Menajera cu chip exotic… m-a înnebunit

I-am pus gând rău menajerei. Ceva din mine, animalic, o dorea destul de mult. Nu ştiam cum să mă dau la ea. Încercam să mă fac plăcut, să intru în vorbă cu ea, dar nu părea că va avea un rezultat în viitorul apropiat, plus că, eu o voiam imediat, nu aveam timp de tatonări. Nu ştiu ce m-a atras atât de tare la ea. Este o tânără femeie cu chip exotic, până în 30 de ani, forme interesante. Nici măcar nu se îmbracă provocator, mai tot timpul poartă o rochie lungă, sub genunchi. Nici decolteul nu este îndrăzneţ… şi totuşi, vreau să o am. …

De fiecare dată când venea, o vânam că pe o căprioară. Eram acel tigru înfometat… de sex… gata să o devorez. Dar cum să procedez?! În multe momente nu am fost singur acasă, iar asta îngreuna şi mai mult şansa de reuşită. S-a nimerit într-o zi să fiu doar eu şi ea acasă. Îmbrăcată obişnuit, nelipsita ei rochie lungă, vaporoasă, înflorată, mai jos de genunchi, închisă la nasturi până în gât. Nu aveai nimic ce să vezi, dar asta nu reprezenta o piedică pentru mine.

Intrase la mine în cameră să facă curăţenie. Mă prefăceam că îmi caut ceva, dar în acelaşi timp, mă tot loveam de ea. Camera mică, abia trec doi unul pe lângă altul. A simţit ea ceva, prea îi stăteam în cale, ne intersectam prea des. Se aplecase să ia ceva de jos, fundul spre mine. Părea un fund mare şi apetisant… nu m-am putut abţine şi i-am pus mâna pe fund. S-a întors spre mine, s-a uitat lung, dar nu a zis nimic. Am venit mai aproape de ea şi i-am pus mâna pe sâni.

S-a eschivat şi mi-a zis să o las în pace. Eu nu aveam de gând, ceva mă transformă când sunt în preajma ei. Nu puteam accepta nici un refuz. Am luat-o în braţe şi am aruncat-o în pat. Nu a părut deloc speriată, deşi mi-a zis să o las în pace.

– Ce faci?… lasă-mă în pace!…

I-am pus mâna pe fund, încercând să-i ridic rochia…

– Opreşte-te!… mi-a spus ea, dar nu foarte convingător…

Mi-am dat jos tricoul şi mă pregăteam să mă dezbrac de pantaloni şi de chiloţi.

– De ce te dezbraci?… a întrebat ea.

– Vreau ca să te fut…

– Cum adică?…

– Aşa cum se fute o femeie…

– Eşti băut, ce ai?

– Aşa cum ţi-am zis, vreau să te fut!…

– Miroşi a băutură… opreşte-te!…

Dezbrăcat m-am năpustit asupra ei, să încerc să o dezbrac. Stătea pe o parte, picioarele strânse. Trăgeam de ea în toate direcţiile, dar nu reuşeam.

– Opreşte-te!… vrei să chem poliţia?

Nimic nu mă putea opri să-mi ating scopul, mai ales că împotrivirea ei părea mai mult de formă. Abia mă împingea, iar tonalitatea vocii părea la fel, nimic schimbat. Am reuşit să-i trag rochia vaporoasă, coapsele pline au ieşit la iveală. Nu ştiu unde am atins-o, dar s-a gâdilat. Râdea uşor şi îmi spunea să mă opresc. Aveam un singur scop… să o fut!

Am încercat să mă urc deasupra, să-mi fac loc între picioarele ei, îmi spunea mereu să mă opresc. Împingerile timide cu mâinile nu reuşeau să mă oprească. Mă excita împotrivirea ei. Nu era un NU categoric, ameninţător. Părea mai mult în joacă şi am continuat.

I-am depărtat picioarele, chiloţii albi ascundeau locul unde voiam să ajung. Penisul… pregătit de penetrare. Mâna i-a atins zona din faţă a chiloţilor, dar ea s-a eschivat, a tras piciorul stâng şi s-a întors pe partea dreaptă. Cu fundul dezvelit, expus spre mine. I-am prins sânii, îi masam… păreau destul de mari prin materialul textil. Din atingeri am înţeles că nu purta sutien.

Sunt pupăcios, voiam să simt buzele atingându-le pe ale mele. De fiecare dată când încercam asta mă ţinea la distanţă cu mâinile. Mirosul de alcool nu-i plăcea. Fundul dezvelit, expus spre mine. Am tras de chiloţi într-o parte… degetul i-a atins labiile…

– Opreşte-te, domnule!… doar din cuvinte, mâinile relaxate. Mi-am udat degete cu salivă şi am pus puţin pe vârful penisului. Am împins printre labiile groase… aahh… a pus o mână pe pieptul meu, mai mult să mă ţină la distanţă… a intrat tot… aahhh… a gemut şi mai tare. Intrasem tot în ea, în vaginul strâmt, uşor excitat.

Mă împingeam, mişcări din scurt… aahh… aahh… aahh… ea gemea în ritmul mişcărilor mele, precum unui ritm al unei melodii. Am ieşit, ca să-mi umezesc şi mai mult penisul cu salivă. Ea nemişcată în acea poziţie, de parcă îmi cerea să o fut… apoi am împins din nou… aahh… gemea uşor, se foia, mâna a trecut prin părul ei, apoi la mine pe piept… nu să mă împingă, mai mult m-a mângâiat, decât să mă respingă.

Mâna stângă pe coapsa ei, cu cealaltă o trăgeam de sâni… gemea în ritmul în care mă mişcam eu. De câteva ori m-am oprit, nu stăteam bine, ceva mă incomoda. De fiecare dată îmi spunea… opreşte-te!… dar când reluam mişcările, gemetele ei se auzeau din nou. Abia mă atingea cu mâna pe piept, doar când încercam să mă las peste ea să o sărut, mă ţinea la distanţă.

Partea cu… opreşte-te!… nu a durat mult. Şi-a schimbat preferinţele…

– Ce bine e!… aahh…

– Îţi place?…

– Aahhh…

Am vrut să o sărut din nou, dar m-a respins iar. În schimb, am tras de partea de sus a rochiei, cred că i-am rupt vreo doi nasturi, încercând să-i scot sânii afară. Şi am reuşit!… Sânul stâng a ieşit afară… destul de mare şi moale. Dacă nu m-a lăsat să o sărut, nu s-a împotrivit când i-am luat sfârcul în gură, strângeam cu mâna stângă şi sugeam… mă împingeam în ea.

– Doamne, dumnezeule!… aahhh…

Îi plăcea şi ei. Am ieşit brusc, voiam să o aşez cu faţa în jos. Doream să mă urc peste ea, să o fut în pizdă, să mă lovesc de fesele ei mari… muşcături de ureche, să-mi simtă gâfâielile… dar nu m-a lăsat. Am tot încercat să o aşez cu faţa în jos, dar nu voia să stea. Nici în poziţia clasică nu am reuşit să o pun. Ca pe o clătită o întorceam pe pat, şi nu reuşeam să o aşez în poziţia dorită de mine.

Până la urmă a cedat, a rămas cu faţa în jos. M-am urcat pe coapsele ei, stând în şezut. Ea şi-a ridicat uşor bazinul, să-mi uşureze penetrarea… aahh… aahh… aahh… am intrat, apăsam cu mâinile pe fesele ei, mişcări din scurt. A pus mâinile sub cap şi gemea în ritmul meu. Mă loveam cu putere de fesele ei… cu mâinile o ţineam de mijloc.

– Dă-te jos de pe mine!… aahh…

Eu nimic, continuam mişcarea, ea gemete într-una cu capul aşezat pe pernă. A încercat timid de câteva ori să mă arunce de pe ea, dar fără mari reuşite. O simţeam cum se încordează, şi-a ridicat picioarele, lipite unul de altul… mişcându-le în aer m-a atins de fese. M-a lăsat uşor peste ea, sprijinit în braţe… a pus o mână pe mâna mea şi mi-a zis:

– Eşti egoist!… fără să spună de ce.

Eram prea concentrat să o fut, ca să fiu atent la nevoile ei. Mă interesau doar nevoile mele. Împingeam în ea, penisul culisa pe toată lungimea… gemetele ei sunau ca o melodie, în ritmul mişcărilor. Ea aştepta cuminte, întinsă pe pat. La un moment dat a ridicat capul şi m-a întrebat:

– Doar nu vrei să-ţi dai drumul în mine?!

– Ba da, vreau să termin în tine!…

– Nu, nu vreau să termini în mine!… aahhh…

Mişcările rapide, o loveam cu mâna peste fese… aahh… chiar voiam să termin, dar nu reuşeam. Văzând că nu reuşesc am ieşit din ea, i-am dat o palmă din nou peste fesa dreaptă, apoi m-am dat jos din pat. Menajera s-a ridicat, îşi aranja hainele, apoi mi-a urat un călduros:

– Să te fut!

Poate data viitoare, dragă, este rândul tău!… îmi venea să-i spun.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Menajera cu chip exotic… m-a înnebunit”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.