Soţul a venit din delegaţie (1)

Înainte să vină soţul acasă, am făcut curăţenie generală. În dimineaţa când a ajuns, la ora 04.30 trebuia să-l iau de la aeroport. M-am aranjat foarte sexy pentru el. De cum m-a văzut, m-a sărutat imediat, apoi mi-a spus că arăt ca o fată de 30 de ani… hhmm… ce bine m-am simţit la auzul acelor cuvinte. Acasă, a lăsat bagajele deoparte, am făcut cafea şi am stat la vorbă. Mai târziu am făcut un duş, apoi ne-am aşezat în pat. Eu credeam că este obosit, însă el avea chef de sex. …

M-a sărutat pe buze, apoi pe obraz… mai jos pe gât. M-am lăsat uşor pe spate… mi-a prins ţâţele şi le masa, în timp ce mă săruta pe gât. S-a dus către ţâţele mele şi mi-a luat fiecare sfârc în gură şi l-a supt mult… mmm… mă înfierbântasem… voiam şi eu sex. A ajuns între picioarele mele… palmele alunecau pe coapse şi mă lingea… aahh… oftam greu.

Pula i se făcuse beton. Am întins mâna spre ea, am prins-o cu mâna şi o masam încet. El s-a ridicat în genunchi. M-am dus direct la pula lui, i-am luat-o în gură… aahh… o sugeam cu plăcere, era şi el înnebunit. Mă trăgea de păr să o iau pe toată. De câteva ori chiar am reuşit, spre încântarea lui, aproape că-i venea să mă fută în gură. Se împingea uşor spre mine, încercând să o bage adânc tot mai des.

S-a întins pe spate şi mi-a spus… urcă-te pe mine!… vreau să mă călăreşti! … Am urcat deasupra lui, mi-am potrivit-o în vagin şi m-am lăsat în el… eram foarte excitată şi a intrat destul de uşor. L-am călărit până când am avut amândoi câte un orgasm. Îmbrăţişaţi, de oboseală, am adormit imediat. Când ne-am trezit, am continuat de unde ne-am oprit.

Toată ziua m-a ţinut numai în sex. Mâncam puţin, apoi sex, iar o pauză şi iar sex. Nu îl recunoşteam, de fel nu era aşa. Deşi înainte nu făceam cu el, am acceptat să facem şi sex anal. Mi-a plăcut, i-a plăcut şi lui. Cred că nu-i trecea prin minte câtă pula am băgat în fundul ăsta în tot acest timp. Sexul anal, nu a fost singurul lucru pe care nu îl făceam. De câteva ori, m-a futut între ţâţe, iar când ejacula.. mă stropea pe faţă, îmi intra în gură. Adoram asta.

Spre seară au venit copiii, reuniune de familie. Am mâncat împreună, am povestit. În mintea mea era doar pula ginerelui, aproape că i-o vedeam prin pantaloni. Pur şi simplu îmi venea să mă duc la el, să i-o scot din pantaloni şi să mă fut cu el de faţă cu toţi. Faptul că soţul meu nu ştia nimic despre ceea ce am făcut în toată această perioadă, mă oprea să fac acest lucru. Eram foarte excitată, voiam o pulă imensă.

Zilele treceau şi mă obişnuisem cu prezenţa lui acasă. Reîncepea lucrul abia peste patru săptămâni. În fiecare zi reuşea să mă impresioneze, chiar dacă nu făceam lucruri noi, dar devenise foarte activ, cum nu a fost mulţi ani în urmă. Cumva, nici el nu mă recunoştea din punct de vedere sexual. Înainte aveam rezerve în a încerca lucruri noi cu el, acum făceam de toate.

Am făcut sex în toată casa, în toate poziţiile… i-o sugeam mult, iar el parcă îşi dorea şi mai mult să-l sug. Parcă nu se sătura. Când îl sugeam mult îşi dădea drumul în gura mea, ţinându-mă cu mâinile de cap. În momentele când mă futea între ţâţe, îi plăcea să mă stropească pe faţă… păream din nou îndrăgostiţi unul de altul. Din când în când venea cu idei noi.

– Vreau să facem sex în trei… să mă fie un bărbat între noi… sau… două femei cu doi bărbaţi.

Ne futeam când şi cum aveam pofte. Seara povesteam cu fiică-mea, îi spuneam de schimbarea lui.

– Mă fute aproape toată ziua… îl văd încântat să facă sex cu mine. Adoră să-l sug… termină în gura mea… mă fute între ţâţe, apoi mă stropeşte pe faţă şi în gură cu sperma lui… de sex anal nu mai zic, facem destul de des.

– Mă bucur, mamă, pentru tine… Să ştii că şi ginerele tău m-a futut toată noaptea trecută, nu am fost bună de nimic, atâta de obosită eram. Nu ştiu ce are, dar de câteva zile mă fute cu orele… Am uitat să-ţi spun a fost mătuşa pe la noi, a stat vreo două zile.

– Şi?!… Aţi făcut-o în trei?… am întrebat-o eu foarte curioasă. Chiar nu am putut să mă abţin.

– Da, am făcut-o în trei. Cel mai mult a futut-o pe mătuşa… e perversă rău mătuşa, ştiam eu ceva, dar nu mi-am închipuit că atât de mult. A făcut sex anal cu ea… a chinuit-o mult până a intrat, dar până la urmă i-a plăcut.

Eu ştiam de treaba asta, dar nu am avut curajul să deschid acest subiect cu ea, imediat ce a venit acasă.

-… Până la urmă s-au simţit bine… Ţie nu îţi este dor de o partidă de sex cu ginerele, de o pulă mare?

Nu i-am răspuns, dar începusem să mă excit numai la gândul la sexul pervers cu el, la pula lui mare, simţeam o căldură între picioare. Soţul meu era în garaj cu treaba pe acolo. I-am scris imediat:

– Ce faci, dragule, nu vii în pat? Am nevoie de tine!… voiam pula, imediat.

– Vin imediat, îmi răspunde el.

L-am auzit când a intrat în baie. Imediat m-am îmbrăcat cu ceva sexy, o mască pe faţă, tocurile nu lipsesc niciodată la o asemenea ţinută… şi l-am aşteptat. Când m-a văzut, i-a căzut prosopul din mână… avea pula semi sculată. M-am dus imediat la el, braţele pe după gât, l-am sărutat… mă frecam de el. Întoarsă cu spatele la el, mă aplecam, oferindu-i fundul meu… mă împingeam în el frecându-mă de pula lui. Soţul meu mă plesnea uşor peste fund, mă trăgea de sâni şi de păr.

Se vedea că-i place ceea ce vede. Schimbarea era benefică pentru amândoi. M-am întors cu faţa spre el, m-am frecat de trupul lui, până am ajuns în genunchi în faţa lui. I-am supt-o, de la vârf până aproape de rădăcină… aahh… biluţele, i le-am luat pe rând în gură şi le sugeam. Mi-a băgat pula în gură, mă ţinea de păr şi impunea ritmul… aaahh… îl simţeam cum tremură de plăcere.

L-am simţit foarte excitat, m-a ridicat şi m-a pus în pat. S-a urcat peste mine şi a început să mă sărute şi să-mi alinte trupul… peste tot… pe gură, pe gât, mi-a muşcat uşor lobul urechii… mi-a supt sânii… între picioare. Simţeam că nu mai pot, am vrut să mă dezbrac, numai ca să mă fută o dată.

– Nu, dragă, te fut aşa!

M-a chinuit alte câteva minute cu săruturile şi mângâierile peste tot.

– Bag-o în mine! Bag-o unde vrei tu, numai fute-mă! Nu mai pot, fute-mă acum cât poţi de tare!

Mi-a ridicat un picior şi l-a pus pe umăr… s-a aşezat mai bine, apoi s-a înfipt imediat în mine, adânc. Din prima se mişca rapid. Cred că lenjeria l-a excitat atât de tare, încât nu se mai oprea. M-a futut destul de mult, parcă mai energic ca alte dăţi. Simţeam sperma lui ţâşnind în mine, dar el continua să mă fută… m-am încordat şi eu… el nu se oprea. Cred că am avut amândoi trei sau patru orgasme, până când am căzut laţi.

După o pauză mai lungă cu multe poveşti excitante, am pus mâna pe pula lui. Simţeam cum i se scoală din nou. S-a întins pe spate, eu între picioarele lui, i-am luat-o imediat în gură… sugeam fără oprire, parcă încurajată de gemetele lui. Alternam mişcările, când mai lent, când mai alert. Era rândul meu să mă joc cu el. Îl vedeam cum se încordează, sugeam energic… nu i-am dat drumul până când nu s-a golit puternic în gura mea. Nu am reuşit să înghit tot, atât de puternice au fost jeturile.

M-a ajutat să mă dezbrac şi îmi spunea:

– Mă înnebuneşti când eşti cu tocuri înalte. Îţi pune foarte bine în evidenţă fundul şi ţâţele. Arăţi ca o curvă şi îmi place asta.

Îmi plăcea şi mie ce aud. De fapt, asta eram, eram o curvă, o curvă perversă, şi îi plăcea şi lui.

Dimineaţa, am luat micul dejun. Soţul meu şi-a făcut de lucru la maşină, eu cu ordinea prin casă. Între timp mai povesteam şi cu micuţa mea, tema noastră principală… sexul. Despre ce altceva să vorbim? Era foarte bucuroasă că taică-su mă fute bine şi că suntem bine. Am simţit-o că avea chef de o perversiune. Mi-a lăsat impresia că vrea să vin pe la ei, să mă fut cu ei. Cei drept, şi eu doream mădularul lui, chiar dacă primeam pula şi mult sex. Voiam pula aia imensă. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Soţul a venit din delegaţie (1)”

  1. Draga mea ma inebunesti cu povestea ta ai o imaginatie foarte sensuala deja imi imaginez fiecare persoana cum arata dar in special tu.As dori asa de mult sa-ti vad o poza imi doresc enorm .Sint foarte excitat dupa fiecare serie ce o scrii pur si simplu ejaculez f multa sperma .Esti cea mai buna din toate povestile ce le-am citit mi-ar place sa te cunosc cu adevarat,te pup

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.