Ne uităm la fotbal sau facem sex în patru? (2)

… Îl simţeam foarte adânc. A băgat o mână prin partea dreaptă, mi-a prins sânul drept, cu mâna stângă m-a prins de păr şi mă trăgea destul de tare… aahh… un pic mai dominant decât soţul meu, dar nu-mi displăcea deloc. Totul era ciudat, dintr-o dată două cupluri, făceau sex… pornit din nimic. Am întors capul spre soţul meu, nu reuşeam să-i văd faţa, părul Ioanei era peste tot, în timp ce se sărutau zgomotos… ea se mişca energic în penisul lui. …

Laur m-a tras de braţ, m-a răsucit brusc, aşezându-mă în şezut pe canapea. Se ridicase în picioare, îşi ţinea penisul cu mâna stângă, mâna dreaptă aşezată pe capul meu… m-a tras către el. Vârful mi-a atins buzele, continua să-l frece de buzele mele. Încercam să-l cuprind, dar nu mă lăsa. Într-un final mi l-a oferit. A intrat brusc, aproape jumătate, mă trăgea tot mai tare spre el. La un moment dat m-a prins de cap cu ambele mâini, ţinându-mă fix. Încercam asta destul de des cu soţul meu, dar nu aşa de energic.

Laur mai dominant din fire, se mişca mai rapid, penisul culisa rapid printre buzele mele. Ioana a văzut ce se întâmplă şi a ţinut morţiş să facă din asta un eveniment… bun, o fute în gură!… bravo fata mea, vezi că poţi!… Îmi era ruşine să deschid ochii şi să-mi privesc soţul şi pe ceilalţi, însă aprecierea ei m-a făcut să-mi crească inima de bucurie.

Ioana a coborât de pe soţul meu, nu voiam să-i văd. Puţin mai târziu am simţit două mâini ce-mi depărta larg picioarele. Erau ale ei. M-a prins de mijloc şi m-a tras un pic spre marginea canapelei. Credeam că mă pregăteşte pentru unul dintre cei doi bărbaţi, abia când am simţit limba şi buzele ei am realizat că prietena mea îmi făcea cunilingus. Am avut multe momente când mă întrebam… cum este să faci sex cu o femeie, se simte altfel?… iar acum tocmai se întâmpla. Ce-i drept, întreaga scenă mă incita, mă simţeam în centrul atenţiei.

Buzele şi limba îmi alintau labiile şi clitorisul… mmm… gemetele mele tot mai zgomotoase. Iulian s-a urcat şi el în picioare pe canapea. Laur i-a făcut loc să fie cât mai aproape de mine. La puţin timp m-a eliberat şi m-a luat în primire soţul meu. Mi-a băgat încet penisul în gura mea, apoi a început să împingă încet tot mai mult, ţinându-mă de cap. Intrase mai mult de jumătate şi tot insista. Deja mă obişnuisem un pic şi puteam suporta mai bine. Atunci am înţeles că totul ţine de experienţă şi exerciţiu.

Cei doi, m-au făcut poştă, mi-au dat să sug, m-au futut în gură… mmm… pe moment m-am simţit ciudat, dar nu pot să neg că nu mi-a plăcut. Eram la dispoziţia lor… Ioana nu se putea opri. Când i-am simţit limba adânc în mine, am prins de cap şi am apăsat-o şi eu la rândul meu, parcă din răzbunare pentru tratamentul celor doi bărbaţi asupra mea.

Ioana s-a ridicat în picioare, Laur şi Iulian au coborât din pat. Am deschis ochii să-i văd pe toţi trei. Ioana a venit spre mine, m-a prins cu braţele şi şi-a lipit gura de a mea. Nu mai conta nimic. Ne-am aprins imediat. Ne sărutam şi ne mângâiam erotic sub privirile soţilor noştri. În afară că-şi frecau sculele energic, incitaţi de ceea ce vedeau, din când în când se mai ocupau şi de noi… mângâindu-ne peste tot. Ioana m-a tras după ea pe canapea. Eram deasupra ei, îmbrăţişate, ne sărutam, sânii apăsând între ei.

Nu ştiu ce mi-a venit, dar am simţit că vreau să-mi frec pubisul de al ei, aşa cum văzusem eu în câteva scene xxx cu femei. Era o senzaţie nouă, interesantă. Chiar şi ea a fost încântată. Eram prea concentrate să văd cine era la spatele meu. Două mâini mă strângeau de fese… mmm… urmate de câteva săruturi şi câteva muşcături… aahh… nici Ioana nu se lăsa… mă săruta agresiv, mi-a muşcat buzele de câteva ori, apoi m-a invitat să fac şi eu la fel.

Unul dintre ei mi-a depărtat un pic picioarele… şi-a făcut loc să ajungă… în mine… degetele au intrat… aahh… le simţeam adânc, mişcându-le ritmic. Nu m-am putut abţine şi am strigat… fute-mă, te rog!… Imediat s-a urcat deasupra mea, era soţul meu… a potrivit penisul şi a intrat în mine… ddaa… Laur a venit mai aproape de noi. Îşi freca penisul, sperând să-l observăm şi să ne ocupăm de el. Nici nu aveam cum să nu ne dăm seama, mai ales că de câteva ori ne-a atins cu penisul pe obraji, lăsând mici dâre din lichidul preejaculator.

Aproape în acelaşi timp cu Ioana, am întors capul capul către Laur. Nu ne-a aşteptat să ne hotărâm. Întâi i l-a oferit Ioanei, trăgând-o de cap spre el, să intre tot mai mult în timp ce eu mă mulţumeam să-l mângâi şi să-l sărut pe coapse. Apoi am urmat eu. A băgat o mână în părul meu şi încerca să-l îndese tot mai mult. Soţul meu aflat deasupra mea mă penetra de zor. Gâfâia la ureche, încărcând să mă sărute pe partea dreaptă a gâtului.

Laur m-a tras mai mult spre el, Ioana şi-a ridicat puţin capul vrând să-l sărute pe soţul meu. Acesta a sărutat-o scurt, apoi s-a ridicat imediat de pe mine. Laur mi-a zis să-l urmez, ceea ce am şi făcut. Iulian s-a aşezat deasupra Ioanei… a intrat în ea brusc, făcând-o să se exprime zgomotos. Credeam că doreşte să continui cu sexul oral, dar m-a întors cu spatele la el. Mi-a făcut semn să mă aplec. Pentru un mai bun echilibru poziţie, m-am sprijinit în braţe de canapea.

Puteam să văd tot ce făceau ceilalţi. Laur m-a prins de mijloc şi mi-a băgat-o adânc… aahhh… Pe canapea soţul meu o futea energic pe Ioana. Îi simţeam pe amândoi încordaţi, gâfâind. Ea îl apăsă cu ambele mâini pe fese. De câteva ori a băgat unghiile în carnea lui, făcându-l să exclame zgomotos. Îmi trecuse orice urmă de gelozie, chiar dacă îmi jurasem să nu accept vreodată să-mi împart soţul cu o altă femeie. Faptul că eram futută foarte bine, m-a făcut să uit tot… şi de mine.

Soţul meu a început să geamă şi mai tare. Aşa cum îl cunosc eu, eram convinsă că este aproape să aibă orgasm. Eram curioasă unde va termina… mi se părea incitant să-şi lase spermă în ea, dar în acelaşi timp mă gândeam că nu este bine. Atunci mi-a dat de gândit că şi eu trebuie să fiu atentă unde va finaliza Laur. Momentul de cumpănă a dispărut imediat, Laur, excitat peste măsură, se lovea de mine tot mai puternic, cred că şi el a înţeles la fel ca mine ce se întampla pe canapea.

Iulian cu braţele încordate, sprijinit de canapea, transpirat… aahhh… a ieşit brusc… aaahh… în acel moment am văzut şi primul jet de spermă ce a stropit-o pe Ioana pe abdomen. Următorul a fost mai puternic, ţâşnise pe unul din sâni. Ea, încântată, a început să întindă toată sămânţă pe trupul ei. Din privirea ei am înţeles că îşi doreşte mai multă.

În acel moment am avut un orgasm puternic, abia reuşeam să mă menţin pe picioare. Noroc cu Laur ce mă ţinea strâns de mijloc. Nu mă slăbea o clipă… penisul culisa rapid în mine, se lovea cu putere de fesele mele. Şi-a încleştat degetele, mă ţinea tot mai strâns… gemete tot mai puternice, l-am simţit cum tremură uşor… aahhh… a ieşit rapid din mine, s-a dus aproape de faţa Ioanei, direcţionându-şi penisul către gura ei. Ea l-a prins imediat cu buzele… aahhh… îl vedeam cum tremură, se manifesta zgomotos, în timp ce se descărca în gura soţiei sale.

Aşezată la podea priveam de aproape toată scena. Soţul meu a coborât de pe canapea, s-a aşezat şi el lângă mine, ne-am îmbrăţişat, apoi am început să ne sărutăm cu pasiune. Respiram amândoi greu, însă tot ce se întâmplase mai devreme, meritase acest efort.

– Până la urmă a ieşit cu bine… a zis Ioana, în timp ce se ştergea cu mâna la gură, privind către noi, către soţul ei.

– Ne oprim aici?… a fost întrebarea destul de interesantă a soţului meu. Cei drept, i-a surprins şi pe ceilalţi. După câteva momente de gândire, Ioana a spus cu voce tare ce, poate, gândeam cu toţii…

– Nici gând!… Ne hidratam, fumam o ţigară şi continuăm. Mai are rost să ne îmbrăcăm?!… a spus ea în timp ce se amuza copios.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Ne uităm la fotbal sau facem sex în patru? (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.