Eu, sora mea şi… lucrurile se complică (1)

… A doua zi i-am spus fiicei mele şi ginerelui că trebuie să merg acasă, să fac rânduiala cu meşterii, ce terminase lucrările. Seara, stăteam întinsă pe pat şi conversam cu fiică-mea prin mesaje… bârfeam, poveşti de femei.

– Cum a fost sexul în trei? Ţi-a plăcut? Ginerele tău e foarte încântat, şi recunosc că şi mie mi-a plăcut… mi-a scris ea.

– Da, iubita mea, mi-a plăcut… dar ce fac dacă află taică-tu? …

– Nu află, stai liniştită!… încerca ea să mă liniştească. Nu aveam cum să stau liniştită, deja mă mânca păsărica şi nu trecuse nici o zi, simţeam nevoie de pula ginerelui. Telefonul a început să sune, era sora mea. Am apucat să-i dau un mesaj fiicei mele… vorbim mai târziu!… apoi răspund… ce faci, draga mea?…

A insistat să mă duc la ea acasă, că este singură, să stau până a doua zi. Mi-a povestit mult despre relaţia cu şeful ei… că o fute bine, că-l ţine mult. A vrut să ştie cum a reacţionat fiică-mea. Până la urmă i-am povestit că am făcut sex în trei, că ginerele ne-a futut pe amândouă de ne-a rupt. Era foarte interesată de detalii.

S-a dus până la baie, când a revenit vorbea la telefon. Am auzit când a spus… te aştept!… O sunase şeful ei. Soţia lui era plecată cu copiii şi s-a gândit să-şi facă planuri cu sora mea. Am vrut să plec acasă, să nu deranjez, dar sora mea a insistat să rămân. Se pare că şeful ei ştia destule lucruri despre mine, i-a spus sora mea că ştiu despre relaţia lor.

Ne-am luat cu vorba şi nu am realizat că a trecut repede timpul. A sunat la uşă, era şeful ei. Ea îi deschide. Cum l-a văzut i-a şi sărit în braţe. El, fără reţinere, o prinde de fund şi o strânge tare… mă bucur să te văd, hai să o cunoşti pe sora mea… Nu se aştepta să mai fie cineva. Încet, încet, ne-am acomodat, povesteam toţi trei, atmosferă plăcută. Sora mea a desfăcut o sticlă de vin.

L-a simţit pe el, mai tot timpul cum se uită la ţâţele mele. Când s-a dus el la baie, sora mea mi-a zis… rămâi cu noi, e fiert după tine, se uitat tot timpul la ţâţele tale, sigur vrea să te fută… A revenit el, dar a plecat sora mea, s-a dus în dormitor. Câteva minute mai târziu s-a întors îmbrăcată în lenjerie intimă. S-a aşezat pe genunchiul lui şi a început să-l mângâie.

– Am chef de pulă, dragule… şi cred că şi sora mea, ne fuţi pe amândouă?

Eu nu am apucat să zic nimic. Sora mea m-a luat de mână şi m-a dus în dormitor… i-aţi de acolo ce vrei şi vino în sufragerie!… A durat ceva până m-am hotărât cu ce să mă îmbrac şi ce sandalele cu tocuri să aleg. În sufragerie, sora mea îl sugea pe şeful ei…

– Hai, dragă, ajută-mă, nu mă lăsa singură!

În momentul ăla simţeam că nu mai sunt eu. Nu mai eram soţie, mamă, doamnă… eram o curvă, o curvă care se fute zilnic. M-am apropiat de ei, m-am pus în genunchi lângă sora mea… mi-a predat ştafeta, am luat-o în gură şi am supt-o, apoi ea. Sugeam cu rândul. Eram obişnuită cu scula ginerelui, ce părea de trei ori mai mare decât ce aveam acum în gură. Ea a vrut să-mi arate cât de mult îl ţine. Tipul, mă priveşte fix şi spune… vreau să te fut!… M-a ridicat şi m-a pus pe masă, întinsă pe spate.

Mi-a depărtat picioarele, şi-a potrivit penisul şi s-a înfipt puternic în mine. Avea dreptate sora mea, chiar îl ţinea mult. M-a futut vreo oră în diferite poziţii, sub privirile entuziaste ale ei… la început pe masă, apoi pe scaun, jos pe podea, capră… tipul înnebunit după ţâţele mele, nu a ratat ocazia să nu mă fută între ţâţe… şi în gură. Mă ţinea de cap şi mă futea rapid.

Cumva, am început să fac o comparaţie între el şi ginere. În toată această perioadă, cu ginerele aş fi avut lejer cinci orgasme, iar cu tipul ăsta, abia simţeam că mă apropii un pic. El nu dădea semne că oboseşte sau că urmează să termine… gemeam uşor, simt că se apropie.. aahh… bag-o tare!… se împinge în mine puternic, o căldură mă învăluie… m-am încordat toată şi mi-am dat drumul.

După ce am terminat eu, abia atunci l-am simţit mai hotărât… se mişca tot mai rapid, ofta tot mai tare… la scurt timp a avut şi el orgasm. Şi-a scos-o din mine şi m-a stropit pe corp. Nu a avut foarte multă spermă. Comparativ, ginerele mă umplea toată de spermă cu jeturile lui.

Sora mea se mângâia la păsărică. Tipul a văzut, s-a dus la ea… s-a aplecat şi i-a lins puţin păsărica, apoi a luat-o pe ea la futut. Încă avea scula erectă. A luat-o tare pe sora mea, încă de la început. Ea ofta şi ţipa la el… da, da, fute-mă!… o vreau toată!… cuvintele ei îl aţâţa şi mai mult, pompa în ea foarte tare. La puţin timp sora mea a ţipat din scurt, am văzut-o foarte încordată. Era primul orgasm pentru acea seară.

Tipul ţine foarte mult, avea dreptate sora mea. Ne-a futut toată noaptea pe amândouă. După orgasm, în câteva minute i se scula din nou. Am făcut de toate cu el… i-am supt-o mult, sex vaginal la fel de mult, dar şi sex anal… un sex nebun şi pervers, ce să mai vorbim.

Dimineaţa, tipul a plecat devreme. Înainte să plece i-a zis ei… ne vedem la birou, astăzi avem o delegaţie, să te îmbraci elegantă… După ce a plecat, mi-a zis… nu vine nimeni, secretara stă jos, la recepţie, iar noi doi sus în birouri… o să ne futem toată ziua…

Am plecat acasă având în minte să mă apuc de treabă, dar în capul meu era numai pula ginerelui, ca o obsedată. Până la urmă o sun pe fiică-mea:

– Bună, ce faci?…

– Uite, acum acasă, am fost la mătuşi-ta…

– Ce mai face mătuşa, şi-o mai trage cu şeful ei? … M-a surprins că şi fata mea ştie de relaţia ei.

– Ce să facă şi ea, dacă este singură…

– Ştiu, mamă… mi-a povestit că-l ţine mult şi că o satisface, dar nu cred că se compară cu soţul meu, ce zici?

– Sub nici o formă nu se compară… atunci a fost momentul în care am realizat că am scăpat ceva ce nu trebuia.

– Dar de unde ştii tu aşa de sigur, dragă? … întreabă ea.

– Ei, povestim şi noi aşa, ca fetele… încerc eu să dreg situaţia…

– Hai să o invităm la noi, să i-o tragă ginerele tău o dată, să vedem ce mai zice! Dacă îl vede în boxeri înnebuneşte, şi dacă i-o vede în realitate se topeşte toată, ce zici, o chemăm?

Eu rumegam informaţia. Mă gândeam cum şi ce să fac. Să-i spun că deja ne-a futut, şi pe mine şi pe sora mea împreună? Din nou… de ce şi de ce fac asta?

– Lasă, avem timp, fata mea… sâmbătă, ce faceţi… veniţi la mine?

– Venim! Vreau să mă întâlnesc cu prietenele mele… de mult nu le-am mai văzut. Îl las pe soţul meu în grija ta… să ai grijă de el… sau nu vrei?

Nu las eu bunăciune de ginere în grija alteia, mă gândeam eu. Abia aşteptam ziua de sâmbătă. Până la urmă au decis să vină vineri seara şi am ieşit toţi trei la un restaurant. Ginerele avea grijă să-mi facă complemente mereu. Eram udă la păsărică, mă mânca… voiam sex, voiam pula lui.

A doua zi, fiică-mea a plecat cu fetele, eu cu ginerele la cumpărături. Nimic nu anunţa ce urma să se întâmple. El a luat un tricou să-l probeze. M-a tras în cabină după el şi a închis uşa.

– Vreau să mă mi-o sugi!… îmi spune el hotărât… Nu mai pot, e sculată de azi dimineaţă.

Nu a terminat bine de zis, că eu m-am lăsat în jos, i-am desfăcut repede pantalonii… i-am făcut o muie în cabină. Sugeam cu poftă, încercam să nu fac mult zgomot. O plimbam toată prin gura mea, el se abţinea să nu ofteze… L-am simţit că urmează să termine, poate că era foarte excitat. Mi-a desfăcut bluza, când a simţit că termină, s-a retras din gura mea şi mi-a băgat-o între sâni, i-a ţinut strâns pe amândoi… mmm… sperma a ţâşnit între ţâţe. Simţeam cum se prelinge sperma printre ei, coborând uşor spre abdomen. M-am ridicat şi m-am închis la bluză, el la pantaloni, apoi am plecat.

Toată ziuă ne-am provocat unul pe altul. Mă zăpăcise, voiam să mă fută. Abia aşteptam să ajungem acasă. În drum spre casă mi-a zis… vreau să te fut în maşină!… Nu am zis nu. A oprit maşina pe un drum cu mult câmp şi ne-am dus pe bancheta din spate. Ne-am futut ca doi nebuni… deşi spaţiul îngust, m-am aşezat în pula lui, săream ca o nebună… mi-a rupt păsărică în două. Acasă când am ajuns, din nou sex… până ne-a întrerupt fiică-mea la telefon. Urma să vină cu fetele la noi, să mai povestească.

Când au ajuns, ginerele le-a salutat politicos, apoi s-a retras în cameră. Eu le-am servit cu o cafea, prăjiturele, suc… şi m-am dus şi eu, după el. Ginerele era la duş… am intrat după el… vrei să-ţi fac un masaj, dragă?… mi-a zis el. Evident că nu am refuzat, doar mi-a mai făcut. În timp ce mă masa finuţ, priveam destul de des la pula lui… şi îi conversam prin mesaje text cu fiică-mea.

– Să nu faceţi prostii, se aude de jos. Spune-i soţului meu că diseară îl pun la treabă…

– Auzi, dragule… fiică-mea o vrea diseară…

În acel moment mă atinge cu mâna la păsărică. A simţit că sunt udă… a continuat să se joace cu mine. Oftam uşor, îmi masa fundul şi îmi atingea cu degetele zona anusului… cobora spre păsărica şi urca iar. Eram foarte excitată. M-a întors pe spate… mi-a masat picioarele… de la gambe, mai sus spre genunchi, coapsele… a trecut cu mâinile milimetric pe lângă păsărica mea… a urcat mai sus, a ajuns la sâni, i-a strâns tare, apoi a coborât încet… între picioare. Le-am depărtat larg, să aibă mai mult acces. Mi-a băgat un deget în păsărică… se juca cu el…

– Eşti în călduri, dragă?!… mi-a zis el zâmbind…

– Hmmm, nu mai pot, mă înnebuneşti… aahh…

A mărit ritmul. Simţeam valuri de căldură trecând prin corpul meu, îl mângâiam uşor pe pulă. El nu avea de gând să mă fută. Se juca cu degetul… a mărit ritmul… până când am ajuns la orgasm. Palmele alunecau pe trupul meu, mi-a şoptit la ureche:

– Eşti foarte sexy, dragă! Socrul meu ar trebui să fie tare mândru.

De ce trebuia să aducă vorba de el, mai ales că trebuia să ajungă acasă? Şi totuşi, mândru de ce? Că are o curvă acasă, o perversă care se fute cu soţul fiicei lor? Una care a devenit obsedată de sex? Pe de altă parte îmi spuneam… poate că acum primesc o fărâmă din ceea ce nu am primit până acum… poate, poate…

Am făcut un duş fierbinte şi m-am pus în pat, fetele încă se hlizeau jos, erau foarte vesele, au consumat destul de mult alcool… şi-a făcut efectul. …

… citeste partea a doua …

Citeste si:

Cum am ajuns cu ginerele in pat

Eu, fiică-mea şi ginerele… sex în trei

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Eu, sora mea şi… lucrurile se complică (1)”

  1. Esti superba, ma inebunesti cu fantezia ta. de cind ai inceput seria asta o citesc cu pula sculata si-mi imaginez cum va futeti. cred ca daca as fi in locul tipului nu m-as face de rusine, si eu sint obsedat sexual am nevoie zilnic de sex 2-3ore.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: