Eu, soţul şi sora mea… salutări din Grecia (3)

… Ne-am întins puţin în pat, spre seară ne-am pregătit să ieşim în oraş. Soţul a luat chiloţeii proaspăt spălaţi şi a venit după noi în baie, unde ne aranjam.

– Nu purtaţi sutien, curvelor?!… Aşa îmi place!

– Nici tanga nu purtăm, îi răspunde sora mea.

– Tu o să-i porţi… şi îi întinde perechea de chiloţei cu penis integrat. …

– Hmm… cu pulă integrată! O să umblu toată seara cu pula în păsărică.

– Iar tu, curvuliţa mea, să nu porţi chiloţi, mergi în păsărica goală.

La urechea mi-a şoptit să mă încalţ cu cele mai înalte tocuri. Rochiile mulate, ce păreau prea mici, eu, nimic pe sub. Sora mea doar cu perechea de chiloţi oferită de soţul meu. Eram curioasă cum se simte ea acum, îmi aminteam cum a chinuit-o ginerele.

Ajunşi în centru, mergeam pe jos. Sora mea mă ţinea de braţ, ofta şi gemea.

– Dragă, nu mai pot! Am orgasm… opreşte-te puţin.

Mergeam un pic, apoi trebuia să ne oprim iar.

– Nu mai vreau pulă în seara asta, nu mai pot!… zise ea.

Făcusem comandă, sora mea s-a ridicat să plece la baie spunând:

– Vreau să mă fută un negru cu pula imensă, aşa cum te-a futut pe tine! Să-mi rupă pizda.

– Iubita mea, de aici mergem la un club de noapte, sigur îi găsim ceva… mi-a zis soţul meu.

La nici o sută de metri de restaurant era un club. Sora mea ofta tot timpul. În club, aşezaţi la bar, scaune înalte, cocktail-urile se consumau unul după altul. Ea tot mai perversă la vorbă.

– Vreau să mă fut! Dacă nu mă fut, înnebunesc!

Soţul s-a ridicat, fără să spună nimic şi s-a dus prin mulţime. S-a întors după nici zece minute.

– I-am găsit un tip, un negru. În jumătate de oră e la noi… mi-a şoptit el la ureche.

Ne-am chemau un taxi şi am plecat spre vilă. Soţul a pregătit ceva de băut, urma să avem musafiri. Sora mea se freca între picioare, dar nu ştia ce-i pregătise soţul meu. La poartă a sunat cineva. Soţul meu a fost să vadă cine este. A venit cu tipul.

– Uite, curvo! Ţi-am adus un armăsar. E al tău până dimineaţă.

Parcă s-a trezit din ameţeală. S-a dus imediat la el, l-a pupat, o mână la pulă, parcă să-l verifice că este dotat şi s-a dus să facă duş. Soţul meu a intrat în vorbă cu el, povesteau. Nu eram lângă ei, dar am înţeles că vorbeau şi despre mine. Deşi eram pilită bine, aveam chef şi eu de pulă. Sora mea şi-a făcut apariţia… îmbrăcată în lenjerie sexy, roşie, tocuri high heels, mască neagră, mănuşi din dantelă. Se apropie de tip, îl prinde de mână şi ne spune:

– Noi ne retragem.

Soţul era încântat de încălţările ei.

– Iubita, o să arăţi super aşa încălţată. O să-ţi cumpăr! Mâine mergem noi doi la sex shop-ul ăla, vrei curvuliţo?

– Bineînţeles că vreau. Mai vreau să ne luăm un leagăn, să-l prinzi de tavan şi să mă fuţi în leagăn… luăm, iubire?

– Luăm ce vrei tu.

Sugeam din pai, mă lingeam pe buze. Soţul cu pula sculată. O auzeam pe sora mea cum urla. Soţul i-a adus pe tipul cel mai dotat, de la o agenţie de escorte, ce trimite bărbaţi în funcţie de cerinţele clientelor, pentru sex contra cost. O auzeam cum urla, îmi făcuse poftă şi mai mult de sex.

– Hai să mergem în dormitor, tipul stă până mâine la 11.00, până atunci l-am plătit… a zis el.

Am intrat cu el la duş, ne-am spălat unul pe altul. Pula i se făcuse tare, mă trăgea de ţâţe, când de fund. Eu l-am prins pulă şi o strângeam. Devenise mai dur, m-a plesnit puternic peste fund. Mă excita maxim… din camera sorei se auzea… ddaa… ooohhh… yes, yes…

El l-a spatele meu, pula băgată între fese, îmi masa sânii cu gel de duş. Îi simţeam pula foarte tare, mă frecam uşor de ea, aluneca de la gel. În dormitor, m-a întins în pat… s-a băgat cu capul între picioarele mele, îmi lingea labiile, mă trăgea de ţâţe… şi-a băgat limba toată în păsărică, apoi iar labiile. A coborât cu degetele în zona anusului… apăsa uşor. Mă împingeam în el să intre în mine, el se retrăgea. A urcat spre sâni, i-a prins ferm pe amândoi cu mâinile, mi-a muşcat uşor sfârcurile. Am vrut să-i prind pula, dar nu reuşeam.

A urcat mai sus, şi-a băgat-o între ţâţe. Am ridicat capul să ajung cu gura la ea. Mă chinuia puţin, mă lăsa să ajung doar la vârf, aş fi vrut să o bage mai mult în gura mea. S-a ridicat de pe mine, a luat perechea de cătuşe din valiza noastră de accesorii. Imediat m-a legat de mâini. A coborât din nou între picioarele mele, mă lingea, un deget intrase în mine… aahh…

– Iubitule, e rândul meu să te alint. Aşează-te în locul meu!

Mi-a dat jos cătuşele, le-am luat eu l-am legat cu amândouă de pat. Acum puteam să fac ce doresc. M-am dus direct la pula lui, i-am luat-o imediat în gură, cu mâna stângă i-o frecam… i-am atins-o cu dinţii, ţipa de plăcere. I-am muşcat capul de câteva ori… i-am prins vârful în gură, m-am lăsat în jos… cu puţin efort am reuşit să o înghit pe toată. Sugeam puternic.

– Iubita, desfă cătuşele, vreau să te fut! Nu mai pot!

L-am lăsat în dormitor şi m-am dus în camera sorei mele, era linişte, stăteau întinşi pe pat. Erau bine. I-am spus că vreau încălţările ei. Găsisem unul, dar nu şi pe al doilea. Înainte să aprind lumina, sora mea mi-a zis să mă uit între picioarele lui. Când am văzut… am rămas şocată. Nu era sculată, dar tot era imensă… Cum să intre aşa ceva în păsărică?… Te rupe. Un pic năucită de ceea ce am văzut, am stins lumina şi m-am dus la soţul meu. Încălţată cu tocurile ei, m-am urcat pe pat, am pus un picior pe pieptul soţului.

– Off, iubire, mă înnebuneşti! Ce tare arăţi cu ele!

Piciorul a coborât încet între picioarele lui. Îi atingeam pula cu încălţămintea. Fierbea, la cât de excitat era.

– Vreau să te fut, vreau acum, dezleagă-mă, curvo!

M-am descălţat, i-am prins pula între labele picioarelor şi i-am frecat-o până şi-a dat drumul. Ejacula atât de intens, eram plină de spermă, chiar şi între degete. Aşa plină de spermă pe picioare, m-am încălţat iar, i-am desfăcut cătuşele.

– Acum fute-mă, iubire, cum şi unde vrei tu!

Întinsă pe spate, mi-a pus un picior pe umărul lui şi s-a înfipt în mine. În acea seară m-a futut în cel mai dur mod de când facem noi sex.

– E bine, dragă?

– Da, da.. bag-o toată, fute-mă!

S-a ridicat, m-a prins de mână şi mi-a spus că vrea să mă fută pe terasă. M-a împins pe şezlong, s-a urcat pe mine şi m-a futut tare de tot… aahh… ţipam. Ţipetele mele îl aţâţau să mă fută şi mai tare. Am continuat să ne futem afară până târziu în noapte. Aveam spermă peste tot. Când am intrat, se auzea vocea sorei mele… yes, yes, fuck me hard!… fuck me!… Soţul meu m-a luat în braţe.

– Te iubesc! Eşti soţie, mamă, doamnă, dar eşti şi curvă ordinară… de aia te iubesc!

Amândoi în pat, stând îmbrăţişaţi. Încercam să dormim, dar nu puteam de sora mea ce se futea de câteva ore şi urla tot timpul.

– Iubire, vrei să te fuţi şi tu cu tipul ăla? Sigur o are mare, vrei?… Hai să mergem dincolo!

M-a luat de mână şi am intrat în camera lor. Sora mea îl călărea energic când am intrat noi… aahhh… hai, să te fuţi cu noi!… Îi vedeam pula ăluia cum intra şi ieşea din păsărica ei… oare intră în mine?… soţul îmi şoptea… hai, vreau să te văd cum te fute!…

Tipul a venit la mine, m-a întins pe pat, s-a dus între picioarele mele şi m-a lins. A văzut că sunt udă. Mi-a ridicat picioarele pe umerii lui… aveam emoţii mari. În primul rând că soţul mă vedea. Era prima dată când mă futeam de faţă cu el, dar şi de la dimensiunea mădularului. Era imensă! A împins… nu a reuşit să o bage din prima. Era ceva de necrezut, credeam că a ginerelui e mare, dar al tipului ăsta era şi mai lungă şi mai groasă, incredibil! Nu a renunţat, s-a dus din nou între picioarele mele şi m-a lins iar, apoi a urcat la capul meu şi mi-a dat-o să i-o sug.

Cred că mai mult de capul pulii nu am reuşit să i-o iau în gură. Am scuipat de câteva ori pe ea, am supt-o. Îmi plăcea că eram privită sugând. Din nou peste mine, picioarele pe umerii lui… s-a înfipt în mine… aaauuu… am crezut că-mi rupe păsărica, urlam de durere. Nu ştiu cum a reuşit sora mea să se fută cu el atât de mult. Se mişca încet, apoi tot mai repede… urlam, pumnii strânşi, l-am zgâriat un pic pe spate.

Sprijinit în braţe, se mişca tot mai repede. Vedeam scula aia imensă cum intra în mine, tot mai mult. A intrat toată în mine, nu ştiu cum de a intrat toată. Sora mea i-o sugea soţului, el mă privea… cum eram futută de acel tip.

– Fute-mă în cur, dragule! Vreau să fac anal cu tine!… i-a spus ea.

Am auzit câteva gemete când a pătruns-o apoi auzeam… da, da… fute-mă bine!… îi spunea ea. Eu nu mai ştiam de mine, aveam orgasme, tipul pompa din ce în ce mai tare, nu lăsa impresia că termină. M-a ţinut aşa multe vreme, mă durea păsărica, mă dureau picioarele, apoi l-am auzit… yes, yes… şi-a scos-o, sperma a ţâşnit pe mine, aveam spermă până la gât.

M-am ridicat în şezut, i-am lins-o un pic… hhmm… pula i se micşorase un pic, dar tot mare ea. I-am supt-o. Alături, sora mea era penetrată la greu de soţul meu. Sugeam şi o priveam entuziasmată, nu-mi venea a crede că aia intrase toată în mine.

După ce au terminat şi ei, eu cu soţul meu ne-am retras în cameră, am făcut un duş şi ne-am culcat. Dimineaţă, am pregătit micul dejun. În camera ei era linişte. M-am dus să văd ce fac. Dormeau duşi. Tipul o avea erectă. L-am chemat şi pe soţul meu să vadă…

– A intrat toată aia în mine?!… i-am zis eu.

– Da, iubire…

– M-a rupt, e ameţită păsărica mea.

– Hai să o pup, poate îşi revine, zise el.

M-a dus în dormitor, m-a întins pe pat, şi-a băgat capul între picioarele mele şi a început să mă lingă. O pupa, o lingea… era ca un răsfăţ.

– Astăzi facem pauză să-şi revină pizdilica ta.

– Vedem, poate găsim altă soluţie până diseară, i-am zis eu făcându-i cu ochiul.

Am stat în pat multă vreme şi am povestit, evident despre viaţa noastră sexuală… 90% despre futut. Nu era zi să nu facem sex, fapt ce ne mira şi pe noi, dar era bine. Frumos afară, soare, un moment bun să stăm la soare. Sora mea era deja cu tipul pe şezlong.

– Ei, ce faceţi, dragilor? Acum v-aţi trezit sau v-aţi iubit până dimineaţă?… a întrebat ea.

Aşezaţi şi noi pe şezlong, soţul vorbea cu tipul, eu cu sora mea. Îmi povestea cum a futut-o toată noaptea, era fericită. Tipul a fost atât de încântat de ea, încât a zis că rămâne până diseară. Au încercat să facă şi anal, dar nu a reuşit. O are prea mare şi nu a intrat, dar aveau de gând să mai încerce.

– Înseamnă că ţi-a plăcut, dragă, cum te-a futut…

– Da, iubita, m-a rupt cu pula aia fenomenală. Ai văzut cât este?

– Da, am văzut, am şi simţit…

– Ce bine fute soţul tău! La anal e campion…

– Hhmm, da, fute bine… vorbeam din nou ca două curve.

Soţul m-a chemat în casă, să mergem doar noi doi la o plimbare. Urma să mergem la sex shop, abia aşteptam. M-am aranjat, părul prins coc, sutienul push up, rochia subţire de vară, una mai scurtă un pic, buzele roşii, tanga cu şnur în fund… ca o fetiţă de 18 ani. Când am plecat, sora mea nici nu a observat, se futeau, aşa că nu i-am deranjat. În schimb, i-am lăsat un mesaj pe telefon.

Soţul m-a pipăit tot timpul. Îmi făcea tot timpul complimente… cu cocul ăla arăţi şi mai porno, curvuliţa mea. Îmi plăceau complimentele lui… curvuliţă… îl luam ca pe un compliment. Nu conta că mă futeam cu soţul şi dacă mă futeam cu altul, cu acordul lui.

Ne-am oprit să mâncăm ceva, la restaurant umblam cu piciorul între picioarele lui.

– Iubita, ce faci? Mi se scoală, iar dacă mi se scoală, o să vreau să te fut!

– Vrei să o bagi între ţâţe? Să mă fuţi, în timp ce mă fuţi, să ţi-o ling la vârf?

Am luat un cub de gheaţă şi l-am băgat între ţâţe.

– Hmm, iubitule, curge între ţâţe, pe burtica în jos… oohh… simt cum se prelinge pe păsărică… dda, daa… ce bine este!… vrei să curgă sămânţa ta aşa?… Am tanga pe mine, în spate am numai un şnur care îmi stimulează anusul, aş vrea acum ceva tare în fund… aahh… e tare?… ţi s-a sculat?

Îl chinuiam. Mi-am amintit de ziua în care m-a ţinut cu orele cu pula de la chiloţi în pizdă.

-… Vrei să-mi dau jos tanga, iubire? Vrei? Vrei să merg cu pizdulica goală? Dacă ne apucă, doar mă aplec, vrei?

Până să mai spună ceva, m-am dezbrăcat de ei. I-am dat lui să-i bage în poşetă. Îl înnebunisem.

– Iubita mea, eşti nebună… te iubesc!

Din nou la plimbare, am intrat în câteva magazine, apoi spre centru, destinaţia sex shop. Nu era prea mare, dar avea de toate. Am probat câteva costume diferite, el se uita la leagăn. Mi-a plăcut să mă uit la produsele de latex. Ne-a sărit în ochi un costum complet, dar foarte strâmt. L-am îmbrăcat, mi-a trebuit aproape zece minute să mă îmbrac cu el. Mă simţeam ca într-o presă. În oglindă arătăm bombă, ţâţele se vedeau mega tare, fundul la fel. De la păsărică până la fund avea fermoar.

Arătam prea bine în el. Soţul a găsit o pereche de tocuri high heels, ce i-au plăcut mult. Era în extaz când m-a văzut încălţată cu ei.

– E costumaţia perfectă… zise el… Te-aş fute acum, aici, dar ne aude.

M-am lăsat în genunchi, i-am dat jos pantalonii şi slipul. I-am luat-o în gură… i-am supt-o… gemea încet, se încorda, se împingea în mine… a pus mâinile pe umerii mei şi mişca din bazin, intra tot mai mult în gura mea. A fost atât de excitat, încât a terminat foarte repede, dar şi foarte mult. Nu am reuşit să înghit toată sperma. S-au scurs puţin şi pe ţâţe. La final, am luat cu degetul şi am băgat în gură.

Sora mea era ruptă, îmi scria, mesaje. Nu mai putea, dar nici tipul nu mai putea. I-o freca şi sugea de douăzeci de minute şi nu i se mai scula. Chiar şi aşa, se uita la mărime, şi tot i se părea mare.

Toată seara l-am excitat pe soţul meu. I-am băgat mâna în pantaloni, a stat toată seara cu ea sculată…

– Iubita, mă dor biluţele, nu mai pot!

– Vrei să pun puţină gheaţă, iubire… sau… vrei să sug puţin din ele?… Am fost rea cu tine? Mergem pe plajă să mă pedepseşti! Hai, să le golim, iubire! Fute-mă pe plajă!

Plaja la câţiva metri. A urmat un sex pe plajă, nici nu am observat că la trei şezlonguri de noi se afla un cuplu de tineri ce ne-a privit în acest timp. …

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua ….

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

9 comentarii la „Eu, soţul şi sora mea… salutări din Grecia (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: