Mama prietenului meu, e bună, rău! (2)

… Sexul oral pe care Camelia mi-l dăruise, a fost cred, cea mai impresionantă experienţă trăită de mine până atunci. Am avut prietene de vârsta mea, dar nu m-am simţit niciodată în largul meu cu ele: ori erau prea îngâmfate şi refuzau cu desăvârşire să îmi ofere această plăcere, ori aşteptau de la mine să fac eu totul şi ele stăteau ca nişte păpuşi Bărbie, considerând că frumuseţea lor este îndeajuns, şi nu mai trebuie să facă nimic, doar să primească plăcerea. …

Dar această femeie matură era exact opusul acelor fete care m-au dezamăgit până atunci. Era atât de afectuoasă, atât de lipicioasă şi servilă, încât numai când mă gândeam la comportamentul ei mi se întărea penisul. Astfel am renunţat să mai curtez fetele de seamă mea, pentru că fiecare încercare de-a mea de a mă apropia de ele, se solda cu un eşec, ce avea rolul să-mi distrugă încrederea de sine.

Mi-au trebuit câteva minute bune să-mi revin după orgasmul exploziv, Camelia zâmbea satisfăcută şi mă săruta pe unde apuca: pe gât, pe faţă pe buze, încercând să mă readucă la viaţa:

– Trebuie să-ţi revii dragul meu, Cristi va ajunge în curând şi nu trebuie să ne găsească răvăşiţi prin casă.

– Sigur, nu e nicio problemă! Mă duc până la baie, mă aranjez puţin.

Camelia şi-a netezit părul, şi-a îmbrăcat rochia. Cu zâmbetul ei dulce pe buze, s-a retras în bucătărie, lăsându-mă singur în camera lui Cristi. Mi-am scos laptop-ul din geantă şi m-am pus să învăţ ceva. Cristi urma să sosească în curând şi urma să ne uităm puţin şi peste probleme. El se pricepea mai mult la partea practică a materiei.

Dar puterea mea de concentrare dispăruse cu totul. Nu vedeam în faţa ochilor decât sânii ei imenşi şi nu puteam să mă gândesc decât la buzele senzuale ale Cameliei cum se lipeau de căpşorul penisului meu erect şi la aceea senzaţia plăcută pe care mi-o oferise. Limba ei, străbătând suprafaţa mădularului meu întărit ca piatra. Simţeam cum mă îndrăgostesc de această femeie care mi-a răsturnat întreg Universul.

Îmi doream la nesfârşit să fiu alături de ea, să mă las dezmierdat şi mângâiat. De acum, cu neruşinare, mă gândeam cum aş putea s-o penetrez şi visam cu ochii deschişi poziţiile în care aş fi vrut să fac acest lucru. Îmi imaginam fesele ei rotunde şi sunetul pe care pielea mea lovindu-se peste ele o provoacă… Ahhh, vreau s-o fut! Trebuie s-o fut! Am să mor dacă nu va fi a mea!…

În câteva minute am auzit uşa de la intrare şi vocea lui Cristi. În sfârşit a ajuns, numai în el mai aveam nădejde că voi învăţa ceva. Camelia probabil pândea momentul să vorbească cu mine. S-a folosit de ocazia în care Cristi se dusese la baie, şi s-a furişat lângă mine. Era periculos ce făcea, dar şi modul în care se lipise de mine, ca de un amant.

– Dragul meu, trebuie să ne vedem într-un cadru mai intim. Vreau să ne simţim în siguranţă şi vreau să mă dăruiesc cu totul, dar pentru asta trebuie să ne întâlnim într-un loc în care nu ne poate deranja nimeni. Am o prietenă plecată în Franţa, mi-a lăsat cheia apartamentului ei, să îi ud florile, să-l supraveghez. Uite aici adresa, ne vedem mâine seară la 19.00.

Mi-a pus un bileţel cu adresa în palmă şi a lăsat tava cu sucurile pe masă. Stomacul meu a început să tremure, nu eram în stare să mă gândesc de loc la ce avem de învăţat şi băteam nervos cu piciorul în podea. Cristi se uita cu subînţeles la mine:

– Ce-i cu tine? Eşti nervos? Ce s-a întâmplat?

– Nuuu, în general aşa sunt eu când ştiu că am de dat examene.

– Bine, omule, revino-ţi! Aşa nu vei rezista!

Mi-am dat seama că nu mai sunt în stare să fac nimic şi m-am scuzat lui Cristi, explicându-i că mă doare capul şi mă duc să mă culc.

– Tu ştii, Sorin! Mâine dimineaţă te aştept la aceeaşi oră, sper să fii mai odihnit.

– Mâine iau o pauză, continuăm poimâine.

Cristi s-a uitat contrariat la mine, dar nu a vrut să comenteze. Se gândea probabil că nu sunt întreg la cap şi că inconştienţa mea mă va costa foarte mult, dar eu puteam să mă gândesc decât la formele apetisante ale Cameliei şi la tot ce voi face cu ea. Toată perioada care mă despărţea de întâlnirea cu Camelia, s-a petrecut în vederea cosmetizării mele. Mi-am ras complet părul pubian, voiam să-i arăt Cameliei penisul meu în toată splendoarea lui, plus că voiam să impresionez, ştiind că în goliciunea lui va părea mai mare.

M-am bărbierit cu grijă, ca să am o faţă fină şi moale ca a unui bebeluş, să-i pot face sex oral Cameliei. Îmi doream atât de mult să-i gust pizda. La început m-am tot gândit cum să mă îmbrac, dar am realizat că o pereche de blugi care să îmi scoată în evidenţă formele, coapsele şi fundul, cu siguranţă că o vor atrage pe Camelia. Pe lângă blugi, mi-am luat o cămaşă cu dunguliţe, adidaşii noi şi m-am parfumat, să-i produc şi o bucurie olfactivă.

Când am urcat în taxi, stomacul meu era strâns într-un ghem şi inima îmi bătea puternic, să-mi iasă din piept. La coborâre, am zărit o florăreasă cu un buchet de trandafiri. I-am cerut o floare de un roşu aprins. Nu ştiam dacă îi plac trandafirii, dar cred că nu există femeie care să nu iubească florile. Am sunat la interfon, Camelia era deja sus. Mi-a răspuns cu vocea tremurândă, am realizat că şi ea avea emoţii. Am urcat cu liftul până la etajul 4, ea mă aştepta dreptul uşii.

I-am întins trandafirul roşu. S-a aruncat în braţele mele, acoperindu-mi faţa cu sărutările ei. Nu se mai oprea din sărutat, mă copleşea cu afectivitatea ei, nu îmi venea să cred cât poate fi de dulce. Purta o rochiţă mini mulată pe corp şi tocuri înalte care îi puneau în evidenţă picioarele frumoase. M-a poftit în dormitor, unde patul imens îmi incinta fantezia, mă gândeam în câte poziţii o voi penetra eu, pe doamna viselor mele.

A început să-mi desfacă cămaşa, cu degetele ei fine, continuând să mă sărute unde apuca şi găsea un centimetru pătrat de piele liberă. Am apucat să îi găsesc pe pipăite fermoarul şi am eliberat-o de rochiţă. Dedesubt era Paradisul, purta un sutien şi o pereche de chiloţi din dantelă şi ciorapi cu portjartier. Nu am avut niciodată o parteneră care să poarte o asemenea lenjerie. I-am desfăcut sutienul şi am lăsat perechea aceea de sâni imenşi să se reverse în toată splendoarea lor cu sfârcurile catifelate întărite sub puterea excitaţiei.

Îmi căuta cureaua pantalonilor şi încet, reuşi să o desfacă, făcându-şi loc în interiorul elasticului de la chiloţi. Penisul meu stătea cu căpşorul în afară elasticului, gata de luptă, abia aştepta să scape din strânsoare. Ea a tras de chiloţii mei, şi eu, la rândul meu trăgeam de chiloţeii ei minusculi.

A rămas doar cu portjartierul şi cu pantofii cu toc în picioare. Am împins-o pe pat şi i-am desfăcut picioarele postându-mă cu gura mea înfometată între coapsele ei. Am început s-o sărut încet şi tandru în interiorul coapselor, ea gemea încet cu ochii deschişi.

– Doamne, Sorin, vrei să-mi faci sex oral? Ahhhh, de când nu am mai simţit plăcerea asta!

Am simţit cum se lasă pradă plăcerii, total relaxată, lăsându-mă să-i savurez pizda gustoasă. Mi-am băgat limba între labiile ei, savurând lichidul acrişor al pizdei excitate. Vulva ei mustea de lubrifiant, lucru care m-a surprins la o femeie matură, dar Camelia avea o poftă nebună de sex şi corpul ei se pregătea să se dăruiască.

Gemea din ce în ce mai puternic, sub efectul buzelor mele. Am început să-i sug labiile, iar sunetele ei au devenit din ce în ce mai puternice. Mi-am băgat limba în vaginul ei, şi apăsând, o culisam între orificiul vaginului şi clitoris.

– Daaaaa, îmi place atât de mult ce îmi faci, iubitule!

Motivat de cuvintele ei, m-am ridicat deasupra ei şi i-am luat un sfârc în gură sugând puternic, în timp ce ea ţipa de plăcere. Cu o mână îi strângeam celălalt sfârc între degete, apoi am coborât din nou cu buzele asupra vulvei. Mi-era atât de poftă s-o sug! Am repetat de câteva ori sărutul asupra sfârcurilor, apoi îi frecam clitorisul cu degetul. Respira din ce în ce mai rapid, gemetele se înteţeau. Această femeie se pregătea de un orgasm clitoridian, primul cu mine, dar nu şi ultimul.

Spunea întruna: ‘’Doamneeeee, Doamneeee’’. La un moment dat tot trupul i s-a zguduit într-un orgasm puternic. Nu i-am lăsat niciun răgaz, deşi o vedeam epuizată. I-am luat gleznele în mâini şi i-am pus picioarele pe umerii mei. Penisul falnic abia aştepta s-o penetreze. De data asta nu voiam să fiu tandru, voiam s-o posed cu putere, voiam s-o fac să ţipe de excitaţie, să geamă tare de tot, să urle.

I-am băgat penisul adânc în vagin, cu forţa cu aceeaşi putere lovind orificiul vaginului cu penisul meu, Camelia a ţipat destul de tare. Îmi învârteam penisul în interiorul ei şi în funcţie de intensitatea ţipetelor îmi dădeam seama de plăcerea pe care o simte.

– Fute-mă! Fute-mă puternic!… Ahhhh!…

Ţipetele ei se înteţeau, respira sacadat. Ştiam că se apropia plăcerea supremă. Am scos penisul din vaginul ei şi am început să îi apăs clitorisul cu căpşorul mădularului. Camelia a închis ochii, tremura. Apoi l-am băgat din nou cu forţa în vagin. Tot corpul i s-a cutremurat, şi-a dat drumul într-un ţipat gălăgios. M-am temut să nu ejaculez înainte ca ea să simtă orgasmul. După ce spusesem toată tabla înmulţirii în gând, mi-am permis să ejaculez şi eu.

Eram convins că nu mai poate rămâne gravidă aşa că mi-am dat drumul în vaginul ei, lăsând-o să simtă pulsaţia penisului meu, trăind orgasmul, senzaţie pe care femeile îl adoră. Am rămas culcat peste ea, savurând corpul ei lipit de-al meu, în unirea supremă. Amândoi am simţit puterea orgasmului şi ne-am prăvălit epuizaţi pe pat. Câteva secunde am stat cu ochii închişi, cred că aţipisem. M-au trezit dezmierdările Cameliei, care se pare că voia să se joace în continuare cu penisul meu.

– Care a fost cea mai frumoasă experienţă sexuală trăită de tine?… am întrebat-o eu.

– Hmmm, nu ştiu! Cred că momentul în care am descoperit că pot să mă mângâi singură şi pot să-mi provoc orgasmul clitoridian.

– Sună puţin trist, eu credeam că ai să-mi povesteşti despre o partidă de sex cu soţul tău.

Ea se juca cu părul meu, îşi băgase mana în el şi îmi zăpăcea buclele rebele. S-a întristat la faţă, aplecând ochii.

– Dormim în camere separate de vreo trei ani, nici nu mai ţin minte de când. Cu toate că mă îngrijesc, că fac sport şi nu m-am îngrăşat deloc, nici nu mă bagă în seamă, de parcă nu aş exista.

– Camelia, tu eşti o femeie frumoasă. Eu sunt nebun după tine, chiar dacă sunt tânăr şi am avut destule fetişcane de vârsta mea. Niciuna nu s-a comparat cu tine!

Camelia mi-a închis gura cu buzele ei senzuale, îmi masa mădularul cu mâna, încet şi tacticos, apoi s-a aplecat asupra lui şi a început să-l lingă. Mi-a venit în minte o secvenţă dintr-un film porno şi am rugat-o să se pună cu capul pe marginea patului. Eu în picioare la căpătâiul ei, mi-am băgat penisul în guriţa ei pofticioasă. Sugea şi înghiţea în acelaşi timp, în timp ce eu mă jucam cu sfârcurile ei, roşii de excitaţie.

Sugea atât de bine, încât eu nu puteam să nu scot sunete de excitaţie şi gemete, care deveneau din ce în ce mai puternice. Îi băgam penisul în gură, apăsând până la amigdale, de parcă aş fi futut-o în vagin, dar de data asta îi apăsam adânc în gură. O vedeam că nu îi este uşor, că se chinuie să respire, dar dorinţa de-a mă face fericit era atât de puternică încât îndura orice neplăcere. Este ca o gheişă japoneză femeia asta, îmi stă la dispoziţie cu orice fantezie de-a mea, vrea să mă satisfacă cu orice preţ.

Eram fascinat de dăruirea ei şi de dorinţa aceea puternică de-a mă face fericit. Când a simţit că respiră greu, a început să-mi lingă mădularul de la rădăcina spre vârf, roată-roată, ca şi cum ar fi savurat o îngheţată… Ahhhh, ce bine ştia să sugă! Apoi a continuat să-l înghită adânc în gâtul ei, făcând efort să respire.

Ştiam că această acţiune repetată şi faptul că o executam din ce în ce mai rapid, mă făcea să mă apropii vertiginos de orgasm. I-am văzut faţa frumoasă şi mi-am închipuit-o împodobită de sperma mea. Am simţit cum ţâşneşte sperma şi orgasmul explodează puternic zguduindu-mi tot corpul. Am orientat jetul de spermă pe faţa ei, împroşcând-o pe ochi pe gură, pe sânii ei superbi. Şi-a adunat sperma cu limba, apoi cu degetul de pe toată suprafaţa sânilor. Şi-a băgat apoi în gură, adunând sămânţa preţioasă şi înghiţind-o până la ultima picătură.

– Ahhhhh, este dulce! Înseamnă că mănânci multe dulciuri… a zis ea cu un râs cristalin, care mă excită enorm.

Aveam nevoie de puţină pauză, dar ştiam că nu mă voi putea abţine să nu o mai fut şi în alte poziţii. …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Mama prietenului meu, e bună, rău! (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d