Să vorbim despre femeie, din perspectiva unei femei

„Femeia şi bărbatul sunt suflete într-un singur cuvânt. Nu se poate unul fără altul. Amândoi caută acelaşi lucru, dar la final nici unul nu ştiu să ofere nimic. Amândoi rămân cu dezamăgirea şi cu continuarea unor vise, crezând că vor descoperi într-o zi povestea adevărată. Sexul pe care îl descrii tu, atât de nebun, este ultima fază într-o relaţie, pentru a putea atinge adevăratul extaz. În rest, totul este o iluzie în starea gustului amar, transformat în tăcere.

În acest moment aş considera că este egal pentru amândouă părţile, până la urmă nu este nici o diferenţă. Să vorbim despre femeie, din perspectiva unei femei. O femeie este mai complexă decât caracterul unui bărbat. Pe femeie dacă nu o faci cu capul, doar dacă nu are sentimente de mascul… mai rece, niciodată nu ţi se va încredinţa la adevărata ei valoare.

Vei trăi într-o partidă de sex continuă, ce reprezintă doar o minciună. Femeia trebuia să simtă sentimente, pentru aţi dărui adevărată valoare a ei. Dacă nu reuşeşti să extragi sufletul unei femei, te poţi gândi la faptul că ai fost folosit… pentru sex.

Este cel mai parşiv suflet… cel al unei femei. Dacă îl doborî, te poţi numi învingător şi atunci îţi poţi arăta adevărata masculinitate. Dacă nu ai ajuns să-i atingi sufletul, reprezinţi doar o unealtă pentru ea de care se foloseşte, poate şi un vibrator este mai important ca un bărbat… în mintea unei femei.

Să ai o femeie cu adevărat, trebuie să o faci să te iubească cu sufletul. În acele momente, ea va tremura din toate încheieturile şi îţi va putea oferi cu adevărat sexul, pe care tu îl descrii aşa de frumos. Dacă nu are sentimentul potrivit, restul este fals, nimic nu este real.

Femeia este ca o stâncă, cu greu reuşeşti să o spargi, dar… şi dacă ai reuşit, eşti un bun meşteşugar. Din acel moment vei putea să o şlefuieşti atât de bine, încât va deveni o capodoperă. Şi totuşi, îţi trebuie atât de puţin pentru a realiza capodopera!

Din păcate, tot ce ar trebui să fie simplu devine atât de complicat şi de complex. Cât de mult îţi rămâne în minte un sărut? Este atât de simplu când la mijloc este un sentiment. Uneori, poate o viaţă. De ce ne amintim întotdeauna de primul sărut sau prima atingere, de prima mângâiere, de prima şoaptă duioasă? Asta se datorează faptului că au existat sentimente. Aici este adevărata valoare! Nu sexul în sine! El trebuie să fie rezultatul unor sentimente.

De organul sexual masculin nici măcar nu-ţi mai aminteşti. Carne la kg găseşti oriunde, dar mâna care ştie să te mângâie, o găseşti rar. Bani şi sex sunt uşor de găsit, dar ceea ce ar trebui să căutăm sunt rare… adevăratele valori, sentimentele, sinceritatea. Sunt mai scumpe ca orice altceva.

Sunt o nebună neînţeleasă, dar în adâncul multora, sunt sigură că îmi vor da dreptate. Femeia este dorită indiferent de cum ar fi ea, dar… depinde de ceea ce caută fiecare. Bărbatul trebuie să fie întotdeauna cu cinci minute mai deştept ca o femeie, pentru a o învinge la acest capitol. Sunt destule femei ce nu au habar despre orgasmul feminin, despre punctul G. Habar nu au să facă sex, se copulează mai rău ca nişte animale… doar din instinctul sexual, nimic erotic, goale de sentimente.

Dacă ne raportăm la lumea animală, femela te acceptă în anumite perioade, în anumite condiţii, dar nu orice mascul. Doar masculul pe care îl simte puternic şi luptă pentru ea. Acelaşi lucru şi la oameni, femeia va accepta bărbatul ce reuşeşte să o facă cu capul. Acel bărbat ce reuşeşte să-i provoace trăiri, îi mişcă sufletul, apoi ea îi oferă totul prin sex.

Poate să fie cel mai mişto mascul în preajma unei femei, dacă nu-i oferă nimic sentimental, sexul va deveni o plictiseală. Asta trebuie să reînveţe societatea, să redescopere sentimentul… pe care îl caută toţi, nu sexul la normă, pe care, după o perioadă, nici nu ţi-l vei mai aminti. Toţi dorim sentimentul, minţim că vrem să ajungem la el, dar nu ştim cum să o facem, iar asta ne va duce la distrugerea sufletească.

Acesta este punctul meu de vedere, dragul meu, trebuie să tremuri de sentimente faţă de cineva pentru a putea face o adevărată partidă de sex.

Relatare din gândurile unei femei

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Să vorbim despre femeie, din perspectiva unei femei”

  1. Foarte adevărat!!! În sfârșit mai exista și o alta categorie de femeie….., credeam ca toate s au lăsat purtate de valul modern….
    Felicitări pentru o reala expunere 👍👏👏👏🌹

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura