Sex cu un necunoscut (2)

… Contrar aşteptărilor, un sentiment de vină şi ruşine se instala rapid. Sentimentul de vină… pentru că îmi înşelasem soţul cu bună ştiinţă, iar ruşine… pentru ceea ce făcusem, cu un bărbat pe care abia îl cunoşteam. Îmi doream să ne mai întâlnim, dar nu aveam idee ce gândea el despre mine, cum mă vedea după ceea ce s-a întâmplat între noi, aşa din nimic. Speram ca el să fie încântat şi să-şi mai dorească să ne vedem pe ascuns. În acelaşi timp, dacă nu mai voia, eram decisă să nu mai trec prin acea zonă a parcului. …

Roşie în obraji, m-am ridicat de pe picioarele lui şi m-am aşezat pe scaun. Nu a zis nimic… însă, cu mâna stângă mi-a prins sânul drept, a venit spre mine şi m-a sărutat pe gură. Mmhh… nu părea să-l deranjeze că i-am înghiţit sămânţa. Asta era de bine.

– Trebuie să mergem, mi-a zis el… am lipsit cam mult.

– Da, şi la mine este la fel…

Credeam că va spune ceva despre eventualele întâlniri. Dar nimic. În timp ce a întors maşina, m-am gândit să deschid subiectul, mai pe ocolite.

– Nu ştiu ce a fost cu mine, de obicei nu fac aşa ceva… cred că mi-am pierdut minţile, de când nu am mai făcut sex… i-am zis eu, încercând să găsesc o scuză pentru comportamentul meu.

– Dar eşti măritată, soţul de ce nu-ţi dă ce ai nevoie?

– Este o poveste lungă… cred că nici tu nu primeşti totul acasă? Greşesc?

– Nu, nu greşeşti… soţia nu-mi face sex oral. Nu mai ştiu când am primit ultima dată. De asta am avut şi trăirile atât de intense.

– Înţeleg… asta înseamnă că fiecare dintre noi vrea ceva… crezi că…?

– Da, am putea ne vedem în secret, a continuat el.

Asta era tot ce aveam nevoie să aud de la el. Mergând încet cu maşina, am apucat să punem la punct câteva detalii. Gen… la început vom face sex protejat, apoi fără ejaculare vaginală şi, cel mai important… discreţia absolută. A fost încântat. Speram să ne putem vedea a doua zi la un hotel, dar nu putea el. Următoarele trei-patru întâlniri au fost la prânz în parc, apoi un sex oral în maşină, pe repede-nainte, iar seara… cu copiii, ca şi când nu ne cunoşteam.

După o săptămână m-a anunţat că putem să ne vedem la un hotel. Să nu pierdem timp preţios, m-a luat cu maşina din apropierea locului unde stau, dintr-un loc mai ferit. Făcuse rezervare la o pensiune, nu foarte departe de oraş. Cei drept, aveam ceva emoţii, chiar dacă i-am făcut sex oral de mai multe ori în maşină. Mi-am făcut curaj, spunându-mi… ce se poate întâmpla?!… tipul nu părea genul care să vrea să-mi facă rău, deci, scopul întâlnirii… să ne simţim bine.

Abia făcusem duş înainte să plec de acasă, m-am gândit să nu mai pierdem timp cu asta. Dorin s-a dezbrăcat complet, eu, mai lent… abia îmi dădusem jos bluza şi fusta. A venit la mine şi m-a prins în braţe. L-am strâns puternic cu braţele, el mi-a căutat gura… penisul se ridica voios între noi. M-a aşezat pe marginea patului, a venit mai aproape de mine… se juca cu penisul aproape de gura mea… l-am privit un pic, mi-am întins capul spre el… buzele uşor deschise… numai gata să-l primească.

Întâi l-am atins uşor la vârf, apoi, cu mişcări lente… înainte şi înapoi… îl prindeam tot mai mult. Încercasem în maşină încă de la început să-l cuprind pe tot, dar poziţia nu era cea mai bună. Acum puteam să încerc, aveam mai multe şanse de reuşită. Speram să-l înnebunesc, ca să mai dorească să se întâlnească cu mine. Şi chiar am reuşit… modul cum gemea şi se încorda, mi-a dat de înţeles că am atins coarda sensibilă şi îl voi avea pentru multă vreme.

Şi în maşină a încercat, dar nu prea era loc. A vrut să deţină controlul… şi-a pus mâinile la tâmplele mele… mişca din bazin înainte şi înapoi… de fiecare dată împingând mai mult. Se încorda, gemea puternic… eram convinsă că va ejacula în câteva minute. În timp ce mă jucam cu mâna în chiloţi, el se mişca tot mai repede, penisul aproape tot în gura mea… aahhh… câteva momente mai târziu, sămânţa gustoasă a poposit în gura mea.

Nu i-am arătat că am înghiţit tot, m-am ridicat în picioare, l-am prins cu braţele… pentru sărutul obişnuit dintre noi. O parte din sămânţa lui i-am oferit-o prin sărutul nostru. A rămas surprins, dar nu a lăsat impresia că-i displace. Aveam de gând să-i arăt toate fanteziile mele cele mai perverse.

M-a dezbrăcat de chiloţi şi de sutien… mi-a zis să mă întind pe pat. În discuţiile noastre i-am spus că nu am primit niciodată sex oral. De fiecare dată el era gata să se ofere pentru a-mi oferi plăcere. Acum avea ocazia. S-a aşezat între picioarele mele… întins pe pat. Mâinile alunecau pe sânii mei… mai jos spre abdomen… a ajuns pe muntele lui Venus, apoi între coapse… mmhh… am închis ochii, felul cum se juca cu mâna pe trupul meu… îmi plăcea, era primul bărbat ce îmi atingea trupul suav.

Nu degeaba am zis că trebuie să găsesc un bărbat cu experienţă. Mi-a sărutat pubisul… aah… mai jos pe labii… săruturi de-a lungul lor… aahh… mă încordam, gemeam uşor. Simţeam trăiri interesante, plăcute, plăceri ce le doream mai des. A băgat un deget în interior… aahh… limba se mişca rapid în zona clitorisului… ţipam uşor, arcuindu-i trupul. Îmi ridicam bazinul către el, îi arătam că-mi place şi mai ales… că mai vreau. Şi-a ridicat capul dintre picioarele mele, privindu-mi trupul ce parcă dansa în pat.

– Vrei să continui până termini?… m-a întrebat el. Nu i-am răspuns în cuvinte. Am dat afirmativ din cap, muşcându-mi buzele de dorinţă.

Şi-a lipit gura de vulva mea… limba a pătruns în interior, se mişca rapid… cu degetul îmi masa clitorisul. Simţeam că nu mai rezist. Mi-am prins sânii, trăgeam de sfârcuri… începusem să tremur… a băgat două degete în mine, buzele şi limba îmi alintau clitorisul… apăsau, mişcări tot mai ferme… aahhh… am pus o mână pe umărul lui… trupul mi s-a cutremurat, a fost un orgasm puternic.

Zâmbeam satisfăcută. În sfârşit, un bărbat ce mi-a făcut sex oral!… m-am gândit eu. Nu voiam doar atât, doream să mă fută mult. S-a urcat deasupra mea. Ţinea penisul cu mâna stângă, şi-a potrivit penisul… s-a împins în mine… aahh… în acele momente nu am realizat că nu şi-a pus prezervativ. Mi-am dat seama câteva minute mai târziu… când se mişca energic, lovindu-mi interiorul.

L-am prins cu braţul pe după gât… aahh… îi simţeam penisul foarte adânc, încercam să mă obişnuiesc cu dimensiunea lui. L-am simţit cum se încordează… gemea şi gâfâia destul de tare. Urma să ejaculeze… aahhh… l-am împins cu braţele ca să nu termine în mine. S-a ridicat în genunchi, cu mâna stângă îşi freca penisul, ţinând ochii închişi… aaahh… sperma a ţâşnit puternic pe sânii mei.

Atât de mult mi-a plăcut senzaţia, încât nu m-am putut abţine să nu întind toată sperma pe trupul meu. Dorin s-a întins pe pat lângă mine, gâfâind. Terminase deja de două ori, dar eu voiam mai mult. Din păcate nu am găsit un amant care să-l ţină mai mult, dar mă mulţumeam cu ce aveam, decât deloc.

Penisul i s-a făcut mic. Speram să-l aduc repede la viaţă. Aveam o discuţie cu Dorin destul de incitantă, o mână aluneca pe pieptul lui, o alta îi masa uşor partea interioară a coapselor. Zvâcniri evidente ale penisului se întrezăreau. Puţin, câte puţin… creştea în dimensiune, dar nu foarte spectaculos.

M-am dus între picioarele lui… palmele alunecau pe deasupra penisului. Nu am mai avut răbdare, l-am prins pe tot în gură şi am început să-l sug. Simţeam cum se întăreşte în gura mea. Dorin… a pus mâinile pe umerii mei şi mă apăsa… se uita la mine cu ochii mari şi parcă nu-i venea să creadă. În scurt timp penisul devenise destul de tare, numai pregătit să-l simt în mine, din nou. Dar nu înainte să mai mă bucur puţin de el. Sugându-l… cu mişcări rapide, de sus până jos.

Îi studiam trăirile, când îl vedeam mai entuziasmat… plusam mai mult, insistam. I-am prins tot penisul… buzele lipite de baza lui, am stat aşa câteva momente… să-l zăpăcesc, şi alta nu. L-am eliberat, apoi m-am urcat rapid deasupra lui. Mi-am potrivit penisul… aahh… mişcări lente, până a intrat tot. El m-a prins de fese, îmi dirija mişcările. Mişcări mai rapide… sânii se balansau în toate părţile… aahh… am închis ochii.

Încercam să mă concentrez pentru încă un orgasm, dar nu reuşeam. M-am ridicat imediat, apoi m-am aşezat capră, cu fundul spre el. S-a ridicat, şi-a băgat penisul rapid în mine… aahh… mă trăgea de sâni, de fese… aahh… mi-am dus mâna între picioare… frecându-mi clitorisul energic. Trupul îmi ardea, Dorin mă penetra rapid, se lovea puternic de fesele mele. Uitasem când am fost ultima dată… luată pe la spate.

Îi simţeam mâinile ţinându-mă strâns în talie… ţipam din ce în ce mai tare, el nu se oprea, chiar amplifica mişcările… simţeam că sunt aproape… i-am spus… încă puţin!, încă puţin!… devenise şi el la fel de încordat ca şi mine. Uitasem de ejaculare, eram prea năucită. Dintr-o dată şi-a scos repede penisul, a venit în faţa mea şi mi-a băgat penisul în gură… adânc… sperma călduţă a venit în acelaşi moment când trăiam senzaţia unui nou orgasm.

I-a plăcut şi lui, mi-a plăcut şi mie. Împreună am decis să ne întâlnim măcar o dată pe săptămână şi… să găsim noi fantezii pe care să le punem în practică.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Sex cu un necunoscut (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: