Cât costă și cu ce este special masajul erotic de la Attraction Club Massage?

Interviu cu Roxana, Director Relaţii Clienţi Attraction Club Massage

Ce reprezintă masajul erotic pentru cei care lucrează în branşă? Poate fi privită ca o artă?

Pentru maseuzele care lucrează în acest domeniu adult, masajul erotic este un serviciu ca oricare altul, menit să ofere clienților o stare de bine, să îi relaxeze şi să îi facă fericiţi. Categoric da – un masaj erotic făcut ca la carte cu toate elementele de relaxare şi stimulare erotică, reprezintă …

o experiență aproape artistică, atât pentru maseuză cât şi pentru client. În plus, apropierea de artă este cu atât mai mare, dacă maseuza are şi un fizic frumos și inteligenţă erotică. Practic, un masaj erotic devine un adevărat spectacol vizual, un show erotic extrem de rafinat.

Masajul erotic poate fie numit o terapie a simţurilor?

Da, este absolut corect să spunem despre masajul erotic că este o formă de terapie, de vindecare a simţurilor. Exact acesta este efectul asupra stării fizice şi psihice a clienţilor noştri. Acesta este motivul pentru care această afacere are succes şi este atât de populară în rândul bărbaţilor.

Ce beneficii aduce unui client o şedinţă de masaj erotic?

Clienţii vin la masaj erotic pentru că astfel îşi pot satisface nevoia de erotic, de intimitate, de liniştire, de comunicare, de tandreţe, ba chiar de afecţiune. Gândiţi-vă cât de fericit poate pleca de la o şedinţă de masaj erotic un bărbat singur sau un bărbat stresat şi foarte ocupat sau un bărbat căsătorit de mulţi ani, ajuns la o viaţă de cuplu fără pasiune. În 60 de minute poate scăpa de nenumărate frustrări şi tensiuni personale.

Care sunt cele mai mari greşeli percepute de publicul necunoscător faţă de masajul erotic?

Publicul necunoscător, atât de sex feminin cât şi masculin, are percepţii profund greşite despre acest serviciu pentru adulţi. Cea mai gravă prejudecată este că masajul erotic înseamnă prostituţie, iar că maseuzele sunt prostituate. Este pur şi simplu o bătaie de joc în raport cu complexitatea acestui serviciu şi nivelul de pregătire special pe care o maseuză trebuie să îl urmeze. Ea urmează cursuri de masaj, training de comunicare, conduită şi maniere şi educaţie estetică.

Poate fi perceput masajul erotic un moment strict de relaxare sau este o combinaţie dintre relaxare şi sex?

Cel mai bun răspuns la această întrebare este că un masaj erotic bine făcut este mult mai intens, mai excitant şi mai interesant decât o partidă de sex.

Câte tipuri de masaj erotic folosiţi la salonul voastră?

Avem mai multe tipuri de servicii, cu tarife diferite. Cele mai populare sunt:

*masajul fantezie (260 lei),

*masajul reciproc (260 lei),

*masajul Spa, cu saună şi jacuzzi (310 lei).

Avem chiar şi un masaj augmentat cu realitate virtuală, cască VR la 260 lei, în cadrul căruia clienţii pot viziona filme XXX, în format 3D, în timp ce li se face masaj erotic – este foarte stimulativ. Toate durează 60 de minute, cu excepţia masajului Spa, care durează 90 de minute.

La salon aveţi şi bărbaţi maseuri?

Da, colaborăm şi cu doi maseuri – un bărbat din Turcia şi unul din Olanda, ambii bărbaţi cu un fizic atrăgător şi foarte bine pregătiţi, cu studii chiar de kinetoterapie.

În afară de bărbaţi, aveţi printre clienţi şi femei? Dar cupluri?

Majoritatea clienţilor noştri sunt bărbaţi, dar suntem vizitaţi şi de cupluri. Femeile singure, ocazional apelează la acest serviciu, din păcate, deşi le-ar aduce multe beneficii, la fel precum şi bărbaţilor.

Cât costă un masaj erotic la Attraction Club Massage şi cât durează o şedinţă de masaj?

Preţurile încep de la 230 lei cel mai ieftin masaj, cel standard şi pot ajunge până la 710 lei, pentru un masaj VIP cu şampanie MOET, spre exemplu. În afară de masajul Spa şi masajul VIP, ambele durează 90 minute, toate masajele durează 60 de minute. Există şi posibilitatea de prelungire din partea clientului şi să dorească sesiuni de câte 2-3 masaje consecutive, chiar mai multe.

Care este cel mai accesibil masaj erotic la Attraction Club Massage şi ce tehnica include?

Cel mai accesibil este desigur Masajul erotic Attraction, este şi cel mai popular. Include tehnici standard de relaxare şi stimulare erotică – body to body. Este important să se ştie că în cadrul şedinţei de masaj erotic atât maseuza cât şi clientul stau nud, complet dezbrăcaţi. Nu se face sex, însă, în acest fel contactul senzorial poate stimula maxim zonele erogene.

Dar cel mai scump?

Masaj erotic nud VIP, cu şampanie MOET şi o maseuză, de 90 de minute. Acesta costă 710 lei.

Sunt clienţi ce şi-au dorit să aibă o şedinţă cu mai mult de două maseuze?

Da, sunt şi astfel de solicitări. Masajul cu două fete, la 310 lei, este însă extrem de solicitat. Este un masaj iubit de clienți.

Costul un masaj erotic, să ne referim la cel de 230 lei de exemplu, poate fi considerat costisitor de anumiţi clienţi?

Saloanele Attraction Club Massage au servicii şi tarife pentru clienți din clasa medie şi peste medie, pentru care tarifele sunt corespunzătoare. Pentru clienţii cu un statut financiar mai modest, da, suntem percepuţi drept scumpi, aceştia optând pentru servicii mai ieftine, însă implicit mai scăzute ca şi calitate al serviciilor şi fetelor.

Bănuiesc că aveţi mulţi clienţi ce revin cu plăcere la salon pentru a se bucura de serviciile unui masaj erotic, de obicei la ce interval revin cei mai mai mulţi clienţi de la precedenta vizită?

Suntem lideri de piaţă pe masaj erotic, fiind singura reţea numai din București, dar şi din ţară, cu 3 saloane de masaj erotic. Cele 3 saloane din Bucureşti sunt situate în locaţii somptuoase şi se bucură de vizitele regulate ale unui număr mare de clienți fideli. Majoritatea clienţilor fideli ne vizitează o dată pe lună, însă avem şi un nucleu important de clienţi super fideli sau clienţi VIP, ce ne vizitează de mai multe ori pe lună sau chiar în cursul unei săptămâni.

Masajul erotic poate fi considerat şi ca o dominare asupra bărbatului? Gen BDSM sau roluri cu maseuza jucând roluri, precum poliţista severă.

Da, avem şi acest gen de masaje cu role-play, în care maseuzele poartă costume tematice, joacă anumite roluri şi aplică şi tehnici BDSM, cu dominare soft sau hard.

Cât de importante sunt uleiurile în această meserie?

Este important să folosim uleiuri de calitate, care să asigure atât desfăşurarea bună a masajului erotic, dar care să şi protejeze pielea clienţilor. Bărbaţii nu sunt mari fani ai uleiurilor aromate. Sunt şi clienţi care preferă şi solicită creme în loc de ulei pentru efectuarea masajului. Depinde de gusturile fiecăruia.

Se spune că există bărbaţi ce le este teamă să experimenteze masajul erotic? Dacă este adevărat, care sunt motivele?

Nu cred că bărbaţii au o teamă atât de mare de masaj erotic încât să nu meargă niciodată la un salon de masaj şi să experimenteze. Cred că este vorba mai degrabă de timiditate şi de o oarecare teamă de necunoscut. Cea mai mare teamă ar putea fi la bărbaţii intimidaţi de femei, singuri, ce au puţină experienţă cu femeile sau chiar deloc. Întâlnim oarecare teamă la clienţii noi, ne mărturisesc că vin pentru prima dată la masaj.

Dar stafful nostru, atât persoanele care răspund la telefon şi preiau rezervările, cât şi recepţionerele şi maseuzele din salon, sunt foarte bine instruite cum să primească şi cum să relaxeze clienţii noi, mai rezervaţi.

Care sunt aşteptările clienţilor când păşesc pentru prima dată într-un salon de masaj erotic?

Aşteptările clienţilor noştri sunt să găsească un salon elegant şi curat, o bună primire, maseuze frumoase şi sexy şi servicii de masaj de foarte bună calitate.

Sunt clienţi ce au dorinţe speciale, să le numim fetişuri? Acestea au un cost separat?

Există şi clienţi ce ne solicită ca masajele să se axeze pe anumite fantezii, cum ar fi foot-fetish, ceea ce se încadrează în masajul fantezie, ce costă 260 lei.

– Maseuzele sunt de toate tipurile? Există un tipar pentru ca o femeie să devină maseuză, se caută de un anumit standard? Dar la vârsta?

Nu recrutăm orice fel de femeie pentru a lucra în saloanele noastre. Ca să lucrezi la Attraction Club Massage trebuie să ai un corp frumos, un chip plăcut şi o imagine sexy şi bune maniere. Avem aşadar nişte standarde clare de selecţie în ceea ce priveşte aspectul fizic şi nivelul de educaţie. Nu avem o restricţie de vârstă, dar persoanele interesate să lucreze în acest domeniu au maxim 35 de ani.

Referitor la vârstă, cele mai solicitate maseuze sunt cele sub 30 de ani sau cele peste 30?

Referitor la vârsta fetelor, clienţii nu au solicitări speciale în acest sens. Principalul criteriu, în funcţie de masajul ales cu o anumită maseuză, este felul în care arată fata respectivă, personalitatea ei, vestimentaţia din prezentare, culoarea părului, culoarea ochilor şi nivelul de experienţă.

Masajul erotic poate ajuta doamnele să fie mai sigure pe ele, mai dezinhibate în relaţia de cuplu? Poate reînvia pasiunea în cadrul unei relaţii?

Stimularea plăcerii erotice între parteneri este principalul motiv pentru care cuplurile vin la masaj erotic ca să facă masaj împreună, fie cu o maseuză sau două, fie cu un maseur şi o maseuză. Pentru cupluri avem chiar masajul Voyeur, în care doar pertenera face masaj cu un maseur sau o maseuză, iar partenerul doar asistă. Desigur că acestă ipostază este extrem de excitantă şi ajută femeile din cuplu să fie mult mai dezinhibate şi cu un libidou ridicat.

În plus, aşa cum spuneam, masajul erotic poate fi mult mai intens, mai excitant şi mai interesant decât o partidă de sex. Mai ales că masajul nostru erotic chiar este special.

Nu degeaba suntem Attraction Club – brandul numărul 1 pentru divertismentul adulţi din România cu trei saloane de masaj erotic, cel mai tare club swingers din țară și un site de dating cu mii de utilizatori. Cred că, cel mai important este că atât domnii, doamnele, cât și cuplurile să vină la Attraction Club Massage pentru un masaj erotic ca să se convingă de toate beneficiile!

Vă urez succes în activitatea voastră!

Mulţumesc foarte mult. Oricând doriţi, vă aşteptam să ne vizitaţi, nu veţi regreta.

Mulţumesc, voi onora invitaţia.

sursa foto: Attraction Club

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Cât costă și cu ce este special masajul erotic de la Attraction Club Massage?”

    1. Poate ar fi bine sa detaliezi, ce anume este minciuna in text, la fel si despre poze. Doar sa afirmi acest lucru fara sa aduci argumente, detalii despre experienta ta, daca ai fost la acest salon, nu este chiar corect.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.