Doar fantezie… sper să devină realitate

Îmi luasem o rochiţă, având în gând exact ceea ce îţi doreai tu. De culoare roşie satinată, mulată, însă nu vulgară, avea un decolteu generos, dar decent. Nu purtam lenjerie, iar sfârcurile erau proeminente. Îţi plăcea să mă atingi pe sub masă, să mă faci să tresar şi să îmi muşc buza de jos. Ne comandasem de băut, astfel încât amețeală să fie prezentă în mințile noastre… curajul să fie mult mai evident. Îmi doream să îți îndeplinesc fantezia, întru totul, cu toate că eram panicată de acest fapt… să fiu atinsă de alte mâini, să simt limba altui bărbat și mai ales să fiu penetrată de el… eram confuză, şi …

… nu mă simțeam în pielea mea, dar după mai mult alcool și excitată de tine, de săruturile tale scurte, ce îmi oferea o senzație pe care o adoram, am început să mângâi bărbatul pe care tu l-ai adus, cu acceptul meu. Era straniu, dar îmi plăcea să îl domin cu mângâieri, să îl privesc, să-l simt dezorientat. Prindeam mai mult curaj şi nu ezitam să folosesc puterea pe care mi-o însușeam, la fiecare atingere, în ton cu mândria pe care o aveai pe față, văzându-l pe el pierdut. Îmi imaginam că ești tu, erai tu într-un alt trup, mă gândeam la asta și eram sigură că nu vreau să te dezamăgesc, cât nici pe atât, să nu mă ridic la nivelul de femeie dominatoare.

Mi-am strecurat mâna pe pantalonii lui X, voiam să simt dacă are erecție sau nu, ce dimensiuni are. Spre surprinderea mea, o simțeam foarte ușor, am început să zâmbesc și să îmi muşc buza și observam și o oarecare tensiune din partea ta, văzându-mă astfel din cauza a ce atinsesem. Te priveam și voiam să îmi spui dacă mai continuăm sau ne oprim, nu voiam să se declanşeze o ceartă nici pe departe. Mi-ai confirmat să continui înghițind în sec și schiţând un zâmbet, spunând că este fantezia ta și trebuie dusă până la capăt. M-am adresat bărbatului cu un zâmbet în glas:

 – Observ, dragule, că nu porți chiloți și mai observ că cineva este deja înfierbântat.

Se simțea rușinat și a zâmbit ușor, adoram să văd pierderea de control pe care o avea și cum încerca să ascundă asta, pulsam în atingeri și îl strângeam. Închidea ochii, iar tu tremurai, dând din cap să continui, însă m-am oprit brusc. Erați amândoi contrariaţi, m-ai întrebat ce s-a întâmplat și ți-am spus că vreau să plecăm din local spre camere, simţindu-mă pregătită pentru ce urma.

 – Iubitule, ești sigur că vrei să facem chestia asta?

– Da, sufleţel, te rog să faci asta dacă te simți capabilă… îmi doresc foarte mult.

Te-am privit și am tăcut, nefiind tocmai sigură de ceea ce urma. Am urcat spre camere, le aveam vis à vis. Te-am rugat să intri și tu și să nu mă lași singură, devenind mult mai speriată de ce urma, dar și dorindu-te pe tine mult mai mult. Simțeam tensiunea și nervii pe care îi aveai, însă nu puteai să îi faci vizibili, erai nervos pe tine însuți că m-ai pus în ipostaza asta și nu poți accepta, dar voiai, erai excitat și dornic.

– Mergi te rog să faci un duş, până ce îl sug pe iubitul meu?

– Ăăăă… da, merg acum… a răspuns X.

S-a descălţat și a întrat direct în baie închizând ușa după el. Tu ai deschis-o doar un pic, pentru ai lăsa vedere și lui X. M-am năpustit spre tine, împingându-te spre un fotoliu, dar nelăsându-te să te așezi. Am început să te sărut cu pasiune, agresiv și spunându-ţi cât de mult te iubesc și efectiv… te vreau pe tine, nu pe el. Nu mi-ai răspuns, că nu te lăsam din săruturi, eram excitată și udă. Am început abuziv să îți desfac cureaua și ți-am dat pantalonii jos cât de repede am putut. Penisul era atât de erect, exploda la cât de groasă era, aveai și scurgeri pe lângă, adoram asta.

M-am pus în genunchi și am început să ling și să savurez lichidul, între timp mă băteai cu penisul pe limbă și te priveam. Gemând, am luat testiculele în gură și am început să le sug ca o ventuză și să le sărut. Adoram să te simt, să te ling. Te-am împins pe fotoliu să fii relaxat, tremurai și era destul de greu să te ții pe picioare, ți-am lins tot penisul şi am lăsat salivă pe el, să te pot suge agresiv. Eram cu o mână pe testicule, iar cu cealaltă pe abdomen. M-am ridicat puțin să îți sărut buzele, înainte să încep să te sug.

Imediat ce am revenit jos la picioarele tale, l-am luat în gură cât am putut de mult, ținându-te acolo și încercam tot mai mult, tot mai mult… să intre, până ce am ajuns la bază. Te țineam acolo, încercam să te privesc dar erai cu capul lăsat pe spate și gemeai. L-am scos din gură, în lacrimi… ți-am frecat penisul de sânii mei, adorai cum se simte. Îl voiam din nou în gura mea. Am început te sug tip ventuză, mai repede, tot mai repede… încât să mențin un ritm alert. Dar nu tot timpul aşa.

A urmat mai lent… o lingeam, te priveam și îți zâmbeam, mă bucuram că te văd atât de excitat și dornic. Ţi-am zâmbit tot timpul… m-ai prins de păr făcându-l tip coadă în pumnul tău, mi-ai ținut capul într-o poziție nelăsându-mă să mă mişc… ai început să mă fuţi în gură, de la excitaţie. Simțeam cum pulsează și știam că o să îți vină să termini la un moment dat prin gemete, respirație alertă. Se auzeau multe sunete de plăcere, te-ai încordat brusc, tremurai destul de tare. Am simțit explozia în gurița mea, te-am ținut în gură până ce am simțit că o să-ţi treacă orgasmul. Te sugeram lent și senzual.

Erai secat de putere, nu m-am ridicat până ce nu te-am curăţat tot cu săruturi și lins de sperma care-mi place atât de mult, ştiind că este a ta. M-am ridicat și m-ai ținut în braţe, mulțumindu-mi că sunt iubita ta și că îţi ofer toate aceste senzații…

– Te rog, acum să îl lași pe el să te satisfacă. Eu mă retrag în cealaltă cameră. Dacă nu poți să dormi lângă el, vino la mine, dar te rog lasă-l să te satisfacă și fă tot ce îți trece prin cap.

Te-am privit și nu am spus nimic. Te-ai ridicat și ai început să te îmbraci, te-am sărutat și am mers și eu la duș, lăsându-te să pleci singur. Nu voiam să te văd că nu mai ești în cameră când ies. Am început să îmi dau jos bretele lângă pat, X era în tocul ușii, își freca penisul, l-am privit zâmbind, măsurându-l din priviri și am ridicat sprânceana. Am trecut pe lângă el dezbrăcată atingându-l ușor cu degetele pe corp. Am lăsat uşa uşor deschisă, intenţionat.

Ai ieșit și am simțit cum ușa de la baie s-a deschis larg, am simțit răcoarea din cameră și sunetul lui X că se apropie. Eram cu spatele, s-a apropiat de mine și a început să mă atingă pe spate, mi-a dat părul într-o parte și m-a sărutat pe umăr, spre gât. Am închis ochii și am început să am respirația mult mai accentuată. M-a prins de după gât, m-a întors spre el și mă privea. Eram cu capul pe spate, buzele uşor deschise, se vedea cu ochiul liber cât de accentuată îmi este respirația, aveam fiori, eram și excitată și speriată în acelaşi timp.

A început să mă sărute agresiv lipindu-mă de peretele duşului și ridicându-mi un picior destul de sus. M-a ridicat și mă ținea de fund… să fiu la înălțimea lui, să mă poată săruta cu ușurință. M-a ridicat puțin mai sus astfel să poată ajunge la sâni, să se joace cu ei, i-a lins pe amândoi… îi muşcă și sugea cu o pasiune incredibilă. Una din palmele lui am simţit-o între picioare și început să se joace cu clitorisul. Eram blocată, nu mă puteam mişca, iar el se juca tot mai mult și mă trăgea de sfârcuri… îmi oferea și plăcere și durere.

Ştia să domine și voia să îmi demonstreze că am cam pierdut rolul, începeam să îmi pierd toate gândurile și să mă concentrez la ceea ce se întâmpla. Nu mă penetra cu degetele, doar se juca cu clitorisul, eram înnebunită de excitare și voiam atât de tare să fiu penetrată, cum poate nu am dorit vreodată. Nu puteam deloc să mă mai mişc, nu aş fi reuşit să „scap” din ghearele lui. Tremuram destul de tare, gemete tot mai intense. Abia atunci m-a lăsat în pula lui și a început să mă fută… cu putere, făcându-mă să urlu.

După ce a văzut că am încetat să tremur, m-a dus în braţe și m-a aşezat pe pat, nu ne ştersesem. Eram umezi amândoi. Era o senzație interesată de frig cu excitaţie, pe care nu o mai întâlnisem. Mi-a deschis picioarele astfel să aibă acces… a început să mă sărute pe coapse lent și ușor, mă lingea şi săruta un jurul vaginului. Îmi plăcea cum mă săruta pe corp, aproape milimetric, până a ajuns la ureche. S-a oprit, m-a privit și m-a întors brusc. Mi-a spus să stau în genunchi, cu picioarele depărtate.

L-am ascultat făcând întocmai. S-a băgat sub mine, cu capul între picioarele și m-a depărtat îndeajuns de mult încât să ajungă cu gura și limba între picioarele mele. M-am aplecat și eu. Aşezată tip capră și am început să-i ling bărbăţia. L-am scuipat ca să îl pot suge mai bine, era erect, l-am supt câteva minute, dar nu m-a lăsat mult. Când simțea că îi vine, îmi oprea mişcările cât să se liniştească, apoi mă lăsa să continui să-l sug, şi de fiecare dată la fel.

– De ce nu mă lași să te termin?… l-am întrebat eu.

– Nu vreau să te las, e un mijloc de vindecare taoist și vreau să văd dacă chiar este adevărat.

– În ce consta asta?

– Act sexual controlat.

– Care e scopul amânării ejaculării?

– În primul rând satisfac femeia și nu îmi pierd toată energia, dar mai sunt şi alte chestii interesante pe care ar trebui să le citiți și voi doi, o să vă prindă bine.

– Bine.

Continua să mă lingă. Din când în când mă ridica un pic mai sus, ca să se joace cu clitorisul. Cu degetele de la o mână a început să mă penetreze, iar cu cealaltă îmi ținea mâinile la spate neputând să mă mişc. Tremuram din nou, dar de data asta a fost mai lent, lingându-mă senzual peste tot. S-a ridicat, m-a tras până pe dunga patului și m-a aşezat capra. Se juca cu penisul foarte aproape de mine.

Mă atingea uşor pe labii. I-am dat contre, eram dornică de a fi penetrată. Până la urmă a intrat agresiv, făcându-mă să urlu, ieșea ușor și se arunca în mine, mă durea și îmi plăcea, a continuat aşa un timp după care m-a prins de păr și a început să mă fută puternic până ce a simțit că îi vine și s-a oprit.

– Vreau să mă sugi cu aceeași intensitate cu care ai făcut-o pe iubitul tău, imaginează-ți că sunt el.

– Încerc…

S-a pus pe fotoliu și m-am coborât în picioare.

– Pune-te în genunchi, te rog… vino spre mine!

Eram contrariată de ceea ce îmi spusese, dar mă conformasem. Am început să îl ling și pe urmă să îl sug dar nu puteam să o fac cum o fac cu tine, m-a ridicat imediat.

– Atunci o să te fut eu, dacă tu nu vrei să mă sugi aşa!…

M-a pus pe acel fotoliu astfel încât să stau cu capul în jos și picioarele în sus, s-a apropiat de mine, ţinând penisul în mâna dreaptă.

– Deschide gura, te rog, nu o să fiu agresiv.

Mi-am deschis-o… după ce am înghițit în sec, începuse să mă penetreze ușor până ce îi udasem scula toată, mi-a crăcit picioarele și mă ţinea de pizdă… începând să mă fută în gură, până ce au început să îmi de-a lacrimile și nu mai puteam. Nu se mai termina, uram efectiv că nu se mai termină. Se oprise la un moment și m-a ridicat.

M-a dus în pat, mi-a ridicat picioarele și mi le-a pus pe umerii lui și a continuat să mă fută la fel de energic, minute bune. După, m-a întors pe laterală și a început să mă fută aşa… era energic, gemea puternic, mă ţinea fix cu mâinile. Ţipam împreună cu el… simţeam că este aproape… aahhh… a împins puternic şi a terminat adânc în mine.

Am mers la baie la puţin timp după ce a ieşit el. Nu am spus nimic, am făcut un duş și am venit la tine, nu mai voiam să îl văd, te voiam pe tine, oricum el deja adormise. M-am cuibărit în brațele tale și am rămas acolo spunându-ţi.

– Aşa ceva nu o să mai fac decât dacă o să fii de față, dar sper că nu o să îți mai dorești…

– Iartă-mă, te iubesc!

– Te iubesc și eu!

Poveste scrisa de Anna si Bogdan

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Doar fantezie… sper să devină realitate”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.