Transformarea Aurei… din femeia timidă, ruşinoasă (2)

… Ştiam că următoarea poziţie este pe placul ei, i-am ridicat picioarele, mi-am făcut loc pe sub ele… imediat mi-am potrivit penisul şi am împins… ddaa… în acel moment şi-a arcuit trupul, cu mâinile a prins tare de cearceaf. Ochii închişi, gura deschisă… gemetele ei se auzeau în toată încăperea. De obicei rămân câteva momente adânc în interior, însă de data asta nu am făcut aşa, am sărit peste mişcările lente de la început, având un ritm destul de rapid. …

Pe măsură ce gemetele ei deveneau tot mai gălăgioase, mişcările au devenit tot mai rapide. Mă loveam puternic de ea, cu mâna stângă o trăgeam de sâni, îi ofeream săruturi pe umăr, pe gât. A întors capul spre mine şi mi-a căutat buzele. Amândoi duceam eforturi să menţinem buzele lipite… mişcările energice îi zguduiau trupul. Aura mă îndemna să nu mă opresc, spunându-mi expresii destul de incitante… ddaa… fute-mă!… nu te oprii!…

Şi nu m-am oprit, am continuat în această poziţie până când, epuizată de seria de orgasme, mi-a cerut să o las un pic să-şi revină. S-a întors cu spatele la mine, posteriorul futabil îmi făcea cu ochiul, dar i-am respectat dorinţa. Nu mult timp. O auzeam cum suspina uşor. M-am lipit de ea, penisul erect de fesele ei. Cu o mână am prins-o de mijloc şi o trăgeam spre mine. A ridicat capul, a vrut să se întoarcă spre mine, dar nu am lăsat-o, i-am spus să rămână în acea poziţie.

Fundul spre mine, coapsele lipite… nu am reuşit să nimeresc vaginul din prima. Cumva, încercam să intru un pic mai sus. Aura m-a avertizat:

– Vrei să intri acolo?… crezi că intră?…

– Nu vreau acolo… imediat, numai un pic.

Mi-am frecat un pic penisul, am potrivit corect de data asta şi am intrat energic, până a intrat tot penisul… aahh… Cu braţul stâng o ţineam strâns de mijloc şi o penetram energic. Mă opream din mişcări doar când orgasmul îi cutremura trupul, la interval de câteva minute unul de altul. După această serie a părut epuizată. A dorit din nou câteva momente de repaos, întinsă cu faţa în sus, respirând greu. După ce şi-a revenit şi-a amintit de mine.

– Eu am avut atâtea, de nu le mai ştiu numărul, iar tu nu ai avut nici unul… mi-a zis ea în timp ce s-a ridicat şi a venit spre mine.

Nu am comentat nimic, dar ştiam ce urmează să se întâmple. Întins pe spate pe mijlocul patului, mi-am depărtat un pic picioarele. Aura a venit deasupra mea, sprijinită în braţe, m-a sărutat pe buze, apoi pe gât… un pic pe sfârcuri. Avea doar un sigur scop… să ajungă între picioarele mele. Mi-a prins penisul cu mâna dreaptă… buzele şi limba îmi alintau penisul la vârf… ddaa… priveam spre buzele ei, în orice clipă putea să ia hotărârea să-mi acapareze tot penisul şi nu voiam să pierd momentul.

L-a introdus încet în gură… s-a lăsat încet, apoi a revenit la vârf. A făcut această mişcare de câteva ori. S-a aplecat tot mai mult… aahh… penisul a intrat tot, buzele lipite de baza lui. Se împingea în el… am pus o mână pe capul ei, fără a avea intenţia să o forţez, gestul a fost mai mult simbolic. S-a ridicat brusc, nasul îi curgea. S-a şters la nas, apoi s-a năpustit asupra lui. Intra adânc în gura ei.

De fiecare dată când simţeam că a intrat pe gât, îmi ieşea pe gură un… wow… făcându-mă să-mi arcuiesc trupul. Nu s-ar fi oprit până când nu finalizam. Simţeam momentul… când se afla cu buzele la vârf, am preluat controlul. Mi-am prins penisul cu mâna stângă şi-l frecam energic. Aura îmi atingea penisul cu buzele şi limba… eram aproape… jetul puternic a ţâşnit… mi-a strâns penisul cu buzele, penisul pulsa şi elibera în valuri o cantitate mare de spermă.

Nu s-a lăsat până nu a curăţat tot. Era rândul meu să tremur, spasmele orgasmului m-au ţinut ceva timp. Aura s-a aşezat lângă mine, a vrut să o ţin în braţe. Cu spatele la mine, se lipise de mine şi stăteam cuminţi unul lângă altul. Moleşeala se instala uşor, mai mult la ea decât la mine.

– Aş dormi acum, aş sta cu tine toată ziua.

I-am zâmbit, dar nu i-am zis nimic.

Trecuse mai bine de 15 minute de când ne aflam în această poziţie. Aura m-a întrebat.

– Mai facem ceva?

– Da, acum facem anal… i-am zis eu în glumă.

Între noi au fost ceva discuţii pentru sexul anal, dar teama ei de necunoscut… a rămas să mai aşteptăm puţin, să se simtă pregătită. Din acel moment s-a purtat o joacă în discuţia noastră… vrei să facem?… eu da… ba nu, ba da… până când a spus ea hotărâtă… hai să facem!

Ştiam că are în geantă un gel, cumpărat special pentru acest moment. Ea încă se afla cu spatele la mine, cu fundul ieşit în evidenţă. În timp ce îi puneam puţin gel cu un deget şi masam acolo… am vrut să aflu părerea ei:

– Îţi place…

– Da… să nu faci tare, da?

Am pus mai mult gel… o vreme i-am masat zona anusului. Tot timpul am întrebat-o dacă este bine, dacă îi place. De fiecare dată îmi spunea că da. Am împins cu un deget, a intrat destul de uşor. După ce am intrat, am aşteptat reacţia ei. A tresărit, dar era bine. L-am scos şi am mai pus puţin gel, apoi am revenit. De data asta am început să fac o mişcare du-te-vino destul de lentă. Nu puteam să o văd, să-i văd chipul, dacă existau grimase de durere, dar gemetele joase indicau că-i place.

Mai târziu, am introdus şi al doilea deget. Pentru moment s-a speriat, dar tot era bine. Îi plăcea senzaţia. Ca să mă asigur că totul va fi în regulă, am pus puţin gel pe vârful penisului, dar şi încă un pic la orificiul anal. Simţeam că este pregătită, dar nu aveam idee ce era în sufletul ei, cum trăia ea acest moment din viaţa ei. M-am aşezat la spatele ei şi am încercat să împing uşor. Gelul abundent făcea ca penisul să alunece către vagin.

Mi-a venit ideea salvatoare. I-am spus să se întoarcă cu faţa în jos, sub ea am strâns pătura şi am aşezat-o sub abdomen. Funduleţul futabil la care mă gândeam deseori când o penetram vaginal în această poziţie, urma să fie al meu. Aşezat deasupra ei, mi-am potrivit penisul… am intrat cu vârful… Aura a tresărit.

– Eşti bine? Te doare?

– E bine. Simt o durere, dar este suportabilă.

Nu intrasem tot. Acum era momentul adevărului. Am împins, mă lipisem de ea. I-am auzit gemetele în pernă. De fiecare dată când o întrebam dacă o doare, îmi spunea că pot să continui. M-am retras încet, apoi am împins. Gelul favoriza o mişcare destul de bună. Ritmul mişcării devenise mai alert, gemetele ei tot mai zgomotoase.

Poziţia mă deranja un pic. Am decis să revenim la cea de dinainte, când era cu spatele la mine. Şi am făcut bine. După ce am intrat şi am reluat mişcările, Aura părea că simte mai multă plăcere. Mă încuraja să mă mişc mai repede.

– Da… fute-mă tare!…

Şi-a dus o mâna între picioare, îşi freca clitorisul energic. Acum îmi oferea contre. Parcă nu-mi venea să cred că facem sex anal, iar ea trăieşte acest moment cu atâta plăcere încât ea se împingea în mine. Încercam să ţin pasul cu rugăminţile ei să o fut mai tare, dar parcă o făceam şi cu milă, mai ales că era prima dată pentru ea. Trupul începuse să-i tremure… aahhh… s-a împins în mine… ţipa şi tremura foarte puternic.

La cum am simţit-o eu, mi-a părut că a avut un orgasm mult mai puternic decât până acum. Am lăsat-o să se manifeste în voie. Încă eram adânc în ea… încet, încet, am început să mă mişc iar. Aura se freca între picioare. Credeam că va mai avea un orgasm, însă, am realizat că nu va mai avea când a renunţat să-şi mai stimuleze clitorisul.

A vrut să termin şi eu. Şi-ar fi dorit să finalizez în interior, dar nu am reuşit. S-a ridicat, entuziasmată s-a pus în genunchi cu spatele la mine, să o penetrez anal pe la spate. De data asta am intrat un pic mai tare, penisul a intrat un pic forţat. Posibil că era încordată, iar muşchii nu erau la fel de relaxaţi. A durut-o un o idee mai tare, dar ne-am oprit imediat.

Data viitoare mai doreşte să experimentăm sexul anal. I-a plăcut pentru prima dată, nu atât de mult precum sexul vaginal. Abia aştept momentul. Sfârşit.

… citeste prima parte …

Citeste si:

Magia întâlnirii… o zi de iubire

Din nou împreună… încă o zi cu Aura

Aura… cea dezinvoltă

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Transformarea Aurei… din femeia timidă, ruşinoasă (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.