Sex cu Simona

Minodora s-a întins epuizată pe pat, aproape de Dragoş ce gâfâia puternic. M-am aşezat pe marginea patului, aproape de ea. Cu mâna stângă am masat-o uşor pe coapsă, apoi am urcat mai sus pe abdomen. S-a uitat la mine şi părea că vrea să-mi mulţumească, la felul cum mă privea. Toată această experienţă, putea să-mi fie drept reper, despre cum trebuie să arate o femeie satisfăcută. În acelaşi timp m-a excitat foarte mult, iar ea, se vedea cu ochiul liber că a fost satisfăcută. S-a ridicat Dragoş şi ne-a zis: …

– Merg să mă spăl, apoi vă las singuri… poate aveţi mai multe de vorbit…

Eu am rămas alături de ea. M-am întins lângă ea şi am rămas îmbrăţişaţi. Târziu în noapte nu reuşeam să dorm, încă se derulau în minte scenele dintre ei. Cum era de aşteptat, am avut erecţie. Mi-am băgat mâna în chiloţi şi am început să mi-o frec. Se mişca patul cu noi. Mă gândeam să nu o trezesc pe soţia mea zicând că este cutremur, până la urmă am renunţat, şi aşa mă durea un pic.

A doua zi, totul normal între noi. Nici unul nu a adus în discuţie despre Dragoş, dar ne comportam foarte afectuoşi unul cu altul. Trebuia să cobor să cumpăr ceva de la magazin, nu am încuiat uşa după mine. La parter mi-am amintit că uitasem portofelul. Mda, era musai să mă întorc. Când am deschis uşa, Minodora era în sufragerie şi vorbea la telefon cu Simona, făceau actualizare de informaţii, să nu zic că stăteau la bârfă. Din cele câteva cuvinte pe care le-am auzit, până să-şi dea seama soţia mea că am intrat în casă, era despre antrenorul de fitness.

Cumpărasem tot de pe listă, intrasem în casă. Soţia mea se comporta ca şi când nu s-a întâmplat nimic mai devreme. Nu am lăsat lucrurile aşa, voiam să deschid subiectul, însă, nu aveam un plan prin care să rezolv ceva anume, şi nici nu înţelegeam de ce mă deranja că ele au vorbit. Era clar că între ele nu există secrete.

– I-ai spus lui Simona despre… aseară?

– Da, nu m-am putut abţine.

– Înţeleg…

– Te deranjează asta?

– Dacă nu m-a deranjat să te văd cu un alt bărbat… că aţi vorbit voi două, nici atât… i-am zis eu, dar fără să fiu complet convins în sinea mea. A venit spre mine zâmbind, m-a prins cu braţele pe după gât şi m-a sărutat… în semn de mulţumire.

– Tu ai vreo fantezie pe care ţi-o doreşti de multă vreme?… m-a întrebat ea din senin. Aveam de gând să aduc în discuţie de Simona, dar m-a luat pe nepregătite.

– Dacă mă gândesc bine, chiar da… de mai mult timp îmi doresc asta…

– Ok… ce anume? Care este fantezia ta?

– Aş vrea să o fut pe Simona.

Minodora a făcut ochi mari. Nu se aştepta la aşa ceva. De data asta am surprins-o eu. Analiza cele auzite şi nu ştia ce răspuns să ofere, în timp ce mă privea. Ca să o ajut în luarea deciziei, am completat.

– Vreau să fac sex cu Simona, iar tu doar să priveşti…

Asta complica şi mai mult lucrurile. Privea în gol, aproape fără reacţie. Aş fi dat orice să pot intra în mintea ei să aflu ce anume gândea.

– Şi dacă nu acceptă?

– De asta te ocupi tu. Este prietena ta. Ce şi cum îi spui, rămâne la aprecierea ta. Eu ştiu doar că o aştept la noi acasă ca să facem sex, şi nimic mai mult. Trebuie doar să mă anunţi, măcar cu două zile înainte, să ştiu ce am de făcut.

A stat câteva momente lângă mine pe canapea, apoi s-a dus la bucătărie, pe motiv că vrea să bea puţină apă. Poate chiar avea nevoie. Mă aşteptam să o sune pe Simona şi să-i spună ultimele noutăţi, însă nu a făcut-o. A trecut câteva zile de la acea discuţie, timp în care nici unul nu a mai zis nimic. Eram ferm convins că amândouă au vorbit pe tema asta. Mă măcina un pic ideea că nu ştiam ce au vorbit între ele… m-au vorbit de bine, m-au înjurat? Minodora era capabilă să fie geloasă pe Simona că urma să facă sex cu mine?

Miercuri, abia ajuns acasă, îmbrăţişările şi săruturile obişnuite. Seara nu a adus nimic notabil între noi, am mâncat, am povestit diverse. Înainte de culcare mi-a zis:

– Era să uit, Simona trece vineri seară pe la noi…

– Vineri seara? Vine la tine sau are legătură cu discuţia noastră? Ai vorbit cu ea?

– Da, am vorbit cu ea. Nu mai contează ce i-am spus. Ideea este că a acceptat şi ca fantezia ta se va îndeplini. Atâta tot. Aste este tot ce trebuie să ştii.

– Perfect… i-am răspuns eu, destul de încântat.

M-am pus la somn cu gândul că urmează să fac sex cu Simona. Cele două zile au părut o veşnicie. În acea zi de vineri am plecat un pic mai devreme de la muncă. Nu mă gândeam să o găsesc pe Simona, ajunsă înaintea mea. De cum m-a văzut, s-a ruşinat un pic. Obrajii şi-au schimbat un pic culoarea, spre roşu. Atunci am înţeles că ştia de dorinţa mea. Şi eu aveam un pic de emoţii. Mă gândeam să nu mă fac de râs. Era cea mai mare temere.

Mi-am făcut un duş, apoi m-am dus în cameră. O aşteptam înfăşurat cu un prosop în talie pe soţia mea să vină împreună cu ea, atunci când era Simona pregătită. Un pic de parfum nu strică niciodată. De data asta ele m-au surprins. Nu mă aşteptam ca Simona să-şi facă apariţia în dormitor goală, urmată îndeaproape de soţia mea, ce purta o pereche de pantaloni scurţi şi o bluză mulată. De cum am văzut-o, inima îmi bătea mai tare, penisul împungea partea din faţă a prosopului.

– Iubitule, aşa cum ai făcut şi tu, e rândul meu să-ţi aduc o femeie. Fă-ţi de cap iubitule! Simona este pregătită să o fuţi.

La ultima parte a părut un pic de ironie… este pregătită să o fuţi, dacă ai cu ce! Poate că această interpretare se afla doar în mintea mea, dar am trecut imediat peste. Şi totuşi mă simţeam uşor stângaci, vizibil emoţionat, sub privirile soţiei. Este foarte greu când ştii că partenerul de viaţă te priveşte să te manifeşti natural, mai ales dacă este prima dată. Am înţeles cât de greu i-a fost ei cu antrenorul de fitness.

Simona a făcut paşi lenţi spre mine, mâinile pe lângă corp, privirea fixă, nici un zâmbet. Ajunsă lângă mine a tras repede de prosop şi l-a aruncat pe jos. Cu tupeu tipa, nu glumă! Trebuia să par încrezător, sigur pe mine, chiar dacă nu simţeam asta. M-am aplecat spre ea să o pot săruta… cu o mână i-am atins sânii. De multe ori mi-am imaginat că o văd dezbrăcată, aproape că făcusem o fantezie pentru ea. Acum se afla în faţa mea, la dispoziţia mea.

I-am prins ambii sâni, apăsam ferm, săruturile pasionale… a întins mâna şi mi-a atins penisul, apoi l-a cuprins cu toată mâna, masându-l uşor. Minodora s-a aşezat pe pat, la marginea lui şi ne privea. Nu mai ea putea ştii ce era în sufletul ei. Mi-am amintit de cum a început cu Dragoş. Voiam şi eu la fel. Am apăsat pe umerii Simonei să se lase în jos. A făcut ochii mari, a întors capul spre soţia mea pentru o secundă, apoi s-a conformat.

A vrut să-l prindă cu toată mâna, dar i-am îndepărtat-o. A deschis gura şi s-a dus direct spre el… a intrat… aahh… m-am împins spre ea. După câteva mişcări du-te-vino, am pus mâna pe cap şi am ţinut-o fix. Mişcam din bazin înainte şi înapoi… penisul culisa pe toată lungimea. De câteva ori l-am băgat pe tot şi am pus-o să-l ţină aşa mai mult timp. Din când în când mă uitam la soţia mea… îşi masa sânii cu o mână, iar o altă o avea băgată în pantalonii scurţi.

Mă excitasem foarte tare. De la primele semne că urmează să ejaculez… m-am oprit. Citisem că este o tehnică bună să amâni ejacularea, iar eu asta trebuia să fac. Simona nu a înţeles de ce m-am oprit. Am ajutat-o să se ridice, apoi i-am sugerat să se urce în pat. Păsărica rasă mă aştepta… de cum am văzut-o intrând în cameră am poftit la ea. Întinsă pe pat de-a latul patului, cu o pernă sub cap, picioarele arcuite, larg depărtate.

M-am întins pe pat, exact cu capul între picioarele ei… ambele mâini aşezate pe coapse, buzele s-au lipit de labii. Între timp, până la întâlnirea noastră, m-am mai documentat un pic despre arta sexului oral. Acum era momentul să aplic. Nu mă grăbeam deloc… buzele şi limba urcau şi coborau încet… un deget l-am băgat în interior… buzele şi limba îi alintau clitorisul… aahh… icnete joase ale Simonei. Alături, soţia mea suspina din greu. Am întors capul… avea mâna în pantaloni şi o mişca rapid. Ulterior s-a dezbrăcat de pantaloni şi chiloţi.

Simona a pus mâinile pe capul meu. Clipa răzbunării, dacă putem spune aşa. Îmi ţinea capul fix, îşi mişca bazinul în sus şi în jos, frecându-şi vaginul de gura mea. Mai rapid, tot mai rapid… la un moment dat nu mai aveam aer. Şi-a lipit coapsele de capul meu şi nu mai puteam respira. Se manifesta zgomotos, arcuindu-şi trupul în fel şi chip. Nu s-a oprit până când nu a avut orgasm. Mă dureau buzele şi limba, dar a meritat.

Încă tremura cu pumnii strânşi. De ce să nu copiez din mişcările lui Dragoş? M-am dus la capul ei, aplecat peste ea şi i-am băgat penisul în gură. Îmi mişcam bazinul în sus şi în jos, asemeni antrenorului, doar că eu reuşeam să introduc tot penisul. După câteva minute m-am oprit. M-am urcat deasupra ei, între picioarele larg depărtate… dintr-o mişcare am intrat rapid în ea, făcând-o să exclame zgomotos. Am tras-o pe rând de sâni, ne-am sărutat… buzele şi limba s-au ocupat de partea dreaptă a gâtului şi la ureche. I-a plăcut când am muşcat-o de ureche.

Alături, Minodora trăia spasmele unui orgasm puternic. Îşi frecase energic clitorisul. Se excitase foarte tare privindu-ne. Mişcările tot mai energice între picioarele Simonei… aahh… zgomote hilare se auzeau la fiecare contact al trupurilor noastre. Semnalele că urmează să ejaculez m-au făcut să mă opresc. Simona nici de data asta nu a înţeles ce se întâmplă. I-am spus să se aşeze în genunchi cu spatele la mine. După ce mi-am potrivit penisul în ea, i-am prins ambii sâni. Trăgeam de ei în toate direcţiile, mişcările tot mai energice.

Cred că Minodora a pus-o în temă că nu stau bine la capitolul rezistenţă. Se freca energic între picioare, poate de teamă să nu termin înaintea ei. Până în acel moment mă descurcasem mai mult decât onorabil. De obicei, aş fi terminat cel puţin o dată, dar tehnica de a schimba poziţia de la primele semnale de ejaculare, mi-a fost de folos.

De data asta nu mai voiam să mă retrag. Mă mişcăm energic, trupurile noastre se loveau puternic… Simona gemea şi se freca între picioare… aahhh… a început să ţipe de plăcere… îi tremurau coapsele… ddaahh… am continuat să mă mişc, eram şi eu foarte aproape… aaahh… am ieşit rapid din ea şi am ejaculat pe spatele şi fesele ei.

Simona a stat un pic întinsă pe pat cu faţa în jos, apoi s-a dus la baie. Minodora a venit lângă mine. Ca într-un singur gând, am dorit amândoi să ne sărutăm. Braţele l-au cuprins pe celălalt. M-am întins pe spate, în timp ce am tras-o şi pe ea peste mine. Săruturi şi mângâieri… era dornică de sex, încinsă.

– Ştii ce nu am mai făcut de mult?… i-am zis eu.

– Ce?… a răspuns ea mirată.

– 69, draga mea. Chiar mie dor de un 69. Hai, urcă-te pe mine!

Nu s-a gândit de două ori şi s-a poziţionat în poziţia dorită de mine. Afundat între picioarele ei, cu mâinile apăsam pe fese… limba adânc în interior… mmmhh… ea, ocupată cu penisul meu. L-a prins pe tot, îşi mişca capul rapid, de sus, de la vârf până la baza penisului. Îmi plăcea nespus de mult. La un moment dat nu mai reuşea să se ocupe de mine. Mişca din bazin… gemete intense, mişcări tot mai rapid, penisul aflat pe jumătate în gura ei… aahhh… la eliberat şi a început să ţipe… exact atunci când Simona revenise la baie.

În prima fază nu am realizat, dar apoi mi-am dat seama că Simona s-a aşezat lângă pat şi o ajuta pe Minodora… făceau cu schimbul… amândouă îmi sugeau penisul… aahh… aş fi vrut să văd această scenă, poate data viitoare. Cu limba adânc în soţia mea, trăiam momente magice oferite de buzele lor. Părea un concurs pentru ele, se întărâtau una pe alta. Penisul trecea rapid dintr-o gură în alta. Nu-mi doream să dureze puţin, dar gradul de excitare a fost prea mare.

Îmi tremurau picioarele, abdomenul se contracta… degetele înfipte în fesele Minodorei… mmmhh… aahhh… spermă a ţâşnit în gura uneia… au făcut schimb imediat. Amândouă doreau câte un pic din sămânţa mea. S-au oprit abia când au realizat că nu mai iese nimic din mine.

Întins cu faţa în sus, Minodora plecase la baie, păream căzut la datorie. Nici nu se putea altfel, după ce două femei m-au supt de nu mai ştiam de mine. Ideea sexului în trei… părea de actualitate. Acum că am spart gheaţa, putem să facem orice, doar să vrem. Sfârşit.

Citeste si:

Conversatii incitante dintre sotia mea si prietena ei

Minodora se destainuie

Antrenorul de fitness si sotia mea

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

19 comentarii la „Sex cu Simona”

  1. Nu e deloc rău. Tema sexului in trei este subiect mare de tot, e de scris.

    Bizar, mi-a părut mai adultă secvența in care te atingeai singur, este mai rar subiectul.

    La scena in care ti s-a părut ironică, mie mi-ar fi plăcut o umilire cooperată, între cele două, idem și pentru motivul pentru care m-aș fi culcat cu Simona, dar eu nu am inclinație spre chestii d-astea.

  2. Felicitari! Frumoasa…si sincer nu strica ca sotia sa aiba astfel de prietene,,saritoare”.Toate sunt placute si incitante, nu doar aceasta, dar …mai fac economie la litere….

    1. Ai dreptate Andra😏Toate femeile trebuie să încerce cel puțin o data cu 2 puli in același timp!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.