De bună voie şi nesilită de nimeni (1)

Laura îl cunoştea pe George de câţiva ani buni de pe reţelele de socializare. Îi contemplase de câteva ori poza de profil şi fotografiile postate, dar parcă nu era genul ei de bărbat, fiind un domn uşor plinuţ, grizonant şi prea romantic pentru gusturile ei. Ea era mai mereu înconjurată de musculoşii de la sală, bărbaţi cu creier minuscul, dar în general mai tineri ca ea. Uneori mai punea like lui George pe câte o poză cu vreo domnişoară sexy sau ceva romantic cu un cuplu fericit, dar relaţia dintre ei se rezuma doar la aceste acţiuni. …

Deşi erau apropiaţi la vârstă şi se potriveau, Laura avea totuşi o reţinere în direcţia lui, o deranja în special distanţa dintre ei, ea fiind din provincie, el din Bucureşti. La un moment dat, ceva s-a schimbat şi au început să converseze pe mesagerie, la început monosilabic, apoi din ce în ce mai activ: ea i-a povestit despre relaţiile ei toxice, el îi dădea sfaturi din perspectiva bărbatului. La început nu şi-a dat seama că el se apropie, cu fiecare mesaj trimis, tot mai mult de sufletul ei. Îi făcea avansuri, o complimenta. Pas cu pas el câştiga din ce în ce mai mult teren.

Au ajuns în câteva săptămâni să discute despre necesitatea unei întâlniri dintre ei, la început doar ca idee, dar odată lansată propunerea, întâlnirea începea pe zi ce trece să prindă contur. Cea mai simplă părea călătoria cu avionul, în special pentru faptul că durata călătoriei era foarte convenabilă. El s-a oferit să fie gazdă, s-o primească pe prietena lui în Capitală, oferindu-i un sfârşit de săptămâna romantic.

Emoţiile, la amândoi, erau la cote maxime, el îşi făcea gânduri că s-ar putea să nu fie la înălţimea aşteptărilor ei, iar ea se gândea că tot ce este posibil ca el să îşi fi făcut o imagine ideală despre ea şi mirajul se va spulbera odată ce se vor întâlni live. La ultima convorbire telefonică dintre ei, înainte ca Laura să urce în avion, la amândoi le tremura vocea. S-au salutat, şi-au răstălmăcit emoţiile, dar şi bucuria de-a se vedea în sfârşit faţă în faţă.

Călătoria a fost foarte plăcută, Laura nu a apucat să-şi bea cafeaua servită de stewardesă, că s-a şi văzut la destinaţie. Îi tremurau picioarele. Şi-a recuperat rapid bagajul şi a luat-o pe culoarul cu zboruri interne. De sus de pe culoar, privea la sala de aşteptare şi îl zări pe George, un bărbat frumos, înalt, îmbrăcat în blugi şi o jachetă sport bleumarin. Părul grizonant îi conferea un stil distins, elegant. Laura simţea că se ridică instantaneu câţiva centimetri deasupra pământului.

S-au îmbrăţişat, s-au pupat pe faţă, amândoi emoţionaţi peste măsură, el i-a luat bagajul şi a condus-o în parcarea aeroportului. A condus-o la maşină, una elegantă, scumpă, lucru care a făcut-o pe Laura să înţeleagă că va fi tratată ca o doamnă. George i-a deschis portiera şi a poftit-o în maşină. După ce s-a aşezat la volan, s-a apropiat de ea şi a sărutat-o apăsat pe buze.

A fost un sărut senzual, pătimaş, ascundea toată dorinţa refulată în ultimele săptămâni, acea aşteptare care ajunge să te doară fizic, acel dor care îţi provoacă o stare patologică de rău, de lipsă. Sărutul a fost o surpriză plăcută şi magică, Laura îşi simţea corpul cuprins de o febră dulce, ce aducea mult cu excitaţia şi abia aştepta momentul în care vor ajunge în sfârşit în intimidate.

Momentul mult aşteptat a sosit, s-au sărutat lung îmbrăţişaţi în holul apartamentului, s-au descălţat, fără să se desprindă din braţele celuilalt, hainele au dispărut imediat de pe ei, în câteva minute s-au văzut în patul imens matrimonial din dormitor. Ea era culcată pe spate, complet goală cu sânii ei mari atârnând pufoşi, el vrăjit de formele acelea voluptoase, îi sugea sfârcurile aplecat peste ea. Laura a închis ochii şi s-a lăsat purtată de valul de excitaţie care i-a cuprins corpul.

I-a văzut penisul erect, nu era ceva nou pentru ea, îl ştia din pozele pe care el i le trimitea în serile când vorbeau aprins pe mesagerie şi se excitau amândoi. A simţit apoi cum o penetrează, în timp ce o săruta pe gât, pe faţă pe decolteu şi sâni. Gemea uşor de plăcerea cu care vaginul ei era masat de mădularul lui în erecţie. Nu mai cunoscuse senzaţia asta de ceva timp încoace. Ultima relaţie trăită a fost un fiasco, partidele de sex rapide cu deznodăminte favorabile doar pentru el, aşa că acest mod de-a dezmierda corpul ei, părea o experienţă cu totul nouă şi extrem de plăcută.

George se mişca între picioarele ei, îi ridicase bazinul ca s-o penetreze tot mai adânc, respira greu, şi o urmărea să-i surprindă gradul de excitare. Apoi a rugat-o să schimbe poziţia, luând-o pe la spate:

– Ahhhhhhh, ce fund sexy ai! Să ştii că vreau să facem şi sex anal.

Laura nu a avut parte de această abordare până acum. Cu fostul soţ sexul anal s-a dovedit a fi un eşec total, dureros, îi dădeau lacrimile, plângea şi de fiecare dată se termina urât, cu nemulţumire din partea ei şi a lui, deopotrivă. S-a speriat puţin când George i-a propus contactul anal, dar s-a gândit că îi va explica ea, cum stau lucrurile. George continua să o penetreze pe la spate, desfăcându-i bucile cărnoase şi îşi implanta cu putere penisul între labiile ei, încercând s-o pătrundă din ce în ce mai adânc.

– Prin contactul vaginal, eu nu pot să ajung la orgasm… îi zise el… Asta se datorează faptului că mi-am frecat-o de prea multe ori.

– Nu este nici o problemă, am să ţi-o sug… găsi ea imediat rezolvarea.

Laura s-a lăsat complet goală în faţa lui, i-a cuprins penisul între sânii ei imenşi şi a început să-l frece între cele două bucăţi de carne. George gemea excitat, încet, din ce în ce mai înfundat. Laura a luat penisul bărbatului între degetele ei fine, a început să-l maseze uşor, dar voia să se ocupe mult de căpşorul cu piele catifelată, ce îi era ei atât de drag. Este printre puţinele femei care adoră să sugă penisul bărbaţilor.

Pentru ea este un sentiment de afecţiune, de alint pentru acel mădular catifelat şi plăcut la atingere, de parcă ar fi o jucărie dragă. Îi plăcea să lingă mai întâi, aprofundat, meticulos, centimetru cu centimetru de piele, de la vârf la rădăcină şi invers. Trăgea cu degetele puţin de piele, în aşa fel încât carnea să umple strâns pielea penisului, până când acesta să strălucească. Când pielea penisului strălucea, Laura ştia că erecţia este maximă, lingea cu plăcere primii stropi de lubrifiant dulce, care se prelingeau din orificiul minuscul, în care ea îşi baga limba cu plăcere, încercând să-l lărgească.

Uneori îşi introducea unul dintre sfârcuri în orificiul penisului, de parcă ar fi vrut să penetreze şi ea penisul, în semn de alint, dar sfârcul nu era suficient de tare. Jocul acesta o distra pe Laura şi îi plăcea să-l joace minute întregi spre deliciul partenerilor ei. De data asta s-a întrecut pe sine, lingând penisul lui George cu o meticulozitate ieşită din comun. Nu îi plăcea să neglijeze ouţele.

Faptul că ele se aflau în spatele penisului, într-o zonă defavorizată şi că nu le este acordată o atenţie din prima, o făceau pe Laura să impună o atenţie specială şi pentru ele. După ce a dezmierdat penisul cu limba pe toată suprafaţa lui, s-a gândit să acorde atenţie deosebită ouţelor care atârnau în punguţa de piele. A reuşit să introducă în gura ambele ouţe dintr-un supt. George gemea şi se excita din ce în ce mai tare.

Încerca să introducă şi penisul pe lângă ouţe, dar ori intra el, ori ele, careva mereu aluneca afară din gură mică şi senzuală a Laurei. A decis în sfârşit să sugă ouăle separat, să lingă cu meticulozitate săculeţul ajungând până la orificiul anusului… Hmmmmmm, acolo trebuie să ajung cu limba… se gândea ea şi a întins limba până acolo. În acest moment George a simţit o plăcere imensă. Sperma a ţâşnit, surprinzător şi neaşteptat explodând peste faţă Laurei, pe ochi, pe nas, pe gură, câteva picături pe sânii ei imenşi.

A crezut că va reuşi să înghită sperma lui, dar de această dată nu s-a întâmplat aşa. Era mulţumită că l-a făcut să ejaculeze, deoarece contactul vaginal nu îl ducea până la final. S-a aşezat cu capul pe umărul lui, peste braţul cu care George o luase protector de după umeri şi zâmbea satisfăcută, că îşi dusese misiunea până la capăt:

– Ai un talent unic de-a suge penisul. Nu cred că am cunoscut femeie care să o facă atât de bine!

– Păi, pentru că îmi face plăcere! Secretul e atât de simplu.

În seara aceea au luat masa la restaurant şi au depănat amintiri despre călătoriile pe care George le făcuse cu fosta soţie. Laura se simţea foarte bine. În gând, era recunoscătoare intuiţiei care a adus-o în braţele acestui bărbat frumos. A doua zi s-au gândit să facă o incursiune în Centrul Vechi, stând la terase, au contemplat cu lumea care trecea prin faţa lor. Acasă, au continuat să se iubească, de parcă ar fi vrut să se încarce cu energia celuilalt, pentru mult timp de acum înainte:

– Ce zici de un sex anal?… zise el.

– Nu am avut parte de unul care să îmi facă plăcere până acum. Mi-e frică.

– Oricum să ştii că ai nişte buci foarte sexy şi nu scapi nepenetrată în poponeţul tău frumos.

Laura încă ezita, dar el a liniştit-o că totul va decurge bine, că o va pregăti, că va face tot posibilul să-i provoace plăcere. S-a poziţionat capră, şi-a desfăcut bucile să îi ofere vizibilitate, iar el a început să-i maseze vulva cu degetele, culisând spre clitoris. Cu o mână o trăgea de un sfârc şi de sân, iar cu cealaltă îi freca vulva. Laura gemea încet, încă nu-i trecuseră emoţiile ca va fi penetrată anal, dar încet-încet s-a lăsat pradă plăcerii, gemând.

George a simţit că este suficient de excitată, avea destul lubrifiant pe degete de pe labiile ei şi din păsărica dornică de penetrare şi a început să-şi pregătească calea spre anusul ei, lubrifiindu-l. Laura era din ce în ce mai excitată, nu mai ţinea cont de emoţii, îşi propusese că oricât de mult o va durea, va strânge din dinţi şi va suporta, de dragul lui George.

La un moment dat a simţit cum penisul lui erect îşi face drum adânc în anusul ei, a simţit o durere uşoară, apoi muşchiul a permis pătrunderea mădularului. În tot corpul ei a explodat o plăcere ciudată, necunoscută, simţea că mai vrea.

– Pătrunde-mă adânc, cât poţi tu de adânc, e o plăcere imensă!… zise ea gâfâind.

George se mişca încet, dar încerca să avanseze cât mai mult în poponeţul Laurei şi era conştient că orificiul mai strâmt decât vaginul îi va provoca şi lui o plăcere imensă. O pătrundea pe la spate, cu ambele mâini o trăgea puternic de sfârcuri şi de sânii aceia imenşi. Laura gemea din ce în ce mai tare, tot corpul ei era cuprins de o stare de excitaţie puternică, ciudată, nemaitrăită până atunci.

A ţipat de excitaţie, acesta a fost semnul care i-a permis lui George să termine şi el, lăsând să-i explodeze sperma între bucile fierbinţi ale Laurei. Pe obrajii ei curgeau lacrimile şiroaie, iar el speriat nu ştia ce să facă.

– Ce s-a întâmplat, draga mea, te-a durut atât de tare?

– Nuuuuuuuuuuu, a fost cea mai excitantă experienţă pe care am trăit-o, mi-a plăcut foarte mult şi acum îmi simt corpul zvâcnind de puterea orgasmului.

A doua zi Laura îşi propusese să tragă o fugă până la Mall, să se delecteze prin magazine. Lui George îi era prea lene să o însoţească, aşa că a lăsat-o să se plimbe după voia inimii. Orgasmul anal pe care îl trăise cu o zi în înainte, fusese o emoţie foarte puternică pentru ea, nu îşi putea lua gândul de la experienţa trăită. A intrat în câteva magazine, apoi a ajuns în zona cu cinematograful şi dintr-o dată s-a văzut la baie.

Nici ea nu înţelegea ce cauta de fapt acolo, doar că simţea o excitaţie puternică şi nevoia de eliberare. Acasă se masturba în voie, nu avusese parteneri sexuali în ultima perioadă şi era obişnuită să-şi maseze vulva, să-şi frece clitorisul şi să exploreze plăcerea de una singură.

De data asta era într-o cabină, cu gălăgie în jur, cu femei, cu copii care vociferau, intrau şi ieşeau din cabine. Avea o rochiţă de vară pe ea, pe care a dat-o jos rapid peste cap, apoi şi-a desfăcut sutienul şi şi-a dat jos chiloţii. Un picior l-a ridicat pe vasul de toaletă, ca să ajungă cu degetul adânc în vagin şi deasupra clitorisului. Şi-a băgat degetul în gură, l-a umezit şi a început cu o mână să îşi frece sfârcurile şi aureolele, uneori îşi mai lua sânii în palme şi îi masa cu putere.

Se abţinea cât putea să nu scoată sunete, totuşi erau mame şi copii în jur. Reuşea să se concentreze foarte greu, din cauza gălăgiei, dar şi-a imaginat că este dezbrăcată complet şi stă în casă cu George aşa goală… Că el o trage de ţâţe, că în faţa televizorului o ia în braţe în penisul lui erect şi o sălta în timp ce îi freacă sfârcurile şi sânii… Ea gemea de plăcere şi… se lăsa cu capul în jos, practic în picioare, iar el o penetrează din poziţia asta, trăgând-o în el de şoldurile ei rotunde

Închisese ochii şi se freca din ce în ce mai puternic, bobiţe de transpiraţie îi acopereau tot corpul şi clitorisul exploda de excitaţie, sfârcurile erau tari ca piatra. Orgasmul a venit puternic, durabil ca întotdeauna când se lasă aşteptat. S-a cutremurat din tot corpul, închisă în cabina din Mall, goală puşca. Se ţinea de perete, abia mai avea puterea să stea în picioare.

Încet, cu grijă, şi-a luat chiloţii, apoi sutienul, şi-a aranjat rochia. La chiuvetă s-a spălat pe faţă de parcă ar fi intrat în letargie, fiind nevoită să se trezească la viaţă. În timp ce mergea prin Mall, simţea cum îi zvâcnea clitorisul, dar şi anusul, în care, înainte cu o zi, pătrunse penisul erect al lui George. Se simţea fericită că a avut ocazia să trăiască această experienţă, de care îi fusese atât de frică.

Odată ajunsă acasă, i-a povestit lui George aventura ei din Mall, cum s-a masturbat pentru prima dată în viaţa ei într-o cabină de la baie. Drept răsplată, George i-a desfăcut picioarele şi a pătruns-o cu limba în vulva ei pofticioasă, jucându-se cu labiile ei excitate. O lingea încet, Laura gemea şi se bucura de vălul acela de plăcere care o făcea să tremure din tot corpul.

Nu a avut parte de asemenea tratamente niciodată. Cu soţul ei s-a simţit bine, sexul a fost mereu la înălţime, dar modul acesta lejer de-a provoca plăcere unei femei, de care dădea George dovadă, era ceva absolut nou pentru ea.

– Draga mea, mâine vei avea parte de-o surpriză, ţinând cont de faptul că este ultima ta zi de şedere în Bucureşti, vreau să simţi plăcerea absolută…

Laura era înnebunită de curiozitate, încerca să-l iscodească să afle în ce consta surpriza, dar George şi-a pecetluit buzele, nu îi dezvăluia nimic.

În noaptea aceea a adormit greu, visând la fanteziile ei erotice, imaginându-şi ipostaze senzuale pe care iubitul ei i le pregătea. Practic nu a închis un ochi toată noaptea, cearceaful era ud sub ea şi mototolit… continuarea în episodul următor.

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „De bună voie şi nesilită de nimeni (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura