Soţul a venit din delegaţie (3)

… Ginerele m-a întins pe pat, îmi masa sânii, o mâna între picioarele mele, îmi mângâia păsărica… un deget a intrat în mine, cu un altul mi-a atins anusul. Tremuram uşor, fiică-mea ne privea jucându-se cu vibratorul şi cu bilele anale. Oftam din ce în ce mai greu… s-a pus cu capul între picioarele mele şi mi-a lins labiile, le-a muşcat uşor, degetul umbla în zona anusului.

– Baga-mi-o, dragule!… Nu mă mai ţine, fute-mă, te rog! …

– Am să te fut, ai răbdare!

M-a întors cu faţa în jos. Avea un bici pregătit, nu-l văzusem până atunci. L-a luat şi a început să mă lovească uşor peste fund… oftam şi ţipam… da, da, da mai tare, îmi place!… Îmi masa bucile, dar era un masaj dur. A venit la capul meu, mă trăgea de păr şi mi-o băga în gură, a făcut asta de câteva ori, făcându-mă să mi-o doresc mai mult. S-a întors la fundul meu. S-a urcat pe mine… şi-a poziţionat pula între fese, ca şi când urma să mă penetreze.

Încercam să mă aşez mai comod, să mă pregătesc să fiu penetrată, dar el o scotea şi mă lovea cu pula peste fund şi păsărică. Eram excitată, simţeam că se apropie orgasmul, şi nici nu intrase în mine. Continua să se joace cu mine. Treptat, m-a eliberat de sutien şi rochiţă. Am vrut să mă descalţ, dar mi-a zis…

-Nu! Pune-te capră, să te fut pe la spate!…

Tocurile înalte mă puneau într-o poziţie favorabilă. S-a apropiat de mine, a intrat rapid şi adânc… mi-a luat respiraţia pentru moment. Eram plină cu pula lui imensă. Mă ţinea ferm de fund şi mă futea dur. Sprijinită cu mâinile de pat, urlam… da, da, ce bine fuţi!… Fiică-mea era la al nu ştiu câtelea orgasm, ne privea în timp ce se juca cu vibratorul. Eu, simţeam că sunt aproape, el pompa în mine vijelios… mă lovea cu palma peste fund.

Îmi vine, ţip puternic, dar el nu se opreşte, continua să mă fută, la fel de dur… palme primite peste fese. Abia la al doilea orgasm, pe care l-am avut, a terminat şi el. Şi-a dat drumul în mine, mi-a umplut păsărica cu jeturile lui. Micuţa mea se distra cu jucăriile, avea un vibrator în păsărică, pe altul îl mişca în fund… distracţie maximă!…

Ginerele în continuare o avea sculată şi multă poftă să mă fută, nu o mai făcuse de multă vreme. S-a aşezat pe un scaun, m-a prins de păr şi m-a tras cu spatele la el, direct în pula lui. Simţeam de parcă a intra un par în mine, o simţeam foarte tare. Cumva, îmi părea şi un pic mai mare, de parcă voia să-mi dea gaură în stomac. Eram într-un extaz total, orgasmele veneau unul după altul, nu reuşeam să mă opresc. Mă trăgea de ţâţe, s-a încordat, gemete puternice… sperma a ţâşnit din nou în mine.

Se făcuse târziu şi trebuia să plec. Primisem mesaj de la soţul meu că ajunge acasă în treizeci de minute şi că are o surpriză pentru mine. Am făcut un duş. Mă ştergeam cu prosopul şi o auzeam pe micuţa mea ţipând… ohh… ohh… ddaa iubitule, da… bag-o toată şi fute-mă!… îmi place!

Viaţa noastră se învârte numai în jurul sexului. Pot spune că am devenit dependentă, mă transform într-o nimfomană… sex, pulă, futut… am devenit perversă. Îmi plăcea că şi soţul meu s-a schimbat mult, iar viaţa noastră sexuală este mult mai activă. Singura mea problemă era despre cum va reacţiona soţul meu dacă va afla că m-a futut ginerele, că am făcut-o în trei, cu fiică-mea… îmi era teamă de reacţia lui.

După un timp a venit şi fiică-mea în baie, un pic botoasă.

– Ce s-a întâmplat?… o întreb eu.

– Mi-a rupt fundul, m-a futut atât de dur… nu ştiu de ce…

– Şi cu mine a fost dur. Când mi-a băgat-o mi s-a tăiat respiraţia, m-a strâns foarte tare de ţâţe şi cur… a fost foarte dur astăzi.

La plecare, ginerele în pula goală, se pregătea să intre la duş. I-am pus mâna pe pulă şi i-am zis…

– Să ai grijă de micuţa mea cât timp sunt plecată!

– O să am grijă, o fut mai mult acum!

Am ajuns în sfârşit acasă, soţul era în sufragerie şi mă aştepta. Ne-am sărutat, imediat a pus mâna pe ţâţe.

– Unde este surpriză, dragule?

– O, da… ia loc lângă mine!

M-am aşezat lângă el, imediat a stins lumina. A rămas doar o veioză aprinsă. Se auzeau nişte tocuri mergând. Când m-am întors, era sora mea, îmbrăcată în lenjerie sexy, totul transparent. Avea un halat din dantelă lung, tocuri înalte, fără sutien şi chiloţi… foarte sexy.

– Uite, dragă, sora ta va merge cu noi în concediu. Asta este surpriza!

Deja îmi făceam filme în cap, despre ce va urma. El m-a luat în braţe, sora mea a adus o sticlă de vin, din cel recomandat de puştiul fostei mele colege.

– Vrei, iubita, să vină cu noi?… mi-a şoptit la ureche.

– Bineînţeles, dragule, dar reuşeşti să ne satisfaci pe amândouă? În seara asta vreau să mă uit la tine cum faci sex cu ea. Vreau să o fuţi mult, este ca şi mine, se fute cum vrei tu…

– Vreau… îmi răspunde el încântat.

Eu eram sătulă de pulă, ginerele m-a rezolvat şi nu voiam să ştie el asta. Încă nu eram pregătită să-i spun, tot amânam momentul. Păsărica încă zvâcnea, pe alocuri mai simţeam loviturile date de ginere. Sora mea a adus vinul la masă, se mişca foarte provocator, ţâţele imense se vedeau frumos, curul la fel. S-a aşezat lângă noi, am băut un pahar de vin în cinstea noastră. Soţul s-a dus să aducă gheaţă, sora mea a simţit ceva.

– Arăţi foarte porno, dragă, unde ai fost?

– Am fost la fiică-mea… am făcut o mică orgie.

– Ginerele tău fute bine cu pula aia mare, reuşeşti să înghiţi tot dacă te fute în gură?

Sora mea când vorbeşte despre sex este perversă rău.

-… Soţul tău ştie că te fuţi cu ginerele?

– Nu, nu ştie, şi nu ştiu cum va reacţiona.

– Înseamnă că, diseară, doar eu am parte de pulă, tu ai primit deja. Am chef de perversiuni în seara asta, tu ai primit, este rândul meu acum.

Când a revenit soţul meu, ea s-a aşezat mai aproape de el. Au ciocnit paharul de vin, se uitau unul la altul. Sora mea a început să vorbească vulgar, vinul o ajută foarte mult să fie mai liberă. A pus o mâna între picioarele lui, l-a strâns de pulă, soţul o pipăia la ţâţe. I-a băgat mâna între picioare… a oftat lung.

– Vezi ce udă este?… spune el.

– Arde, dragule, este nefutută.

Ea s-a ridicat în faţa lui, şi-a desfăcut halatul, şi-a ridicat un picior pe canapea…

– Linge-mă, linge-mă în pizdă… i-a spus ea.

El, s-a apropiat, a prins-o de fese şi a tras-o spre el, şi-a băgat capul între picioarele ei… o lingea… oohh… daaa…

– Ce bine e!… hhmm… dragule, atinge-mi şi găurica fundului… ddaa…

Priveam la ei, nu mai simţeam nevoie de pulă, dar aş fi participat şi eu. A strâns-o de fund… ddaa… mai tare!… m-am dus lângă ei, l-am ajutat să se dezbrace. Întâi cu nasturii de la cămaşă, apoi cu pantalonii şi chiloţii. Avea pula sculată, m-am năpustit cu gura spre ea, am supt-o puţin. Sora mea m-a văzut, s-a pus în genunchi, m-a dat la o parte şi a continuat ea. L-am sărutat pe soţul meu, apoi i-am spus:

– Fute-o încet, fute-o cum m-ai futut pe mine… o oră, vreau să o termini în seara asta, să o saturi de pulă!

Încurajat de vorbele mele, a ridicat-o şi a pus-o pe canapea… s-a urcat deasupra ei, imediat s-a înfipt în ea. Se mişca energic, a învârtit-o în toate poziţiile, nu a slăbit-o nici o clipă, a futut-o fără pauze. Mă miram că a devenit tot mai rezistent şi termină tot mai greu. Ea, orgasm după orgasm… ofta, curva de ea.

– Da, da… fute-mă cum o fuţi pe sora mea… ddaa… ce tare o simt.

Cred că i-a tras-o mai mult de o oră, părea epuizată când şi-a dat el drumul.

– Ooo… da… simt sperma în mine!… apoi a mai avut şi ea un orgasm.

După ce ne-am revenit, am făcut un duş şi ne-am băgat în pat. Următoarea zi plecam la greci în concediu. Sora mea abia aştepta să putem umbla în pielea goală, să ne futem când, cum şi unde vrem. Am stabilit cu ea că ne îmbrăcăm cu rochiile noastre de curve, tocuri înalte… să începem distracţia de acasă.

Soţul meu era foarte încântat.

– Ce bine se fute sora ta, e o curvă ordinară…

– Nu-ţi place, dragule?… îl întreb eu.

– Ba da, curva mea, îmi place… m-a strâns în braţe… dar, îmi place şi mai mult când te fut pe tine.

– Ce anume îţi place, dragă?

– Sexul anal, draga mea. Când te fut în cur şi te aud urlând, mă înnebuneşte.

I-am recunoscut că şi mie îmi place sexul anal. Am povestit lucruri împreună, timp în care m-am excitat din nou. Când am verificat sub plapumă… o avea sculată.

– Dragule, avem o problemă, trebuie să o rezolvăm.

M-am întors cu fundul spre el, am ridicat piciorul… el a intrat puternic în mine… hhmm, ce bine este!… simţeam toată pula, se mişca uşor şi adânc. Are un stil aparte să mă fută… încet şi adânc. M-a întors în diferite poziţii, fără să iasă din mine. M-a futut câteva ore, cu ceva pauze. A terminat de mai multe ori… prima dată direct în păsărică, apoi m-a futut între ţâţe şi a terminat între ele, stropindu-mă şi pe faţă. M-a pus să-l sug mult… mă ţinea de cap şi o băga adânc, se mişca tot mai repede. La final, a terminat în gura mea. Nu mai avea multă spermă, dar a fost gustoasă.

Observasem că-i place să mă stropească pe ţâţe, ca apoi eu să întind sperma pe ţâţe şi să o ling provocator de pe degete. La fel de mult îi place când am tocurile înalte, să nu mă descalţ când facem sex. Îi place când îl ating cu degetele de la picioare sau cu tocurile, parcă îi explodează pula. I-am propus să facem ceva frumos în concediu. Într-o seară, la un restaurant, să mă descalţ şi să-i frec pula cu picioarele până îşi dă drumul. I-a plăcut ideea mea.

M-a futut de m-a rupt, m-am simţit atât de bine. Am avut două orgasme foarte intense, cearceaful era fleaşcă. Simţeam că urma să termine şi el… şi-a scos-o rapid… a terminat între fesele mele. Simţeam cum se scurge uşor către păsărică. Pe la ora trei noaptea am adormit îmbrăţişaţi. Dimineaţa, ceasul a sunat la ora cinci. Trezirea!

Sora mea a intrat prima la duş, apoi eu, la final şi soţul meu. Între timp, noi ne-am îmbrăcat. Eram aranjată ca de club, la fel şi sora mea.

– Pari o obosită, dragă?!… îmi spune ea.

– Da, m-a futut toată noaptea, pe la trei am adormit.

– Hhmm, bravo, mă bucur.

Când ne-a văzut soţul meu a rămas blocat. Câteva momente nu a fost în stare să zică nimic. A venit spre noi, ne-a prins pe amândouă de mijloc, ne-a sărutat.

– Sexy, sexy doamnelor…

Eu mă gândeam la… doamnelor, curvelor!… aşa arătam. Ţâţele săreau din decolteu, fundul aproape ne rupea rochiile, iar tocurile înalte provocau un mers de parcă eram futute în cur… ceea ce chiar eram, şi urmau şapte zile, unde probabil, o mai luam în fund.

În avion ne-am încins puţin, povesteam ce vom face în concediu. Visul meu era că soţul meu să o fută pe sora mea, iar eu să fiu futută de doi necunoscuţi, şi pe urmă invers, eu cu soţul şi sora mea cu doi. Apăreau din nou întrebările în capul meu… Sunt curvă, nimfomană? Ce sunt? Unde am ajuns? Mă gândeam numai la sex, pulă… nu-mi mai revin, doar că acum pionul principal este soţul meu, şi din când în când, îmi satisfac plăcerile.

Sora mea îi mângâia pula pe deasupra pantalonilor.

– Diseară ne ocupăm amândouă de tine.

Soţul meu îmi şoptea că are un slip cu penis integrat şi că vrea să-l port. Ştiam ce înseamnă, ginerele m-a chinuit cu unul. Mă excita ideea de a umbla pe stradă cu o pulă în păsărică. Ce a urmat în concediu?… este un film porno ce nu se mai termină.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

11 comentarii la „Soţul a venit din delegaţie (3)”

  1. si chiar imi place ca scrii asa intens, de parca tu ai trait experientele, esti forta omule! cand postezi, vreau sa fie in alta categorie… in mail postarile, sa nu fie la vedere. iti multumesc.

    1. Multumesc pentru aprecieri.
      Ca sa primesti notificarile pe mail, trebuie doar sa cauti caseta „Aboneaza-te prin e-mail”… introduci adresa si gata, vei primi de fiecare data.
      Daca esti de la pc, gasesti caseta pe partea dreapta, sub logo-ul blogului. Daca esti pe telefon, vei gasi caseta mult mai jos, sub postari.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.