Momentul în care am devenit femeie

Din al doilea an de facultate m-am mutat în camera cu Lăcri, cea mai dulce bănăţeancă pe care mi-a fost dat s-o cunosc. Ne împrietenisem cu un an în urmă, când fiecare dintre noi avea colegă de cameră câte o fată din anul terminal. Ne făceam planuri de pe atunci, cât de bine ne va fi împreună, fără să fi ştiut măcar că puneam bazele unei prietenii adevărate. În toamnă toate planurile au devenit realitate. …

Noi două ne-am încropit cea mai frumoasă cameră din Complex, cu draperii roşii de mătase, care îi înnebuneau pe colegii noştri care ne vizitau. Camera noastră era un cuibuşor de nebunii, aici se adunau în fiecare seară băieţii de la mecanică, care încercau să ne curteze. Atmosfera era mereu înfierbântată, se glumea şi se râdea mult, băieţii se tachinau între ei, concurau cum să ajungă în apropierea noastră.

Lăcri, o fată specială, frumoasă, cu un corp apetisant, cu sâni fermi de adolescentă, sfârcuri pufoase şi obraznice, îi înnebunea pe colegii noştri. Nu îi cădeau din picioare pantofii cu tocuri foarte înalte, chiar dacă avea mult de mers până la cursuri. Cum era de aşteptat, Lăcri şi-a găsit rapid un prieten, un băiat frumos ardelean care era student la Textile şi mai tot timpul era plecată la el în cămin, aşa că eu stăteam practic singură.

Colegul de cameră al lui Ovi, Dragoş, un şmecheraş din Vatra Dornei, s-a prins repede că îi rost să mă viziteze, exact în perioadele în care Lăcri era cu Ovi. Ştia că sunt singură şi este rost de hârjoneală, doar că el habar n-avea că eu sunt fată mare la 22 de ani. Într-o după-amiază aveam laborator de la ora 16.00, mă pregăteam să plec, când aud bătaie în uşă:

– Cine e?

– Dragoş, colegul lui Ovi!

Deschid surprinsă uşa şi îl văd pe Dragoş zâmbitor, privindu-mă de parcă ar vrea să mă dezbrace:

– Ce faci frumoaso? Nu te plictiseşti?

– Nuuuu, mă pregătesc la şcoală, am laborator…

Nu reuşesc să rostesc propoziţia, că el intră nonşalant în cameră, fără să-l fi invitat. Voiam să deschid gura, dar el mă ia de talie şi mă lipeşte de el. Am rămas total şocată, nu eram obişnuită cu acest comportament, în general nu prea ştiam cum să mă comport cu bărbaţii. Toţi anii de liceu i-am petrecut învăţând, ascultând de părinţi, cu dorinţa disperată de a intra la facultate. Dragoş m-a lipit de el, fără să mă pot desprinde:

– Am să vin la tine într-o după-amiază când nu trebuie să pleci la şcoală. Ce sâni mari şi apetisanţi ai, vreau să mă joc cu ei! Vreau să-ţi sug sfârcurile, vreau să-ţi desfac sutienul şi să îţi înfulec ţâţele! Eu sunt om de la munte. Ştii ce se spune despre omul de la munte?… râdea cu gura până la urechi… „Cum te prinde, cum te fute!”

S-a îndreptat spre uşă, lăsându-mă mută în spatele lui. Am închis uşa de la cameră şi m-am lipit şocată de uşa dulapului de la intrare. Simţeam că vulva îmi pulsa puternic de excitaţie. Nici eu nu înţelegeam foarte bine ce mi se întâmplă. Sânii zvâcneau şi sfârcurile întărite mă dureau, gâdileala resimţită în vulva era ciudată. Mi-au trebuit câteva secunde bune ca să îmi revin şi s-o iau spre şcoală.

Milioane de gânduri mi se învârteau în cap, era clar că băiatul acesta voia să mă culc cu el. Aveam 22 de ani, ce să mai aştept? Curiozitatea era maximă, dar şi dorinţa sexuală crescuse în mine. Hormonii la rândul lor îşi spuneau cuvântul. Doar că, aş fi vrut să fie bărbatul pe care îl iubesc, să fie omul cu care să am o relaţie serioasă. Dragoş nu era genul şi eu nu voiam să îmi complic viaţa cu el. Lucrurile însă, s-au derulat atât de rapid şi inevitabil, încât nu mai aveam şanse să scap.

Aşa cum îmi promisese, Dragoş a apărut în câteva zile, într-o după-amiază, din nou la uşa mea. De data asta nu a venit cu mâna goală, pretextul era că îmi aduce cireşe. Adoram cireşele, aşa că nu am putut să-l refuz şi l-am poftit în cameră. Eram îmbrăcată cu o rochiţă lejeră de vară cu bretele, fără sutien, pentru că prin casă nu mă stresam, chiar dacă sânii mei voluminoşi se lăsau sub efectul gravitaţiei.

Aspectul lor umflat cu sfârcurile rozalii care străbăteau prin textilă, erau un punct de atracţie sexuală pentru bărbaţii care îi priveau. Dragoş îmi fixă sânii şi de cum ajunsese în camera mă luă de talie şi mă lipi de el. Nu puteam să mă desprind de el, braţele lui vânjoase se încolăciră în jurul taliei mele, nu aveam scăpare. Îşi lipi buzele cărnoase de ale mele şi îi simţeam limba în cavitatea mea bucală.

Mă mozolea pe toată faţa, pe gât, pe decolteu. Sub ploaia de sărutări, uşoare muşcături, abia puteam respira. Mâinile i se mişcau ca nişte tentacule, cât ai clipi bretelele rochiei mi-au dispărut de pe umeri, rochia găsind alt punct de sprijin, pe talie. Mi-a dezgolit sânii. Cu gura lui înfometată începu să sugă sfârcurile cu putere, atât de tare încât mă dureau.

Încercam să mă desprind din strânsoare, îl împingeam cu toată puterea mea, încercam să-l îndepărtez, dar el nu-mi slăbea sfârcul, sugea cu putere mai departe, în timp ce cu cealaltă mână îmi masa sânul liber, frecând sfârcul celălalt între degete. Gemeam excitată, ruşinată că a reuşit să mă dezbrace, că eram goală în faţa lui şi că în realitate îmi plăcea enorm ce făcea cu mine. O febră ciudată mă cuprinse în tot corpul, simţeam că îmi amorţeşte păsărica, era umflată şi dureroasă. Simţeam un imbold să îmi dau chiloţii jos, să îmi desfac picioarele şi să rămân goală complet, la discreţia lui.

Am reuşit într-un final să mă desprind din strânsoarea lui, dar el mă aruncă dintr-o mişcare pe pat. Îl vedeam cu toată greutatea deasupra mea şi simţeam cum trage de rochie în jos. Mă zvârcoleam, încercam să mă apăr cum puteam, dar era mult mai puternic. La un moment dat printr-o mişcare bruscă am alunecat de pe pat, am ajuns pe jos, între cele două paturi paralele, pe covor. S-a năpustit cât ai clipi peste mine, de data asta reuşi cu ambele mâini să-mi tragă rochia în jos.

Am rămas în chiloţi, Dragoş rânjea de satisfacţie. Eu eram practic goală pe jumătate, el încă era perfect îmbrăcat. Când a văzut că a reuşit să mă deposedeze de rochie, continua să tragă de chiloţii mei. Simţeam cum pericolul de a-mi pierde virginitatea se apropie, mă apăram cum puteam. Reuşea să tragă de chiloţi până la nivelul şoldurilor, dezvelindu-mi muntele lui Venus, dar eu apucam dintr-o parte să îl acopăr din nou. Ne-am jucat aşa un timp, după care mă prinse de glezne şi alunecând pe fund pe covor, mă trase aproape de el.

Mişcarea m-a ameţit şi în răstimpul în care încercăm să îmi revin, se lăsa cu greutatea lui peste mine pe podea. Cu cele două mâini îmi trase chiloţii mai jos de şolduri eliberând vulva în toată splendoarea ei. Mă zvârcoleam, încercam să îmi trag în sus chiloţii, dar nu mai aveam sorţi de izbândă. Se ridică în genunchi lângă mine îşi băgă două degete între labiile mele fierbinţi, mustind de lubrifiant alunecos, şi începu să îmi frece vulva până la clitoris. Se aplecă peste sânii mei, sugând de unul dintre sfârcuri… îşi băgă degetul în vagin. Când s-a lovit de o piedică îşi dădu seama că sunt virgină:

– Doamne fereşte, fată! Da, tu eşti fată mare! La vârsta asta încă eşti virgină?… zâmbea satisfăcut şi continua să-mi frece clitorisul.

Apoi, cât ai clipi se ridică de pe podea, parcă şi-ar fi schimbat radical intenţia, lăsându-mă umedă toată, goală, cu chiloţii în vine pe podea. Mă durea vulva, era atât de umflată, sânii să explodeze, sfârcurile întărite, parcă erau de beton.

– Mâine seară Lăcri va fi la Ovi, va rămâne să doarmă la el şi noi ne vom distra. Te scap eu, draga mea, te fac eu femeie!

Totul s-a petrecut halucinant de repede, într-o clipă a ajuns la uşă şi m-a lăsat cu ochii în soare, nu îmi venea să cred. Eram conştientă că a doua seară va fi la mine şi că mă voi culca cu el, nu mai aveam nici o scăpare. O emoţie puternică mă cuprinse, ca o febră, vulva şi sânii mă dureau. A doua zi parcă eram zombi, nu prea eram prezentă la cursuri şi tot ce se întâmpla în jurul meu parcă plutea într-o ceaţă totală.

Nu puteam să mă concentrez decât la seara care trebuia să vină şi mă gândeam cum să mă îmbrac şi să mă parfumez, ca să fiu cât mai apetisantă pentru Dragoş. Am făcut un duş, mi-am dat tot corpul cu o cremă de corp parfumată, am ales o lenjerie de dantelă neagră şi o rochiţă mini drăguţă, pe care mă gândeam eu, o va dezbrăca cu uşurinţă. Nu aveam nici cea mai vagă idee cum să mă comport, cum să reacţionez, plus frica că deflorarea va fi dureroasă… nu îmi dădea pace.

Mă gândeam că va trebui să spăl cearşaful cu apă rece să scot petele de sânge din el. Gândurile mă năpădeau haotic, în capul meu era o adevărată vijelie, care nu îmi dădea pace. Cred că mă îmbrăcasem cu o oră înainte de timpul stabilit şi stăteam fardată şi aranjată pe marginea patului, aşteptând. A venit şi momentul cu pricina, am auzit o bătaie uşoară în uşă, inima îmi bătea puternic în piept gata să iasă, înghiţeam în sec, încercând să o liniştesc, să o stăpânesc, dar totul era în zadar.

Dragoş era perfect bărbierit, îmbrăcat într-o cămaşă în carouri şi blugi, parfumat, ţinând în mână o sticlă de vin roşu.

– Eşti pregătită draga mea, să intri în rândul femeilor? Ştiu că ai emoţii, dar vinul te va ajuta să te relaxezi, iar eu voi fi cât pot să fiu de tandru cu tine.

Atitudinea lui era total schimbată, faţă de ultima noastră întrevedere. Era grijuliu şi tandru, simţeam că va face tot posibilul să mă scutească de durere şi să mă facă să mă simt bine din prima, deşi părea un lucru dificil. El totuşi, şi-a asumat această provocare. I-am dat un tirbuşon, a desfăcut sticla şi a turnat în cele două pahare pe care le aveam în dotare. Şedeam unul lângă celălalt pe patul meu. Mă lua încet de după umeri şi îşi lipi buzele cărnoase de ale mele într-un sărut pasional, apăsat.

Îşi frecă buzele de ale mele, dar mâinile stăteau cuminţi nu încerca să mă pipăie. Am sorbit fiecare din pahar câteva guri de vin. Dragoş s-a ridicat, a pus paharul pe masă. Mă ridică şi pe mine în picioare lângă el. Mi-a luat paharul din mână şi îl puse lângă al lui pe masă. M-a îmbrăţişat, m-a lipit de el şi a continuat să mă sărute pe gură, pe obraji, pe gât, mă muşca uşor de lobul urechii. Fiori de excitaţie îmi străbăteau tot corpul. Aveam ochii închişi şi savuram fiecare atingere.

Pentru prima dată în viaţa mea, eram în perfectă intimitate cu un bărbat şi ştiam exact care va fi deznodământul. S-a dezbrăcat singur de cămaşă, îşi desfăcu cureaua de la pantaloni. Căuta fermoarul de la spatele rochiei mele şi îl desfăcu încet, apoi îmi dezveli umerii, continuând să îmi sărute decolteul, gâtul braţele. Nici o mişcare nu era bruscă, totul se derula încet, senzual, simţeam că mă excit, că tot corpul meu este cuprins de o febră ciudată, dar neimaginat de plăcută.

Plăcerea pusese stăpânire pe mine şi ardeam de dorinţă să devin femeia lui. Îşi împinse pantalonii în jos, ieşi din ei şi îi aşeză pe spătarul scaunului de la măsuţă. Rămăsese în chiloţi, încet m-a dezbrăcat de rochie. Eram amândoi în lenjerie intimă. Continua să mă îmbrăţişeze, simţeam penisul erect lipit de burta mea. Îmi luă mâna şi mi-o băgă în chilotul lui, direct la penisul care dădea să iasă din strânsoarea chilotului. Pentru prima dată în viaţa mea, ţineam un penis în mână.

Tremuram, dar îmi plăcea să ating căpşorul acela catifelat. L-am luat în palmă împingând în jos de marginea chilotului şi am simţit cum zvâcneşte în mâna mea. Dragoş a scos un geamăt scurt, îmi dădeam seama că l-a excitat gestul meu.

– Hai să ne băgăm în pat!

Căuta să îmi desfacă sutienul, îmi făcu semn să îmi dau chiloţii jos, în timp ce se dezbrăca şi el de ai lui, lăsând penisul erect să se elibereze din strânsoare. M-am lăsat pe spate pe pat, el îmi desfăcu picioarele şi se posta între ele. Mă săruta pe partea interioară a coapselor, apropiindu-se cu buzele tot mai mult de labiile exterioare ale vulvei. Aşa cum mă obişnuise, toate mişcările lui erau fine şi lente, de parcă ar fi vrut să poposească asupra zonelor mele erogene, să îmi provoace plăcerea maximă.

Îmi prinse labiile între buze, le sugea uşor, îşi apăsa buzele pe toată suprafaţa vulvei, de parcă ar fi fost buzele unei guri de femeie cu care încerca să se mozolească. A ajuns apoi cu limba între clitoris şi vagin şi continuă să culiseze între ele. Gemeam din ce în ce mai tare, aceste senzaţii au fost pentru mine total necunoscute până atunci. Îşi luă penisul în mâini şi începu să mă mângâie cu el pe suprafaţa exterioară a vulvei, apăsând încet, de parcă ar fi vrut să mă pătrundă.

A făcut acest gest de câteva ori, era chiar plăcut şi gemeam de excitaţie. Îmi săruta sânii aplecat deasupra mea, sugea unul dintre sfârcuri şi porni asediul. Am simţit că apasă în vagin din ce în ce mai puternic, simţeam durerea şi îl îndepărtăm cu mâna. Şi-a dat seama că mă doare şi s-a oprit din penetrare. Continua în schimb să-mi lingă sfârcurile şi cu o mână să îmi frece celălalt sfârc. S-a băgat apoi din nou între picioarele mele, cu penisul în vaginul meu înaintând încet.

Simţeam că mă ustură, simţeam că mă doare, dar am strâns din dinţi. A mai apăsat odată puternic, am scos un ţipăt de durere şi de excitaţie. În acelaşi timp am simţit penisul intrat cu totul în vaginul meu. Îmi pipăia cu mâna sânii şi se mişca între picioarele mele înainte-înapoi, încet fără să mă bruscheze. Nu mai simţeam durere, amorţisem, dar el mă săruta pe faţă, pe buze, pe gât, pe sfârcuri, excitat la maxim.

– Eşti femeia mea!

Am simţit că respiră din ce în ce mai rapid, mă gândeam că se apropie momentul ejaculării. Şi-a scos rapid penisul din vaginul meu şi m-a umplut toată cu sperma lui groasă şi abundentă. Am stat câteva secunde culcaţi unul lângă celălalt să ne tragem sufletul. Eu plină de spermă, nici nu aveam puterea să mă ridic. S-a ridicat el, m-a şters cu şerveţel de hârtie şi s-a pus lângă mine în pat. M-a luat în braţele lui şi am adormit îmbrăţişaţi.

În acea noapte s-a trezit de mai multe ori şi m-a penetrat din nou şi din nou, cu o poftă nebună. A încercat să-şi introducă penisul în gura mea, dar m-am ferit de fiecare dată.

– Femeile cu experienţa fac sex oral bărbatului lor. Am să te învăţ şi pe tine. Ai să mi-o faci şi încă foarte bine. Eşti o femeie senzuală care cere kilometri de pulă. Fundamentul ţi-l ofer eu.

Săptămânile care au urmat până la vacanţă de vară, s-au petrecut în şedinţe interminabile de sex. Devenisem sclava lui sexuală şi încet-încet mă iniţiase şi în sexul oral, pe care începeam să îl ofer din plăcere. Îmi plăcea să îi sug penisul, iar el jubila mulţumit şi satisfăcut să şi-a găsit o femeie bună rău.

Vacanţă de vară a pus capăt aventurilor noastre sexuale. Dragoş a rămas în memoria mea, pentru totdeauna, ca bărbatul care m-a făcut femeie. Acest lucru, rămâne în memoria femeilor pentru totdeauna.

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Momentul în care am devenit femeie”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura