jos. Această poziţie nu favoriza o mişcare mai amplă, deşi mi-aş fi dorit. Penisul se întărise, buzele strângeau în jurul lui, limba nu-i stătea o clipă. O simţeam cum se plimbă în jurul măciuliei. Se descurca excelent, dar eu nu aveam în plan să ejaculez din nou oral sau cel puţin nu acum.

M-am ridicat imediat, i-am putut citi nemulţumirea pe faţă după ce m-am ridicat. Şi-ar mai fi dorit încă puţin sau poate, încă o ejaculare orală. Din câteva mişcări am întors-o cu faţa în jos. Şi de data asta a fost surprinsă de modul hotărât în care am acţionat. Sub abdomen i-am aşezat o pernă. Îmi place să o văd cu fundul bombat şi trupul uşor arcuit. Era o poziţie potrivită pentru sex anal, dar nu voiam să forţez intrarea. Ştiam de la ea că nu doreşte să mai încerce, după un episod eşuat.

Cine ştie, poate eu reuşeam să o conving să mi se dăruiască total… dar nu acum, poate într-o altă întâlnire. Eram convins că lucrurile între noi nu se vor termina aici. Eram sigur că întâlnirea noastră va fi un real succes şi deschidea noi oportunităţi de întâlnire pe viitor.

M-am aşezat peste ea… penisul printre picioarele ei, îi atingea labiile. Gemea uşor cu capul aşezat pe pat. Şi-a tras mâinile în faţă, întinzându-le pe pat, apoi a prins cu ambele mâini de cearceaf trăgând încet spre ea. Aşezat peste ea, sprijinit în coate, pentru a nu mă lăsa cu toată greutatea… întârziam momentul mult aşteptat de ea.

Am ridicat uşor din bazin… am încercat să-mi potrivesc penisul în vagin, dar i-am atins zona anusului. A simţit şi ea vârful atingându-i zona interzisă… momentan. A scos un ţipăt ascuţit, cu mâinile trăgea puternic de cearceaf. Se pregătea moral pentru o pătrundere anală, dar eu nu aveam intenţia asta. A fost doar o greşeală de poziţionare. M-am retras puţin, apoi am coborât mai jos un pic, atingându-i labiile.

– Încă nu sunt pregătită să mă ofer toată… mi-a spus uşurată.

– Ştiu. Nici nu doresc să forţez, dacă e să se întâmple… se va întâmpla. Intenţia mea a fost alta, dar am nimerit greşit, i-am răspuns eu la ureche.

Nu am terminat bine de spus, nici să aştept o replică din partea ei… penisul poziţionat în dreptul labiilor, apoi am intrat furtunos în vagin, făcând-o să ţipe şi să tragă şi mai tare de cearceaf. Am intrat şi am rămas adânc în ea. Am aşteptat să se obişnuiască puţin, deşi era foarte excitată, iar penisul a intrat foarte uşor. Posibil că nu se aştepta să intru atât de repede.

Mişcam din bazin, apăsam puternic, îmi încordam muşchii fesieri şi o dată cu el, vibra şi penisul în interior, făcând-o să tresară de fiecare dată când îl încordam. Aceasta joacă nu durat mult. M-am retras încet, apoi am revenit, la fel de lent, până când mişcările au devenit mai ample, mai rapide. Mă loveam cu putere de fesele ei. Ea gemea şi suspina, primind cu bucurie fiecare împunsătură. Am sărutat-o pe umăr, pe gât, i-am prins lobul urechii între buze sugându-l uşor… un fior de plăcere i-a scuturat tot trupul când am băgat limba în urechea ei.

Ritmul din ce în ce mai lent, apoi m-am oprit adânc în ea. Şi-a întors capul spre mine. Îmi căuta gura să mă sărute. Amândoi cu gâtul sucit ne sărutam… gurile apăsau. M-am ridicat şi m-am aşezat peste ea. Am tras-o peste mine în timp ce sărutul ne-a unit în acest timp. S-a făcut comodă peste mine, se aşezase peste penisul meu. Îi atingea labiile, cu mişcări lente se mişca înainte şi înapoi.

S-a ridicat cât să-şi potrivească penisul în vagin, apoi s-a lăsat cu totul… aahh… s-a ridicat în poziţie verticală, îşi mişca şoldurile în formă de cerc. Am întins mâinile către sânii ce se mişcau provocator, am tras-o de sfârcuri, apoi i-am prins cu toată mâna şi îi strângeam uşor. Şi-a lăsat capul uşor pe spate, închisese ochii şi continua să-şi mişte bazinul. Mă gândeam că aşa îi place ei, din moment ce nu începuse un ritm mai alert.

După un timp s-a ridicat apoi s-a aşezat cu păsărica peste gura mea. I-am lins clitorisul… se juca în părul meu în timp ce ofta şi suspina. Am tras-o mai mult spre mine… limba a intrat în interior, cât de adânc am putut… aahh… se mişca uşor în timp ce făceam o mişcare rapidă cu limba.

– Nu mai pot!… Te vreau în mine!

Dintr-o mişcare, am trântit-o pe pat. Imediat m-am urcat deasupra ei. Mi-am potrivit penisul… şi am împins, puternic. De data asta nu am rămas adânc în ea, am început să mă mişc… nici prea tare, nici prea încet… i-am ridicat piciorul drept… am început să o sărut, să o ling pe gambă şi scobitura genunchiului. Şi-a pus o mână pe fesele mele şi mă îndruma să mă mişc mai repede… mai repede. I-am eliberat piciorul… sprijinit în braţe, mă mişcam foarte alert… ea se încorda, gemea puternic, trăgea cu mâna de cearceaf… aaahhh…

Orgasmul părea mai puternic decât celelalte. M-am oprit din mişcări, am ieşit imediat… i-am ridicat picioarele, apoi m-am dus cu capul între picioare, pentru o nouă porţie de cunilingus. Limba a intrat în interior, ea a pus mâinile pe capul meu şi mă apăsa cu putere… savoarea feminităţii ei îmi umpluse gura, iar eu voiam mai mult… mai mult. Părea zăpăcită, aiurită, nereuşind să preia controlul trupului ei.

Era timpul să o las să-şi revină. Am urcat spre ea, m-am aşezat pe o parte lipit de ea. O mângâiam şi o sărutam când pe obraz, când pe gât. S-a întors către mine, încă ţinea ochii închişi, dar cu un zâmbet larg. Mi-a căutat gura şi m-a sărutat puternic.

Mâna a coborât pe trupul meu până când a ajuns la penisul plin de fluide. L-a frecat un pic, apoi am văzut cum se îndepărtează de mine, mergând pe o parte către penisul meu. Poziţionată pe o parte, mi-a prins penisul gura şi a început să-l sugă.

Mi se părea interesantă poziţia, părea ideală pentru a finaliza din nou în gura ei. Un timp am lăsat-o pe ea să se joace cu el cum doreşte, apoi am început să mă mişc şi eu. I-am pus mâna pe cap, o ţineam fix. Penisul intra şi ieşea tot mai repede din gura ei. Gemeam… mă incita noua postură, încercam să împing tot mai mult. Nu puteam vedea nimic de părul ei dar ceea ce simţeam mă ducea în al nouălea cer.

Ea nu s-a opus, primea cu bucurie penisul meu ce înainta tot mai mult în gura ei. Ritmul mişcărilor devenise tot mai alert, dintr-un sex oral clasic se transformase într-un futut în gură destul de energic. La acest aspect a fost şi contribuţia ei, ce s-a lăsat supusă pornirilor mele animalice, primitive. Orgasmul era aproape, mi-am încordat picioarele, la fel şi abdomenul.

Respiram greu, ea mă mângâia pe coapsă şi fese… a urmat un strigăt puternic de eliberare… aaahhh… apoi m-am oprit din mişcări… aahhh… printre respiraţia grea puteam auzi felul cum înghiţea zgomotos fiecare picătură. Nu s-a oprit aici, a stat aşa o vreme până când penisul s-a micşorat în gura ei, apoi a venit lângă mine şi m-a sărutat în semn de mulţumire.

Eram de ceva vreme în camera de hotel. Obosiţi, epuizaţi, ne invitam unul pe altul care să meargă primul la duş. Până la urmă, la insistenţele ei, mi-a zis să merg eu primul. Ea avea nevoie mai mult timp să se aranjeze, plus că nu era indicat să plecăm împreună. A urmat o ultimă îmbrăţişare şi un ultim sărut înainte să plec. Ultima mea replică a fost…

-Mai vreau să fiu în tine!

– Şi eu te mai vreau în mine!… mi-a răspuns ea. Sfârşit.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „“Te vreau în mine”… dorinţă îndeplinită (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.