De bună voie şi nesilită de nimeni (2)

… Laura era înnebunită de curiozitate, încerca să-l iscodească să afle în ce consta surpriza, dar George şi-a pecetluit buzele, nu îi dezvăluia nimic. În noaptea aceea a adormit greu, visând la fanteziile ei erotice, imaginându-şi ipostaze senzuale pe care iubitul ei i le pregătea. Practic nu a închis un ochi toată noaptea, cearceaful era ud sub ea şi mototolit. …

George dormea cu spatele la ea, nu suportă să se întoarcă cu faţa, iar ea, afectuoasă cum era, s-a lipit de spatele lui şi a adormit într-un târziu. A doua zi era duminică, s-au trezit greu, pe la miezul zilei. Cum George avea o erecţie frumoasă, Laura nu s-a putut abţine să nu îi ia în gură mădularul erect. S-a băgat sub pătură între picioarele lui şi a început să lingă penisul vesel, plin de energie, gata de lucru.

El încă dormea şi nu prea realiza ce i se întâmplă, dar ea şi-a continuat jocul gândindu-se la cafea, licoarea esenţială care dă primul impuls al zilei. Cu gândul la mireasma aromată a cafelei a împins capul penisului până la amigdale, lucru care l-a trezit pe George:

– Ahhh, femeie nesătulă, ce faci? Te-ai gândit să serveşti penisul meu în loc de micul dejun?

Laura nu i-a răspuns, i-a prins mădularul între ţâţele ei cărnoase şi a continuat să-l maseze cu plăcere. Capul lucios al penisului ieşea printre ţâţele ei şi o lovea de buze. La fiecare atingere îi sugea cu putere capul, apoi îl elibera între sânii ei. Stătea puţin incomod, simţea că îi amorţesc genunchii, dar continua să se joace cu prietenul ei.

L-a luat într-o mână şi a început să-l exploreze cu limba pe toată lungimea lui, insistând la orificiu şi la pielea din capul lui, de care a tras uşor să-l poate linge concentric. Apoi, a început să-l sugă din ce în ce mai puternic. George apăsa cu penisul lui în gura femeii, din ce în ce mai adânc. La un moment dat a simţit o plăcere puternică explodând în tot corpul excitat la maxim, iar toată sperma acumulată peste noapte a ţâşnit în gura nesătulă a femeii. Laura a înghiţit tot ce a primit de la George cu deosebită plăcere, zâmbind satisfăcută.

– Fetele bune înghit, fetele rele scuipă! Ştiai asta dragul meu? Ţi-am demonstrat că sunt o fată bună, care trebuie păstrată.

– Daa, aşa este. O să-mi fie dor de ţâţele tale, de gură şi păsărica ta pofticioasă. O să mă excit de fiecare dată când mă voi gândi la tine şi am să mi-o frec ca un nebun, retrăind clipele petrecute împreună.

– Dar sunt încă aici, bucură-te de mine acum!

Laura s-a dus în bucătărie, a făcut o cafea tare ca să-şi revină după noaptea agitată pe care o avuse. Purta un maieu de bumbac şi nişte pantaloni scurţi tot de bumbac, ţinută lejeră de stat prin casă. Aşa şi-au imaginat că vor petrece ziua lenevind, stând la televizor, iubindu-se, sărutându-se şi povestind.

– Draga mea, mi-ar plăcea să dai jos maieul şi să stai în casă cu sânii goi. Te deranjează?

– Nuu, dacă ţie îţi face plăcere să îmi vezi sânii, eu mă execut cu drag.

– Daaa, vreau să trag de ei, de sfârcurile tale tari, să ţi-i sug când am eu chef, să-ţi împing jos pantalonul scurt şi să te penetrez când poftesc.

Laura şi-a dat jos maieul şi a stat pe jumătate goală prin casă, el o trăgea de ţâţe, nu se putea sătura de sânii ei imenşi.

– Draga mea, am ceva carne în frigider, ar trebui să pregătim ceva de mâncare.

– Mă gândesc să facem o tocăniţă, aşa cum se pregăteşte în Ardeal şi cartofi la cuptor cu salata.

S-au apucat de treabă, Laura cu sânii goi, el îi mai lua sfârcurile în gură sau o mai trăgea de ţâţe în timp ce curăţa cartofii. Şi-au împărţit sarcinile, ea a curăţat carnea, a tăiat-o în cubuleţe, el curaţa ceapă şi legumele pentru tocăniţă. Se sărutau se mângâiau, George cu mâinile pe sânii ei imenşi. La un moment dat a întors-o cu spatele la el şi i-a tras pantalonii în vine.

O trăgea de ţâţe spre el şi îşi implanta penisul în vaginul ei fierbinte. O penetra puternic din picioare în mireasma tocăniţei care începuse să fiarbă pe aragaz. Parfumul Laurei s-a amestecat cu mireasma cepei călite şi a tocăniţei, parfum ce îl excita pe George la maxim.

– Stai cu fundul pe masă, desfă-ţi picioarele!

Laura s-a pus cu fundul pe masa mică din bucătărie, el ea desfăcut puternic picioarele şi i-a aplicat o sărutare apăsată pe toată vulva fierbinte, care i s-a arătat în toată splendoarea ei.

– Ahhh, ce bună eşti de sex! Tu ai fost creată să fii penetrată în toate orificiile, să îţi fie suptă păsărica şi penetrată gura aia senzuală!

A continuat să apese cu limba labiile ei exterioare, apoi încet şi-a făcut loc în interiorul vulvei, explorând labiile ei fine, care aveau o culoare uşor vineţie. Avea un gust uşor acrişor păsărica ei, George continua să-i sugă labiile.

– Mă doare, nu îmi suge labiile, te rog! Nu îmi place. Mi-ar plăcea să-mi apeşi clitorisul cu limba.

George s-a executat, a început să culiseze cu limba între vaginul şi clitorisul femeii, apăsând cât putea de tare. Laura gemea din ce în ce mai puternic, cu ochii închişi, cu capul dat pe spate, cu sânii aceia imenşi umflaţi şi cu sfârcurile tari ca piatra. El cu o mână o trăgea de sfârcuri, cu limba apăsa în continuare orificiul vaginului şi clitorisul. Laura a scos un ţipăt de plăcere şi tremurând puternic din tot corpul s-a lăsat pradă orgasmului.

George a luat-o în braţe, sărutând-o pe sâni, pe decolteu, pe gât, pe gură. Ea încă tremura în braţele lui şi îi căuta buzele senzuale. Au pregătit masa, şi-au turnat un pahar de vin alb şi au ciocnit în cinstea întâlnirii lor romantice, pline de senzualitate şi iubire.

– Eşti o gospodină desăvârşită, ai făcut o mâncare delicioasă.

– M-ai lua de nevastă?

George a zâmbit încurcat, întrebarea a fost prea directă.

– Am glumit doar, trăim în două puncte aflate la două capete ale ţării, clar nu putem fii împreună… zise ea. Stai liniştit, întrebarea a fost o glumă doar.

– Ahhh, nuu, mi-ar plăcea o femeie ca tine, doar că na, ştiu că distanţă ne va îndepărta pe viitor, fiecare dintre noi îşi va găsi un partener în oraşul lui până la urmă.

Laura era genul de femeie statornică, nu îi plăcea să schimbe partenerii, îi plăcea să se ofere celui care îi era drag la maxim, şi dacă există o astfel de persoană nu îşi dorea să facă sex cu altcineva. Realiza că o prinsese flama în direcţia lui George, ştia că se va despărţi cu greu de el, dar prefera să se bucure acum, decât să-şi facă sânge rău. La un moment dat s-au auzit bătăi în uşă. Laura se uită mirată la George, surprinsă, el zâmbea.

– Aştepţi pe cineva? Zise ea, încercând să îşi acopere sânii cu un prosop de bucătărie.

– Da, draga mea, aştept surpriza pe care ţi-am promis-o.

Laura nu se simţea în largul ei, ea s-a gândit că va avea parte de o întâlnire romantică numai cu bărbatul ales de ea şi acum era încurcată. Oare cine urma să vină? George s-a ridicat de pe scaun şi s-a îndreptat spre uşă. Când a deschis-o, trei bărbaţi tineri au apărut în rama uşii, Laura amuţise.

– Laura, hai să-ţi fac cunoştinţă cu colegii mei, la care le-am povestit despre tine şi au fost foarte nerăbdători să te cunoască.

În capul Laurei, se învârteau gândurile cu repeziciune, ca un carusel şi ea se simţea târâtă de val, fără să înţeleagă de fapt ce se întâmplă. În definitiv, a venit de bună voie şi nesilită de nimeni, dar nu a fost vorba de patru bărbaţi, ci doar de unul. Avea şanse să refuze? Bărbaţii o priveau cu poftă, unul dintre ei i-a tras prosopul din dreptul sânilor şi a început să-i maseze cu putere. Altul îi freca un sfârc între degete şi se juca cu el.

– Laura, ai nişte sâni superbi, abia am aşteptat să venim să-ţi sugem sfârcurile.

Laura a renunţat să mai gândească. Nu mai voia să raţionalizeze, nu prea avea ce face, dar era în acelaşi timp curioasă să experimenteze această situaţie fără precedent în viaţa ei. Ce contează până la urmă? O experienţă în plus. Păcat că asemenea aventuri nu se cade să le povesteşti nepoţilor. George zâmbea satisfăcut, i-a poftit pe toţi trei în dormitor. Laura nu a realizat dacă a mers pe picioarele ei sau băieţii au luat-o pe sus.

George s-a aşezat în fotoliul de lângă pat cu penisul în mână, îl masa uşor. Laura şi-a dat seama că de această dată el, o să privească. A adus o sticlă de vin, le-a turnat băieţilor în pahare. Unul dintre ei a luat o gură de vin şi a sărutat-o pe Laura, transferându-i vinul în gură. Laura a înghiţit rapid licoarea şi a răspuns sărutului, care s-a continuat pe sânii ei. Băiatul i-a prins un sfârc între buze şi a început să sugă ca un copil din ţâţa mamei.

I-a pus mâinile pe şolduri şi a tras de pantalonii scurţi descoperind coapsele ei cărnoase, păsărica umflată şi colăceii ei de la burtica inferioară. I-a luat cărnurile în mâini şi a început să maseze cu putere.

– Ahhh, ce îmi place corpul tău cărnos, ce îmi palce să îţi masez colăceii ăştia!

Ceilalţi doi s-au dezbrăcat complet. Cu penisurile în erecţie s-au apropiat de guriţa Laurei. O atingeau între picioare, îi luau câte o probă de lubrifiant din vulva excitată şi o duceau în gură, apoi îşi împingeau penisul în gura ei. Laura stătea culcată pe spate cu picioarele complet desfăcute, cu păsărica la vedere, iar băieţii îşi băgau pe rând degetele în vaginul ei. Gemea, avea trei penisuri care aşteptau în faţa guriţei nesătule şi ea se ocupa pe rând de fiecare. Lingea şi sugea pe rând penisurile, se atingeau cu căpşorul lor lucios şi intrau pe rând, adânc în gâtul ei.

Unul dintre băieţi a pus-o capră şi a început s-o penetreze pe la spate trăgând-o puternic de ţâţe spre el, iar celălalt s-a poziţionat în faţa ei băgându-i penisul adânc în gură. Al treilea a început să-şi maseze penisul, dar aştepta la rând, s-o penetreze şi el. Al doilea a ejaculat rapid în vaginul Laurei, a scos un geamăt puternic de excitaţie. Al treilea nu i-a lăsat Laurei nici un răgaz, şi-a implantat penisul cu putere în vaginul din care se scurgea sperma celuilalt.

A scos un geamăt de excitaţie şi a continuat să culiseze înainte-înapoi. Laura închise ochii, nu se mai gândea la nimic. Nu îi mai circula nici un gând în cap, se lăsase pradă dorinţelor sexuale şi plăcerii. Gemea şi sugea, sugea şi ţipa, lingea şi înghiţea lubrifiant şi salivă, multă saliva, care îi curgea pe gât, pe faţă, pe sâni. La un moment a văzut imaginea ei din oglindă cu rujul mânjit pe gură, cu rimelul întins pe ochi. Nu avea puterea să riposteze, oricum nu mai conta nimic, decât plăcerea.

Primul bărbat, cel la care îi făcea sex oral a scos un ţipăt de excitare şi a ejaculat în gura ei. Laura nu a reuşit să înghită toată sperma, îi curgea din gura pe gât, pe decolteu. Bărbatul a luat sperma scursă şi a început s-o maseze pe sâni şi pe sfârcuri cu ea, de parcă ar fi vrut s-o dea cu o cremă specială, care o va face şi mai frumoasă. Îi masa sfârcurile şi aureolele cu sperma lui, dar sperma pe jumătate uscată devenise lipicioasă pe corpul ei.

Într-un târziu şi al treilea care o penetra pe la spate a ajuns la orgasm ejaculând puternic în vaginul ei. În tot acest timp, George îşi freca mădularul, privind cu atenţie la scena care se petrecea în faţa lui. Imediat ce a ejaculat al treilea, a venit spre ea, sperma lui George a ţâşnit peste faţă, gura şi sânii Laurei.

Era acoperită de spermă, în gură, pe faţă, pe sâni, îi curgea din vagin tot tabloul genetic al acestor bărbaţi tineri şi virili. Undeva într-un ungher al minţii i se înfiripase ideea, că ar fi putut face copii frumoşi acum. Dar rapid a alungat ideea şi şi-a văzut de distracţie. S-a ridicat din patul matrimonial, îi tremurau picioarele, era uşor ameţită.

– Trebuie să fac un duş, zise ea cu o voce plăpândă.

– Repede, spuse unul dintre ei, urmează sexul anal!

Laura intrase în cada generoasă şi a început să se spele cu săpun pe tot corpul, mare i-a fost mirarea când toţi trei au urmat-o în baie. Doi dintre ei au urmat-o în vană, al treilea rămăsese în afara ei. Unul dintre cei care intraseră cu ea în vană, o săpunea pe sâni, îi baga degetele la vulvă, celălalt aflat la spatele ei o săpunea în anus, băgându-şi degetul în orificiu şi lărgind uşor intrarea.

Au aplecat-o de spate şi cel din spate a penetrat-o adânc din prima. Laura a scos un sunet de spaimă, se speriase, dar nu simţea durere. Bărbatul o penetra la început încet, adânc, apăsat, apoi din ce în ce mai puternic, în timp ce celălalt îi băgase penisul în gură. Orificiul anusului fiind strâmt, bărbatul a ejaculat rapid, lăsând loc celui care o penetrase în gură.

Cel din afară căzii se mângâia şi îşi aştepta cu cuminţenie rândul. Al doilea o penetra pe la spate, şi o trăgea puternic de ţâţe spre el, frecându-i sfârcurile. La un moment dat a întors-o spre el şi i-a luat sfârcurile în gură. Laura nu mai avea putere nici să geamă. A continuat apoi s-o penetreze în anus până la orgasm. Al treilea se pregătea din afară căzii să ajungă la anusul ei. Fiind cel mai înalt dintre toţi trei, poziţia a fost convenabilă pentru el.

Şi-a introdus penisul în anusul ei, Laura simţea o plăcere stranie, pe care nu o simţise până acum. Acesta avea mai multă experienţă decât colegii lui, îşi învârtea penisul în anusul ei, îl freca de pereţi, îl rotea, apoi apăsa din ce în ce mai puternic. Acest ultim orgasm a fost cel mai puternic pe care l-a trăit vreodată. A explodat în ea ca o bombă de plăcere şi i-a inundat tot corpul, tremura din toate încheieturile.

– Eşti bună rău de sex! Ahh, ţi-aş face asta de mai multe ori pe zi… zise el şi se bagă sub duş.

Băieţii s-au spălat pe rând. George vocifera cu ei, zâmbea satisfăcut, de parcă isprava care o făcuse era cea mai tare din viaţa lui. S-a lăudat băieţilor cu amanta lui, iar aceştia au dorit-o şi s-au desfătat cu ea. Laura semi leşinată a căzut goală, cu picioarele desfăcute pe patul matrimonial şi a adormit. Băieţii au sărutat-o pe rând pe sâni, pe pubis şi pe gură, au mai tras-o de ţâţe, dar ea nu a mai simţit nimic, un somn adânc, odihnitor pusese stăpânire pe toată fiinţa ei.

Uite aşa, de bună voie şi nesilită de nimeni a fost penetrată de patru bărbaţi, în anusul şi în vaginul ei. Simţea febra în muşchii de acolo. Câteva zile bune mai târziu, încă avea încă senzaţia că un mădular gros îi străpunge vaginul şi anusul. A doua zi trebuia să urce în avion la prima oră, s-a trezit la 5 dimineaţa. Rapid şi-a adunat lucrurile, şi-a făcut bagajul. George a condus-o la aeroport.

– Sper că te-ai simţit bine, draga mea. Ai grijă! Vorbim când ajungi.

– Daaa, a fost o experienţă specială, chiar dacă nu m-am aşteptat să fie aşa, dar a fost cea mai tare aventura a vieţii mele.

– Te asigur că nici băieţii nu vor uita niciodată sânii tăi, sfârcurile tale, vaginul şi anusul tău fierbinte şi ce să zicem de gura ta mică, senzuală şi ahtiată după pulă.

S-au sărutat şi îmbrăţişat lung, cu dor, apoi ea a pornit spre culoarul ce ducea la terminalele cu zboruri interne, el uitându-se mult timp după ea, până când a dispărut. În drum spre casă, Laura se gândea deja la următoarele aventuri pe care voia să le trăiască, în definitiv… ce are de pierdut?! Carpe diem!

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

7 comentarii la „De bună voie şi nesilită de nimeni (2)”

    1. Nu cred. Cei care imi trimit povesti stiu ca este mai bine sa foloseasca alte nume. Pana la urma este doar o poveste frumoasa si conteaza mai putin daca este reala sau nu, daca numele personajelor sunt adevarate.

  1. E mai incitant când povestea e reala. Nu numele contează…
    Tind sa cred ca dna Alena a avut o viata și experienta sexuala aparte.
    E de admirat…

  2. Frumoasa continuare, îmi imaginez deja cum sotia mea ar avea o asemenea aventura, chiar îmi doresc să se întâmple!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura