Noua mea vecină… o brunetă interesantă (1)

Ziua de sâmbătă nu aducea nimic nou. Destul de plictisitoare, vremea ploioasă şi deprimantă. Îmi găsisem de lucru la calculator, să treacă ziua mai uşor. De parcă plictiseala nu era suficientă, tocmai se luase curentul. O fi doar la mine, o fi la tot blocul?… Am ieşit repede pe palier să arunc o privire la contoarele de pe etaj. Tragic, nimeni nu avea curent. Îmi rămânea să-mi găsesc de lucru pe telefon. Mă pregăteam să intru în apartament, vecina ce s-a mutat de puţin timp vis a vis de mine, a deschis uşa. …

Nu era prima interacţiune între noi, ne-am mai întâlnit la lift, când la urcare, când la coborâre sau la intrarea în bloc, dar niciodată nu am urcat şi coborât în acelaşi timp. Bianca, 25 de ani, brunetă, înaltă, poate un pic plinuţă, dar destul de apetisantă.

– Nici tu nu ai curent?… m-a întrebat ea din tocul uşii.

– Nu este în tot blocul…

– Off… mă jucam la laptop şi nu mai am multă baterie…

– Îţi plac jocurile?

– Da, mai mult cele de strategie…

– Interesant.

– Vrei să vezi la ce mă joc?

– Da, cum să nu… i-am răspuns imediat la invitaţie.

Am încuiat uşa şi m-am dus la ea. Apartamentul ei părea mai întunecos faţă de al meu. În bucătăria imensă, modificată de la fostul proprietar se afla laptopul ei, pe măsuţa micuţă, cu picior înalt, lângă care se afla un scaun de bar. Nu mai avea destulă baterie, avea dreptate, dar eram convins că nu va ţine mult pana de curent.

Aflat destul de aproape de ea… zici că-i suflam în ceafă… şi priveam la tot ce făcea acolo. Nu mă pasionează jocurile de strategie, dar era foarte interesantă paleta de culori din acest joc. Într-un final s-a decis să salveze ca apoi să iasă total din el.

– Şi acum ce fac?… cine ştie când vor remedia…

– Pot să-ţi ţin eu de urât… i-am răspuns eu, cu gândul că poate iese ceva frumos între noi.

– Sunt genul de femeie care se plictiseşte repede, ce crezi că putem face pe întuneric?

– Nu pune întrebarea în acest mod, am o minte destul de perversă, doar sunt bărbat, şi nu cred că vrei să afli la ce mă gândesc eu… i-am răspuns eu, un pic amuzat de situaţie.

– Pune-mă la încercare!

Iniţial m-a lăsat fără replică, nu credeam că este atât de sigură pe ea, deşi eram convins că ştia precis la ceea ce făceam eu referire.

– Privind la sânii tăi, decolteul tău îmi zâmbeşte. Aş începe de aici, să-ţi descopăr sfârcurile…

– Nu te cred în stare!… mi-a răspuns ea, oferindu-mi un mic zâmbet în colţul gurii.

Am întins mâna stângă şi i-am atins sânul cu vârful degetelor. Ne priveam în ochi, încercând fiecare să descopere reacţia celuilalt, ca într-un joc al minţii. Văzând că nu are nici o reacţie, i-am prins tot sânul, strângând uşor. Felul ei de a respira se schimbase brusc, dar încercând să se abţină la gemete şi suspine. Fiind foarte aproape de ea, i-am atins buzele cu ale mele. A urmat un nou sărut, de data asta a închis ochii înainte să ne unim buzele.

M-a prins cu braţul drept de mijloc şi mă strângea tare, buzele apăsau unele peste altele. Gemetele şi suspinele se auzeau clar în liniştea încăperii.

– Poate ar fi mai bine să mergem în dormitor, ce zici?

Nu a vrut să-mi răspundă, dar s-a dat jos de pe scaunul înalt şi a pornit către dormitor. În urma ei mergeam, privind la fesele mari ce se legănau incitant. Abia intrat în cameră, am vrut să o închid în urma mea, dar a vrut să verifice dacă a încuiat uşa de la intrare, pentru siguranţă. Când a revenit, m-a găsit întins pe pat cu faţa în sus, încă îmbrăcat.

– Credeam că te-ai dezbrăcat deja…

– Ca apoi să te plictiseşti!? Am zis să amân un pic momentul, să treacă mai mult timp, cine ştie când vom avea curent… i-am zâmbit, apoi i-am făcut un semn cu ochiul.

A venit în pat lângă mine. Se aşezase pe o parte şi mă privea, pe partea stângă a patului şi părea să spună… şi ce facem?!… stăm aşa?!… I-am înţeles imediat privirea întrebătoare, nu era momentul să trag prea mult de timp. M-am întors către ea şi m-am urcat deasupra ei. I-am prins fiecare mână, i le-am ridicat deasupra capului, ţinându-le fix. Respira greu, pieptul urca şi cobora…

Nu am idee dacă avea emoţii, totul era un mister pentru mine. Bianca nu lăsa să se vadă un pic de emoţie. M-am aplecat să o sărut pe gură. A ţinut buzele nemişcate, nu a vrut să-mi răspundă la sărut. Apoi, încă unul… abia atunci, timid, mai mult ca să nu arate că-şi doreşte.

Continuam să-i ţin mâinile deasupra capului, săruturile au ajuns la bărbie, apoi pe partea dreaptă a gâtului. Abia atunci i-am auzit primele suspine. Alunecând uşor, m-am dus încet către decolteul generos. I-am atins partea dezgolită a sânilor. Am încercat să trag cu gura de materialul textil al bluzei, să pot ajunge la sfârcurile ei. Până nu am tras cu mâna, nu am reuşit să-i scot sânii din sutien și bluză. I-am eliberat ambele mâini, aşezându-le pe ale mele pe sâni. Bianca a rămas cu mâinile în aceeaşi poziţie.

Sânii destul de mari, sfârcurile mari ţuguiate… i-am atins cu limba, doar pentru puţin timp. I-am prins între degete şi mă jucam cu ele. Atunci am observat că a avea ochii închişi, capul uşor lăsat pe spate. Şi-a mişcat mâinile din poziţia în care le-am lăsat şi le-a pus pe trupul meu. Palmele alunecau pe spate, apoi mai jos, tot mai jos. Când era aproape de curea, a prins tricoul cu toată mâna şi a tras de el spre ea, să mă dezbrac.

I-am făcut pe plac, m-am dezbrăcat iute de tricou, apoi m-am înfruptat din sânii ei. Îi ţineam strâns din lateral, gura se muta de la unul la altul, sugând şi lingându-i sfârcurile. Ea se foia sub mine, mişca din bazin în sus şi în jos, palmele alunecau pe spate. I-am lăsat sânii excitaţi şi plini de salivă. Pantaloni de trening, micul obstacol ce trebuia depăşit. Am ajutat-o să se dezbrace. Avea o pereche de chiloţi din dantelă, gen pantaloni scurţi. Când să o ajut să se dezbrace, a venit şi lumina. Lumina puternică îi venea direct în ochi.

Am stins imediat lumina, apoi am revenit între picioarele ei. Sfioasă, mişca încet fiecare picior. După ce am dezbrăcat-o de chiloţi, şi-a strâns picioarele şi s-a întors pe o parte. Pielea fină a coapselor, mâna aluneca încet, iar ea părea că nu vrea să revină în poziţia de dinainte. Singura metodă ce mi-a venit în minte… să încerc să-i fac sex oral. Întâi am sărutat-o pe coapsă, aproape de genunchi, apoi mai sus… limba lăsa o urmă de salivă pe pielea ei fină.

Ajuns la fesa stângă, am prins-o cu mâna şi am strâns ferm, apoi i-am oferit un sărut. Poziţia nu era cea mai potrivită, dar am încercat să ajung la vaginul ei, trăgând de fese. I-am atins labiile. O auzeam cu geme. Cu timpul şi-a mutat încet piciorul ca să-mi facă loc între ele. A revenit la poziţia iniţială, întinsă pe spate, dar nu voia să mă privească. Ţinea capul spre stânga, în timp ce cu mâna dreaptă îşi masa uşor sânul.

M-am întins pe pat, cu capul între picioarele depărtate, uşor flexate. Limba trecea încet peste labii, palmele alunecau pe coapse. A gemut intens când i-am atins clitorisul cu limba. Chiar am insistat mai mult asupra lui, văzând-o cum se zbate şi cum suspină la fiecare atingere a buzelor şi a limbii. A prins mai mult curaj, a pus mâna pe capul meu şi mă mângâia încet. Ţinea bazinul ridicat şi-l mişca înainte şi înapoi. Palmele mele se aflau sub ea. O ţineam de fese… din când în când strângeam încet.

Îmi plăcea să o văd cum se zbate sub asediul meu, părul aranjat de mai înainte nu-l mai recunoşteai. Arată destul de ciufulit, dar sexy în acelaşi timp. Îmi doream să termine aşa, să aibă primul orgasm. Bianca gemea, se zbătea, dar orgasmul se lăsa aşteptat. Lăsa impresia că mai durează un pic şi gata. Eram pregătit să aud ţipetele de eliberare, trupul să-i tremure puternic, contracţiile să pună stăpânire pe ea, însă nimic din toate astea.

Buzele lipite, îi lingeam clitorisul… mă pregăteam să introduc un deget în vagin, i-am atins labiile, apoi s-a oprit. Se făcuse linişte. Abia îi mai auzeam respiraţia, nu-şi mai mişca trupul, a pus o mână pe capul meu şi mă apăsa încet. Încet, încet… îi simţeam coapsele tremurând, apoi abdomenul şi restul trupului. Am rămas aşa, continuând să-i ling clitorisul până când a luat mâna de pe capul meu. Atunci m-am ridicat încet.

Urcam încet către ea, oferindu-i săruturi pe trup… pe abdomen, pe sâni, pe gât şi gură. Şi-a depărtat mai mult picioarele şi m-a primit deasupra ei. M-a cuprins cu braţele şi mă ţinea strâns. A durat ceva până când şi-a revenit, apoi a început să mă sărute pe gură. Îşi mişca vaginul de prohabul meu. Penisul erect apăsa pe vagin. Atunci am realizat că încă mai aveam haine pe mine. Mâna stângă a ei a alunecat încet până la marginea pantalonilor mei scurţi. Încerca să mă dezbrace, trăgând uşor în jos…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Noua mea vecină… o brunetă interesantă (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.