Vreau să fac ceea ce nu am făcut vreodată (3)

… Întinsă pe pat, respira greu, susţinându-mi greutatea, mi-a prins mâinile pe rând şi le-a strâns cu putere. A întors capul spre mine, oferindu-mi un sărut pe obraz. Deşi eram conştient de propria-mi greutate, ce părea că-i striveşte trupul minion, părea că nu o deranjează. Voia să se simtă supusă mie. I-am căutat buzele şi ne-am sărutat lung. Din când în când îmi mişcam penisul în ea, lovindu-mă de fesele ei. M-am dat jos de pe trupul ei, aşezat la dreapta ei, întins pe spate. …

S-a răsucit şi ea pe spate, o auzeam suspinând, îşi arcuia trupul mulţumită. Am stat aşa întinşi pe spate câteva momente, apoi a venit peste mine. Întâi a întins braţul, imediat s-a urcat deasupra mea. Îmi atingea obrajii cu degetele, buzele noastre se atingeau suav. I-am prins sânii din lateral, strângându-i ferm cu ambele mâini. A închis ochii, gemea încet. A urcat mai sus cât să ajung cu gura la amândoi… ddaa… acum sunt ai mei!

Fiecare sfârc l-am lins, l-am supt, trăgeam de el cu buzele, când mai tare, când mai încet… se întărise sfârcurile şi parcă nu mă saturam să-i sug. Mi-am adus aminte de preferata mea. Momentul promis în care va avea ocazia să deţină controlul, să mă domine şi să facă totul cum doreşte. Încă aveam un sân băgat în gura şi-l molfăiam. I-am prins fesele, am strâns-o tare, apoi am împins-o să urce tot mai mult. A înţeles ceea ce voiam. S-a poziţionat deasupra gurii mele… s-a lăsat timid peste gura mea, eu voiam să se lase mai greu peste mine. Cred că îi era jenă să facă asta.

Cu mâinile o trăgeam în jos de mijloc. Labiile îmi striveau buzele, îşi găsise ritmul. La început mai timid, apoi cu mişcări mai ample… îşi mişca bazinul înainte şi înapoi. Sprijinită cu braţele de zid gemea destul de tare. Îi plăcea şi ei această postură, deşi nu credea că va putea să fie în poziţia de a deţine controlul… din discuţiile avute de-a lungul timpului. Buzele păreau că-mi luase foc, mă usturau, cu greu reuşeam să respir, dar îmi plăcea. O ţineam de mijloc, de parcă ar fi vrut să fugă undeva. Mai târziu, am ridicat mâinile mai sus, i-am prins sânii… cu degetele o trăgeam de sfârcuri.

Priveam de jos la chipul ei schimonosit şi-mi plăcea ce văd. S-a uitat şi ea la mine… părea că vrea să se mişte mai repede, dar nu a durat mult. Obosise. Ritmul tot mai încet. S-a lăsat pe spate, sprijinită în braţe. S-a împins tot mai mult spre mine… cu orificiul anal tot mai aproape de gura mea. Ştiu că-i place să fie atinsă cu limba… vârful limbii desena frumos în jurul orificiului. În acelaşi timp, cu degetele îi frecam încet clitorisul… zăpăcind-o complet.

Nu mai era în stare să se menţină în braţe, s-a lăsat peste mine, cu capul aproape de penisul meu ce zvâcnea în apropiere de gura ei. L-a prins cu o mână şi la frecat un pic. A încercat să-l sugă din această poziţie. Poziţia însă nu era cea mai potrivită. Până nu i-am spus să se întoarcă cu faţa în jos, s-a chinuit aşa o vreme. Altă viaţă după ce ne-am aflat în poziţia 69. O trăgeam de fese, lingându-i repezit clitorisul. Ea se ocupa de penisul meu. Îl ţinea cu o mână de la bază, plimbându-l lacom prin gură.

Cu un deget i-am atins zona anală… îl plimbam uşor în formă de cerc. Mi-am amintit de cremă specială pentru acest moment, însă nu era la îndemână. Aveam nevoie de ea, dar nici nu voiam să stric acest moment. Am încercat o vreme să masez zona cu degetul plin de salivă. Nu era ce trebuie şi nu reuşeam să intru prea mult. O simţeam că nu-i place aşa. Nu am avut încotro şi m-am sus după cremă.

Adina mă aştepta întinsă pe pat cu faţa în jos. M-am poziţionat în faţa ei, cât mai aproape de gura ei. În timp ce desfăceam flaconul, mi-a prins penisul cu gura… se împingea în el bucuroasă, încercând să cuprindă tot mai mult. Funduleţul bombat se mişca senzual… mmm… o palmă mai cuminte pe fesa stângă, cea de pe partea dreaptă… ceva mai ferm. Prin reacţia ei părea să-mi spună… mai vreau, mai vreau!… Am pus o cantitate mică de cremă pe degetul arătător. Masam încet zona, apoi am împins… mmm… îmi ţinea penisul în gură fără să se mişte. Trebuia să fiu atent. Dacă o durea pe ea… cu penisul meu în gura ei… sigur o să mă doară şi pe mine. Chiar mă gândeam să nu mă muşte.

Degetul nu a opus rezistenţă… a intrat uşor până aproape de jumătate. Am stat aşa să aştept reacţia ei. Nu zicea nimic. Mişcându-l încet… auzeam de la ea uşoare suspine de plăcere. Nu mai era necesar să întreb. Dorea de multă vreme să-i placă anal, însă, prima experienţă nu a fost exact cum şi-a imaginat şi a renunţat repede la idee. Insistenţa mea a determinat-o să accepte, de dragul meu.

Mişcam degetul lejer, fără nici un fel de rezistenţă, aproape tot… se instalase plăcerea, îşi reluase mişcările lente din cap, sugând penisul după bunul plac. După ce am mai pus ceva cremă, am împins un deget, apoi şi al doilea şi m-am oprit… mmm… se oprise din mişcări, penisul încă în gura ei. La fel ca mai devreme, mişcările lente înainte şi înapoi, plăcerea se instala uşor. Simţeam că este pregătită. Testul cel mare urma să se întâmple.

I-am zis să nu se mişte de acolo. Una dintre perne i-am aşezat-o sub abdomen, pentru a-i ridica fundul cât mai sus. Pentru a o linişti, m-am dus la urechea ei. Atunci am văzut-o cu braţele strânse şi mâinile uşor încordate.

– Totul va fi bine, ai încredere în mine, te rog!… Ai încredere în mine?

– Da… cu grijă, te rog!

După ce i-am oferit un sărut la tâmplă, m-am poziţionat la spatele ei, priveam la fesele ce mai păstrau un pic din urmele degetelor datorate loviturilor. Le-am depărtat. Pentru mai multă siguranţă, am mai pus un pic de cremă la ea, şi un pic pe vârful penisului. Am dat să împing… şi am intrat, dar nu mult… mmm… a fost reacţia ei la care mă aşteptam. Câteva momente mai târziu, am împins încet. Spre surprinderea mea penisul a intrat tot foarte uşor, apoi am rămas nemişcat.

Când am simţit-o pregătită, am început să mă mişc din scurt… foarte încet, apoi tot mai amplu. O vedeam cum ţinea în mâini porţiuni din cearceaf, iar gemetele indicau plăcere. Orificiul strâmt, dar flexibil, mişcările au devenit tot mai ample. O dată cu ele, Adina gemea şi suspina destul de tare. De câteva ori i-am mai dat câteva palme destul de ferme peste fese. Venind tot mai mult deasupra ei, sprijinit în braţe, mă mişcam tot mai repede. Încurajat de gemetele ei… simţeam că sunt aproape. Mă încordasem, gâfâiam o dată cu ea… încă în pic… aahhh… m-am oprit imediat.

Sămânţa călduţă se elibera în interiorul ei, penisul pulsa puternic. După reacţia ei, şi ea îl simţea. M-am prăbuşit din nou peste ea, de data asta eu fiind cel ce şi-a eliberat tensiunea sexuală. La fel ca prima dată, am stat o vreme unul peste altul. După duşul făcut împreună, ne-am întors în cameră, continuând discuţia începută pe tema sexului anal şi despre cât de bine se simţise.

Înainte să adormim, ea lipită cu spatele la mine, îi masam sânii, penisul adânc în ea… Pătura acoperea trupurile golaşe. Noi doi îmbrăţişaţi şi epuizaţi, aşezaţi pe o parte, ea lipită cu spatele de mine, iar penisul ce fusese mai devreme în interiorul ei până să adormim, se făcuse mic, lipit de labiile cărnoase. A fost o seară superbă, aşa cum spera Adina să fie.

Dimineaţa, ea s-a trezit prima, s-a eliberat din braţele mele, s-a întors cu faţa spre mine… eu întins pe spate, ea aşezată cu capul pe pieptul meu. Somnoros, dar am simţit fiecare mişcare de ei, abia reuşeam să deschid ochii. Dacă a fost premeditată sau nu… nu ştiu. M-a sărutat pe piept, apoi mai jos spre abdomen, ajunsă la penisul mic ce stătea pe o parte, l-a prins cu mâna şi l-a cuprins cu buzele. Am simţit cum l-a prins pe tot. Limba se plimba în jurul lui… cu fiecare secundă ce trecea, penisul se făcea tot mai mare. Curând a realizat că nu poate să-l cuprindă pe tot, eliberându-l treptat.

Am deschis ochii şi o priveam cum îmi sugea energic penisul… aahh… nu te poţi aştepta la ceva mai frumos, decât să fi trezit dimineaţa în timp ce partenera se ocupa serios de tine… trezindu-ţi toate simţurile. Nu mai puteam să dorm, nici nu mai aveam cum… gura pofticioasă, sugea penisul cu o plăcere deosebită, deşi nu reuşea, a încercat să se forţeze, băgându-l cât mai mult în gura ei.

Mă excitasem, ea nu avea de gând să se oprească. Îi pipăiam trupul… mângâieri pe spate, pe fese… de câteva ori am ciupit-o de sâni… când am ajuns cu mâna între picioarele ei, le-a depărtat şi mi-a făcut loc să intru cu un deget în interior… aahh… tremuram şi mă încordasem destul de mult… îmi doream din nou să finalizez în gura ei, dar nu ştiam dacă ea mai doreşte.

Când am simţit că sunt aproape i-am zis… vine! vine!… Adina a sărit imediat, s-a urcat pe mine… şi-a potrivit penisul în vagin… sărea pe mine, se mişca alert, sânii sărea în ritmul mişcării… m-am încordat… aaahhh… vaginul suculent devenise şi el plin de sperma mea. Gâfâiam puternic, ea s-a oprit din mişcări, s-a aşezat peste mine, mă săruta pe obraji…

– Bună dimineaţa iubitule!

– Frumos mod de a mă trezi ai ales… mulţumesc!… i-a zis eu gâfâind.

– Avem la dispoziţie toată ziua, doar pentru noi.

– Vai de tine… să vezi ce-ţi fac azi… o să te fut peste tot…

– Daaa… abia aştept!… Sfârşit.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Vreau să fac ceea ce nu am făcut vreodată (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.