Vechi prieteni… amanţi la fel de vechi (2)

… Orgasmul a fost puternic, ca de fiecare dată. Mario m-a lins îndelung, îi auzeam plescăiturile, părea fericit. Eu abia reuşeam să mă menţin pe poziţie. Plăcerea cu care mă lingea mă făcea să mai vreau. Chiar dacă m-am întins după un timp pe pat, cu faţa în sus, nu am scăpat de el. Se cuibărise cu capul între picioarele mele şi îmi lingea clitorisul şi labiile. Torceam fericită, satisfăcută cu gemete intense în timp ce mă jucam în părul lui. …

După o vreme s-a ridicat în genunchi. Se ştergea la gură cu dosul palmei când am deschis ochii. I-am făcut semn cu un deget să vină spre mine. A vrut să se aşeze peste mine. Când se afla sprijinit în braţe, l-am împins spre stânga mea. Imediat m-am urcat peste el. Stăteam în şezut în dreptul penisului erect şi râdeam zgomotos. Nu a părut happy de ceea ce făcusem, mai ales că râdeam de el.

A urmat momentul în care eu trebuia să-i ofer plăcere. Mă liniştisem, râsul gălăgios dispărea treptat. Palmele alunecau încet pe pieptul lui, m-am dat puţin mai în spate, iar când m-am aplecat am ajuns cu gura direct la sfârcuri. Îl priveam în timp ce îi lingeam fiecare sfârc. Îi plăcea, nici nu avea cum să nu-i placă. Nebunatică cum sunt de fel, l-am muşcat de câteva ori de sfârcuri, făcându-l să-i dispară toată plăcerea pe care i-o oferisem până atunci.

– Să nu mai faci aşa, ştii că nu-mi place…

– Bine… mofturosule, te necăjeam şi eu un pic. Eşti prea serios azi. Uite ce îţi voi face, poate aşa îţi vine zâmbetul pe buze.

– Dacă mă muşti şi de acolo… s-a dus toată plăcerea.

– Nuuu, îmi este tare dragă pula ta, nu pot să-i fac rău.

Nu mi-am luat privirea de la ochii lui, asta până am ajuns exact între picioare. I-am prins instrumentul cu o mână, eram foarte aproape cu gura… el făcuse ochii mari, avea gura uşor deschisă. Aştepta momentul. Numai un pic l-am necăjit, deşi în minte îmi propusesem să-l fierb mai mult. Cred că şi eu eram dornică să i-o sug. Ador să i-o sug, nu acelaşi lucru pot spune că-mi place să fac asta soţului meu, dar contează mai puţin acest aspect.

I-am atins vârful cu limba. A tresărit de la prima atingere, urmat de un oftat scurt. Întâi l-am lins la vârf, apoi l-am prins cu gura, până aproape de jumătate. Gemetele lui lungi spuneau totul despre cât de mult îi plăcea. Adoră să-l sug, precum şi eu ador să fac asta. Mi-am aşezat mâinile pe pat, o ţineam doar cu gura şi o sugeam tot mai energic, coborând tot mai mult. Trecusem de jumătate, m-am oprit pentru o secundă, apoi am forţat să intre mai mult… aaahh… buzele au ajuns până jos.

Mario era înnebunit de mişcarea mea. Nu mereu i-o iau pe toată în gură, dar atunci când o fac este foarte entuziasmat. Uneori pare atât de surprins de gestul meu, încât, îmi lasă impresia că nu ştie cum să reacţioneze. Cu gura larg deschisă, ochii mari, gemetele lungi… îşi ridică mâinile de pe pat, le întinde spre capul meu. Uneori abia mă atinge sau se întâmplă să rămână cu ele în aer.

De această dată am insistat mai mult cu această mişcare. O aveam intrată pe gât şi duceam o luptă cu mine să rezist mai mult. Cu ochii înlăcrimaţi, nasul îmi curgea, dar nu mă lăsam. Voiam să-l satisfac cu disperare. Când nu am mai putut continua, m-am urcat deasupra lui, stând în şezut. Penisul îmi atingea fesele. M-am împins mai mult spre el, apoi am început să mă mişc, ţinând cu mâna penisul între fese. El se juca cu sânii mei, mă trăgea încet de sfârcuri.

Ţineam cu două degete penisul, m-am ridicat un pic… imediat m-am aşezat în el… aahh… daa… era rândul meu să mă simt bine. Mario m-a prins cu palmele de mijloc, îmi dirija mişcările… mai rapid, de fiecare dată mai rapid. Îmi place acesta poziţie, dar uneori cred că Mario o prefera ca să fac eu totul. Săream pe el energic, cu mâinile pe sâni… se auzea sunând un telefon. Până să realizez al cui este a durat ceva, mai ales că apelantul era destul de insistent.

Obosisem în această poziţie. M-am lăsat peste el, cât să-mi revin un pic. Mi-a prins sânii… când pe unul, când pe altul… îi sugea zgomotos. Cu mâna liberă mă strângea de fese şi… câteodată… mă lovea, dar nu foarte tare. M-am ridicat şi m-am aşezat imediat capră. Eram cu spatele la el, mă aşteptam să sară imediat de pe pat să şi să mă penetreze furios.

– Haide, ce faci?!…

Nu mi-a zis nimic. Cu o lene cât casa, abia s-a ridicat şi a venit la spatele meu. Super excitată cum eram, îl doream mult mai prezent. Abia şi-a potrivit penisul şi a împins în mine… aahh… Primele câteva minute au fost mult mai bine… el activ, energic, mâinile nu stăteau o clipă într-un loc pe trupul meu. Mai târziu, totul devenise anost, plictisitor. Mă ţinea de mijloc şi se împingea în mine, mai fără vlagă. Îmi doream mai mult de atât. Concentrarea lui se pierduse. O vreme am încercat să preiau controlul, oferind contre tot mai energice…

– Ce se întâmplă cu tine? Ai pe alta, te-ai plictisit de mine? Zi ce este!… i-am zis eu, în timp ce m-am întors către el.

– Nu… nu am pe nimeni, jur!

– Atunci ce este cu tine. Ne-am întâlnit să ne futem, iar tu abia te mişti. Ce să fac, să trag de tine mă să fuţi?!

– E vorba de Roxana…

– Ce este cu ea?!… i-ai spus de noi?

– Nuu… doar nu sunt nebun…

– Care este treaba cu ea? De ai adus-o în discuţie?

– Cred că mă înşeală?… mi-a zis el vizibil dezamăgit.

– Asta era problema ta?! Şi la ce te aştepta-i, din moment ce ne futem destul de des? Şi-o fi găsit şi ea pe unul care să i-o tragă bine.

– Nu vorbi aşa!

– De ce? Ce este greşit? Tu ai voie să ai amante, iar ea nu? Mă crezi că nu-l verific pe Teo? Din moment ce eu nu sunt uşa de biserică, ce pretenţii aş putea avea de la el?

– Nu vreau să se culce cu altul!

– Am înţeles… este mândria ta de mascul, orgolios…

– Nu voiam să-ţi spun despre asta, dar a trebuit. O tot ţineai… langa… că am pe altcineva.

– Ai prins-o cu altcineva, i-ai văzut conversaţii, de unde ştii?

– O simt… o simt mult prea rece cu mine. Zici că s-au întors rolurile.

– Şi nu este firesc. Dacă o neglijezi. Mie îmi convine că o neglijezi pe ea, pentru că mă fuţi pe mine, dar trebuie să ai grijă şi de ea.

– Mai bine nu-ţi spuneam… tu îmi dai mie sfaturi, nu faci acelaşi lucru cu Teo?

– Mi-ai stricat ziua. Nu mai am chef de nimic. Îmi vine să mă îmbrac şi să plec… hai să te ajut să termini, apoi să plecăm.

Nu am terminat bine de spus, Mario s-a aşezat pe spate, picioarele un pic depărtate. I-am prins penisul cu o mână. Mă uitam în jos şi i-o frecam energic. Îmi pierise cheful să i-o sug ca mai devreme, dar trebuia să-l ajut să termine. Cu greu m-am aplecat şi i-am luat-o în gură, mă mişcam energic… abia intra jumătate. Mai mult i-o frecam cu mâna.

O scoteam din gură, o frecam când cu o mână, când cu două. Cred că era prima dată când îmi doream să termine mai repede. I-am luat-o din nou în gură… gemetele mele s-au instalat încet. Mario se încorda din toate încheieturile şi gemea destul de tare… în mintea mea era… haide o dată, dă-ţi drumul!… sugeam fără pauză, aşteptam momentul… aaahhh… l-am simţit. Când a fost aproape, am scos penisul din gură… continuam să i-o frec… aaahhh… sperma ţâşnit imediat. Întâi pe abdomen, apoi s-a scurs pe mâna mea.

Cu alte ocazii aş fi lins-o pe toată, dar îmi stricase ziua şi nu mai aveam chef. Nu l-am mai aşteptat şi pe el. M-am dus direct la duş, să fac prima. La mine durează mai mult până mă aranjez. La plecare, câte un sărut pe obraz… şi la revedere. Poate îi va trece starea asta, ce mi-a dat-o şi mie, până data viitoare. Sfârşit.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Vechi prieteni… amanţi la fel de vechi (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: