Păcălită de colega de apartament să fac sex în trei (1)

Locuiam cu o fată în acelaşi apartament, împărţeam chiria în mod egal, şi ea era tot studentă, doar că la altă facultate. În timp, ne-am apropiat destul de mult una de alta. Nu aş putea spune că eram ca două surori, dar ne înţelegeam destul de bine. Uneori povesteam şi despre relaţiile noastre, despre sex. De multe ori s-a întâmplat să vină prietenul ei, a rămas şi peste noapte… nu este greu de imaginat pentru ce. Prin pereţi se aud tot felul de zgomote. …

În astfel de momente, de obicei, mă retrag în camera mea şi îi las pe ei să facă ce vrea în sufragerie. Ştiu că mai târziu o să facă sex. Au fost momente când mi-au făcut poftă, simţeam şi eu nevoia de a face sex, dar nu aveam cu cine. Mă mulţumeam doar cu o mică masturbare. Un uşor oftat, mângâieri pe sâni şi între picioare. Nu de fiecare dată m-am masturbat până la orgasm, am mers doar până la un anumit moment, cât să mă liniştesc un pic.

Cristina mi-a spus de câteva ori când eram doar noi două că nu ar trebui să mă refugiez în camera mea când vine prietenul ei. Am încercat să-i explic că nu am nimic cu el, ci doar vreau să le las spaţiu. În serile ce au urmat m-au tot rugat să mai rămân cu ei la vorbă, pentru socializare. Cu timpul, m-am obişnuit cu prezenţa lui şi nu mai plecam imediat în cameră, rămâneam să vorbim diverse.

Câteodată mai consumam câte un pahar de vin, dar nu mai mult. Făceam asta la rugăminţile Cristinei. De fiecare dată mă lua cu călduri după un singur pahar de vin. Discuţiile se mutau de la un subiect la altul, se vorbea şi despre sex, nu atât de insistent. M-am mirat într-o seară când s-a adus în discuţie despre relaţiile sexuale dintre două femei. La început m-am fâstâcit un pic, nu mi-am format o părere în acest sens şi nu credeam că am ceva de spus.

Subiectul a fost deschis de către prietenul ei, ca urmare a unei ştiri legat de acest subiect. Cristina încerca să mă determine să am un punct de vedere… pro sau contra… cum văd eu problema la acest subiect.

– Nu aş ştii ce să spun, le zic eu. Mă depăşeşte subiectul, nu am o experienţă bogată sexual şi nu aş avea un punct de vedere. Fiecare alege să facă ce vrea cu trupul său.

– Aşa este… zice Cristina. Ipotetic vorbind… ai încerca să ai o relaţie sexuală cu o femeie?

– Nici nu ştiu… nu m-am gândit până acum la asta.

– Măcar din curiozitate, să experimentezi momentul… ceva de genul, încerc… ce poate să se întâmple?!

– Nici da, nici nu… cred că sunt pe undeva la jumătate. Poate că o mică curiozitate ar exista, dar asta nu înseamnă că aş merge mai departe. Aş putea trăi şi fără încerc asta.

Vinul îşi făcuse efectul, ca de obicei, eram un pic roşie în obraji, mă luase căldurile. O uşoară excitare se instalase şi datorită subiectului dezbătut. Prietenul ei şi-a spus părerea la început, dar discuţia a continuat-o Cristina. Nu mă gândisem că ar putea să fie ceva premeditat, ca să mă atragă într-o capcană.

De obicei eram îmbrăcate mai lejer, dar eu nu atât de provocator precum stătea Cristina, doar în chiloţi şi un mic maieu, prin care i se vedeau sfârcurile. Aproape mereu port un tricou mai larg şi o pereche de pantaloni scurţi.

– Dacă eu aş veni acum la tine şi te-aş săruta… pe buze… ce părere ai avea? Ai accepta?

– Poate că da. Este un sărut. Fetele se sărută des pe gură, atunci când se văd sau când îşi iau rămas bun. Nu ar fi ceva extraordinar.

– Ai fost sărutată de o fată pe gură?

– Da… în astfel de contexte, s-a întâmplat de multe ori.

– Ai simţit ceva deosebit? O reacţie anume, o excitare?

– Deloc, chiar deloc.

Prietenul ei era aşezat pe un fotoliu, noi două pe canapea, fiecare la capătul celălalt. Cristina a venit lângă mine. Cumva am ştiut ce vrea să facă, dat fiind şi nivelul discuţiei până în acel moment. Aveam emoţii, inima îmi bătea tare. Se lipise de mine, m-a privit în ochi… s-a întins spre mine şi m-a sărutat uşor pe buze. Credeam că se va rezuma doar la acel sărut, imediat mi-a mai oferit unul, o atingere mai fermă, buzele calde fremătau, excitaţia crescuse mai mult, mă umezisem între picioare.

– Cum a fost?… mă întrebat ea.

Cei drept, eram foarte emoţionată şi de faptul că era de faţă prietenul ei.

– Plăcut, ce aş putea spune…

– Eşti destul de încordată, relaxează-te puţin… îmi spune ea, apoi mă prinde de mijloc şi mă trage spre ea.

Era greu să fac asta, eram pus într-o postură nouă de faţă cu un bărbat. Nu-mi era uşor. Cristina, mult mai dezinvoltă ca mine, m-a tras de bărbie spre ea şi m-a sărutat din nou. De data asta buzele ei s-au lipit de ale mele, cu mişcări suave. Am închis ochii, uitând pentru o clipă ceea ce fac. Mâna ei stângă a aterizat pe sâni, îi masa uşor… mmm… trăiam o senzaţie nouă. Alt tip de senzaţii faţă de cum era când îmi masam singură sânii.

Insistenţa ei m-a făcut să cedez, ne sărutam pasional, îmi plăcea felul cum sărută, diferit şi mult mai plăcut decât băieţii cu care m-am sărutat până atunci. Există pasiune, un cumul de senzaţii noi, greu de anticipat până atunci. Mâna ei a coborât între picioarele mele, m-a strâns uşor de coapsa interioară… aahh… şi mutat mana în zona intimă… apăsa cu palma şi degetele… mmhh… o căldură neobişnuită a pus stăpânire pe mine.

A vrut să-mi ridice tricoul, dar i-am prins mâna şi i-am zis că nu sunt pregătită, apoi i-am arătat cu privirea către prietenul ei, nu eram pregătită să mă dezbrac în faţa lui. Totuşi, îl consideram un străin. A înţeles imediat, dar aplicat altă metodă. Mi-a prins sânul pe deasupra tricoului, s-a jucat o vreme cu sfârcul meu… erau deja tari şi excitaţi. Nu s-a oprit aici… a băgat mâna în tricou pe la gât şi mi-a prins sânul stâng… aahh… l-a strâns uşor.

– Ce cald este!… îmi şopteşte ea la ureche.

Nu apuc să zic nimic, o las să-mi atingă şi celălalt sân, îl strânge în mâna ei, trage de el, se joacă cu sfârcul, oftez şi gem, aproape că nu mai realizez ce se întâmplă, uit că sunt angrenată într-un joc sexual de Cristina, de faţă cu prietenul ei. Mă sărută pe gât, îmi muşcă uşor lobul urechii… aahh… îmi şopteşte:

– Iubita, vreau să-ţi sug sânii! Îmi plac sânii tăi… mă laşi?

Nu-i răspund, iar ea merge mai departe. Îmi ridică tricoul, ţine cu mâna de sân, se apleacă şi-mi prinde sfârcul în gură… ddaa… am pus mâna pe capul ei şi o apăsam încet. Suge zgomotos… mmmh… ridică tricoul mai sus şi se mută şi la sânul drept… aaahh… îmi place mai mult, mă excită mai mult atenţia primită la sânul drept.

Mă las uşor pe spate… îmi întind picioarele. Cristina se dă jos de pe canapea, trage sertarul de jos al canapelei şi o face mare. Mă întind, ea vine imediat la mine. Nu mă lasă să-mi revin. Mă sărută pe coapse… aahh… îi simt buzele şi limba ce alunecă încet, urcând mai sus… cu o mână trage de sâni. A ajuns în dreptul pantalonilor, mă sărută simbolic în dreptul feminităţii mele. Urcă mai sus, buzele şi limba urca încet… ajung la sâni, îi prinde cu mâinile, trage de ei… îmi prinde sfârcurile între buze şi suge… ddaa… o apăs pe cap, nu-mi doresc să se oprească.

O mână alunecă pe abdomen, trece de buric, îmi atinge pântecul… degetele îmi masează zona intimă. Continuă să sugă sfârcurile întărite, eu oftez şi gem… îmi place ce trăiesc, fac abstracţie că este vorba de o femeie… simt nevoia de plăcere, vreau plăcere!… chiar şi de la ea.

Cristina îmi desface încet pantalonii scurţi, a băgat mâna în chiloţi… mmmh… ajunge cu degetul mijlociu între deschizătura labiilor… aahh… apasă ferm, mă simte că sunt excitată, udă, dar nu zice nimic. Îmi mişc bazinul, degetul este aproape să între mine, mă foiesc… doresc să-l simt în mine, ea încă amâna momentul.

Mă sărută pe piept, urcă mai sus… mă sărută pe gât, apoi pe buze… buzele se unesc într-un sărut lung. Profită de moment şi îmi trage încet pantalonii, mă las dezbrăcată, chiar o ajut, ridicându-mi încet bazinul. Nu-i ia mult şi mă dezbracă şi de tricou. Nu mă opun, ea a găsit modalitatea cum să-mi distragă atenţia. În acel moment sărutul nostru pasional mi-a luat minţile.

Nu am idee ce făcea prietenul ei, cu siguranţă era încântat de ceea ce vedea. Parcă îmi era ruşine să deschid ochii să văd ce se întâmplă în jurul meu. Acceptam plăcerea primită de la Cristina şi îmi era suficient.

S-a lăsat încet în jos, săruturi şi mângâieri… a trecut rapid de sâni, buzele m-au atins la buric… mmmhh… mi-a depărtat mai mult picioarele… era foarte aproape, cu fiecare sărut, se afla tot mai aproape de zona fierbinte. Mi-a atins labiile cu buzele… aahh… m-am încordat, gemete lungi… limba se plimba încet de-a lungul labiilor. Băieţii ce mi-au făcut cunilingus, îmi ofereau plăcere, dar se cam grăbeau să mă fută. În schimb, Cristina nu se grăbea deloc, buzele şi limba făceau minuni, făcându-mă să tremur.

Un deget tatona zona de la intrarea în vagin. A văzut că nu mă opun, dar mă aţâţa, să mă facă să-mi doresc mai mult. Mă trăgea de sân cu o mână, îmi lingea clitorisul… aahhh… degetul a intrat încet. Nu s-a grăbit să-l bage imediat. Până la urmă i-am prins mâna şi am forţat-o să-l bage pe tot în mine… ddaa… daaa… îmi doream să fiu futută, nici nu mai conta de cine.

Unul dintre degete înfipt în mine, un altul… îmi masa zona orificiului anal… oare ce vrea să facă?… dar îmi plăcea. Nu a încercat să mă pătrundă, mai mult îşi mişca degetul în formă de cerc. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Păcălită de colega de apartament să fac sex în trei (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura