Străinul din club m-a zăpăcit

Ca în fiecare an, firma îşi mai spală din imagine şi ne organizează petrecerea de Crăciun într-un club. Am participat de fiecare dată, ca să nu fiu oaia neagră a firmei. Nu aveam mari speranţe de la această petrecere, dar era o ocazie să mai ies din cotidian… muncă, casă, soţ, copil. Aveam în plan să îmbrac ceva obişnuit pentru petrecere, dar soţul meu m-a convins că mă voi face de râs în faţa colegilor, a şefilor, aşa că m-am îmbrăcat cu o rochie strâmtă roşie, dres cu portjartier şi pantofi cu toc. …

După prima oră eram deja plictisită, discuţiile anoste, muzica… bum, bum… chef de dansat nu prea aveam. O colegă mi-a sugerat să încerc să gust din paharul ei și să las deoparte sucul de portocale. După prima gură… mmm… destul de bun, tare, dar bun. Nu am idee cum se numea acea băutură, era un amestec de culori cu o umbreluţă în pahar.

Colega mea mi-a comandat şi mie acelaşi lucru, văzând că mi-a plăcut. Treptat, treptat… cu fiecare înghiţitură dat pe gât, am simţit o căldură interioară. Aproape instant, am simţit o scădere evidentă a inhibiţiilor. Simţeam nevoia să dansez, să mă bucur de petrecere. De obicei beau destul de rar alcool, aşa că după al doilea pahar m-am oprit. Am pus stop. Era prea mult pentru mine.

Trecuse de ora 12 noaptea, distracţie la maxim, muzica zgomotoasă… melodii tot mai frumoase. Colegii mei au plecat pe rând. Abia după ora 1 am realizat că nu mai era nimeni în club de la firmă, dar nu mai conta. Conta doar faptul că aveam chef de distracţie. Senzaţie pe care nu o mai simţisem de multă vreme. În timp ce dansam, un tip drăguţ, înalt… îmbrăcat la sacou şi cămaşă, s-a oprit în faţa mea. Mă privea atent încercând să se mişte provocator pe lângă mine.

Era un străin… dar, de ce nu. Voiam să mă distrez la maxim. În timpul dansului, îmi atingea trupul cu degetele, apoi tot mai ferm. Atunci nu am realizat că testa terenul, să vadă până unde poate merge. Eram cu spatele la el, îl priveam… m-a tras cu braţul şi m-a lipit de el. Sigur a fost ceva premeditat. Imediat ce m-a lipit de el i-am simţit penisul umflat prin pantaloni. Mi-a plăcut… el mi-a prins un sân şi l-a strâns ferm.

Se împingea în mine să-l simt, iar eu nu aveam nici un moment de respingere, chiar îmi plăcea. Îmi era cald, aveam nevoie să iau puţin aer. I-am spus că trebuie să ies puţin. S-a oferit să mă însoţească. Înainte să ieşim pe uşă mi-a dat sacoul lui. M-a prins cu braţele pe la spate, mă ţinea lipit de trupul lui. Afară, începusem să-mi revin, starea de euforie se risipea treptat. Conştiinţa se instala treptat. Deşi era un bărbat atrăgător, nu mai simţeam acele dorinţe incitante când dansam împreună.

Am profitat de ocazie să vorbim puţin, să aflu mai multe despre el. L-a un moment dat m-a întors cu faţa spre el. Mă simţeam mică şi neajutorată lângă el… un bărbat înalt, masiv, dar şi atrăgător pe deasupra. M-a privit în ochi câteva clipe apoi m-a sărutat pe buze. Am vrut să mă împotrivesc, doar cu gândul, fizic nu am reuşit să fac nici o mişcare. Nu-mi era teamă de el, era un fel de atracţie pe care nu mi-o puteam explica.

A continuat să mă sărute, m-am lăsat purtată de val. Uitasem că sunt măritată, că am un copil… uitasem de tot. Mă simţeam fascinată de acest bărbat şi nici nu reuşeam să înţeleg de ce. Mi-a pipăit trupul… mi-a strâns sânii, de fese… a băgat mâna rece între picioare pe sub rochie, urcând până sus. Nici nu am realizat în prima fază că eram udă. Eram pregătită fizic,… dar emoţional puteam face faţă?

Era destul de rece afară, a trebuit să intrăm în club. După ce am intrat m-a tras într-o parte, într-o zonă mai întunecată. Lipit de zid, braţul mă ţinea lipit de el… mă strângea de fese, cu două degete îmi mângâia obrazul şi mă săruta. M-a făcut să-mi pierd minţile, uitasem de când nu mai trăisem asemenea emoţii, inima ce-mi bătea puternic în piept. Penisul umflat îl simţeam prin pantaloni. Încercam să mă deconectez de acest moment, că nu este bine ce fac, dar nu reuşeam. Simţeam că îi aparţin, că sunt femeia lui… eram pregătită să cedez în braţele lui. Mi-a prins o mână şi a direcţionat-o între noi, direct la penis. Voia să-i simt tăria, să mă facă să-l doresc… să intre în mine… şi chiar simţeam această dorinţă.

S-a oprit, m-a sărutat scurt pe buze, apoi mi-a spus la ureche să mergem într-un separeu. Pe moment nu am înţeles ce a vrut să spună. Credeam că are o masă rezervată pentru el. Abia când am intrat într-o încăpere mică, lumina difuză, cu două canapele şi o masă pe mijloc, unde nu mai se afla nimeni, am realizat ce intenţii are. Şi nu gândea rău, m-a făcut să-l doresc… inexplicabil cum a făcut-o, dar a reuşit. A ştiut cum să facă acest lucru. M-a lipit de zid, gura apăsa peste a mea, mi-a ridicat rochia până deasupra taliei… mâna între picioarele mele, apăsând ferm… aahh…

Nici nu am realizat când şi-a scos penisul afară din pantaloni, degetele îmi alintau labiile pe lângă chiloţi. Mă lăsasem complet lui, nu am opus nici o un pic de rezistenţă. Gândurile contrare de până atunci nu se mai regăseau. Când a băgat un deget în mine am oftat lung. Mi-a luat mâna şi m-a pus să-i prind penisul… era destul de gros şi destul de mare… mmm… trebuia să-l incerc. Sânii scoşi din sutien… vaginul sondat adânc de degetele lui, mă zăpăcise complet.

A scos degetele din mine, apoi a pus o mână pe umărul meu şi mă apăsa încet. Ne priveam în ochi fără să spunem vreun cuvânt, în timp ce alunecam încet la podea. Aşezată jos, penisul aproape de gura mea. Urma să sug penisul unui străin. După multă vreme, un alt bărbat, în afară de soţul meu urma să mă pătrundă. O parte din mine îşi dorea acel penis, dar nu-mi venea să fac eu primul pas, mă simţeam jenată de situaţie, chiar emoţionată. Tipul şi-a prins penisul cu mâna dreaptă, mi-a atins buzele cu el.

Îmi făcuse poftă să gust acel penis, dar nu reuşeam să deschid gura din proprie iniţiativă. M-a atins pe buze cu degetul mare, mi-a depărtat buzele, a împins până m-a făcut să deschid gura şi să-l las să intre în gura mea. Îi sugeam uşor degetul, apoi l-a retras încet şi a împins penisul… am deschis gura timid, l-am lăsat să intre. Buzele apăsau ferm, mişcările timide la început. Încurajat de el, emoţiile dispăreau treptat, îi sugeam penisul tot mai lacom.

A încercat de câteva ori să-mi bage penisul adânc în gura dar nu a reuşit, deşi… senzaţia părea să-mi placă. O senzaţie pe care nu am încercat-o niciodată cu soţul meu. Poate din ruşine, din ignoranţă. Acum părea să-mi placă. De câteva ori l-am lăsat să mai facă asta, însă lipsa experienţei m-a făcut să renunţ. M-a prins de braţ şi m-a ajutat să mă ridic. Imediat m-a sărutat pe gură… braţele lui puternice m-au luat pe sus, ridicându-mă la nivelul lui. Picioarele înşurubate în jurul taliei. M-a lipit de zid… m-a fixat câteva momente de zid până când şi-a potrivit penisul în mine, apoi a împins cu putere în vaginul excitat… ddaa…

L-am prins de gât cu braţele, gâfâiam la urechea lui. Tipul se mişca tot mai rapid, tot mai adânc, făcându-mă să ţip de plăcere. Excitată la maxim, orgasmul a venit destul de repede. Niciodată nu am avut un orgasm atât de repede, acum era o premieră. A simţit şi el că am avut orgasm, s-a oprit din mişcări cât să mă lase să-mi revin. Am crezut că va continua tot în acesta poziţie, dar el m-a lăsat jos, m-a întors rapid cu spatele la el, m-a aplecat spre zid… imediat şi-a băgat penisul în mine şi a început să mă fută energic, de simţeam că nu mai pot face faţă asaltului.

Era mult prea excitat ca să se oprească, a continuat aşa până când am simţit că urmează să termine. Ca un fulger mi-a trecut ideea prin minte să nu-l las să termine în mine. Mă ţinea strâns de mijloc şi nu voia să mă lase să mă eliberez. Am reuşit să-i spun răstit… nu în mine!… a împins de câteva ori, apoi m-a pus la podea, în genunchi în faţa lui, mi-a băgat penisul în gura fără să apuc să mă eschivez… în clipa următoare gura îmi era plină de spermă. Nu avea un gust rău, am înghiţit-o pe toată, deşi nu sunt o fană a sexul oral cu finalizare… soţului meu nu i-am acceptat de prea multe ori această plăcere.

Epuizaţi ne-am aşezat pe canapea unul lângă altul, aşa cum eram. Ne-am sărutat, mângâieri… penisul i s-a sculat iar… mmm… oare mă pune iar să-l sug?!… speram că da… spuneam eu în gândul meu. Nu a durat mult… uşor, uşor m-a împins cu gura către penis… degeaba am încercat eu să pară că nu vreau, deşi altceva gândeam.

M-a pus în genunchi lângă canapea. El cu picioarele depărtate. I-am prins penisul cu o mână, l-am supt, l-am lins după bunul plac. După un timp mi-a ordonat să ţin mâinile la spate. Următoarea clipă m-am conformat… o perioadă scurtă l-am supt fără să-i mai ating penisul cu mâinile, apoi el m-a prins de cap şi a început să-mi direcţioneze mişcările. La început mai lente, apoi un pic mai rapide. Apăsa tot mai mult pe cap, forţându-mă să-i iau tot penisul în gură.

Trecuse de jumătate, îmi dăduse lacrimile… el continua să mă înveţe. Îmi plăcea senzaţia… un penis minunat ce intra tot mai adânc în gura mea, iar tipul nu părea că vrea să se oprească până când nu intra tot. Nu a reuşit, însă mişcările au devenit tot mai rapide. L-am simţit cum se încorda… gemea tot mai puternic, eram pregătită de o nouă porţie de proteine. Acum nu mai eram luată prin surprindere, chiar aşteptam acest moment, voiam sperma lui… aahhh… apoi m-a oprit… sperma ţâşnise din nou în gura mea.

A luat mâna de pe capul meu, m-a lăsat să sug şi să culeg sperma. Nu mai curgea nimic din el, iar eu tot continuăm să sug şi să ling. Pentru moment mi-a trecut prin minte că am fost tratată ca o curvă. A fost ca un şoc pentru mine când am realizat asta, dar cumva a ieşit la iveală că mi-a plăcut modul cum am fost tratată. Simţeam că îmi mai doream să fiu tratată aşa.

Tipul… nu m-a interesat să-i reţin numele… speram să nu ne mai vedem vreodată, mi-a chemat un taxi spre dimineaţă. În drum spre casă analizăm tot ce se întâmplase şi noile trăiri de care nu eram conştientă până la vârsta de 35 de ani. Oare voi începe să experimentez cu soţul meu sau voi dori să am o viaţă secretă, unde voi experimenta tot ce am ratat până în acel moment al vieţii?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Străinul din club m-a zăpăcit”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.