Marina, tipa de la șantier

Venise primăvara și căutam de muncă. Peste iarnă am stat acasă, deprimat că nu am bani, și nici prietenă. Peste tot era soare, dădea căldura, speram că anul ce începe să fie mai bun. Vorbesc la un șantier cu un tip, zice că o să dea telefoane mai târziu să vadă dacă mai angajează, și mă sună. Spre seară primesc telefon de la tip, să mă duc undeva spre centru, că e birou acolo și să vin pentru angajare. Mi se mai luminează ziua. Caut pe net locația, să știu unde mă duc a doua zi. …

Zona e destul de cosmopolită, între blocuri se ridicau alte blocuri. Las bicicleta lângă containerul-birou, bat la ușă și intru, aveau biroul amplasat chiar la stradă. Înăuntru, o tipă mică și subțire, super prietenoasă. O salut mai umil, cu sărut-mâna și mă invită să iau loc.

– Ce anume doriți?

– Sărut-mâna, știți, am vorbit ieri cu cineva pentru angajare și mi-a spus să vin aici.

Am voce calmă, dar îmi bate inima. Nu doar că nu mai am bani și am nevoie de un loc de muncă, dar văd că aici este un șantier mai civilizat decât cele de la periferie. Tipa din fața mea, despre care nu am idee ce face, nu se potrivește cu ce întâlnesc eu pe alte șantiere. E fină, prietenoasă, etc.

– Da, mi-a spus că o să vină cineva astăzi, dumneavoastră sunteți?

– Spuneți-mi Vali doamnă, zic eu, așa îmi spune toată lumea.

– Eu sunt Marina, încântată de cunoștință. Haideți să vă fac contractul!

Din vorbă în vorbă spune că a fost recent prin Italia. Nici de data asta nu am noroc. Nu putea fi o secretară săracă, care s-ar uita la un muncitor necalificat. Dar este super drăguță, și îmi vorbește frumos. Voi lucra la această locație, pe care, se pare, că o coordonează. Măcar îmi va fi șefă.

În timp ne acomodăm repede, sunt un tip moale, care face ce i se spune fără să comenteze prea mult, cu asta mă ocup, să execut ordine. Îmi dă diverse sarcini… să car gresie în apartamente, să descarc materiale aduse de șoferi, să fac curat unde se aduce gunoiul din bloc, etc. O ascult în tot ce zice, amărât că nu am prietenă, dar mulțumit că măcar așa pot interacționa cu o femeie, când îmi spune ce să fac, la muncă.

Ea este foarte prietenoasă, aș vrea să cred că mă place, dar nu este posibil. Dacă iese din țară, nu se uită la muncitori care merg cu bicicleta. Într-o zi îmi cere să merg cu ea prin apartamente, să scoatem materialele care nu mai trebuie. Unele apartamente sunt încuiate, deja s-a pus gresie în ele, dar mai sunt lucruri rămase de aruncat. Are cheile, descuie câte o ușă și intrăm să căutăm ce trebuie scos afară. În liniștea apartamentului nu suntem decât noi, fac ce-mi solicită, ca de obicei. Mă simt atât de deprimat că nu am și eu prietenă… ooff…

– Cum de ești singur Vali, chiar nu ai găsit pe nici una care să te placă?

– Nu am găsit șefa, e greu cu femeile… zic eu amărât.

– Dar dacă ai găsi, măcar știi ce să faci cu ea?

– Da, asta știu… zic mai luminat.

– Și trebuie să ai și cu ce…

– Am… zic la fel de amărât, căci asta nu rezolvă problema mea.

– Arată-mi ce ai face cu mine, dacă aș fi iubita ta… îmi spune ea cu tupeu.

Marina vine mai aproape de mine cu un pas, mă topesc de tot, la cele spuse de ea. O serveam cu tot ce îmi cerea, de câteva luni de când eram acolo, bucuros că pot interacționa cu o femeie măcar așa, zi de zi, să car saci și materiale când îmi spune.

– Doamna Marina… zic și mă pun imediat în genunchi… pe dumneavoastră în primul rând v-aș pupa peste tot… zic și îi sărut mâinile când pe una, când pe alta, așa îngenuncheat cum eram… V-aș pupa și aici… zic și o strâng în brațe, sărutându-i apăsat pantalonii în dreptul fermoarului blugilor… v-aș pupa aici mult de tot, și v-aș face orice doriți dumneavoastră… zic eu continuând să o îmbrățișez îngenuncheat, cu mâinile în dreptul feselor ei, și să o sărut acolo.

– Îți plac așa mult?

– Păi sunteți o tipă super cu mine, și îmi placeți mult, da, îmi plăceți foarte mult.

– Arată-mi și mie cum ești dezbrăcat, atunci.

– Vai, șefa, sigur că da!… zic și mă ridic în picioare, ca să încep să mă dezbrac repede. Las bretelele de la salopetă să-mi cadă, ies din ea cu picioarele și îmi scot tricoul… Uite așa arăt!… zic, și îmi arăt mușchii de pe burtă. Nu doar că lucrez în construcții unde e mai greu, dar mă și întrețin, în consecință arăt bine.

– Șefa mea, mă puteți avea cu totul, știți că nu am prietenă… zic și începe să-mi iasă vârful din chiloți (chiloții sunt mici față de sculă, când se face mare). Când îi ziceam asta începea să mă excite mult perspectiva că șefa m-ar putea avea… Mie îmi place mult de dumneavoastră, nu vă fac nici o problemă.

– Da, Vali, dar nu știu dacă știi, eu am obligații, nu pot fi prietena ta așa, să știe lumea.

– Nu știam de obligații, dar știu că dumneavoastră sunteți altfel, de când am venit la angajare și ați zis că ați fost în Italia, eu nici din oraș nu ies, da, pot înțelege că nu se poate… zic eu deprimat, și totul se prăbușește în jurul meu.

Nu am noroc cu femeile, nu pot fi cu ea, normal, și un mare gol se face în stomac. Mi-ar fi plăcut atât de mult să-mi servesc șefa și altfel decât cărând saci și materiale… doamne, cât aș fi pupa-o peste tot dacă îmi dădea voie!

– Dacă vrei pot fi prietena ta doar așa, fără să știe nimeni.

Când aud asta, mă pun în genunchi la loc în fața ei, parcă nu-mi vine să cred ce spune, îmi e frică să nu se joace cu mine… oare chiar să se poată să fim prieteni?… Sunt disperat să am o prietenă, în ultima vreme am stat mai mult acasă, nu am mai avut bani, am stat doar singur. Fără bani nu poți scoate pe cineva nici la un suc. Iar șefa la muncă, nu doar că e super prietenoasă, dar îmi spune ce să fac, și mie îmi place mult să ascult, să primesc comenzi.

– Vreau orice îmi dați dumneavoastră voie, spun eu cu teamă că poate nu e adevărat. Aș muri de depresie dacă mă păcălește.

– Da, sigur că îți dau, am văzut că ești disperat să ai pe cineva, ca tine nu m-a ascultat nimeni din câți muncitori am avut. Să fiu sinceră mi-a fost chiar milă că ești așa nefericit.

– Păi sunt, șefa…

Marina se lipește de mine cu corpul, cum stăteam în genunchi în fața ei. Șovăi câteva momente, apoi îndrăznesc și o cuprind în brațe, o strâng, o țin bine strânsă. Îmi permite. Putem fi prieteni, iubiți chiar. Nu-mi vine să cred! Am șansa să pup picioarele șefei mele.

– Șefa, sigur vreți să vedeți ce bine știu să ating o femeie aici jos? La asta sunt cel mai bun, și o zic fără să mă laud. Sunt necalificat la muncă, la serviciu, dar mă pricep la alte lucruri.

În fața ochilor mei, își trage cu mișcări unduite blugii în jos, și descoperă o pereche de chiloți mici, aflați pe un corp subțire.

– Vreau, arată-mi!

Rotesc ochii prin cameră, văd în hol un bax de polistiren uitat, mă reped la el dintr-o săritură, și îl aduc lângă șefa. Pun tricoul meu pe el și îmi așez șefa pe bax, pe spate. Îmi pun salopeta sub genunchi, și vin la capătul baxului, iau picioarele șefei mele pe umeri și încep să le masez, să le sărut. Îmi plimb mâinile pe corpul ei, de pe pulpe pe abdomen, pe sâni, și înapoi spre pulpe.

Îi sărut des, repetat, pulpele și zona din preajma chiloților ei, în timp ce-și odihnește picioarele pe mine, pe umerii mei. Mâinile ei îmi aduc palmele în aceeași zonă, vrea să fie atinsă acolo, se freacă și ea și își trage de lenjerie. Dau la o parte chiloțeii și îmi apare vederii o păsărică mică, cu buze strânse, fină și cu păr puțin.

O încercuiesc cu limba și îi simt puțin mirosul, un miros slab, aproape inexistent. Mâinile mele îi cuprind și încălzesc coapsele, le apăsam, îi controlează mișcarea bazinului ce îi face păsărica să se întindă spre mine. Mă apasă cu mâinile deasupra ei, este excitată, vrea mai multă atingere. Îi umezesc labiile cu buzele și încep să i le sug, să i le trag în gură, să o trag de ele cu buzele. Șefa se foiește sub gura și buzele mele, începe să sufle mai zgomotos, mă tot împinge cu mâinile spre miezul ei, pe care îl ud și șterg cu limba.

– Ah, Vali!

Umezesc un deget și îl aduc între picioarele ei, îi ating labiile cu el, le depărtez, mă joc cu el la intrarea în păsărica dulce. Șefa se ridică cu capul de pe bax și încearcă să mă facă să o pătrund cu degetul înăuntru. Intru încet și îi scapă un geamăt continuu la penetrare.

– Aaaaahhh!

Sărut buzele ei în timp ce dedesubt degetul meu este introdus complet și începe să se miște ușor. Îi scapă țipete, este excitată mult.

– Aaah!… Aaaah!!… Aaaaah!!!

Se mișcă furios din bazin, degetul meu începe să se zvârcolească la fel de repede în interiorul ei, se strânge în jurul meu, neputincios, căci o ating într-una, o fac să se zbată de o plăcere ce nu o poate opri. Pe mâna am sucul ei, s-a udat toată, între picioare, pe jos, pe tricoul meu. Îi țin lindicul între buze în timp ce picioarele ei se strâng în jurul gâtului meu, zăpăcite de ce îi fac în interior.

– Aaah!… Aaah!!… Aaaah!!!… Vaaaliii!!!

Mă simt super fericit că am putut să-i arăt șefei ce simt pentru ea, a terminat, dar corpul încă i se mai zbate necontrolat. Am scos degetul, nu mai suportă atingerea, îi pup pulpele, în preajma păsăricii ei, am fost și eu bun la ceva. Mă trage sus spre ea, de cap, vin deasupra fără să o apăs, mă sprijin de polistiren.

Cu o mână mă aduce să o sărut, cu o alta îmi caută chiloții, o unghie îmi lovește capul în timp ce îi trage jos după mine. Mă presează cu mâna pe fund să mă pun cu scula deasupra ei… ahh!… e atât de caldă și udă!… Mă mișc ușor în sus și în jos, alunecând cu pula pe labiile ei, își duce amândouă mâinile pe fesele mele, mă trage cu putere.

– Vreau să o bagi, să o simt înăuntru. Băga-o în mine!

Mă pun în poziție, mâna ei mă apucă de sculă, o trage spre ea, spre intrare.

– Haide, bagă, bagă-mi-o înăuntru, acum!

O pătrund alunecând ușor și Marina țipă tare:

– Aaahh!!

E fierbinte și udă, degetele ei pe fundul meu mă înțeapă cu unghiile, să o bag adânc, mă trag de fese să ies afară și mă împing înapoi, în adâncul păsăricii ei.

– Daahh… aahh!… aahh!

Mă mișc și eu, furios, iute, excitat, mi-e sculată rău. Vreau mai mult, vreau să simt, să fut o mai tare, mai adânc, mă mănâncă mult. Dau din fund ca un nebun, în gemetele șefei mele, îmi frec toată pula în interiorul pizdei ei, sunt super încordat acolo jos… mă simte că urmează să termin. Mă scoate și mă freacă repede cu mâna, să termin pe abdomenul ei.

Sunt foarte încins, îmi las scula în mâinile ei, să mă atingă cum dorește, mă stoarce de sămânță cu degete subțiri, strânse pe capul pulii mele, termin în gemete epuizante.

– Aaaah!… Aaaah!… Șefa!…

Îi șterg abdomenul cu tricoul. O să-l spăl eu jos, la apă. O ajut să-și tragă pantalonii înapoi. Îi sărut mâinile, în timp ce le plimbă pe capul meu. Nu știu cum să-i zic că îi mulțumesc.

– Nu te puteam lăsa să termini înăuntru, nu se poate!

– Vai, șefa!… zic eu și o acopăr cu sărutări pe unde nimeresc.

Pentru mine e super și că am putut să pup picioarele șefei mele şi mai ales ce are între ele.

Poveste scrisa de Vali – Valigrama.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Marina, tipa de la șantier”

    1. Da, a fost o tipă foarte bună cu mine, poate și unde eram super deprimat în perioada aia. Nici nu ai idee cât sufeream atunci, că eram singur de mult, că ea era foarte prietenoasă dar de alt nivel …
      Dar ca să fiu sincer, îmi doream mai mult să o mulțumesc eu pe ea, decât să mă satisfacă ea pe mine, e o particularitate a mea, așa sunt eu.
      Îi făceam treburile pe acolo (era tipa dezvoltatorului de fapt), dar îmi doream să fac și altceva pentru ea, ăsta mi-e felul.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: