Şi-a dorit sex în public

Se apropia ora de sfârșit de program, știam ora la care trebuia să plece. Ajuns din timp, o așteptam în locul sugerat de ea. Îmbrăcat elegant… pantofi negri, pantaloni la dungă, o cămașă crem şi sacou… o căutam cu privirea în depărtare. Privind nerăbdător i-am zărit silueta, o pot recunoaște dintr-o mie… părul blond, nu foarte înaltă, trupul cu forme apetisante şi mersul senzual… îmbrăcată cu acea rochiță subțire, nu foarte lungă. Genunchii îi ieșeau în evidenţă. Mai sus, o palmă deasupra lor, marginea rochiței vaporoase… restul piciorului îl ştiam din memorie. …

Într-un final a ajuns în dreptul meu. Ținea ferm acea servietă în mâna stângă. Un zâmbet larg la amândoi indica cât de mult ne doream. Trecuse câteva săptămâni şi era dornică să ne întâlnim. Îi era dor de mine, voia ceva diferit faţă de ceea ce primea acasă. Nu simțea nevoia unui pat. Adrenalina era cuvântul de ordine, emoțiile furate prin fiecare gest pe care urma să-l fac în public îi ofereau starea pozitivă de care avea nevoie.

Nu ne-am atins prea mult. Un sărut scurt pe obraji a fost suficient… mult prea rapid pentru ceea ce își dorea ea, dar ne aflam în public. Distanţa optimă s-a păstrat în timpul deplasării noastre până la cea mai apropiată trecere de pietoni. Aşteptam să se schimbe culoarea pentru a traversa. Aşezat la spatele ei, mă apropiam destul de mult de ea. Aproape că m-am lipit de ea când am ciupit-o uşor de fese. A tresărit uşor… ştia că doar eu puteam face asta, din mulţimea din jur, dar tot a fost luată prin surprindere. Posibil că emoţiile încă nu dispăruse.

Îşi lăsase intenţionat maşina mult mai departe de birou, tocmai pentru acesta plimbare în public. La maşină, portiera din partea dreaptă deschisă… s-a aplecat îndeajuns de mult încât să poată intra cu o parte a corpului în interior, pe motiv că doreşte să pună servieta înăuntru. Marginea rochiţei s-a ridicat. A pus un genunchi pe scaun. M-am apropiat de ea, oprindu-mă în dreptul posteriorului sexy, pe care îmi venea să-l muşc.

După o scurtă privire stânga-dreapta, am pus mâna pe fesele ei… mâna şi-a făcut loc pe sub rochiţă, alunecând pe coapsele fine, exact între picioare… i-am atins partea din faţă, se împingea în mine, se legăna uşor. Am tras rapid de marginea chiloţilor şi am băgat un deget în interior… mmm… era deja umedă. Gândurile erotice, intense, înainte să plece de la birou au făcut-o să se excite foarte mult. Poziţia îmi dădea bătăi de cap. Jumăte din trup aflat afară, fundul ridicat, pielea fină, adrenalina momentului… aproape că-mi venea să o penetrez acolo, fără să îmi pese că vom fi văzuţi.

Îi auzeam gemetele venite din maşină. Partea de jos a chiloţilor i-am băgat-o între labii, apoi am tras destul de tare de ei, încât să rămână cu ei în interior, să simtă prezenţa lor, atât timp cât voi dori eu. Excitat, cu penisul trezit la viaţă, i-am dat o palmă peste fese, nu foarte tare, dar destul de fermă încât să lase câteva urme ale degetelor.

Roşie în obraji, a ieşit cu totul din maşină. Voia mai mult, dar nu era loc. În apropiere era un părculeţ, cu alei înguste şi multă verdeaţă, de la copacii şi tufele din jur. Mergând agale unul pe lângă altul, cu distanţa regulamentară, discutam despre momentul de mai devreme de la maşină.

– Aş fi vrut să te penetrez atunci, acolo… îmi surâdea ideea, chiar şi pentru câteva momente, i-am zis eu.

– Ddaa… te vreau neapărat în mine, mi-a fost dor de tine şi simt că nu mai rezist. Trebuie să te am, vreau să mă… ştii foarte bine ce vreau… mi-a răspuns ea, încercând să ascundă cuvântul care mă excită de fiecare dată când îl spune ea, dar s-a oprit în acel moment pentru a nu fi auzită de persoanele cu care ne-am intersectat.

Ne-a bufnit râsul pe amândoi şi ne-am continuat deplasarea. Imediat am intrat în parc, nici nu am intrat bine, cu mâna stângă am prins-o de fese… aahh… nu era nimeni în apropiere. I-am ridicat rochiţa până deasupra feselor, apoi am prins-o sănătos de fese şi am tras de ele. Cu braţul am prins-o de mijloc şi am tras-o după mine, ascunşi după trunchiul gros al unui copac. Lipită cu spatele la mine, a întors capul şi mă privea galeş, oftând încet.

Am întors-o cu faţa spre mine, imediat mi-am lipit gura de a ei, marginea rochiţei o ridicam tot mai sus, dezvelindu-i coapsele apetisante. Nu s-a ruşinat deloc, îi plăcea ceea ce făceam, aproape că mă invita să continui să nu mă opresc. Mâna între picioarele ei. Chiloţii băgaţi între labii, i-am tras în lateral, apoi am băgat un deget în interior. A lăsat capul uşor pe spate şi a început să geamă fără menajamente.

Degetul umed cu propriul suc i l-am dat să sugă. Sugea cu poftă, culegea fiecare strop. După ce a terminat mi-a căutat gura, să simt un pic din gustul aflat pe buzele ei… mmm… aproape că-mi venea să-i sfâşii rochia, să-i scot sânii afară, şi să-i sug pe săturate. I-am simţit mâna între picioarele mele, căutându-mi penisul erect. A reuşit să-l cuprindă în mâna ei mică, l-a strâns uşor apoi mi-a spus… te vreau!… vreau să mă fuţi!

Mi-am tras rapid fermoarul de la pantaloni, din câteva mişcări am reuşit să scot penisul afară. Ea la prins cu mâna stângă, îl ţinea cu toată mâna… era caldă, strângea delicat. S-a întors cu spatele la mine. Mâinile aşezate pe trunchiul copacului, trupul uşor înapoi, fundul spre mine. După ce m-am asigurat că nu trece nimeni, am potrivit penisul aproape de labii. În alte condiţii mi-ar fi plăcut să o necăjesc un pic… un pic mai mult, să-l plimb pe deasupra labiilor, atingându-i uşor.

Vreau să o înnebunesc de fiecare dată, starea în care doresc să o aduc este una de disperare, cu dorinţa la cote maxime, în aşa fel încât să o aud rugându-mă să o penetrez, într-un mod cât se poate de explicit. Acum nu era momentul pentru aşa ceva. Atât mie cât şi ei, ne bătea inima destul de tare. Am potrivit penisul şi am intrat lent în ea. Auzeam fiecare oftat, fiecare scâncet cu fiecare centimetru ce intra în interiorul ei, dornică să-l simtă cât mai adânc.

M-am oprit un pic, o trăgeam de mijloc spre mine, gemea şi-şi sugea propriul deget. Cu o mişcare lentă, am dat să ies, dar m-am oprit la limită, apoi am împins la fel de lent până când am intrat tot în ea. Din depărtare se auzeau nişte voci ce se apropiau de noi. Am ieşit rapid din ea încercând să introduc penisul rapid în pantaloni. Ea îşi aranja rochia, aducând o privire pe după copac, să vadă cine este. Cu greu am reuşit să-mi ascund penisul erect în pantaloni.

Am întors-o cu faţa la mine, lipind-o cu spatele de copac, apoi am sărutat-o apăsând puternic peste buzele ei. Vocile au trecut, se depărtau încet, am fi putut relua de unde am rămas, dar momentul a fost întrerupt. Am băgat apoi mâna sub rochie, până am ajuns la chiloţei. La fel ca mai devreme, i-am băgat chiloţii între labii, trăgând tare în sus de partea de sus a chiloţilor.

Ne trebuia alt loc, un loc unde să ne desfăşurăm în voie fără să fim întrerupţi, dar voiam să simţim adrenalina sexului în public. Nu mai era nimeni în jur, i-am ridicat rochiţa în sus, tot mai mult, până deasupra mijlocului. Priveam la fesele ei la fel cum se legau la fiecare pas, la şnurul de la chiloţi ce intrase între ele… am prins-o cu mâna dreaptă şi am strâns ferm. Mă privea zâmbind şi nu spunea nimic, se vedea că-i place.

La puţin timp am părăsit aleile parcului, în timp ce priveam căutam cu privirea un loc unde să putem continua ceea ce am început. Mi-a atras atenţia un gang între două clădiri vechi, naţionalizate. Părea perfect. Mi-ar fi plăcut să ne ţinem de mână, sigur şi ei, dar nu puteam risca atât de mult. Pe drum i-am pus de locul unde urma să mergem. Intrasem prin gang până am ajuns la curtea interioară, îmi bătea inima destul de tare, puteam fi văzuţi de către locatari în orice moment. Părea că am găsit un loc mai ferit, amândoi priveam în jur să vedem dacă totul este în regulă.

I-am băgat mâna sub rochie, am tras de chiloţi şi am introdus un deget în ea… aahh… a închis ochii, nu a mai aşteptat să se convingă că putem continua, mi-a şoptit uşor… vreau să mă ai, aici… acum!… La auzul acestor cuvinte, mi-am scos repede penisul afară, ea l-a prins cu o mână şi-l freca energic, până s-a întărit. Îmi era dor de sânii ei, am tras de bretele în jos, cât să pot să-i scot sânii afară din sutien. Imediat i-am prins cu mâinile, i-am strâns ferm, apoi m-am repezit către ei cu gura. Gemea şi mă apăsa pe cap… dintr-o dată am auzit-o spunându-mi încet.

– Ne priveşte cineva în acest moment… aahh…

– Ce, cum, unde?!… am reacţionat eu… vrând să mă întorc.

– Nu te opri!… îmi place să fim văzuţi. E cineva la parter, cred că şi lui îi place. Îl văd cu ochii mari, îşi mişcă braţul… cred că şi-o freacă în timp ce se uită la noi… nu te opri!…

Impulsionat de spusele ei, am continuat să-i sug sânii mai tare. Aveam în gând să mă întorc să văd şi eu acea persoană, dar mă gândeam să nu mă blocheze psihic. I-am ridicat rochiţa până în talie, piciorul drept i l-am ridicat în aer, ţinându-l cu braţul… ea, şi-a pus braţele în jurul gâtului, trăgându-mă spre ea… mi-am potrivit penisul pe lângă chiloţi şi am intrat în ea.

-… Ahhh… iubitule!… da, lent, adânc!…

Făceam întocmai cum îmi spunea la ureche. Acelaşi ritm precum în parc… lent, până intram tot, apoi ieşeam la fel de lent şi reveneam. De fiecare dată ritmul părea un pic mai rapid… tot mai rapid. Gemetele ei la ureche mă îndemnau să continui, uitasem complet de tipul care ne privea. Din moment ce ea nu a mai spus nimic, înseamnă că era totul în regulă. Mă mişcam tot mai rapid, ea sprijinită de zid, primea cu drag penisul meu în ea. Gemetele ei se auzeau tot mai tare, la un moment dat şi-a pus o mână la gură. Încerca să se abţină dar nu reuşea prea bine.

A dat mâna la o parte de la gură şi mi-a zis… mai repede, mai repede!… nu a durat mult de la spusele ei şi au auzit-o gemând… aahhh… braţul mă strângea tare de după gât, mâna încleştată strângea de haina mea. Nu am slăbit ritmul vreo clipă, am continuat să păstrez ritmul chiar şi în momentele în care ea ar fi avut nevoie de un repaus.

– Vreau să termini în mine, vreau sperma ta… să mă trimiţi aşa acasă… mi-a spus ea şoptind la ureche.

Cuvintele ei mă incitau. Nu-i mai auzeam vocea, dar în minte se derulau cuvintele ei, iar asta mă ajuta foarte mult. Încordat la maxim… ritmul nebunesc, lovindu-mă de vaginul ei… eram foarte aproape… trageam de sânii ei…

– Vine, vine!…

– Daa, iubitule!… să termini în mine, te rog!

La puţin timp… aahhh… m-am oprit adânc în ea, sperma călduţă a ţâşnit în ea. În timp ce gemeam, ea mă săruta pe obraji şi pe gură. Am stat aşa mai puţin de un minut, cu penisul adânc în vaginul ei. După ce am ieşit, eu mi-am băgat penisul în pantaloni în timp ce încercam să găsesc cu privirea spectatorul momentului nostru. Ea şi-a aranjat chiloţii, în aşa fel ca sperma să nu se scurgă, să rămână în chiloţi, apoi şi rochia. Înainte să ieşim din gang, ne-am sărutat mult, pasional. Îmi era dor de sărutul ei.

-O să-mi fie dor de tine până data viitoare…

-Si mie, iubitule…

În drumul către locul unde avea maşina parcată, am păstrat distanţa regulamentară. Din când în când mă apropiam mai mult cât să o pot ciupi de fese, când credeam că nu suntem văzuţi. Sărutul pe obraz, discret a însemnat un… la revedere… până data viitoare.

Citeste si: Te vreau!… fă-mă femeia ta!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Şi-a dorit sex în public”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: