Relaţie… fără obligaţii

Pe Raul l-am cunoscut printr-o prietenă. Înalt, brunet, ochi albaștrii și buze senzuale… mmm.. recunosc, îmi mușcasem puțin buza de jos când l-am văzut prima dată. Amândoi ne-am simțit atrași unul de altul încă din prima clipă, am putut citi asta în privirea lui, în zâmbetul pervers din colțul gurii, iar vibrația corpurilor nu o poți nega, cea din momentul în care am făcut cunoștință. Am avut ocazia să vorbim de multe ori. Prietena mea își cam dăduse seama că ne plăcem și mai mereu căuta motive să ne întâlnim…

Făcea în așa fel încât să mai rămânem mai mereu singuri, pentru a putea discuta despre ceea ce era evident. Ne doream sexual. Am făcut schimb de numere de telefon… ne-au trebuit câteva schimburi de mesaje între noi, până să ne decidem să avem o relație sexuală, deschisă și fără obligații.

Sfârșitul de săptămână se apropia cu emoții, pentru că am decis împreună să ne întâlnim sâmbătă după amiază la el acasă. Am plecat îmbrăcată într-un tricou crem, mulat, fără sutien, blugi foarte strâmţi sub care ascunsesem o pereche de chiloței minusculi, tot crem și teniși albi în picioare. Îmi plăcea să mă simt comodă. Am ajuns la el. Mă întâmpinase într-un tricou alb și pantaloni scurți.

Mi-a oferit o cafea… stăteam la masa din bucătărie și povesteam, încercam să ne cunoaștem într-un cadru intim. Mă uitam la ceașca de cafea ce o țineam în palme, mă gândeam… se termină cafeaua, vom ajunge să… atunci am văzut cum a întins o mână și a prins-o pe a mea, cu amândouă le-a cuprins pe ale mele. Am tresărit și am ridicat privirea spre el. Ochii lui albaștrii mă înnebuneau. Îl priveam fără clipire. Secundele erau eternitate pentru mine… am apucat să oftez de emoții când el s-a apropiat de gura mea, cu degetele strângându-mi bărbia.

Aahhh… un sărut cu atâta pasiune, dorință… tremuram toată. Ne-am înfierbântat repede, ne sărutam sălbatic, cu poftă… la puţin timp s-a ridicat de pe scaun, m-a prins de mijloc luându-mă în brațe, puternic, sărutându-mă și a mers cu mine spre dormitor. M-a așezat pe patul mare, de mijloc, a venit peste mine… au continuat săruturile. Ușoare la început, apoi din ce în ce mai pofticioase, mai sălbatice. Simțeam erecția lui pe coapsele mele, mă dorea, îl doream.

Mi-a dat tricoul jos, s-a repezit spre sâni mi-a prins un sfârc cu buzele… ahh… am gemut ușor. Sfârcurile mi se întăriseră. Limba lui dădea rotocol, umezindu-mi tot sânul… apoi mușca ușor de sfârc, suflă, lingea… mușca… ahhh… Iar eu îmi mușcam buzele de plăcere. Mâinile lui fine le simțeam coborând în jos spre coapsele mele… mmm…

A vrut să mă dezbrace de blugi, s-a chinuit puţin, dar a reuşit, cu un mic ajutor din partea mea. Îi simţeam degetele cum îmi masa păsărica prin chiloți. Ușor la început, apoi mai tare, mai apăsat. Îmi privea fiecare tresărire, fiecare unduire a trupului, vedea că îmi place, eram tot mai excitată, umezeala mea o atingea prin chiloți. Chiloții de care eu abia așteptam să scap. A tras de ei ușor, eu mi-am depărtat larg și brusc picioarele… ahhh… voiam limba lui, ardeam…

Cu limba mi-a atins clitorisul umed și umflat de excitație, iar două degete îmi maşau labiile, le apăsa, ahhh… le-a băgat în mine. M-am ridicat puțin în sus, ținând strâns cu mâinile perna de sub capul meu.
Degetele intrau adânc în mine și ieșeau pline de sucul meu interior, auzeam sunetul ei pe degetele lui care mă înnebuneau. Știa să le miște atât de bine.

După un timp s-a oprit și a venit deasupra mea. Buzele, limbile noastre s-au unit într-un sărut fierbinte.
Mâinile mele au coborât pe abdomenul lui, tot mai jos, i-am atins prin pantaloni penisul… ahh… era tare și îmi plăcea forma lui… părea lung și gros. Am început să îl masez ușor, câteva minute mai târziu i-am tras pantalonii și boxerii jos. După ce I-am eliberat, mi-am continuat joaca cu el.

Și-a dat seama că nu mai rezist. Mă foiam și agitam sub el. Pierdusem controlul asupra corpului meu. A îndepărtat mâna mea de pe erecția lui și a cuprins-o el, poziționând-o la păsărica mea udă. Imediat l-am simțit cum alunecă în interiorul meu… ahhh… ce bine se simțea. L-am apucat de fese și l-am tras mai în spre mine. Îl doream mai adânc și i-am dat de înțeles asta.

Respirația mi se accelerase în timp ce mișcările lui au devenit tot mai ample, mai rapide și mai adânci.
Oftă și gemea deasupra mea, iar eu adoram asta. A încetinit ritmul, îl simțeam că nu mai are are mult.
S-a aplecat ușor spre buzele mele și mi-a oferit un sărut după care m-a întrebat… Pot?…

Știam la ce se referea. A urmat o împingere adâncă… am simțit toată lungimea penisului în mine… abia am reuşit să-i răspund… dddaaa ahhh… Mișcări scurte, adânci și dure… venele penisului îmi alintau pereții vaginul… Începuse să geamă mai apăsat și respirația i-a devenit mai greoaie. Câteva momente mai târziu am simțit sămânţa lui caldă cum îmi inundă vaginul. L-am tras tare în mine.

… Aa… aahhh. Chiar atunci îmi dădusem și eu drumul. Orgasmul meu se unea cu al lui iar trupurile noastre tremurau și vibrau fiecare în ritmul lui. Ne-am sărutat pasional după ce trupurile ni se mai liniștiseră și ne-am acoperit cu un cearceaf rămânând așa o vreme. Eram obosiți. M-ai târziu am plecat prima la duș.

După ce a terminat și el dușul l-am sărutat în tocul ușii, el îmbrățișându-mă tare. A rămas să ne vedem și weekendul următor.

Poveste scrisa de Cryss

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Relaţie… fără obligaţii”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura