Simţeam lipsă… lipsă de sex, de perversiuni (2)

… Într-un final am adormit. Dimineaţa am coborât să-mi fac o cafea. Purtam numai tricoul pe mine, părul prins în coc, încă adormită. Ginerele a intrat la baie, l-am auzit când a intrat. Când să urc în cameră, atunci a ieşit şi el din baie.

– Unde umbli, dragă, nu ai somn?… imediat mă prinde de ţâţe din spate şi se freacă de mine… Ce cur ai!… mă strânge, eu mă împingeam cu fundul în scula lui. …

A intrat după mine în cameră şi a închis uşa. Imediat mi-a dat tricoul jos, şi el boxerii. Băgaţi în pat, înveliţi cu plapuma. M-am întors cu fundul la el, i-am primit mădularul între picioare, lipit de păsărică. Îi place să se joace cu mine… îmi masa sânii, îşi scotea pula dintre coapsele mele… şi-o freca de fesele mele. Oftam intens când îmi atingea orificiul anal… o băga din nou între coapsele mele, continuând să mă tragă de ţâţe.

Mi-a ridicat un picior. Credeam că va intra direct în mine, dar nu, el mă lovea uşor cu pula peste păsărică. Era o senzaţie atât de excitantă, încât îi spuneam… mai tare, mai tare!… el mă lovea mai tare, plescăia când mă lovea, atât de excitată eram.

– Dragule, bag-o în mine! Nu mai rezist!

M-a întors cu faţa în jos, s-a urcat peste mine şi mă lovea cu pula peste fund. Eram terminată, voiam sex, voiam să mă fută, el se juca cu mine. M-a întors din nou, cu faţa în sus. S-a urcat peste mine, şi-a băgat-o între ţâţe… mă trăgea de ele şi se mişca spre mine. Se împingea mai mult, mi-a băgat-o puţin în gură, m-a lovit uşor peste buze şi faţa. Tremuram de excitare, simţeam că eram aproape de orgasm.

După ce m-a zăpăcit de tot, într-un final a intrat în mine, direct în păsărica mea. Simţeam că mă rupe în viteza cu care a intrat în mine. M-a futut uşor şi l-a ţinut foarte mult. Am avut trei orgasme până şi-a dat şi el drumul. El mai avea poftă.

– Vreau să te fut în cur, dragă, vrei?

Fără să spun mimic, m-am întors… aşezată în poziţia capră, cu fundul spre el. Sexul anal cu tânărul încă mă bântuia. Şi-a potrivit scula şi a intrat destul de repede. M-a durut puţin, dar se mişca atât de bine încât am trecut rapid peste durere. În acel moment a venit şi fiică-mea în cameră, în pielea goală. Simţindu-mă privită de fiica mea, în ritmul nebunesc cu care mă futea, am avut din nou orgasm… un orgasm ce părea că nu se mai termină.

El a luat-o pe fiică-mea la rând. A futut-o în păsărică ceva timp, apoi i-a băgat-o în cur… o auzeam cum zicea… daaa, fute-mă!… la final şi-a dat drumul pe fundul micuţei mele. Stăteam toţi trei în pat şi parcă nu credeam cum şi cât de bine ne futem. Mi-am amintit că spre seară am întâlnire cu tipa de la magazin, la o cafea.

La întâlnire, era schimbată complet, îmbrăcată provocator, nu aveai cum să nu te uiţi la ea insistent, cu limba scoasă şi ochii mari în orbite.

– Ce bine arăţi, dragă!… îmi spune ea, apoi m-a pupat direct pe gură. Îmi plăcea senzaţia. Mi-am adus aminte de momentul cu fiică-mea şi chelnăriţa… oare să încerc şi eu?

Ne-am întins la poveşti. Îmi admira des sânii şi fundul. Se făcuse târziu şi mi-a zis:

– Hai la mine să bem un pahar de vin!… apucasem să-i scriu fiicei mele unde mă aflu şi cu cine, a fost tare încântată.

Apartamentul ei destul de luxos, un dormitor mare cu oglindă pe tavan şi în lateral… Arată că este o perversă, o curvă? Ce era de fapt?… mă întrebam eu… Dar eu ce sunt şi unde am ajuns?

A desfăcut o sticlă de vin, destul de bun la gust. După al doilea pahar a trezit totul din mine, curva perversă, milfa… cum zicea fiică-mea, nimfomana. Tipa, nici ea nu era departe de mine, era la fel. S-a apropiat de mine, a pus o mână la mine în talie, s-a lipit de mine… m-a sărutat pasional. Emoţii puternice simţeam în tot corpul. I-am răspuns la fel. Din acel moment ne-am dezlănţuit… ne frecam una de alta, săruturi puternice, apăsate… fierbeam numai la gândul că voi face sex cu o femeie şi îmi doream să fac asta. O experienţă de care, cu siguranţă, îmi voi aminti mereu.

M-a luat de mână şi ne-am dus în dormitor. Hainele au zburat imediat de pe noi. A fost încântată să-mi arate colecţia ei personală de lenjerie şi jucării sexuale. Avea de toate… un dulap plin de lenjerie, vibratoare de diferite dimensiuni şi culori, bici… pentru momente mai dominante, cătuşe, bile anale, vibrator dublu şi o grămadă de costume tematice.

Ne-am distrat toată noaptea, probam împreună lenjeriile, arătam ca două curve… ne sărutam, ne lingeam una pe alta, nu a rămas nici loc rămas din trupul meu care să nu fi fost atins de buzele şi limba ei. Simţeam că înnebunesc văzând-o cu capul între picioarele mele şi mă lingea într-una, privindu-mă pervers. Parcă retrăiam experienţa trăită de fiică-mea. Momentele în care îmi relata cu lux de amănunte, mă făcea să-mi doresc şi eu să încerc, iar acum tocmai se întâmpla şi era sublim.

Evident, a venit şi rândul meu în care să-i ofer plăcere. Întinsă pe spate, urcată peste ea… ne sărutam nebuneşte şi nu mă saturam de ea, simţeam o dorinţă de mai mult, mai mult. I-am prins sânii… am tras de ei aşa cum au fac toţi bărbaţii când trag de sânii mei. I-am lins şi supt sfârcurile… ea gemea şi îşi arcuia trupul. Mă hrăneam cu plăcerea ei, mă făceam să-mi doresc să continui, să vreau mai mult.

Încet, încet am alunecat spre pântecele ei, ea cu picioarele depărtate, arcuite… i-am atins păsărica cu degetele, urcam şi coboram încet. Încercam să-mi fac curaj… să o gust. La câte am făcut până acum… futută de ginere, de un negru, de alţi bărbaţi, de tânărul futăcios… ce mai conta că am ajuns să dau limbi în pizdă. Voiam să trăiesc şi această experienţă.

M-am aplecat încet între picioarele ei, i-am atins păsărica cu limba… ea a tresărit. Se juca uşor în părul meu. Cu o mâna mă trăgea mai tare spre ea, cred că a simţit că nu mai făcusem până atunci aşa ceva. Ameţită de la atâta vin, excitată la maxim… mi-am lipit gura de păsărica ei, în uralele tipei ce îmi spunea ce să fac… linge-mă!… ddaa… acolo, suge-mi clitorisul!… bagă un deget în mine!… Era excitant să fac asta, dar şi felul în care îmi vorbea.

În acea noapte am folosit împreună aproape toate jucăriile ei sexuale… bilele anale au fost favoritele mele. Vibratorul dublu, a fost sublim să-l folosim. Nu ştiai care fute pe care, ne împingeam una în alta ca şi când fiecare deţinea controlul.

Tipa m-a satisfăcut oral de mai multe ori, de-mi venea să mă urc pe pereţi. Nu credeam că poate să fie atât de minunat sexul cu o femeie. Cum fute un bărbat, o femeie nu poate să o facă, dar sexul între două femei este ceva special, plin de pasiune şi momente fierbinţi.

A doua zi, ne-am trezit în jurul orelor 14.00. În cameră era numai lenjerie intimă împrăştiată, vibratoarele peste tot prin pat şi pe jos, abia atunci am realizat că am consumat două sticle de vin împreună. Tipa vrea să ne mai vedem, să păstrăm legătura. Şi pentru ea a fost una dintre cele mai tari experienţe.

Acasă, fiică-mea voia să ştie fiecare detaliu. Era foarte încântată, ne-am distrat toată după masa pe seama experienţelor dintre două femei. În acelaşi timp, sora mea îmi scria că este la Bucureşti.

-… Am adus în cameră cinci bărbaţi… m-am comportat ca ultima curvă… la un moment dat aveam două puli în gură, în timp ce eram penetrată în pizdă şi în cur, în acelaşi timp… ceva mai pervers de atât nu am făcut şi nici nu-mi pare rău… m-au futut doi dintre ei de nu mai ştiam de mine… prietena mea era futută de trei. Totul a fost minunat!…

Când a ajuns ginerele ne-a văzut foarte vesele.

– Ce sunteţi aşa de vesele? S-a întâmplat ceva cât timp am fost eu plecat?

Fiică-mea s-a aşezat în braţele lui.

– Nimic, iubitule. Mătuşa este la Bucureşti… ea s-a futut cu doi, iar o prietenă de a ei s-a futut cu trei… s-au futut la grămadă.

– Când vine la noi? Parcă zicea că vine?… întreabă ginerele.

– Ai grijă iubitule, mătuşa nu are bărbat de mult timp, duce lipsă de sex, poate are şi ea nevoi.

Eu nu mai ştiam ce să spun, mă simţeam un pic vinovată. Ginerele ne-a futut pe toate trei, fiică-mea nu ştia nimic de el şi sora mea.

– Păi nu vrei să-i fie şi ei bine, dragă? Ce zici dacă petrec o noapte cu ea?

– Îl lăsăm, mamă?… m-a întrebat fiică-mea… doar este sora ta.

– Îl lăsăm, păpuşă, dacă vrei tu… i-am zis eu cu inima strânsă…

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte … 

Citeste si:

Cum am ajuns cu ginerele in pat

Eu, fiică-mea şi ginerele… sex în trei

Eu, sora mea şi… lucrurile se complică

Distracţie la munte… trio cu ginerele şi fiică-mea

Distracţia continuă… de la munte, la Băile Felix

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Simţeam lipsă… lipsă de sex, de perversiuni (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: