Conversaţii incitante… în telefonul soţului meu (2)

… Până la adresa am vorbit şi alte lucruri, dar eu tot cu gândul la penisul lui. Emoţii imense m-au cuprins, deşi încercam să păstrez aparenţele. Mă excitasem destul de mult. A deschis uşa, m-a invitat să intru, apoi a intrat şi el. A încuiat uşa… priveam în jur, brusc m-am trezit în braţele lui, prinsă de la spate. M-am fâstâcit un pic, dorinţa de a mă elibera din strânsoarea braţelor lui nu a fost tocmai fermă. A înţeles şi el asta… m-a sărutat pe gât, apoi la ureche… aahh …

Faptul că m-a luat pe nepregătite mi-a plăcut asta şi m-a făcut să cedez. Se lipise de mine, îi simţeam penisul întărindu-se, se împingea tot mai mult între fesele mele. Imaginea cu acel penis m-a făcut să mă umezesc imediat, ştiind că ceea ce văzusem se afla acum în pantaloni, împungându-mă viguros. Începusem să gem, o căldură mi-a invadat trupul… mi-a prins sânii pe la spate… geanta îmi aluneca pe braţ, a trebuit să scap de ea, aruncând-o pe un fotoliu din apropiere.

Tipul era pregătit să mă fută, poate asta a fost planul lui de la început… să mă aducă la cuibul lui de nebunii, unde, cred că era convins că voi ceda rapid în faţa lui. Mă mângâia pe tot trupul, urcând, îmi scotea şi bluza ce era băgată în fustă, mă sărută pe gât şi pe ceafă. Faptul că era la spatele meu, şi nu-l vedeam, reprezenta pentru mine un mister, excitarea a ajuns la cote maxime.

Mi-a scos cămaşa… nasturii pe jumătate desfăcuţi, sânii ieşiţi afară din sutien. Emoţii puternice am simţit când mi-a ridicat fusta în talie… penisul devenise enervant de mare. Parcă nici nu voiam să-l văd. Mă temeam ca nu cumva să mă sperie dimensiunea lui atipică şi apoi să intru în panică. Cred că eram în stare să-l refuz dacă ar fi fost altfel.

I-am simţit mâna pe la spate apăsând pe labii. Degetele groase, apăsau ferm… mai târziu a dus mâna în faţă, şi a băgat-o în chiloţi. Eram deja udă, sigur a simţit asta. Mi-a frecat labiile şi clitorisul, în timp ce săruturile pe gât şi ceafă nu se opreau. Cu mâna liberă m-a lipit de el… penisul mă împungea între fese. La cei 1.70 cm înălţime ai mei, îi veneam perfect la scula lui. Tremuram uşor de plăcere, gemând în surdină, fără să mă mai gândesc la faptul că acest tip este prieten cu soţul meu.

Nu am realizat când s-a întâmplat asta, eram încă cu mintea departe. M-am trezit cu penisul lui lipit de fesele mele. Se freca între fesele mele şi deja o simţeam destul de groasă. Vai de mine, în ce m-am băgat! Nu se grăbea deloc, îşi potrivea vârful între fesele mele şi împingea uşor… unul dintre degete l-a băgat în vagin… aahh… m-am dat puţin înapoi, dar la spate era penisul ce se împingea în mine. Mă simţeam captivă între degetul înfipt în mine şi penisul ce dădea târcoale, ca să intre.

Garsoniera mică, nu i-a fost greu să mă aducă aproape de un zid liber. Sprijinită în braţe de zid, spatele arcuit, fundul bombat spre el. Doru a tras de chiloţi în jos… ce-o fi, o fi!… îmi ziceam eu, tremurând de emoţie. Chiloţii au căzut la podea… m-a pregătit atent, mi-a depărtat uşor picioarele, trupul şi mai arcuit… s-a lipit de mine, penisul îşi găsise drumul între fesele mele, era cu adevărat un penis gros. Se împingea în mine, aţâţându-mă tot mai mult.

Mâinile mi-au prins fesele… cu gura m-a muşcat uşor de ureche… aahh… realizez într-un târziu că-şi potriveşte penisul între labiile mele. Mă aşteptam să împingă toată scula în mine, dar nu. O vreme s-a jucat cu vârful între labii, până când a simţit că are cale liberă. Când a împins… aaahh… aproape că mi-a tăiat răsuflarea, nu mai aveam aer. O simţeam atât de groasă, cum nu am simţit vreodată până în acel moment.

A avut grijă de mine. Doru este conştient de cât de dotat este şi a fost prudent. Mişcările lui au fost mai mult în joacă la început, apoi… ieşea uşor din mine şi se împingea la loc, până m-am obişnuit cu dimensiunea. Acum aluneca destul de lejer, curse du-te-vino pe toată lungimea penisului. Nu-mi venea a crede că acel penis se afla în mine, mişcându-se alert.

Ritmul devenise tot mai rapid, braţul lui vânjos, mă ţinea strâns de el, cu mâna mă trăgea de sânul drept. Mâna dreaptă între picioarele mele frecându-mi clitorisul. Mă futea energic pe la spate, şi nici nu apucasem să ne dezbrăcăm… nici nu mai conta de fapt. Conta că mă simţeam foarte plină de un penis, mai ales că sunt mai strâmtă de fel. Simţeam fiecare lovitură în fesele mele, penisul se lovea adânc în mine… minute bune m-a ţinut într-un ritm energic… aaahhh… orgasmul puternic m-a făcut să ţip destul de tare, cum nu fac de obicei.

A continuat să mă fută fără pauză, poate nici nu a realizat că am avut orgasm… sau poate da, cine ştie. Cert este că îl simţeam ca într-o transă, gâfâind, ţinându-mă strâns din talie. Simţeam că urmează să ejaculeaze. Nu ştiu de ce, dar l-am lăsat să termine în mine. S-a împins puternic în mine, a ţipat dintr-o dată… aahhh… sperma călduţă, penisul gros… era o senzaţie plăcută, pe care nu o mai întâlnisem.

Eram complet ameţită. A trebuit să mă aşez imediat pe canapea. Sperma se scurgea uşor din mine. El mi-a adus un prosop să mă şterg. Întinsă pe canapea, răvăşită, părul ciufulit, hainele dezordonate… priveam la Doru ce se dezbrăca fără jenă de haine cu faţa spre mine, în timp ce-mi vorbea. A venit lângă mine, i-am făcut loc să se aşeze pe canapea. În pauză avută, a urmat o nouă repriză de întrebări şi răspunsuri legate de conversaţiile avute cu soţul meu despre contabilă.

Într-un târziu am realizat că eu eram de fapt în culpă. Îmi înşelasem soţul cu acest bărbat şi aveam nevoie de confirmarea lui că va rămâne între noi. În acel moment nu luam în calcul ideea să-l mai vizitez. Trecuse mai bine de jumătate de oră de discuţie, m-a tras spre el. Nu m-am împotrivit. Penisul gros de mai devreme, părea un cârnăcior mai gros. Aşa mai vii de acasă, parcă îţi vine să sugi aşa ceva! Mi-a zis că vrea să mă mai fută încă o dată, dar pentru asta trebuie să-l sug.

Nu a aşteptat confirmarea mea că vreau… m-a prins de ceafă şi m-a băgat cu capul între picioarele lui, băgându-mi scula în gură. Sugeam… gustul de spermă încă se simţea. Mă apăsa, penisul moale intrase tot în gură. Îmi dirija mişcările. Uşor, uşor se întărea… dar nu la fel de tare ca mai devreme. Sugeam cu poftă, simţind cum se întăreşte uşor între buzele mele. Mă dureau buzele de atâta supt, iar penisul tot nu era la capacitate mare. Abia atunci am reuşit să-i văd penisul erect, pe viu, la capacitate maximă.

A durat ceva până când a fost pregătit. M-a ridicat de pe canapea şi m-a pus în faţa lui. Mi-a dat jos fusta şi bluza… m-a tras cu spatele la el şi m-a înfipt în penis… aaahh… mă trăgea de sâni, îmi mângâia coapsele, vorbindu-mi incitant. Simţeam o uşoară durere în interiorul vaginului, dar am continuat să mă mişc, tot mai rapid, ghidat de mişcările lui. Durerea a început să fie tot mai mare şi nu mai puteam să aştept până când urma să termine din nou.

– Să-mi spui când urmează să ejaculezi, vreau să te termin oral… i-am zis eu, aproape nici mie nu mi-a venit să cred ce cuvinte mi-au ieşit pe gură.

– Daa… mi-a răspuns. După câte mişcări, m-a ridicat şi mi-a zis să mă pun jos. Priveam la acel penis enorm de gros. Eram pregătită oare să-l primesc în gura mea? L-am prins cu gura… mâinile aşezate pe coapsele lui. L-am supt un timp fără ajutorul lui. La cât de gros era, mai mult de jumătate nu reuşeam să-l cuprind. Doru a pus mâinile pe capul meu. Mă apăsa tot mai tare, mişcările tot mai rapide. Nu a forţat să-mi introducă tot penisul, a ştiut unde să se oprească, fără să forţeze.

În genunchi între picioarele lui, penisul gros îmi umpluse gura, îi voiam şi sămânţa, trebuia să o am. Şi-a încordat picioarele, apoi braţele, gâfâia… aaahhh… s-a încordat, a luat mâna de pe capul meu, apoi s-a împins spre mine printr-o mişcare de bazin… sperma a ţâşnit în gura mea. Nu a fost atât de multă, dar tot a fost ceva.

Mă îndrăgostisem de scula lui. El leşinat pe canapea, respirând greu, cu ochii închişi, iar eu deja mă gândeam că vreau să mă mai fută. Măcar o dată pe săptămână să vin, să-l simt în pizda mea, să-l sug mult. Un sex anal nu gândesc că ar fi posibil, dar cine ştie ce ne rezervă viitorul, poate reuşeşte să fie atât de gentil încât să nu mă doară.

Trebuia să plec, am stat mai mult decât prevăzusem. În timp ce mă îmbrăcam, mi-a dat asigurări că nimic din ceea ce s-a întâmplat între noi nu va fi divulgat soţului meu. Eu am adăugat… nici altcuiva. A înţeles aluzia despre contabilă, apoi a rămas să ne auzim pentru o nouă întâlnire.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Conversaţii incitante… în telefonul soţului meu (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.