Antrenorul de fitness şi soţia mea

A doua zi ne-am trezit veseli amândoi, cu o soţie mai iubitoare şi mai afectuoasă decât de obicei. M-a strâns în braţe şi m-a sărutat de multe ori. Cuvintele de alint nu au lipsit nici ele. I-am răspuns la fel, îmi place să fiu răsfăţat. Poate că se mai simţea vinovată şi încerca să-mi arate cât de mult mă iubeşte. De iubit, ştiu că mă iubeşte… nu contest asta. Oricât de mult m-ar iubi, înţeleg că are anumite nevoi, nevoi pe care nu reuşesc să le satisfac, aşa cum şi-ar dori. Ştiind că eu sunt cauza, înţeleg că este nevoie de o schimbare. …

Faptul că nu am un penis mai mare, nu voi reuşi să schimb asta. Gândindu-mă bine, am înţeles că trebuie să fac o schimbare de atitudine, exact cum a fost cu o seară înainte, atitudinea schimbată ce a fost pe placul ei. Şi nu doar la atitudine, mişcări şi coordonare, trebuie să învăţ să fiu mai rezistent, iar aici este strict problema mea. Încep să înţeleg că cele 5-10 minute nu sunt suficiente pentru a o satisface. Îmi făcusem un plan din care trebuia să învăţ să devin mai bun la pat.

Odată câştigată încrederea în mine, puteam deveni tot mai bun. Până atunci aveam două lucruri de făcut. Primul… simţeam o dorinţă interioară să văd un alt bărbat împreună cu soţia mea. Nu reuşeam să înţeleg, dar observasem că mă excită foarte tare. Şi al doilea lucru… voiam neapărat să o fut pe Simona. Pusesem ochii de multă vreme pe ea, o blondă superbă… micuţă de statură, dar bună rău. Puteam să profit de această oportunitate că ştiam anumite secrete de ale lor, iar asta îmi oferea curaj. Părea un mic şantaj pentru amândouă, dar prefer să o numesc negociere.

Două zile mai târziu, Simona a venit pe la noi. Citeam răceală în privirea ei, sigur Minodora i-a comunicat despre ceea ce auzisem. În acea seară s-au ferit să mai discute intimităţi, vizita Simonei a fost scurtă, mult mai scurtă ca alte dăţi, firesc, în condiţiile date.

Trecuse mai bine de o săptămână, aveam în minte doar cum să aduc în discuţie soţiei mele despre ce aveam de gând. Să-i aduc un bărbat în pat… numai gândul în sine îmi provoca erecţie, dar să fi fost totul real, să privesc tot… era perfect. În acelaşi timp, părea dificil să găsesc un bărbat… aşa la întâmplare… vrei să te fuţi cu soţia mea? Şi totuşi, cum ar fi fost să-l găsesc pe antrenorul de fitness? Chiar şi aşa era dubios, dar măcar el o cunoştea deja pe soţia mea, şi părea mult mai realizabil.

Am reuşit să dau de el după mai bine de o săptămână de căutări, lucra la o sală, într-o altă zonă, ceva mai departe de sala unde mergea Minodora. A fost surprins de curajul meu, nu s-ar fi gândit vreodată la aşa ceva. Cei drept, nici eu nu mă gândeam că voi ajunge să fac asta. Până la urmă ne-am înţeles să-i facem o surpriză soţiei mele într-o seară de sâmbătă.

Eram nerăbdător, emoţionat. Cumva mă mânca limba să-i spun ei ce am făcut. Mă abţineam cu greu, dar era necesar să-mi ţin gura. Ziua de sâmbătă, Minodora ar fi preferat să ieşim în oraş, dar eu tot încercam să găsesc motive ca să nu ieşim. Am văzut-o un pic botoasă. Dacă ar fi ştiut ce pregătisem eu? Aproape de ora stabilită… a venit el, Dragoş. I-am deschis uşa să intre, am dat mâna amândoi, apoi i-am făcut semn să intre în living. L-a văzut… ochii mari, privirea fixă, tenul s-a schimbat brusc în roşu. Ar fi vrut să spună ceva, dar nu-i ieşeau cuvintele. M-am apropiat de ea, am strâns-o în braţe şi i-am zis.

– Linişteşte-te, totul este în regulă. L-am adus special pentru tine…

Credea că nu a auzit bine, se uita lung la mine, când la Dragoş.

– Trebuie să mă răcoresc puţin, mă duc la baie… a zis ea hotărât. S-a ridicat şi a plecat în grabă. Noi ne-am aşezat pe canapea. Uşoare discuţii s-au instalat între noi. Dacă la început totul părea ciudat, apoi ne-am obişnuit. Minodora nu mai ieşea din baie. I-am făcut semn lui Dragoş că merg să văd ce face, dacă totul este în regulă. Abia îşi făcuse duş, cu prosopul pe ea. Se uita în oglindă, de parcă nu-i venea a crede.

– Ce-ţi veni să-l aduci la noi? Cum l-ai găsit? Mie de ce nu mi-ai spus?…

I-am făcut semn să se liniştească. Sigur mai urmau şi alte întrebări, şi cu siguranţă nu reuşeam să răspund la toate.

– Am vrut să-ţi fac o surpriză. Restul nu mai contează. Pe lângă faptul că ţi-a plăcut de el, doar voi ştii de câte ori aţi făcut sex, vreau să văd cum faci sex cu un alt bărbat.

– Ce? Cum?

– În seara când mi-ai povestit despre el, am constatat că m-a excitat foarte tare când îmi oferea-i detalii. M-am gândit mult la asta, şi vreau să vă văd împreună.

-… aaa…

– Este în regulă. Noi tot ne vom iubi, ce se va întâmpla în seara asta, nu va schimba cu nimic relaţia între noi… doar că o ducem la alt nivel. Vreau să te văd satisfăcută, te vreau cu el în această seară. Un penis mai mare nu pot avea, poate pe viitor să compensez prin alte calităţi şi voi fi mai atent la nevoile tale… vreau să facem asta. Ce zici?

– Bine… am emoţii şi nu ştiu de ce. Poate că eşti tu aici…

– Trebuie să treci peste. Bucură-te la maxim de acest moment. Este pentru tine.

– Ai dreptate. Voi căuta o lenjerie frumoasă…

– Aşa să faci… te las, am lăsat invitatul singur. Când eşti pregătită, te aşteptam lângă noi, apoi mergem toţi trei în dormitor.

– Bine…

În living, i-am spus lui Dragoş că soţia mea este bine, şi am lămurit anumite aspecte înainte. La puţin peste 30 de minute după, a apărut ea în living, într-o lenjerie semi transparentă, sutien şi chiloţi, complet alb. Păşind timid, ruşinată, privirea în pământ, s-a aşezat pe canapea aproape de mine. Uşor, uşor… i-a mai trecut din emoţii, se obişnuise cu ideea. Prinsese ceva curaj. Când am simţit că este pregătită le-am zis că este timpul să ne mutăm în dormitor. Înainte să i-o ofer lui Dragoş, am prins-o de mijloc… sărutat-o pe gură, apoi i-am şoptit… vreau să te fuţi cu el!…

Mi-a aruncat o privire scurtă, cu un zâmbet discret. S-a apropiat de el. Stângace, părea că nu ştie ce să facă. A aşteptat să facă el primul pas. Cu braţul lui puternic a prins-o de mijloc şi a tras-o spre el. Se priveau atent în ochi. Dragoş a sărutat-o scurt pe buze. A urmat încă unul, apoi încă unul… de fiecare dată mai apăsat decât celelalte. Deja aveam penisul erect. Fără jenă, l-am scos din chiloţi şi mă uitam la ei încântat. Dragoş a început să se dezbrace de camaşă, Minodora l-a ajutat şi ea la câţiva nasturi.

Săruturi mai pasionale, îmbrăţişări mai ferme… au urmat pantalonii şi apoi chiloţii lui. Îşi împingea penisul spre ea. Aproape de marginea patului, a îndrumat-o să se aşeze. Aveam nişte emoţii, la fel şi ea… Ruşinată, i-a atins penisul discret cu mâna, apoi l-a prins cu toată mâna. Dragoş i-a direcţionat capul spre mădular… îmi frecam penisul, priveam entuziasmat cu ochii mari, stând în picioare aproape de zid… I-a atins buzele, se lăsa greu. El împingea… şi-a făcut loc printre buzele ce se deschideau uşor… l-a primit… aahh… a lăsat-o pe ea în ritmul ei.

La început mai sfioasă, ştiind că o privesc, apoi, un pic mai curajoasă. L-a supt o vreme, în timp ce eu îmi frecam penisul. Nu voiam să-mi dau drumul, dar gradul de excitare era prea mare ca să mă pot controla. Când am revenit de la baie, Minodora era fără sutien. Întinsă pe pat cu braţele pe lângă corp, el se înfrupta din sânii ei… îi ţinea cu ambele mâini din lateral. Gura flămândă se muta de la unul la altul… sugând zgomotos. Saliva se prelingea pe sâni. Avea dreptate ea că este nebun după sâni.

A coborât mai mult pe trupul ei. Ajuns între picioare, i-a îndepărtat uşor perechea de chiloţi… cu degetele îi masa labiile, le atingea cu vârful limbii… aahh… o vedeam cum îşi arcuieşte trupul… cu ochii închişi, gemând uşor. I-a depărtat larg picioarele, şi-a lipit gura de vulva ei… a pătruns-o cu limba… şi-au prins amândoi mâinile şi se strângeau unul pe altul. Era clar, mai făcuse aşa ceva. Penisul meu devenise iar tare, îl ţineam cu o mână, frecându-l lent.

Dragoş s-a ridicat, s-a dus direct la capul ei… s-a aplecat spre ea, penisul aflat pe buzele ei… ea l-a primit. Sprijinit în braţe, îşi mişca bazinul în sus şi în jos, încercând să intre tot mai mult. Gemetele ei indicau că-i plăcea. Mâna aşezată pe fesele lui ferme îi dirija uşor mişcările. Nu au stat mult în această poziţie, el s-a ridicat, apoi s-a aşezat pe spate lângă ea. A ştiut ce trebuia să se întâmple. Imediat s-a urcat deasupra lui, aşezată pe el, în poziţie verticală.

O trăgea de sâni, se juca cu sfârcurile… Minodora îşi freca vaginul de penisul lui… a tras-o către el, i-a căutat sânii şi a început să-i sugă zgomotos. S-a oprit un pic, cât să-i permită să intre în ea… aahh… apoi şi-a reluat atenţia asupra sânilor. Se mişca rapid sub ea, de zici că avea un motor sub fund… îi sugea sânii zgomotos, acompaniat de gemetele ei puternice… se auzeau loviturile celor două trupuri… priveam pe la spatele ei la penisul ăla imens ce o penetra rapid pe soţia mea… cu cât eram mai concentrat să mă uit acolo, cu atât îmi frecam penisul mai tare… aahh…

Cum era de aşteptat, am ejaculat din nou, destul de mult, faţă de prima dată. M-am dus din nou la baie şi am revenit rapid. I-am găsit în aceiaşi poziţie. Câteva momente mai târziu, el s-a răsucit împreună cu ea, până când au schimbat poziţia. Aflat între picioarele ei… se mişca tot mai rapid… ea ţipa de plăcere, iar el nu părea să obosească. În timp ce o futea zdravăn de tot, i-am văzut grimasele pe faţă, încordată, pumnii strânşi. Minodora trăia intens acel orgasm.

Tipul rezistent, s-a ridicat, a tras-o de braţ şi aşezat-o în genunchi cu spatele la el. Aplecată către înainte, aşteptă răbdătoare să fie din nou penetrată… şi a intrat iar… parcă mai dur de fiecare dată… aahh… a prins-o de păr şi o trăgea spre el. În acelaşi timp i-a tras câteva palme peste fund, făcând-o să tremure şi să ţipe de plăcere.

Eu terminasem deja de două ori, iar pe el încă îl mai ţineau bateriile. Înţelegeam perfect rolul de amant. Mă jucam cu penisul, mă durea un pic la cât l-am frecat, dar tot nu-i dădeam pace. Minodora tremura vizibil… din nou. Un nou orgasm pusese stăpânire pe trupul ei. A vrut să-şi lase capul în jos, dar Dragoş continua să o tragă de păr. L-am auzit pe el gemând tot mai tare. L-am simţit foarte încordat, cele trupuri se loveau puternic… aaahh… a ieşit brusc din ea, l-am văzut cum îşi freca rapid penisul stând în genunchi. Ea s-a întors spre el, aşezată în fund… sperma a ţâşnit pe sânii ei. Cu migală, Minodora o întindea pe o zonă tot mai mare. Ea adoră să înghită spermă, însă, atunci a ales să nu facă asta.

Dragoş s-a întins pe pat, cu faţa în sus gâfâind puternic. Trecuse aproape o oră şi-l simţeam epuizat. Au făcut o pauză mai lungă, timp în care am stat de vorbă şi glumind. Speram să-i mai văd în acţiune, în timp ce o penetrează în diverse poziţii. În schimb Dragoş, ce rămăsese întins pe spate, i-a spui ei să se pună între picioarele lui. I-a prins penisul direct cu gura… îşi mişca capul în sus şi în jos. Încerca să introducă cât mai mult, dar nu reuşea… a pus mâinile pe capul ei şi-i dirija mişcările… tot mai rapid.

Minute bune de mişcări în sus şi în jos. Hipnotizat de scenă, de buzele ce-i acaparase penisul, am început să mă masturbez din nou. Mă durea un pic, dar nu mă puteam controla. Sugea şi gemea, zgomotele emise mă incitau… aahhh… am terminat din nou, gâfâind, fără să mă satur să-i privesc. Nu voiam să ratez finalul, aşa că nu am stat mult la baie. Îşi încordase picioarele… penisul intra aproape tot în gura ei… aahhh… a oprit-o din mişcări şi-i ţinea capul fix, eliberându-se total în gura ei, iar ea înghiţea cu placere. …

Citeste si:

Conversatii incitante dintre sotia mea si prietena ei

Minodora se destainuie

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Antrenorul de fitness şi soţia mea”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.