Prietenul cel mai bun, amantul de serviciu

– Bună dragă, eşti acasă?

– Da, suntem acasă. De ce întrebi?

– Te vreau, am poftă de tine…

– Te aştept! În cât timp ajungi?

– Sunt aproape… în zece minute. …

Deşi era prieten bun cu soţul ei, Robert îşi făcuse un obicei să vină destul de des pe la Gina. Nici nu se mai fereau de el, chiar obişnuiau să facă sex de faţă cu el, fără menajamente. Soţul ei, nu părea deloc deranjat că prietenul lui cel mai bun vine destul de des şi face sex cu soţia lui, fără ca măcar să fie consultat. Soţul cunoştea apetitul mai ridicat al Ginei şi nu avea ce face… o fată tânără, aproape 30 de ani, 1.68 cm înălţime, bine făcută… picioare pline, fund mărişor, sâni nu foarte mari.

Aşa cum a promis, zece minute mai târziu, Robert a ajuns la ei acasă. A sunat la sonerie. Gina, bucuroasă s-a dus şi a deschis uşa, chiar dacă avea pe ea doar o pereche de chiloţi tanga şi o bluză cu mânecă lungă. L-a invitat să intre rapid în casă. După ce a încuiat uşa, l-a prins de mână şi l-a tras după ea în sufragerie.

– Bogdan nu este acasă?

– Ba da, este în baie, trebuie să iasă…

– Nu contează, eu am venit ca să te fut!

Robert s-a deschis la pantaloni, a tras de ei şi de chiloţi în jos până au trecut de fese, apoi s-a aşezat pe canapea. A prins-o de mâini şi a tras-o pe ea în jos, invitând-o să se aşeze în genunchi între picioarele lui. Gina a coborât la picioarele lui. Aşezată în genunchi, aplecată peste el, braţele pe lângă coapsele lui… buzele i-au acaparat penisul fără să clipească.

Ochii închişi, buzele alunecau până la baza penisului, uşoare gemete… Robert suspina şi el, se încorda, privind la buzele lacome ce culisau de-a lungul penisului. Îi plăcea atât de mult să fie supt de către ea, încât nu ezita să o laude pentru performanţele ei în materie de sex oral.

Soţul ei şi-a făcut apariţia în sufragerie, i-a văzut pe cei doi. Gina în genunchi la picioarele lui Robert… mişca din cap, fără să-i pese de prezenţa soţului. L-a simţit când a ieşit din baie, dar nu a avut nici o reacţie. Continua să-l sugă pe Robert, mişca capul în sus şi în jos, buzele alunecând până la jumătatea mădularului. Soţul a privit la această scenă câteva momente şi a zis:

– Scuză-mă, trebuie să vorbesc ceva cu soţia mea… se adresează el către Robert.

– Nu acum, avem treabă! După ce termin cu ea, până atunci aşează-te pe fotoliu!

Soţia foarte ocupată, buzele alunecau, gemete scurte… nu a avut nici o reacţie la intervenţia soţului ei, a continuat să facă ce-i plăcea ei mai mult… sex oral. Bogdan, nu a avut altă reacţie. Îl excita şi pe el. Şi-a dus mana în faţă la pantaloni, penisul creştea uşor. Nu s-a putut abţine. Şi-a scos penisul afară. A tras de pantalonii scurţi până au trecut de fese. În timp ce privea înmărmurit, s-a aşezat pe fotoliul din apropiere.

Robert a prins curaj, mai ales că acum îl avea şi pe prietenul lui cel mai bun ca spectator. Îl excită ideea că o fute pe nevasta sa, chiar sub ochii lui, iar el niciodată nu comentează. Poate ăsta era unul dintre motive pentru care venea atât de des la Gina. Se simţea important, considera că-l umileşte făcând sex cu soţia lui de faţă cu el.

I-a prins părul în coadă, mâinile aşezate pe cap… îi dirija mişcările, tot mai energic, dar nu încerca niciodată să forţeze mai mult. Ştia că Gina nu va reuşi să cuprindă tot penisul. Au încercat de câteva ori şi au renunţat la idee, mai ales că şi ea a avut un punct de vedere. Ca să nu o piardă, a renunţat la ideea de a-i face deepthroat.

Privea satisfăcut la buzele ei… alunecau rapid… gemea uşor. Din când în când mai arunca o privire la soţul ei, ce se masturba alături de ei… un penis mult mai mic decât al lui Robert. Mândria lui Robert consta şi în faptul că era mai bine dotat decât prietenul său. Pe undeva, îl compătimea un pic, îi era milă de el, pentru faptul că natura nu este la fel de darnică cu toţi. De multe ori îşi imagina că el o va fute pe Gina tot timpul vieţii, el va fi amantul oficial şi acceptat de către Bogdan.

Privea la Bogdan… apăsa tot mai repede pe capul Ginei, se încorda şi gemea tot mai zgomotos… doamne ce bine suge!… nici măcar nu este nevasta mea… o să o fut de câte ori vreau eu!… spunea în gând. Se încorda tot mai mult, gemetele la toţi trei se auzeau tot mai tare. Simţea că se apropie de ejaculare, a decis să o oprească pe Gina.

Robert are bănuiala că Bogdan este steril, de asta nu au făcut copii până acum. Ideea de a o lăsa însărcinată pe Gina, să poarte copilul lui, îl excita teribil. Gina s-a ridicat în picioare. Ştia că urmează să fie penetrată vaginal, dar aştepta comanda de la el.

– Dă-ţi chiloţii jos!… i-a spus Robert.

Gina, nu se grăbea deloc… a tras de marginea chiloţilor, cu mişcări lente a scos fiecare picior… sub privirile celor doi bărbaţi ce se masturbau. După ce aceasta s-a dezbrăcat de chiloţi, Robert, cu mâna stângă i-a arătat degetul mijlociu lui Bogdan… o nouă umilinţă la care asista acesta, şi nu comenta niciodată, doar se masturba. Gina ar fi putut să intervină, dar nu a făcut-o. Posibil că şi ei îi plăcea ideea că soţul ei să fie umilit sexual, chiar în casa lor, pe canapeaua cumpărată împreună sau nu-i păsa.

S-a urcat în braţele lui Robert, şi-a potrivit singură penisul în vagin… aahh… a gemut lung. S-a prijinit în picioare, picioarele flexate… se mişca în sus şi în jos. Nu s-a lăsat cu totul în penisul lui. Robert a prins-o de mijloc cu ambele mâini, îi dirija mişcarea… ahhh… tot mai rapid. În ritmul mişcării, penisul intra tot mai mult în ea… sub privirile excitate ale soţului ei, cu penisul decalotat, roşu de excitare.

Sărea în braţele lui, canapeaua făcea un zgomot ciudat, gemetele lor acopereau zgomotul de la canapea. Gina a pus mâinile pe fese, trăgea de ele… sărea energic în penisul lui Robert. Sânii săreau pe sub bluză. De câteva ori l-a lovit peste faţă pe Robert. S-a lăsat toată în penisul lui, el a i-a tras mâinile de pe fese şi le-a aşezat pe ale lui. O masa, strângea de ele…

După un timp, Gina s-a oprit. O dureau picioarele. S-a dat jos din braţele lui Robert. Acesta s-a ridicat şi a îndrumat-o să se aşeze în locul lui. Gina s-a pus în genunchi pe canapea, braţele aşezate pe spătar. Fundul ridicat, picioarele apropiate. Robert… şi-a potrivit penisul… a intrat… aahh… adânc în vaginul ei. A prins-o de mijloc şi o penetra energic. Bogdan, în acelaşi poziţie, aşezat pe fotoliu, penisul în mâna dreaptă, frecându-l de zor.

Poziţia nu-i venea bine lui Robert, se chinuia un pic. A tras-o pe Gina mai mult spre el, mai aproape de marginea canapelei… ddaa… era mult mai bine. Reuşea să o penetreze mult mai energic. Se lovea de fesele ei. Gina gemea, Robert gâfâia tot mai puternic… aahh… era aproape, împingea tot mai puternic… ddaa… îmi vine!… s-a împins puternic… aahhh… sămânţa a ţâşnit în valuri în vaginul primitor.

A stat aşa până când a ieşit şi ultima picătură din el. Respiraţia îi revenea treptat la normal. A ieşit uşor din Gina, penisul umed, plin de fluidele lor. Robert a întors capul către Bogdan şi i-a spus:

– Acum poţi să o lingi! Este a ta!

O nouă umilinţă la care asista Bogdan, fără să spună nimic. Cu penisul în mâna dreaptă, s-a dus către canapea, s-a aşezat în genunchi… şi-a lipit gura de vaginul soţiei… mmm… i-a lins labiile şi clitorisul. Robert privea încântat, dar trebuia să plece. Le-a spus că ştie drumul, să nu se mai deranjeze. Şi-a aranjat hainele şi a plecat.

Bogdan a rămas să cureţe după Robert. A băgat limba adânc în vagin… făcând-o pe Gina să exclame de plăcere. Minute în şir s-a delectat cu gustul ei. Asta nu era tot, el nu terminase. Gina nu s-a mişcat din acea poziţie. Era şi rândul lui să o penetreze. Era prea excitat să nu facă şi el la fel, să termine în ea. Şi-a potrivit penisul… aahh… a intrat.

Gemetele Ginei nu au fost la fel de zgomotoase, precum în momentul când era penetrată de Robert. Poate că Bogdan a sesizat asta de-a lungul timpului. Conştient de dimensiunea mult mai mică a penisului său, nu mai avea nimic de zis. Se lovea de ea destul de tare, poate ca să compenseze dimensiunea… aahhh… gemea şi se încorda… aahhh… sămânţa s-a scurs în interiorul ei.

Au stat un pic împreunaţi până să-şi revină el. Bogdan a ieşit încet, privea la penisul său cum ieşea dintre labiile soţiei. Gina a rămas nemişcată, mâna lui Bogdan o mângâia pe cap. A coborât pe spatele ei, apoi pe fese. S-a îndepărtat uşor şi s-a dus la baie, lăsând-o pe Gina în aceeaşi poziţie, cu gândul la penisul lui Robert şi la alte zile ce vor urma în care vor face sex.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Prietenul cel mai bun, amantul de serviciu”

  1. Fascinanta poveste ar fi bine sa apara si partea a 2 soțul sa o penetreze anal iar prietenul in pizda poate rămâne și gravida

  2. Foooarte interesantă povestea ta. Nici nu știu de unde îți vin atât de multe idei..

    Cu toate acestea, eu nu am întâlnit până acum bărbat care să gândească precum Bogdan. Sau poate sunt și se ascund bine.. :))

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.