Îmi produc singură orgasmele… cu perna

M-am obişnuit să mă „iubesc” singură, deşi aş fi preferat… atingerile unui bărbat, săruturile lui, braţele lui puternice să mă ridice, bărbăţia lui… adânc în mine… dar toate astea sunt doar fantezii, scenarii la care mă gândesc de fiecare dată când îmi provoc singură orgasmele. Aproape în fiecare seară pregătesc totul, ca un ritual. Încep cu o bălăceală în cada plină de apă cu multă spumă, câteva lumânări parfumate ce mă ajută să-mi schimb starea de spirit, un pahar de vin este binevenit… să nu uităm de muzică, întotdeauna ceva erotic. …

După ce mă şterg bine, îmi aleg ţinuta pe care să o port în acel moment. O pereche de chiloţi, ce par cu două numere mai mici şi o bluză, un pic mai largă. Înainte să mă îmbrac pregătesc atmosfera din cameră, o lumină mică de la lampa de pe noptieră. Pentru orice eventualitate, pun telefonul pe silenţios. Mă îmbrac cu chiloţii şi bluza. Pregătesc un film pentru adulţi, mă hotărăsc în acel moment la care să mă uit. De obicei aleg filme unde personajul masculin este puternic, dominator şi evident… destul de potent.

Atmosfera se încinge… îl văd cum sărută pe acea femeie, apăsat, dominant. Mâinile îi pipăie sânii siliconaţi… chiar sunt mari… trage de ei, îi striveşte cu palmele, apoi îi suge sfârcurile… aproape că simt cum le suge pe ale mele, numai privindu-l. Sfârcurile întărite, îmi duc mâna sub bluză şi îi ating, îi strâng între degete… aahh… aş fi vrut să fie ale mele în gura tipului, să le sugă până când nu mai pot.

Sunt excitată, înfierbântată… îmi dau bluza jos, deşi nu ar fi trebuit să mă îmbrac cu ea de la început. Îmi prind sânul stâng cu ambele mâini, trag de el în sus, mă aplec cu gura, îmi prind sfârcul într-un final… ddaa… îl am între buze şi-l sug… vai ce bine este!… încep să tremur. Fac acelaşi lucru şi la sânul drept, îmi place foarte mult. Uneori mă întreb… de ce îmi place atât de mult să-mi sug propriul sfârc?unde este plăcerea mai mare, faptul că sug sau că trăiesc plăcerea de a fi suptă?… încă nu am găsit răspunsul, dacă nu cumva îmi va face plăcere să fiu bisexuală.

Privesc la protagonişti… el în genunchi, ea pe fotoliu cu picioarele aşezate pe spătare… ahh… limba lui neastâmpărată îi linge labiile şi clitorisuldouă degete o pătrund, ea ţipă şi se zbate. Din nou, îmi doresc să fiu eu aceea. Îmi duc mâna între picioare, sunt udă deja. Mâna stângă alunecă uşor pe toată partea din faţă a chiloţilor, sfârcul sânul drept între buzele mele… privesc cu invidie şi cu o dorinţă imensă la buzele şi limba tipului când îi linge clitorisul.

Sigur voi saliva de poftă când o voi vedea pe ea cu gura plină cu penisul lui imens. La puţin timp, e rândul ei să intre în scenă… el aşezat pe fotoliu, picioarele depărtatescula imensă o aşteaptă. Ea nu zăboveşte prea mult, îl linge începând de la bază până ajunge la vârf, apoi îl prinde repede în gură şi-l suge energic… aahh… până şi zgomotul pe care îl face sugându-l mă excită enorm de mult.

Îmi trag chiloţii într-o parte… sunt super excitată, îmi ating labiile fin cu degetele, apoi clitorisul… mmm… simt că nu mai rezist. Vreau pulă!… vreau să fiu futută!… vreau orgasm!… nu mai pot. Îmi trag perna preferată mai aproape de mine. O aşez meticulos în picioare, în mijlocul patului. Privesc către ecran… ăia se fut deja, văd cum este penetrată energic… aşa cum îmi place mie. Îmi ating labiile cu degetele, le mângâi încet. O dată cu gradul de excitare, îmi mişc mâna mai repede… tot mai repede… dddaa…

Mă aşez capră deasupra pernei… mmm… mişcări lente… cei doi schimba poziţiile pe bandă rulantă… mă mişc mai repede. Cu o mână mă ţin de marginea patului, cu cealaltă mă trag de sfârcuri. Mă mişc mai repede, îmi frec labiile de marginea fină a pernei… ddaa… mai repede… tipa din film este penetrată anal, în timp ce tipul îi aplică câteva palme peste fese… mmm… ddaa… fac şi eu la fel. Prima palmă a fost mai uşoară, apoi, următoarele tot mai tari… ddaa… mă ustură un pic, dar îmi place.

Trag de fese cu ambele mâini, îmi vine ideea să-mi bag în deget sau două în mine, dar mă răzgândesc… continui să-mi frec labiile de pernă, gem şi suspin, tremur de plăcere… revin cu o mână la sâni, trag de fiecare sfârc, îl răsucesc… de câteva ori i-am lovit cu degetele… aahh… ce-mi place. Două degete de la cealaltă mână le bag în gură şi încep să le sug, aproape sincronizat cu tipa… ce se afla în genunchi şi-l suge lacom pe tip… Închid ochii şi-mi imaginez că este scula lui în gura mea, că eu sunt cea care îl suge.

Alternez mişcările din bazin, când mai lente, când mai rapide… şi mă frec continuu de pernă. Aud că tipul este aproape să termine. Ea îi zice… dă-mi sperma ta!… am nevoie de sperma ta!… aahh… îmi sug degetele şi îmi imaginez că tipul urmează să ejaculeze la mine în gură. Tremur foarte tare, simt că nu mai pot… iau foc… mă exprim zgomotos… sunt aproape… ddaa… aaahhh… orgasmul puternic mă face să ţip.

Mă prăbuşesc pe pat, încă tremur… deschid ochii minute bune mai târziu şi privesc către ecran. Alţi doi protagonişti îşi fac de cap… mmm… a fost minunat. Uneori mă întreb dacă nu cumva am devenit dependentă de filmele porno şi de orgasmele cu perna mea. Trebuie neapărat să găsesc un bărbat care să mă facă să urc pe pereţi! Aşa zic de fiecare dată… o să mă fut cu primul bărbat care îmi iese în cale!… dar de fiecare dată ruinez speranţele celor care mă invită în oraş. Păcat!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

18 comentarii la „Îmi produc singură orgasmele… cu perna”

    1. Motivele la o femeie pot fi multiple. Lăsând la o parte aspectul fizic, am auzit motive gen… nu-mi place că poartă mâneca suflecata la cămașă cu mânecă lungă, cuta de la pantaloni peste pantofi sa nu fie mai mult de una (dacă nu are sau are 2 …nu este bine), are început de chelie, are poze pe rețelele de socializare in pantaloni scurți și se vede parul de pe picioare. Sa nu mai intru in detalii despre partea materială…are nu are mașină, are sau nu casa lui…de astea mi-am amintit acum.

     1. Sunt de parere ca femeile singure au ajuns la un anumit grad de confort in ceea ce priveste intemeierea unei noi relatii. Daca au avut si o experienta neplacuta, acum este mai usor sa gaseasca motive pentru a nu incerca sa cunoasca alti barbati. Daca au si copii, se mint singure ca se dedica total copiilor si ca nu au timp de relatii. Evident, dupa ani de singuratate, devine obisnuinta, iar dupa… apar regretele, dar este prea tarziu.

   1. Nu ai cum sa ma dezamagesti pt ca nu am asteptari. Oricum am sa citesc ca sa vad ce poate sa-ti debiteze mintea. Eu doar ma amuz pe seama IQ-ului tau destul de scazut. (Nu mai imi raspunde pt ca am sa te ignor!)

   2. Superbă povestea, ar trebui ajutată fata sa primească și ea un orgasm adevărat de la penis de barbat, nu doar prin masturbare.

 1. Mi-ar face placere sa o cunosc pe tipa ce a scris aceasta fantezie…poate punem in practica una dintre fanteziile tale.
  Daca citesti acest coment si ai curaj astept un mesaj de la tine.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.