Confesiunile unei femei măritate (1)

Încep prin a-mi aşterne gândurile şi trăirile unei femei căsătorite. Sunt o femeie căsătorită şi împlinită, dar cred că fiecare dintre noi avem gânduri ascunse şi fantezii pe care nu le putem spune nimănui. În urmă cu mai mult timp, am intrat din curiozitate pe un site cu poveşti erotice. Nu eram adepta consumării de literatură erotică, dar am rămas plăcut surprinsă. Uşor, uşor, m-am împrietenit cu administratorul acestui site, un om deosebit. După mai multe discuţii, uşor, uşor, şi-a făcut loc în mintea mea.

M-a făcut să am trăiri pe care nu le mai avusesem vreodată. Începuse să-mi placă să vorbesc cu el, mai tot timpul. Fără să vreau am intrat în tema site-ului, făcându-mă să am cele mai intense trăiri. Ajunsesem să am cele mai intense orgasme, doar vorbind cu el. Din păcate, soţul meu a aflat că vorbesc cu un alt bărbat şi ceea ce făceam noi şi mi-a interzis să-l mai contactez.

După o perioadă mai lungă, a trebuit să plec la un curs în alt oraş. Seara la cină, îmi părea că l-am văzut pe acel bărbat misterios care mi-a bântuit gândurile şi trupul. M-am gândit că nu poate fi adevărat şi doar mi se pare că ar fi el.

După ce am mâncat, am ieşit să fumez pe terasa hotelului. Stăteam în picioare, în apropierea unei mese şi fumam, braţele încrucişate, privind în gol. Dintr-o dată, simt o mână pe fundul meu, o voce suavă spunându-mi scurt… Bună… Un pic şocată, m-am întors către acea persoană. Nu mi-a venit să cred, era EL. Am început să tremur, nu am reuşit să am vreo reacţie, eram prea şocată de întâlnirea neprevăzută.

– Am făcut ceea ce am promis că voi face, când ne vom întâlni întâmplător, că te voi atinge.

Eram roşie toată. El şi-a retras mâna, s-a apropiat mai mult de mine sărutându-ne pe obraz, ca doi amici. Era prima dată faţă în faţă. Tremuram, roşie în obraji. Mă bâlbâiam efectiv, mă fâstâceam ca o adolescentă. Nu reuşeam să duc o conversaţie normală. El stăpân pe situaţie, a calmat discuţiile şi a indus o stare de bine, fapt ce m-a ajutat foarte mult.

Am vorbit diverse lucruri, am râs împreună. Mă simţeam bine în compania lui, făcându-mă să devin mai relaxată, mai degajată în exprimare. Rămăsesem singuri pe terasă. S-a lipit de mine, a pus o mână pe bikinii mei şi mi-a spus încet:

– Nu mă pot abţine să fac asta. Nici nu ai idee cât am visat să pot face asta.

– Scoate mâna, eşti nebun! Nu este normal, ştii că nu vreau probleme. Dacă ne vede cineva?

Înainte să scoată mâna, a prins de bikini şi a tras de ei în sus, băgându-mi partea de jos între labii.

– Ştiu că vrei!… a scos mâna, s-a întors şi a plecat făcându-se nevăzut.

Era doar prima seară. A doua zi aveam cursuri, doar că mie nu-mi stătea gândurile decât la el, abia aşteptam să-l văd iar. Nu ştiam dacă a plecat sau nu, nu aveam numărul lui de telefon. După cursuri, am revenit la hotel, urmat de un duş relaxant şi am dormit puţin. De cum m-am trezit el îmi bântuia gândurile. Mă gândeam că poate ne vom revedea din nou. Am ales o rochie vaporoasă şi am coborât la cină.

Mi-am ales o masă cu vedere către uşa de la intrare. Mă uitam spre uşă, la persoanele care intrau şi ieşeau. Speram să-l pot vedea şi pe el. Terminasem cina şi am ieşit să fumez. Îmi pierdusem orice speranţă că îl voi mai putea vedea. Braţele încrucişate, trăgeam din când în când de ţigară, privind în gol. Mi-a atras atenţia ceva, văzusem ceva familiar. Era el, îl vedeam cum venea spre mine. Roşie la faţă, îmi venea să sar în sus de bucurie. De data asta a fost cuminte, nu m-a atins, doar ne-am sărutat pe obraz. Am râs şi am povestit diverse. Inevitabil şi despre ceea ce făceam nopţile, discutând în on line.

– Cred că ţi-au plăcut momentele în care vorbeam, intim, sexual…

– Da… cu siguranţă.

Nu am apucat bine să-i răspund, mâna lui am simţit-o pe şoldul meu. M-a tras lângă el şi mi-a spus.

– Te invit la o plimbare de seară, ce zici?

– Nu ştiu ce să spun… am reuşit eu să scot pe gură, dar în mintea mea era un DA imens.

– Dacă te hotărăşti, te aştept în fata hotelului.

Înainte să plece m-a ciupit uşor de fund şi a plecat. Mă uitam cum se depărtează de mine şi nu ştiam cum să procedez. Tremuram… să mă duc, să nu mă duc… dar ce se poate întâmpla, este doar o plimbare?!… încerc eu să mă motivez. Dacă mă gândeam prea mult, riscam să-l pierd. Iute, mi-am luat geanta şi m-am dus după el. Mă aştepta, aşa cum a promis.

Mergeam agale pe prin staţiune, vorbind diverse. Găsisem o terasă deschisă, ne-am aşezat şi am comandat o sticlă de vin, continuând să vorbim, să râdem. Scaunele aproape unul de altul. Am simţit dintr-o dată mâna lui pe genunchiul meu. Am tresărit, nu ştiam ce să fac. Nu s-a oprit, a urcat mai sus pe coapsă.

– Termină, te rog!

Nu mi-a răspuns, mâna lui a ajuns la aţa bikinilor, masându-mi labiile. Eram roşie la faţă. Îi tot spuneam să termine, fără să încerc să-i trag mâna într-o parte. El masa în continuare, uitându-se la mine, un uşor zâmbet. Când a simţit că m-am umezit, a băgat un deget în interior, făcându-mă să suspin instant. Şi-a retras mâna, deja îmi părea rău că făcut asta. Şi-a supt degetul, culegând sucul meu interior.

– Nu am putut să mă abţin, voiam să fac asta, cred că şi tu voiai… mai ales cât de mult ne dorim unul pe celălalt.

Cât timp am mai rămas, nu s-a mai întâmplat nimic, doar discuţii. A venit nota de plată şi ne-am întors către hotel. Pe drum m-a prins de mijloc, lipindu-mă de el.

– Nu pot să fac asta. Îmi iubesc soţul, şi nu pot!

El nu spunea nimic, lăsându-mă să mă gândesc la tot felul de idei. Ajunşi la hotel, m-a condus până la lift. Uşile s-au deschis, voiam să urc mai repede, să nu mai fiu în preajma lui. Când să se închidă uşile, a băgat mâna şi a intrat şi el. Uşa s-a închis. Încremenisem, nu ştiam ce să fac. M-a întors cu spatele la el, mi-a ridicat rochia. Nu ştiu când a reuşit să-şi scoată penisul afară din pantaloni. Mi-a tras bikinii într-o parte şi m-a pătruns direct.

– Cu orice risc, trebuie să-ţi simt pizda, trebuia să intru în tine… a zis el gâfâind uşor.

A blocat liftul şi a început să mă fută uşor şi adânc ţinându-mă de mijloc cu o mână, cu cealaltă m-a prins de sâni. Îmi şoptea mereu că o să fie bine. Îl simţeam adânc în mine. Aveam ochii închişi, se instala uşor plăcerea. El mă ţinea de şolduri şi se împingea tot timpul, penisul adânc în interior… aahh…

După un timp m-a întors cu faţa spre el. Mi-a ridicat un picior, rochia ridicată, şi-a potrivit penisul între labii… acum îi vedeam scula în realitate. Mă uitam la cât de mare şi groasă este. A fost o scurt schimb de priviri între noi, el zâmbind discret.

– Acum, dacă nu mai vrei, te poţi răzgândi… zis el, aşteptând de la mine să mă împotrivesc.

Nu i-am răspuns, el a zâmbit şi şi-a înfipt-o rapid în mine. Mă săruta, îmi masa sânii, umplându-mi pizda cu pula lui. Gemeam, îi dădeam contre. S-a dat puţin mai înapoi, apoi m-a prins de păr şi mi-a tras capul în jos să privesc cum intră pula lui în mine.

– Uită-te! Vezi ce pizda fericită ai? Uite cât este de udă… cât îi place… este moartă după pula asta… apoi se împingea şi mai adânc în mine.

Simţeam că nu mai pot, m-a simţit că urmează orgasmul, mărind ritmul.

– Vreau să-mi dau drumul în tine, cu orice risc!… îmi spuse el.

Nu eram în stare să mă împotrivesc, să spun nu, nici nu-mi doream să să spun NU. Mă privea în ochi, mă ţinea de fese şi mă futea tare. Orgasmul a venit la amândoi. I-am simţit jeturile de spermă umplându-mi pizda. Înainte să-i spun, l-am muşcat uşor de buza de jos.

– Nu este bine ce am făcut, dar mi-a plăcut… i-am spus eu gâfâind uşor.

Am stat aşa nemişcaţi, îi simţeam penisul pulsând în mine. După un timp şi-a scos scula din mine. Mi-a aranjat bikini şi m-a întrebat cât mai stau în oraş:

– Cât mai stai?

– Încă trei zile…

M-a sărutat scurt, apoi mi-a spus:

– Să nu-ţi faci planuri singură, să mă incluzi şi pe mine în planurile tale, voi sta cu tine!

Nu i-am zis nimic, dar îmi plăcea ideea. A deblocat liftul, urcând la etajul dorit. Un sărut scurt, urmat de o palmă fermă peste fund. Înainte să plece mi-a spus:

– Este doar începutul!…

… citeste partea a doua …

Semnat… O femeie măritată

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Confesiunile unei femei măritate (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: