Care este cel mai bun moment pentru a face videochat în Iaşi?

videochat Iasi

Greu poţi găsi un moment mai bun decât cel actual pentru a deveni model de videochat în Iaşi. Astrele s-au aliniat în ultima vreme şi mai mulţi factori le avantajează pe fetele care optează pentru această carieră. În primul rând, pandemia a schimbat obiceiurile multor oameni, inclusiv modul în care socializează. …

Cum întâlnirile faţă în faţă prezintă tot felul de riscuri şi de obstacole, site-urile care asigură interacţiune online au ajuns la o dezvoltare fără precedent. Tehnologia ţine, la rândul său, pasul cu toţi cei interesaţi de acest gen de întâlniri. Tot mai mulţi utilizatori beneficiază de o conexiune de calitate la Internet, precum şi de dispozitive performante la preţuri accesibile. De asemenea, camerele video şi dispozitivele audio asigura o interacţiune în cele mai bune condiţii.

Anul trecut a marcat şi sosirea Studio20 în Iaşi. Este vorba despre cea mai de succes companie din domeniu din ţara noastră şi chiar pe plan internaţional. Prin urmare, poţi deveni model de videochat Iasi, fără să mai fii nevoită să pleci în alt oraş.

Transparenţă şi legalitate

Indiferent de zvonurile pe care le-ai auzit, trebuie să ştii că activitatea de videochat în Iaşi la acest studio este legală în proporţie de 100%. Chiar în prima zi de activitate, ţi se oferă spre semnare un contract de artist-interpret, în care diferite clauze prevăd drepturile şi obligaţiile fiecăreia dintre cele două părţi.

Aceeaşi transparenţă este asigurată şi în ceea ce priveşte plăţile. De fiecare dată când vei fi plătită, adică la fiecare două săptămâni, vei semna şi vei primi un act adiţional cu toate informaţiile legate de suma pe care o primeşti: cât s-a încasat de la fiecare site în parte, suma totală, comisionul, taxele şi impozitele plătite, suma care îţi este virată în cont.

La ce câştiguri se ajunge?

Încă de la început, situaţia ta financiară va cunoaşte o îmbunătăţire consistentă. În primele trei luni de activitate ca model de videochat în Iaşi, vei avea un venit minim garantat de 1 000 de dolari pe lună, indiferent de performanţele realizate pe site-urile de profil, care în această perioadă de început nu sunt atât de mari.

videochat Iasi

Mai târziu, odată ce capeţi experienţa şi îţi formezi un cerc de admiratori, veniturile tale pot să crească. Fiecare model beneficiază de un comision standard brut de 50% din câştiguri, căruia i se pot adăuga şi alte comisioane.

  • 5% pentru 100 de ore lucrate pe perioadă;
  • un bonus de 5% pentru o rată de conversie bună, adică pentru vizitatorii care se înscriu din camera ta de chat;
  • 5% pentru un comportament online perfect;
  • încă 5% pentru 15 000 de euro câştigaţi pe perioada;
  • alţi 5% pentru parteneriat pe termen lung; acest bonus este plătit în luna iunie din fiecare an pentru întregul an precedent.

Având la dispoziţie acest sistem de bonusuri consistente, unele modele de top ale Studio20, precum Raquelle Diva, Devious Angel sau Sasha Red, au ajuns la un nivel al câştigurilor de peste 10 000 de dolari pe lună. În toate studiourile, nivelul mediu al veniturilor obţinute de fete depăşeşte 1 000 de dolari pe lună.

În plus, dacă decizi să devii model de videochat în Iaşi, vei beneficia în permanenţă de sprijinul unei echipe de profesionişti, gata să te ajute atât la început, cât şi apoi, pe măsură ce capeţi experienţă. Vei fi învăţată cum să te descurci în faţa camerei, vei primi suport tehnic şi, dacă e nevoie, lecţii de engleză, cultura generală şi make-up.

Astfel, ca model de videochat Iaşi, ai parte chiar acum de toate condiţiile necesare pentru a reuşi. Te aşteptăm!

Material scris de iAgency.ro

sursa foto: iAgency.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Care este cel mai bun moment pentru a face videochat în Iaşi?”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: