Conversaţii incitante… în telefonul soţului meu (1)

O seară obişnuită, îmi făcusem duş şi aveam de gând să mă relaxez un pic înainte de somn. Soţul meu era la baie de ceva timp. Telefonul îl avertizează că a primit un mesaj, apoi încă unul şi încă unul. Nu-mi stă în fire să-i verific telefonul, dar curiozitatea m-a făcut să mă duc către el, să văd cine este atât de insistent. În afară de cele primite atunci, soţul meu mai avea încă câteva necitite de la un bărbat ce părea mult mai mare decât soţul meu. Tot aveam telefonul în mână, soţul meu tot în baie, să arunc o privire, îmi zic eu… Vai, ce am găsit! …

Din primele conversaţii am înţeles că ei vorbeau despre o anumită femeie, măritată şi ea. Acest domn îi povestea soţului meu anumite detalii, foarte picante şi directe, din întâlnirile lor:

… băi, ştii ce i-am făcut ieri?… am futut-o pe aia de nu a mai ştiut de ea… peste tot… nu am ratat nicio gaură… la final am pus-o să sugă… mult de tot… am futut-o vreme, după mi-am dat drumul în ea… mi s-a sculat mai greu… stăteam pe fotoliu, ea între picioarele mele cu gura plină de pula mea… se chinuia să mi-o scoale… a reuşit până la urmă, apoi a urmat un futut în gură, în toată regula… a înghiţit tot până la urmă… cu bărbat-su nu face ce face cu mine, vine şi săptămâna viitoare, mi-a promis

Printre mesaje se aflau şi câteva poze cu o doamnă, posibil să fie cea despre care discutau, dar nu se vedea chipul ei. Pozele au fost făcute intenţionat din mai multe unghiuri, posibil pe ascuns, fără ca tipa să ştie. Mă gândeam la o posibilă legătură cu soţul meu… dacă este şi el implicat?

Am derulat mai mult, să văd, să citesc cât mai mult. Starea de relaxare dispăruse complet, devenisem nervoasă… Cine este această femeie? Ce legătură are cu soţul meu? O fute şi el?… Când m-am aşteptat mai puţin, am văzut o poză cu penisul tipului. Wow!… nu-mi venea să cred. Nu-mi părea un penis foarte mare, la lungime, dar îmi părea foarte gros. Din ceea ce am citit, nu s-a înţeles dacă şi soţul meu a făcut sex cu acea tipă, contabilă. Oare toată scula aia a intrat în acea tipă? A înghiţit tot penisul?

Nu ştiam ce să fac, să-i spun soţului… să nu-i spun. Eram convinsă că va nega că are vreo implicare. I-am aşezat telefonul înapoi şi m-am dus în dormitor gândindu-mă numai la ceea ce am citit, şi un pic la imaginea acelui penis, destul de gros. Nu mai aveam chef de sex, i-am spus soţului meu că nu mă simt bine. M-a crezut şi m-a lăsat în pace.

Mi-a fost destul de greu să adorm după asta. Trăiam senzaţia că soţul meu îmi ascunde ceva, iar lucrul ăsta nu-mi dădea pace. Dimineaţă, m-am trezit înaintea lui. Văzând că el încă doarme, i-am luat numărul de telefon al acelui tip. Nu îmi făcusem un plan anume, însă vedeam eu mai târziu. Soţul meu, destul de afectuos ca de obicei, dar mie nu-mi ardea de asta. Mă aflam la muncă când mi-am făcut curaj să-l sun pe tip.

– Bună ziua, îmi răspunde vocea gravă…

– Bună ziua… sunt soţia lui Bogdan… i-am spus eu tremurând de emoţie.

– Da, s-a întâmplat ceva?

– Voiam să vorbesc cu dvs… care este relaţia dvs cu soţul meu?

– Nu înţeleg… îmi răspunde el nedumerit.

– Aseară am citit conversaţia dintre voi… nu obişnuiesc să-l controlez la telefon, dar aseară s-a întâmplat… şi am văzut despre ce vorbeaţi… nu vreau să provoc scandal, vreau doar să ştiu.

– Doamnă…

– Luminiţa, poţi să-mi spui…

– Doru, încântat…

– Asta mai vedem, te rog, continuă…

– Luminiţa, nu pot vorbi în acest moment, nu este momentul potrivit, însă, am putea să ne vedem la o teresă, stabilim o întâlnire şi vorbim liber. Ce zici?

– Da, azi termin mai devreme, după ora 15 sunt disponibilă, unde ne putem vedea?

– Îmi convine ora, am putea să ne întâlnim la… dacă cunoaşteţi zona…

– Mă descurc eu cumva. Atunci rămâne stabilit. Ne vedem atunci!

Plec de la muncă cu gândul să-l întâlnesc pe Doru, cu gândul să aflu adevărul de la el. Prin telefon ar fi putut să mă mintă mai uşor, faţă în faţă, un pic mai greu. Mi-aş da seama. Am ajuns cu 10 minute peste ora stabilită. Îl caut cu privirea pe Doru la terasă. Într-un final îl găsesc. Un chip familiar îl văd în depărtare, la o masă mai retrasă. M-am apropiat de el cu emoţii puternice. Un domn la vreo 50 şi ceva de ani, îmbrăcat casual mă aştepta la masă.

– Bună, tu eşti Doru?

– Da… Luminiţa? Nu ştiam ce soţie frumoasă are Bogdan.

– Mă flatezi, i-am răspuns eu… dar mi-a plăcut complimentul lui. Nu ştiu dacă a fost intenţionat ca să-mi mai treacă din avântul cu care pornisem să-l confrunt, dar un pic m-a mai înmuiat… Să revenim la subiect, am continuat eu.

– Direct la subiect… bine, uite cum stă treaba. Sunt însurat şi nici eu nu doresc scandal…

– Cine este tipa?

– Am cunoscut-o pe o reţea de socializare, nu are importanţă. Este măritată şi ea… deci trebuie multă discreţie.

– Înţeleg… soţul meu ce treabă are în toată chestiunea asta?

– Nici o treabă. Vorbim de multă vreme şi mă laud şi eu către el, ca între bărbaţi… doar nu ai vrea să-i spun soţiei… uite dragă ce am futut eu azi!…

– Mda… tare amuzant…

– Nu te mint, soţul tău nu are un amestec.

– Nici nu există în plan să o fută şi el?… îl întreb eu privindu-l atentă, încercând să descopăr o urmă de evitare a răspunsului sau minciună.

– Nu, nu s-a pus problema asta. Tipa aia… ar trebui să vrea şi ea, şi este exclus aşa ceva. Am vorbit multă vreme până am convins-o să ne întâlnim, este foarte precaută.

– Bine, bine… de ce trebuie să-i dai soţului meu detalii despre ce faceţi voi? Nu poţi să-i spui doar că te-ai culcat cu ea şi gata? Poza aia este reală?… întreb eu curioasă.

– Vorbim şi noi ca între bărbaţi. Şi da, poza este reală. Ai vrea să o vezi în realitate?… m-a întrebat el, în timp ce-mi făcea cu ochiul.

– Ce-i drept, m-ai făcut curioasă… uite unde a ajuns discuţia, am venit să lămurim nişte chestiuni, şi acum, uite ce vorbim…

– Nu aş putea să-ţi arăt aici, dar am cheia unei garsoniere a unui amic de-al meu, ajungem repede, vrei să mergem?

– Bine, mergem… după tine…

Până la adresa am vorbit şi alte lucruri, dar eu tot cu gândul la penisul lui. Emoţii imense m-au cuprins, deşi încercam să păstrez aparenţele. Mă excitasem destul de mult. A deschis uşa, m-a invitat să intru, apoi a intrat şi el. A încuiat uşa… priveam în jur, brusc m-am trezit în braţele lui, prinsă de la spate. M-am fâstâcit un pic, dorinţa de a mă elibera din strânsoarea braţelor lui nu a fost tocmai fermă. A înţeles şi el asta… m-a sărutat pe gât, apoi la ureche… aahh…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Conversaţii incitante… în telefonul soţului meu (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.