Beată în baie… cu doi băieţi în noaptea de revelion

Eu şi prietenul meu, ne-am certat înainte de petrecerea de revelion, pentru un motiv stupid. Nici unul nu a vrut să cedeze şi am rămas certaţi toată seara. Suntem împreună de câteva luni. Cu mici tensiuni între noi, credeam că relaţia va merge bine, asta până în noaptea de revelion. Speram că a doua zi să putem vorbi deschis ca să îndreptăm lucrurile, dar Victor a îngropat şi mai tare relaţia în noaptea de revelion. …

Amândoi bosumflaţi, nici unul nu voia să cedeze. Ceilalţi se distrau, băutură, muzică… destrăbălare totală. Nu toţi invitaţii erau cuplaţi, mai erau câţiva băieţi şi vreo două fete fără relaţie. Dintre care şi prietena mea Iulia. O consideram prietena mea cea mai bună, până în acea noapte.

Toată lumea dansa, voie bună… doar noi doi stăteam pe canapea, Victor pahar după pahar, supărare mare. Nu era prima dată când bea mult, însă acum eram convinsă că va face ceva nesăbuit, instinctul îmi spunea asta. Speram să nu facă scandal acolo, să strice noaptea tuturor, acasă la Rareş. S-a ridicat brusc şi a început să danseze, amicii lui l-au tras de braţ… bine, frate, haide să ne distrăm, doar e noaptea de revelion!…

L-am urmărit aşezată pe canapea. Pe rând, veneau din amicii noştri comuni să-mi schimbe starea. Le spuneam că sunt bine şi că prefer să stau pe canapea. Momentul mult aşteptat… ora 12… urma gongul… 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1… La mulţi ani!… toată lumea strigat în cor. Victor, în loc să mă sărute pe mine, a prins-o pe Iulia de gât şi a sărutat-o pasional pe gură. I-a plăcut şi ei, şi-a prins braţele după gâtul lui… şi dă-i sărut şi mozoleală, de faţă cu toată lumea. Mi-a căzut faţa când am văzut asta.

– Ce, este? Ce vă uitaţi aşa la mine?… Este revelionul, ne distrăm doar… a zis el, fără ca să mă privească. Plină de furie am ciocnit cu ceilalţi şampania şi atât. El a luat-o pe Iulia de braţ şi s-au îndepărtat de noi. Îmi era clar că totul s-a rupt între noi, cuvântul noi… nu mai exista. De supărare, am început să beau şi eu, încercând să uit de el, de moment… şi să mă distrez. Doar că am băut cam mult.

O fărâmă de conştiinţă m-a făcut să realizez că trebuie să mă opresc. În acelaşi timp, trebuia să merg şi la baie. Matei a venit la mine, m-a prins de mijloc şi m-a tras spre el, apoi m-a întrebat dacă sunt bine. I-am spus că trebuie să merg la baie şi că mi-ar prinde bine un pic de ajutor. Eram beată, poate ca niciodată, dar acum aveam şi circumstanţele potrivite.

L-am văzut pe Matei făcându-i semn cuiva, dar nu am înţeles ce anume. Matei parcă a ştiut că am de gând să stau mai mult în baie, m-a dus la cea mai îndepărtată. Baia cea mare să fie folosită de ceilalţi. M-a lăsat la baie şi am încuiat uşa după el. Ameţită destul de bine, m-am aşezat pe tron, nu aveam nevoie să fac ceva, îmi era teamă că am să vărs. Măcar să fiu aproape de toaletă.

Sprijinită cu capul de faianţă, mi-a venit să plâng gândindu-mă la Victor şi la momentul din cumpănă dintre ani cu Iulia. Parcă mă durea mai tare ştiind că pe Iulia o consideram cea mai bună prietenă. Nu ştiu cât timp a trecut, însă, mult mai târziu a revenit Matei la baie. A bătut la uşa să-i deschid. A intrat, imediat după el a intrat şi Dinu. Nu aveam idee ce căuta şi Dinu, dar nu-mi păsa.

Matei a venit aproape de mine, încerca să mă îmbărbăteze… că viaţa merge înainte, mai sunt alţi băieţi pe lumea asta şi că trebuie să-l uit pe Victor… Era uşor de spus din partea lor, eu mă simţeam trădată atât de Victor, cât şi de Iulia. A venit mai aproape de mine, stătea în faţa mea, o mână se juca în părul meu… nici un pic nu-mi trecea prin cap ce avea el de gând. Mi se părea că este prea aproape de mine, capul meu destul de aproape de zona lui intimă.

Încerca să vorbească cu mine, dar nu am înţeles chiar tot, vorbea în şoaptă, să nu fim auziţi, deşi, la cât de tare se auzea muzica… şi dacă voiam să ţip viol, nu cred că mă auzea cineva. Mai târziu am înţeles ce vrea, când mâna lui a coborât şi mi-a prins sânul drept. Am ridicat capul spre el, faţa plânsă… aproape că voiam să-l întreb… ce vrei să faci?

Imediat şi-a tras în jos pantalonii de trening şi şi-a scos penisul erect afară. M-a lăsat mască, ne cunoşteam de multă vreme, nu-l credeam în stare să facă asta, să profite de vulnerabilitatea mea. Fiind foarte aproape de mine, a pus penisul pe buzele mele. Mă privea atent şi încerca să-l împingă în gura mea, sub privirile lui Dinu ce era mai aproape de uşă.

Tupeul lui m-a lăsat fără cuvinte, rămăsesem fără reacţie. Nu ştiu cum aş fi reacţionat în alte condiţii, dar acum, poate că şi aburii alcoolului şi-au spus cuvântul… am deschis gura şi l-am lăsat să intre. A pus mâna pe cap, se juca în părul meu. Ţineam penisul în gură, dar nu reuşeam să mă mişc cum aş fi vrut… eram prea beată pentru un astfel de moment. Matei a înţeles asta, dar nu a renunţat la idee. A început să se mişte el, mă ţinea de cap şi se împingea în mine.

Nu avea penisul prea mare, aşa că nu mi-a fost greu să-l cuprind pe tot. Îl auzeam cum geme… aaahh… spunându-mi şi anumite lucruri… aşa, suge-o!… În poziţia în care se afla el, stătea exact cu spatele la Dinu. Ca să poată vedea şi acesta, s-a dat mai în lateral, şi m-a tras şi pe mine după el, apoi a continuat să-şi facă numărul. Primeam penisul lui fără să mă opun, ochii închişi… uşoare suspine.

Minute bune, Matei a făcut ce a vrut cu gura mea… şi-a băgat penisul total în gură, mişcându-se tot mai alert. Îl vedeam cum se manifestă, cum se încordează, gemete tot mai puternice. Ori nu putea să termine, ori s-a gândit că ar fi bine să profite la maxim de această seară. Altă ocazie nu ar mai fi fost.

– Vreau să te fut!… mi-a spus el hotărât… Ridică-te un pic, şi stai în genunchi cu spatele la mine pe capac!

Alcoolul m-a făcut să nu fiu eu. Nu am avut nici un moment de împotrivire. M-am ridicat şi m-am pus cu fundul spre el. În acel moment l-am văzut pe Dinu cum îşi freacă penisul lângă uşă. Atunci am realizat că voia şi el o bucăţică din mine. Matei mi-a ridicat fusta mini plisată, a tras de chiloţi în lateral. A vrut să fie un bărbat adevărat, să intre imediat în mine, dar nu i-a reuşit. Aveam impresia că o să i se înmoaie până reuşeşte să mă pătrundă.

A intrat… aahh… a pus imediat mâinile în talie, mă ţinea strâns… se mişca energic, lovindu-se de fesele mele. Nu era cel mai bun sex avut vreodată, dar se străduia şi el. Gâfâia tot mai tare, mâinile mă strângeau tot mai puternic de mijloc… aaahh… am apucat să-i spun printre gemete să nu termine în mine… Matei şi-a scos penisul… aahhh… stropi au aterizat pe păsărica mea, pe chiloţi, şi un pic pe fustă.

Dinu era la uşă, tremura la cât de tare şi-o freca. Matei s-a spălat pe mâini, şi-a aranjat penisul în chiloţi, m-a sărutat pe frunte, urmat de un mulţumesc. Credeam că va pleca împreună cu Dinu, dar nu acesta era planul lor. Înainte să iasă i-a spus lui Dinu… e rândul tău, du-te şi fute-o!…

Nu-mi mai păsa de modul de exprimare. Matei a ieşit, Dinu a încuiat uşa după el. A venit lângă mine cu penisul erect, roşu de excitare. M-am uitat la el şi îmi venea să-i spun… ce vrei şi tu mă, amărâtule!… În schimb, am zis… am supt o pulă, ce mai contează încă una

Am deschis gura şi i-am luat penisul în gură. Sugeam ceva mai energic, decât am făcut-o lui Matei. El, văzând toată scena de dinainte, s-a gândit s-a facă şi el la fel. Se mişca şi el, mă futea în gură… mmhh… nici el nu era foarte dotat. Cel mult 12 cm fiecare. Dacă Matei a fost un pic mai finuţ, Dinu era tare energic, încins de-a binelea. Şi-a băgat penisul până la rădăcina în gura mea, ţinându-mă cu nasul lipit în părul lui pubian.

Sex oral energic sau futut în gură… tot ăia până la urmă. Nici el nu era în stare să ejaculeze sau a vrut câte un pic din fiecare. De ce să nu mă fută şi vaginal?!… Dacă tot eram la dispoziţia lui. Pe acelaşi ton, autoritar mi-a spus că vrea să şi-o bage în mine. Şi-a scos penisul, m-a prins de braţ să mă ajute să mă ridic. Precum mai înainte, m-am aşezat pe capac cu spatele la el… a împins rapid în vagin… aahh…

Hotărât şi el… mişcări rapide… se împingea adânc în mine, deşi, mai mult de atât nu avea cum să intre. Aproape la indigo, după câteva minute bune de sex energic… Dinu şi-a scos penisul şi a ejaculat pe mine în acelaşi mod, făcut de Matei. Şi-a aranjat hainele s-a spălat pe mâini. Mi-a mulţumit pe grabă şi a plecat, lăsându-mă pe mine singură în baie.

În urma lui am încuiat uşa, să nu mai vină nimeni. În şezut, sprijinită de zid… murdară de sperma băieţilor… am aşteptat în zadar să vărs şi am adormit până aproape de dimineaţă. M-am trezit din somn de bătăile din uşă, credeau că am păţit ceva. Abia când am ţipat la ei să mă lase în pace, s-au potolit.

Mi-am revenit un pic din beţie. Momentele petrecute cu Matei şi Dinu îmi veneau în valuri. Nu mai puteam da timpul înapoi. M-au prins într-un moment de vulnerabilitate emoţională şi beată, şi au profitat de asta. Eram convinsă că îmi va fi greu să dau ochii cu băieţii, cu Victor, cu Iulia, după tot ce s-a întâmplat… dar viaţa merge înainte!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Beată în baie… cu doi băieţi în noaptea de revelion”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: