Transformarea Aurei… din femeia timidă, ruşinoasă (1)

Amândoi dezbrăcaţi, sub duş… apa caldă curgea pe amândoi. S-a lipit de mine, m-a strâns tare cu braţele de mijloc. Un pic pe vârfuri, mi-a căutat buzele pentru un sărut. Apoi a pus capul pe umărul meu.

– Ce dor mi-a fost de tine…

– Şi mie mi-a fost dor de tine… i-am răspuns eu, căutându-i buzele pentru un sărut lung şi pasional. …

În timp ce ne sărutam, mi-a prins penisul cu mâna dreaptă. Încerca să-l cuprindă cu toată mâna, frecându-l uşor. A privit în jos, se uita la penisul meu… m-a sărutat pe piept, apoi un pic mai jos. S-a aplecat cât să-mi atingă vârful penisului cu limba… mmm… acea senzaţie când limba se plimba pe toată suprafaţa. Credeam că va dori doar un pic. Nu m-am aşteptat să se aşeze în genunchi. A continuat să-mi lingă penisul, coborând lent până jos la testicule şi urcând agale până la vârf.

Mă aşteptam să încerce să-l ia pe tot în gură, exact în acea poziţie. Da, nu este o noutate acum pentru noi. A devenit un obicei. Un obicei plăcut. Şi-a dorit foarte mult să reuşească să facă deepthroat. A insistat ea, fără ca eu să o forţez verbal sau prin forţă brută… lacrimile, nasul ce îi tot curgea şi momentele în care aproape că se îneca, nu au împiedicat-o să renunţe. Se vede plăcerea cu care o face, să mă facă fericit.

L-a prins cu buzele, a făcut o mişcare scurtă spre mine, apoi s-a retras, dar nu pentru mult timp. Cu mişcări înainte şi înapoi, penisul intra tot mai mult… a intrat pe gât, buzele au ajuns la baza penisului… aahhh… mă jucam în părul ei. Priveam în jos şi o vedeam cu faţa lipită de mine, buzele aproape de rădăcină penisului. Nu a ieşit imediat, a rămas mai multe secunde în aceeaşi poziţie, moment în care făcea o mişcare înainte şi înapoi din scurt.

Abia reuşeam să mai ţin capătul de la dus în mâna dreaptă. De fiecare dată este un… wow… Practic de când a reuşit prima dată să-l înghită pe tot, este un wow continuu. S-a retras, îi curgea nasul, cred că şi lacrimile i-au dat puţin în colţul ochilor. Dar nu a renunţat, a continuat la fel, cu aceeaşi mişcare. Îi era dor de penisul meu sau chiar dorea să termin acolo sub duş. La un moment dat m-a întrebat:

– Vrei să termini aici?

– Nu, durează ceva, iar poziţia pentru tine nu este cea mai comodă.

Am crezut că se va ridica imediat, însă a dorit să mai continue să-l mai sugă un pic. Când s-a ridicat, a avut ceva ameţeli, posibil că s-a ridicat brusc, iar după cum am observat, o dureau puţin genunchii. Am prins-o de mijloc şi o ţineam strâns. Braţele ei s-au înşurubat în jurul gâtul meu. Îmi spunea cât de mult i-a fost dor de mine.

Ajunşi în cameră, au urcat iute în pat şi ne-am învelit repede cu pătură. La puţin timp, Aura s-a îmbrăcat cu noua achiziţie în materie de lenjerie, de culoare neagră cu inserţii roşii… mmm… sexy, incitantă. S-a privit în oglindă în timp ce a făcut o piruetă în faţa mea. Îmbrăcată cu acea lenjerie, a venit în pat lângă mine. M-a sărutat pe gură, m-a prins cu braţul şi s-a lipit de mine.

Penisul creştea încet, ea l-a prins cu mâna stângă şi îl freca de zor. M-a sărutat pe gât, apoi pe piept… ştiam unde vrea să ajungă. M-am făcut comod pe spate, ea s-a poziţionat între picioarele mele. Sprijinită în braţe, s-a aplecat asupra penisului. L-a lins o vreme de sus până jos, apoi l-a prins cu buzele… mmm… alunecau frumos de-a lungul lui. Aşteptam cu drag momentul… m-a învăţat cu senzaţia trăită când îl cuprinde pe tot şi se împinge mereu în el.

Exact cum mă aşteptam, s-a lăsat mai mult… aahh… penisul a intrat pe gât… ddaa… a stat câteva secunde apoi s-a retras. Aşa cum m-a obişnuit nu a renunţat la luptă, a continuat această mişcare de mai multe ori, înghiţind tot penisul. M-am ridicat în şezut, am prins-o de mijloc şi am tras-o spre mine. M-am dus direct la fesele ei. Trăgeam de ele, le sărutam… i-am dat o palmă peste fesa stângă, apoi încă una pe cea dreaptă.

– Da, dă-mi peste fese, îmi place!

Cu drag, îmi venea să-i spun, dar nu i-am zis nimic, însă, alte serii de palme, moderate, au aterizat pe ambele fese. A vrut să se ducă din nou la penisul meu, să-l sugă iar, dar nu am lăsat-o, am tras-o de mijloc şi am aşezat-o cu faţa în sus. Imediat şi eu între picioarele ei.

Nu am aşteptat mult, m-am poziţionat deasupra ei. Mi-am potrivit penisul erect şi am intrat… daahhh… era deja excitată… ce dor mi-a fost de tine!… Adoră mişcările lente la început, însă, cu fiecare geamăt al ei, intensificam mişcările, tot mai rapide. Mă ţinea cu braţele şi gâfâia la urechea mea. Săruturile mele, la ureche, pe gât şi pe claviculă… de câteva ori i-am prins labul urechii şi l-am supt.

Aşa cum m-a obişnuit de fiecare dată, orgasmul ei a venit foarte repede. Tremura puternic şi gemea la fel de puternic. Rămas adânc în interiorul ei, am aşteptat să se liniştească un pic. Îi simţeam vaginul pulsând, a durat ceva timp până s-a liniştit. Mi-a spus de câteva ori la ureche… ce bine a fost!… Vorbele ei au părut ca un semnal pentru mine, să încep să mă mişc. Încet, la început, apoi mai tare… şi mai tare… ddaa… ddaa… ritmul tot mai rapid, până când orgasmul puternic i-a zguduit din nou trupul.

Avea nevoie de o pauză. Mi-a spus să o las un pic. După ce m-am ridicat, Aura s-a întors pe o parte, cu spatele la mine, stând uşor ghemuită. Spasmele orgasmelor încă le mai resimţea. Aşezat lângă ea, aşteptam cu penisul erect momentul când se simţea pregătită să mai continuăm. S-a întors cu faţa spre mine, a pus mâinile pe obrajii mei şi m-a sărutat.

Cum să stau degeaba în acele momente? I-am ridicat un picior, m-am poziţionat între picioarele ei, penisul aproape de vagin. Cred că nu se aştepta la această poziţie. Nu-mi amintesc să o fi pus în practică până acum. Am împins şi am intrat în vagin. Stăteam faţă în faţă, aşezaţi pe o parte, ne sărutam şi mă mişcam energic. Cu o mână stângă o ţineam strâns de mijloc. Gemea puternic, îi plăcea poziţia. La un moment dat a preluat controlul, voia mai rapid… sărea în penisul meu şi zicea într-una… ddaa… ddaa… Nu credeam că voi reuşi să-i provoc orgasm în această poziţie, dar am reuşit.

După cum am specificat şi în alte relatări, Aura are meritul să ajungă foarte uşor la orgasm, nu contează câte, cred că în orice poziţie ne-am afla, tot va reuşi să aibă. Între timp s-a dezbrăcat de lenjeria intimă, sigur se simţea încinsă.

S-a întors cu faţa în sus, tremurând la fel de puternic precum şi în alte dăţi. Deşi am ştiu că are nevoie de o pauză, nu am rezistat mult până când m-am năpustit asupra ei. O sărutam pe gât, am urcat la ureche i-am sărutat lobul urechii, apoi l-am supt o vreme. I-am neglijat sânii până atunci, m-am dus către sânul stâng, l-am sărutat, apoi l-am prins între buze… îl sugeam zgomotos. Aura gemea şi mă încuraja să continui.

Şi-a dus o mâna între picioare, vedeam cum îşi stimulează clitorisul. Încercam să intensific plăcerea oferită sânului. Credeam că va urma să aibă în acest mod un nou orgasm. Modul cum se manifesta şi gemetele intense, indicau acest lucru. M-am mutat la celălalt sân să-l sug la fel, sânul stâng l-am prins cu mâna şi trăgeam de el. O vreme am insistat asupra sânilor, crezând că voi reuşi să-i provoc orgasm. Am realizat că nu se va întâmpla, când Aura a renunţat să-şi mai stimuleze clitorisul.

Ştiam că următoarea poziţie este pe placul ei, i-am ridicat picioarele, mi-am făcut loc pe sub ele… mi-am potrivit penisul şi am împins… ddaa…

… citeste partea a doua …

Citeste si:

Magia întâlnirii… o zi de iubire

Din nou împreună… încă o zi cu Aura

Aura… cea dezinvoltă

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Transformarea Aurei… din femeia timidă, ruşinoasă (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: