Eu, fiică-mea şi ginerele… sex în trei (2)

… După ceva timp apare ginerele, un pic adormit, în tricou şi boxeri. Pregăteam micul dejun, se apropie de mine pe la spate. Fără să spună nimic, mă prinde de sâni şi mă sărută pe gât. Îi simţeam scula lipită de fundul meu. Îmi era aşa un dor de ea, încât am început să mă frec de scula lui, ca într-un sex sălbatic… el îmi masa sânii destul de ferm. Nici el nu a mai avut răbdare, m-a dezbrăcat de treningul cu care eram îmbrăcată… nu purtam chiloţi, i-am simţit scula lipită de fund. Atunci m-am întors către el …

… i-am dat jos boxerii, imediat m-am pus în genunchi şi i-am luat-o în gură… ce dor îmi era de ea! M-a lăsat un timp să o sug după bunul plac. Speram să mă lase să-l sug până termină în gura mea. Ginerele m-a luat în braţe, m-a aşezat pe canapea cu faţa în jos. A tras cu mâinile de fese, a băgat capul între picioarele mele… limba intrase în mine… aahh…

M-a lins puţin, apoi s-a ridicat, s-a urcat deasupra mea şi s-a înfipt adânc… ddaa… îmi venea să ţip de fericire, de câteva zile nu mai intrase în mine. Nu ştiu de unde atâta energie, cred că m-a futut aproape o oră fără oprire. Ţipam şi aveam orgasme în continuu. Nu mai puteam, nu mai ştiam de mine. Când şi-a dat drumul în mine, pierdusem deja numărul orgasmelor. Mi-a umplut păsărica cu sperma lui. Stropi din sperma caldă se scurgeau pe picioare… eram satisfăcută, din nou futută şi fericită.

Aşteptam să se întâmple asta de câteva zile. În sfârşit satisfăcută, am fost futută şi m-am simţit foarte bine toată ziua. După multă vreme şi-a făcut apariţia şi fata mea, aranjată, dichisită.

– Ce faci, mami, îţi place cum arăt?

– Eşti cea mai frumoasă, fata mea, apoi am strâns-o în braţe.

– Şi tu eşti, mi-a răspuns ea… Te iubesc!…

În capul meu, gânduri despre sexul în trei… fiica, mama şi ginere… Din nou, nu mă recunoşteam, am ajuns disperată după pulă… Oare ce fac când se întoarce soţul meu, mă mai fute? O să-mi mai placă? Continui să mă mai fut cu ginerele? Cum va reacţiona fiică-mea la toate complicaţiile astea?… Întrebări, peste întrebări, dar dorul de pula ginerelui era cap de afiş.

Fiică-mea a plecat pe la ora 18.00 la petrecere. Ginerele cu prietenii la fotbal, iar eu am rămas singură. Mi-am pregătit o după-masă deosebită. Am umplut cada, am făcut o baie lungă, apoi m-am aşezat în sufragerie şi mă uitam la tv. Şemineul ardea, era o atmosferă plăcută, doar că eram singură. Primesc un mesaj de la fiică-mea:

– Ce faci? Noi ne distrăm, ne simţim bine…

Nu mi-a fost greu să realizez că era puţin veselă, probabil băuse ceva, deoarece vorbea destul de vulgar.

– Ai primit ceva de dimineaţă? Te-a futut ginerele tău? Mie, mi-a tras-o toată noaptea cu pula aia mare… de dimineaţă, din nou, era cu ea sculată, dar l-am lăsat cu ea sculată… l-am lăsat pentru tine… l-ai rezolvat sau te-a rezolvat? Spune-mi, sunt curioasă!

– Da, draga mea, am făcut sex de dimineaţă…

– Hhmm, mă bucur pentru tine.

În jurul orelor 23.00, primesc iar mesaj de la ea.

– Ajung acasă în 30 de minute, soţul meu a venit?

– Nu, nu a venit… îi răspund eu.

– Foarte bine…

Mă întrebam… Ce este foarte bine? Ce vrea să spună cu asta? Şi-a făcut apariţia un pic mai târziu, era destul de pilită. Nu prea bea alcool, dar de la două pahare de şampanie era foarte veselă. A vrut să bea şi cu mine un pahar, i-am făcut pe plac, apoi îmi spune:

– Am chef de sex!… de sex în trei. Îl seducem în seara asta amândouă pe soţul meu?… Hai să ne luăm lenjerie intimă, punem nişte lumânări în dormitor, şi-l aşteptăm!

Simţeam că mi-a stat inima în loc. Nu am reuşit să zic nimic. M-a prins de mână şi m-a tras după ea, către dormitor. Amândouă cu lenjerie în roşu, tocuri cui… foarte sexy.

– Arăţi foarte bine în asta, îmi zice ea.

O simţeam băută, o vedeam şi dornică de sex.

– Ajung în 10 minute, a fost mesajul lui către fiică-mea.

– Te aşteptam în dormitor, iubitule!

Atmosfera creată, lumina stinsă… lumânările parfumate luminau camera. Amândouă pregătite cu un pahar de şampanie în mână şi cu o mască de dantelă pe faţă. Ginerele s-a dus prima dată la duş, nu ne-a văzut. Când a ieşit din duş… a rămas blocat. Amândouă stăteam provocator pe pat, picior peste picior. Nu-şi găsea cuvintele. I-am pus un pahar de şampanie. Fiică-mea i-a spus:

– Hai, iubitule, asta ţi-ai dorit!

Imediat a intrat în joc. S-a dus la ea şi a început să o sărute. Eu am întins mâna pe deasupra chiloţilor, ce abia îi acopereau mădularul erect. El îi masa sânii fiicei mele, ce gemea şi îşi arcuia trupul. Pula sculată, nu mai avea loc în chiloţi… am tras de chiloţi şi i-am scos-o afară. Se afla în faţa mea, nu ştiam ce să fac… să o iau în gură, să o mângâi, să o ling?… fiică-mea m-a împins cu capul în scula lui. Am deschis gura şi am luat-o aproape pe toată în gură. Ea mă împingea mai mult, îi simţeam scula în gât, mă sufocam.

– Fute-o pe mama!… vreau să văd cum i-o tragi!… a zis ea fără pic de regret în glas.

Ginerele m-a întorc cu faţa în sus, s-a dus cu capul între picioarele mele… mă lingea în păsărică, fiică-mea îmi masa sânii. Totul părea incredibil, de neconceput şi totuşi se întâmpla. Mă simţeam într-o altă lume.

– Fute-o, dragă! Vreau să o fuţi tare!

Ginerele s-a ridicat, mi-a aşezat picioarele pe umerii lui. Şi-a potrivit penisul şi a intrat încet în mine. Ritmul a devenit mai rapid, pompa în mine tot mai mult, se auzeau zgomote din împreunarea rapidă.

– Fute-o, dragă, fute-o cum mă fuţi pe mine!… a continuat ea să-i spună.

Mi-o trăgea în adevăratul sens al cuvântului. Probabil că s-a excitat că era privit de soţia lui, dar şi de la îndemnurile hotărâte. M-a rupt!… aşa aş putea descrie ce s-a întâmplat între noi. Niciodată nu m-a futut precum în acele momente. Am avut două orgasme foarte puternice, iar el nu terminase. S-a oprit brusc, s-a aplecat la urechea mea şi mi-a zis:

– Vrei să vezi cum se fute fiică-ta?

– Da, vreau s-o văd!… i-am răspuns eu.

Fiică-mea se freca la păsărică în acel moment. Ginerele a ieşit din mine şi s-a dus la ea.

– Oohh… dragule, de când te aştept! Fute-mă tare!

A băgat rapid scula în ea… aahh… excitat la maxim, o futea rapid, a întors-o pe toate părţile… capră, aşezată pe genunchi… Eram din nou dornică, îl voiam din nou în mine. El o futea pe fiică-mea, iar eu îi mângâiam biluţele. Îl vedeam încordat la maxim… a început să strige… îmi vine, îmi vine!… fiică-mea i-a spus… o vreau în gură!…

Şi-a scos pula din ea, dar nu a mai reuşit să i-o bage în gură. Sperma a ţâşnit pe ţâţe şi pe faţă. Draga de ea… era plină de spermă. Îi plăcea, lua cu degetele şi lingea cu plăcere. Avea o privire perversă, de curvă… curvă eram şi eu, eram două curve.

După ce ne-am revenit puţin, din beţia sexului, ginerele a pus încă un pahar de şampanie. Noi ne-am schimbat lenjeriile, apoi am continuat cu sexul. Când mi-a venit rândul, m-a futut la fel de tare şi mi-a oferit alte câteva orgasme.

Fiică-mea a vrut neapărat să facă sex anal. O vedeam cu o fute, ea ţipa într-una… mai tare, mai tare!… ameţită de la atâta alcool.

– Vrei să te fută şi pe tine în cur?… oricum suntem curve în seara asta, mamă. Suntem două curve perverse… a continuat ea.

Nu-mi amintesc când am adormit, dar când m-am trezit, ginerele dormea frumos. Fiică-mea îmi făcea semn să mă uit între picioarele lui. O avea sculată. Amândouă, am pus mâna pe ea… îl mângâiam, eu la pula, ea la biluţe. Ginerele s-a trezit… i-am supt-o pe rând… privindu-ne entuziasmat… mama şi fiica ce-l sugeau lacom.

M-am urcat deasupra lui, călare. I-am simţit scula în stomac. Fiică-mea s-a pus deasupra capului lui. Ea gemea în faţa mea, mişcându-se deasupra gurii lui, eu săream în pula lui minunată. Amândouă am terminat destul de repede. Ea linsă de soţul ei, iar eu călărindu-l ca o nebună. Nu s-a terminat aici, ginerele s-a ridicat şi ne-a luat pe rând în scula lui, ne-a futut tare pe amândouă, până când am căzut lat amândouă, epuizate. La final, ne-a stropit pe amândouă cu spermă… abdomen, pe sâni, pe faţă.

Aşa am ajuns în pat cu ginerele. Aşa am ajuns în pat cu ginerele şi fiică-mea. Soţul meu nu ştie nimic. Încă nu ştiu ce voi face când se va întoarce. Sora mea mă întreabă mereu… dacă mă mai fute ginerele, dacă ştie fiică-mea… întrebări peste întrebări, iar eu nu ştiu ce să spun şi ce să fac.

Ştiu că ar trebui să opresc instant relaţia asta complicată, dar fiică-mea şi ginerele vor să continuăm. Sora mea vrea să participe şi ea. Suntem o gaşcă perversă de curve… nu ştiu cum să procedez. Fiică-mea, ginerele, soţul, sora mea… atâţia oameni implicaţi, iar eu nu vreau şi parcă nici nu pot să mă opresc. Voi ce aţi face în locul meu? …

… citeste prima parte …

… Citeste si: Cum am ajuns cu ginerele in pat

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Eu, fiică-mea şi ginerele… sex în trei (2)”

  1. E cea mai sexi poveste intimplare pe care am citit-o vreodata, m-am excitat tare de tot si am si terminat dupa o jumatate de ora, ador aceasta poveste imi place enorm. Am facut si eu sex in trei dar nu cu mama, ci cu matusa si sora mea cu citiva ani in urma. Itr-adevar e sensual, as dori sa te cunosc Stela.

  2. Intradevar, din tot ce am citit pana acum aici pe site, aceasta serie completa este cea mai superba, cea mai excitanta. Cu siguranta cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun ca ne-ar placea o continuare, fiica, ginerele, mama si sora, apoi poate o paralela, sotul si sora, o alta, sotul cu sora si mama, ca mai apoi un final complex, cu totii impreuna. Stela, iti multumim, povestesti atat de minunat si de senzual, ar fi de-a dreptul sublim sa ne rasfeti cu aceste continuari.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.