Soţia mea cu şeful ei la birou

Ajuns acasă înaintea soţie mele, mă plimbam agitat prin bucătărie având pe mine doar un halat subţire şi nimic pe sub. Eram nerăbdător să ea ajungă acasă. Mesajul primit pe telefon m-a făcut să mă entuziasmez foarte tare… am un cadou pentru tine, fii pregătit!… azi a fost zi de salariu! a ţinut ea să precizeze. Imediat mi-am adus aminte despre ce cadou este vorba. Abia aşteptam să ajungă acasă. Totul părea o veşnicie pentru mine, deşi era destul de aproape de casă când am primit mesajul ei. Cheia se auzea la uşă… aahh…

A intrat. De obicei plec dimineaţa înaintea ei şi nu am văzut ce ţinută şi-a ales pentru birou. Rochie neagră, strânsă pe corp, lungă până la genunchi, pantofi cu toc înalt. Nu am aşteptat să zică ceva, imediat m-am aşezat pe spate la marginea canapelei din living. Laura a tras de marginea rochiei în sus până când a ridicat-o deasupra şoldurilor. Nu purta chiloţi… mmm… penisul se întărea uşor de cum i-am văzut zona intimă strălucind.

Ştia cât de nerăbdător sunt, a venit lângă mine, şi-a depărtat puţin picioarele cât să pot introduce capul printre ele… i-am atins labiile cu limba… mmm… gustoasă. S-a lăsat un pic mai jos deasupra gurii mele. Labiile epilate aşezate pe gura mea. Simţeam gustul spermei uscate… mmm… iar mirosul proaspăt de sex m-a făcut să am o erecţie puternică.

– Ahh… ce bine e!… linge tot! A terminat în mine, bagă limba adânc… vei simţi gustul spermei din mine.

Am prins-o de fese cu ambele mâini şi o trăgeam puternic spre mine. Limba a intrat cât de adânc am putut. Avea dreptate, încă se simţea gustul de spermă. Aş fi vrut să fiu acolo să curăţ totul, imediat ce a şeful ei a terminat în ea, dar nu este posibil, însă mă mulţumesc şi cu asta. Continuam să o ling, să o trag puternic de fese… să simt toată greutatea ei cum mă apăsa, băgat cu capul în loc unde îmi face cel mai mult plăcere.

Laura este încă o femeie atrăgătoare, sexy… 40 de ani, destul de înaltă, sâni voluminoşi, picioare minunate, coapse pline, fund apetisant. Şeful ei a făcut o adevărată pasiune pentru ea. Ea îi oferă cu generozitate trupul, iar el nu uită să pluseze ceva la salariu. Mai mult decât atât, mă excită să ştiu că au făcut sex. Mă excită să o gust, să le simt schimbul de fluide… mirosul de sex proaspăt să-mi aţâţe simţurile.

Ea gemea puternic, tremura uşor, îşi freca labiile şi clitorisul de buzele mele. Flămând după pizda ei o lingeam cu poftă, jucându-mă cu labiile şi clitorisul, cu limba făceam curse cât de adânc puteam. Mi-am prins penisul cu o mână şi am început să-l frec energic. S-a lăsat peste mine, într-un 69 veritabil. Mi-a dat mâna într-o parte şi mi-a prins penisul cu gura… mmm… se vedea că-i era dor de el. Sugea hulpav, mişcări energice… din când în când îl scotea din gură şi îl freca de buzele ei, apoi îl baga iar… buzele strânse în jurul lui…

Ştie foarte tare cât de mult îmi place să îi aud plescăiturile. Un tremur uşor a pus stăpânire pe trupul ei, ţinea penisul între buze, mişca din bazin tot mai energic. Prins cu capul între coapsele ei pline, abia reuşeam să respir… mă dureau puţin buzele… aahhh… s-a oprit din mişcări, lăsându-se cu toată greutatea peste gura mea. Orgasmul puternic a pus stăpânire pe trupul ei, abia dacă mai reuşea să menţină vârful penisului în gură.

Când şi-a revenit un pic, mi-a eliberat penisul şi mi-a zis… a fost foarte puternic, ca de fiecare dată… apoi mi-a prins penisul de la bază cu o mână, îşi mişca capul în sus şi în jos, în timp ce-şi frecă buzele de partea laterală a penisului. Am pus mâna pe capul ei, dintr-o mişcare i-am introdus penisul în gură. Cu ambele mâini îi dirijam mişcările. Limba adânc în ea, îi explorăm interiorul, căutând să culeg din sucul dulce-acrişor.

Mi-am încordat picioarele, apoi abdomenul. Este poziţia ce mă excită cel mai mult… mmm… simţeam presiunea orgasmului ce avea să vină… câteva momente mai târziu… aahhh… era rândul meu să mă exprim zgomotos. Laura s-a oprit din mişcări, ţinea buzele ţuguiate la vârf, asemeni unui aspirator înghiţea bucuroasă.

Am avut amândoi câte un orgasm şi nici nu a apucat să se dezbrace. M-am dus la bucătărie şi mi-am luat o bere din frigider, apoi am revenit în living. Până să înceapă partea a doua, ne-am tras sufletul cu mici subiecte de discuţie mai lejere. Trecuse mai bine de 20 de minute şi Laura mi-a zis… vrei să-ţi spun cum a fost azi?!… normal că vrei!… fără să mai astepte să răspund. Aşezat în şezut pe canapea, aşteptam nerăbdător să înceapă. Încă flască, mi-am prins penisul cu degetele de la mâna stângă şi am început să-l frec… trebuia să se trezească.

Toată ziua s-a dat şeful pe lângă mine, voia ceva, dar nu era loc. Tot timpul era prins, mai mereu avea pe cineva în birou. Când credeam că nu mai este nimeni, hop, apărea cineva de nicăieri cu ceva de discutat sau cu documente de semnat. Cei drept, şi eu voiam ceva. Îmi doream să înţeleagă asta, ştiam că poate deveni un pic frustrant pentru el. Pentru că nu am reuşit să rămânem singuri în biroul lui, i-am dat un mesaj că ne vedem la sfârşitul programului… de asta am ajuns mai târziu acasă.

Mi-a răspuns bucuros că aşteaptă sfârşitul programului, să plece toată lumea… În timp ce povestea, penisul de făcuse mare din nou şi îl frecam lent, nu voiam să termin repede, înainte de a termina Laura toată povestea… Colegii plecau pe rând, eu îmi găsisem ceva de făcut, să pară că am de lucru, ceva important ce nu suferă amânare. Când am realizat că au plecat toţi, m-am dus la el la birou. De cum am deschis uşa şi m-a văzut, m-a întrebat… au plecat toţi?… ai încuiat uşa?

Nu mai era nimeni, dar pentru siguranţă, m-am dus repede să încui uşa. Când am revenit, el era deja descheiat la pantaloni, cu penisul scos afară din chiloţi, şi se juca cu el.

– De când aştept momentul ăsta, am avut erecţie toată ziua gândindu-mă la tine…

– Şefu’ şi eu sunt udă… vreau pula ta, o vreau în mine… adoră când îi vorbesc explicit, îl văd cum se excită, ochii măriţi, tremură şi îşi freacă penisul. Mă temeam să nu termine singur, aşa că m-am dus repede la el. L-am oprit imediat, apoi i-am dat mâna la o parte. L-am privit mustrător, iar din deget i-am făcut semn că nu este voie. Mi-am ridicat rochia, chiloţii îmi erau uzi. Aşa am stat toată ziua. Am început să mă dezbrac de ei, cu mişcări lente, aplecându-mă cu spatele la el, să-mi vadă fesele, labiile excitate.

După ce m-am dezbrăcat de chiloţi, mă jucam cu ei pe degete. Mă privea înmărmurit. La cât de dur poate să fie când vrea, acum era ca un mieluşel. I-am găsit punctul slab şi profit la maxim… deja şi eu păream un mieluşel, ascultând-o cum relata cu poftă, în timp ce îmi frecam penisul tot mai tare… i-am plimbat chiloţii pe la nas, să-i miroasă. Îşi plimba capul după ei, eu îi plimbăm de colo-colo… îi vrei?… l-am întrebat eu. Mi-a răspuns că da, printr-o mişcare din cap.

L-am lăsat să-i miroasă. Auzeam cum trage aer în piept. I-am lipit de gură, el a deschis gura… i-am băgat chiloţii în gură, absolut tot. M-am aşezat cu fundul pe birou, cu faţa spre el. Cu un deget i-am făcut semn să se apropie… când îţi zic eu ai voie să mă lingi!… i-am zis autoritar. S-a apropiat de mine, dar l-am lăsat doar să se apropie cu nasul de labii. Când m-a atins un pic, am pus o mână pe capul lui şi l-am apăsat puternic, apoi am strâns picioarele, ţinându-i capul captiv.

Deja îmi imaginam toată scena… ahhh… cunosc trăirea şi ştiu că este minunată… Aş fi tras mai mult de timp, să mă joc cu el, dar ajungeam şi mai târziu acasă. I-am spus să scoată chiloţii, apoi să treacă la lins. Este disperat să mă lingă, parcă nu se satură. Într-o zi chiar îl voi întreba dacă soţia nu-i permite să facă ei… pare extrem de disperat să mă lingă.

Îl apăsam pe cap, el lingea cum putea, cu capul captiv între coapsele mele. Ştiam că se freacă în timpul ăsta, dar nu voiam să-şi dea drumul aşa. Până la urma l-am eliberat şi i-am ordonat… e tipul să mă fuţi!… vreau pula ta în mine!… A sărit ca ars de pe scaun, şi-a potrivit-o, a intrat adânc… mă trăgea de un sân… zici că era băgat în priză la cum se mişca. La cât de excitat era, nu a durat mult şi a terminat în mine. A stat adânc în mine minute în şir până când s-a mai liniştit un pic.

Aşa cum ţi-am promis, ţi-am adus o parte din sămânţa lui în mine… ascultasem tot, gâfâiam, tremuram, îmi frecam penisul energic… aahh… Laura a sărit de pe canapea, a venit imediat la mine, m-a încălecat… şi-a potrivit singura penisul între labii, s-a lăsat cu totul… aahhh… a apucat să se mişte de câteva ori, apoi sperma a ţâşnit adânc în ea. De data asta îmi va face mai multă plăcere să o gust, să-mi simt propria-mi spermă cum se scurge în gura mea.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

8 comentarii la „Soţia mea cu şeful ei la birou”

  1. Oare șefu’ n-ar vrea cadoul soțului angajatei, după același scenariu. Dacă s-ar întâlni la birou dimineața, înaintea începerii programului, ar fi minunat. Iar tipa ar avea o dimineață excelentă, rezolvată și de soț, și de șef. Și poate ceva bonus la salariu.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.