Un bărbat dotat pentru soţia mea (1)

Aş spune, inexplicabilă dorinţa acerbă ce se întipărise în minte ca soţia mea să facă sex cu un alt bărbat, în prezenţa mea. Doar gândindu-mă la această posibilitate, mă luau toate căldurile, palmele îmi transpirau, iar de erecţie nu mai spun. Îmi trebuia doar câteva momente să-mi imaginez o astfel de scenă pentru ca erecţia să devină vizibilă în pantaloni. Uneori, nu mă aflam în locurile cele mai potrivite pentru a avea erecţie… pe stradă, la muncă, la cumpărături… şi totuşi, nu puteam să mă abţin. …

Citisem despre asta o sumedenie sfaturi, văzusem multe filme de gen, în care soţul era mai mult spectator, făcând poze sau filmând scenele fierbinţi cu soţiile lor, în compania unor bărbaţi dotaţi. Tremuram din tot corpul văzând astfel de scene. De foarte multe ori îmi închipuiam că unii dintre protagoniştii din acele filme se aflau în acel moment cu soţia mea, făcând sex în diferite poziţii, dominând-o fizic şi mental.

Înainte să vorbesc cu soţia mea, mi-am pus întrebări încercând să găsesc răspunsul la ele… de ce vreau să văd un alt bărbat făcând sex cu soţia mea?… sunt sigur că asta îmi doresc?… voi putea face faţă să privesc cum un alt bărbat va face sex cu ea?… după, o voi vedea pe soţia mea cu alţi ochi?… o voi putea iubi la fel ca înainte?… Cu siguranţă răspunsurile la aceste întrebări, dar şi altele, puteau fi pozitive, dar… oare eram conectat la realitate?… puteam răspunde obiectiv?…

Din tot amalgamul de răspunsuri ştiam că, atât pentru mine, cât şi pentru soţia mea, era ceva nou de experimentat, puteam găsi elemente pozitive în această experienţă, că va fi excitant şi distractiv în acelaşi timp. Dacă la început, ideea a fost doar un gând rătăcit printre milioanele de alte gânduri, în timp, a devenit tot mai prezentă. Căutam tot timpul materiale despre acest subiect, poate ca să mă conving că este ceea ce îmi doresc. Şi anume:

… Soţia mea într-un furou transparent prin care se putea vedea tot… sânii gingaşi ce abia aşteaptau să fie atinşi cu mâinile şi buzele… părul pubian discret, ce te face să-ţi doreşti să faci cunoştinţă cu feminitatea ei… acea pereche de labii subţiri, delicate, flămânde, ce sunt în stare să primească un penis peste medie… uufff… numai când mă gândesc la acel penis ce îşi face loc printre ele…

… Întinsă pe pat… ruşinată, ochii închişi, capul întors în altă direcţie… braţele ce parcă vor să acopere părţile vizibile, excitante din trupul ei… sânii, cu sfârcurile ce se ţuguie imediat ce le prinzi între buze… zona fierbinte dintre picioare… un bărbat solid, de preferinţă sportiv, braţe vânjoase, care să o poarte pe braţele lui, mutând-o după pofta inimii în ce poziţie doreşte…

… Se aproprie de ea, ea îi simte prezenţa, dar nu se încumetă să-l privească. Aruncă o scurtă privire către mine, ca o ultimă şansă în care aş putea să opresc totul, ca nimic să nu se întâmple. Şi totuşi, îi confirm, dând amplu din cap. Mulţumită de răspunsul meu, închide din nou ochii şi se lasă pe mâna acestui bărbat, pe care nu l-a văzut vreodată, şi, cine ştie, poate va fi pentru ultima dată.

… Tremur vizibil de emoţie, un pic nerăbdător ca totul să devină real. Să văd cu ochii mei fantezia proiectată în mintea mea. Nu mă pot abţine şi îmi duc mâna între picioare. Penisul creşte vizibil, umflătura din faţă nu poate fi ascunsă. În acelaşi timp, nici nu pot sta aşa. Simt durerea unui penis erect, prins în strânsoarea hainelor, ce parcă îl ţin prizonier în ciuda dorinţei mele.

… Mă desfac rapid la prohab şi eliberez penisul din captivitate. Îl prind cu mâna stângă şi îl masez uşor, nu vreau să mă grăbesc, nu vreau să termin repede. Încă nu ştiu dacă vreau doar să fiu un observator, un privitor excitat sau să şi particip la un moment dat. Nu m-am hotărât. Las timpul să vorbească şi evenimentele să ne conducă spre un… fie ce-o fi!…

… Bărbatul o atinge suav, mâinile alunecă pe trupul ei, delicat îi trage braţele întinzându-le pe pat. Soţia mea nu se opune, doar că se lasă condusă. Cu certitudine are şi ea emoţii imense, simţindu-se privită de soţul ei, atinsă de un alt bărbat… lăsându-se total pe mâna acestuia. O mână îşi face loc pe sub furoul transparent. Îi atinge pielea, ea tresară, oftează… deschide ochii, capul întors spre mine, în sensul opus bărbatului. Mă priveşte, se uită atent la mine să vadă ce fac, cum reacţionez… îşi muşcă buzele şi geme la atingerile acestui bărbat.

… La cât s-a foit în pat, furoul se ridică până în talie, lăsând să se vadă pubisul cu părul pubian pe care îl ador şi coapsele fine. Bărbatul reuşeşte să-i scoată sânii afară. Vrea să-i atingă afară vreun blocaj al unui biet furou, şi acela transparent. Se apleacă către sânul stâng… îi sărută din scurt sfârcul excitat… aahh… ea tresare, îşi muşcă buzele şi mai tare. Continuă să mă privească, eu tremur de emoţie, frecându-mi penisul. Deşi nu-mi propusesem să mă masturbez, realizez într-un târziu că tocmai asta făceam, şi mă opresc.

… Ahhh… mă uit la buzele ei frumoase. Parcă potrivite să fie sărutate şi alintate, potrivite să primească carnea tare a unui penis erect. Bărbatul îi masează sânii, trage de ei, îi suge pe rând. Se aud zgomotele buzelor ce trag de sfârcurile ei, ce par mai ţuguiate de la distanţă. Săruturile lui urcă pe pieptul ei, pe gât… zgomotul emis, de parcă i-ar suge gâtul. Ajunge la ureche, îi sărută lobul urechii… îl prinde între buze… ea se încordează, se foieşte sub el, simte un fior în tot corpul. Îi văd picioarele încordate, gamba bine definită, laba piciorului întinsă. O simt că vrea să-şi lipească picioarele de el, dar încă întârzie momentul.

… Bărbatul nu se opreşte din săruturi, urcă spre obraz, ajunge la bărbie… cu mâna stângă o prinde de sub maxilar şi îi trage capul spre el, căutându-i buzele. Se sărută amândoi, ea mai timid… o văd, o simt. Încă nu este împăcată cu acest mod de viaţă. El a băgat o mâna între picioarele ei, i-a masat uşor labiile, apoi a băgat un deget în interior, făcând-o pe ea să tresară, să geamă. Prin metoda lui a reuşit să o facă să relaxeze puţin. Ea l-a prins cu braţele de trup, strângându-l ferm. Ea mai implicată, sărutul molipsitor.

… S-a ridicat de pe ea. Trupul lui masiv, bine structurat, într-un contrast imens cu trupul ei subţire şi delicat. A tras rapid de tricoul mulat şi s-a dezbrăcat de el. Până şi eu îl puteam invidia la ce trup avea. Dacă aş fi fost femeie, şi eu aş fi făcut sex cu el. A continuat să se dezbrace de pantaloni, apoi de chiloţi, din care a ieşit un penis destul de gros, dar nu foarte mare. Soţia mea aştepta cuminte, întinsă pe pat, picioarele apropiate, braţele depărtate de corp, căutându-mi privirea.

… Bărbatul ştia de ce se află acolo, sigur pe el, un bărbat puternic. I-a prins ambele picioare ale soţiei şi le-a ridicat în aer, în poziţie verticală. Se pare că şi lui îi plac gambele, ca şi mine. S-a dus direct acolo, lingându-le pe amândouă. S-a lăsat tot mai jos, limba desena frumos pe coapsele ei, până a ajuns cu gura între picioare. Direct la păsărica dulce, cu labiile subţiri şi părul pubian deasupra lor. Şi-a lipit gura instant de ele… cu limba îi explora interiorul. Soţia mea gemea, se încordase, avea grimase vizibile pe faţă, am văzut-o cum ţinea pumnii strânşi.

… Priveam entuziasmat, tremurând de excitaţie. Îmi frecam penisul tot mai intens. Mă excita să văd cum acel bărbat se înfrupta din pizda ei, iar ea gemea încordată. Era doar începutul. Trebuia să mă aştept să văd multe alte lucruri. Mă simţeam pregătit să le văd.

… Bărbatul s-a ridicat după mai multe minute, în care, părea că nu se mai desparte cu gura de păsărica soţiei. S-a dus direct la capul ei. Cu o mână a prins-o de cap şi direcţionat-o către el. Urma un moment crucial. Un penis erect, altul decât al soţului ei, urma să-şi facă loc printre buzele ei. Să sugă acel penis. A atins-o cu penisul pe obraz, ea nu se aştepta la asta. Penisul i-a atins buzele… a împins. Voiam să văd scena mai bine, m-am dus mai aproape de ei.

… La început mai timid, de parcă nu ar fi vrut să-i facă sex oral, dar apoi a deschis gura şi l-a lăsat să-i umple gura. Ea aşezată cu capul în pernă. Tipul, sprijinit în braţe şi vârful picioarelor. Se lăsa şi se ridica, împingând penisul în gura soţiei. Ziceai că face flotări, doar că o futea în gură pe soţia mea. Nu mai realizam cât de tare îmi frecam penisul. Am început să mă încordez, gemeam… ochii semideschişi, abia reuşeam să văd ce se întâmplă… aahhh… sperma a ţâşnit în prosopul gata pregătit pentru aşa ceva.  

… Nu credeam că pot avea un orgasm atât de intens, precum cel avut atunci, în momentul în care soţia sugea un alt penis. Tipul a încercat să forţeze, să introducă tot mai mult penisul în gura ei, dar nu reuşea. A renunţat când a văzut că ea se îneacă şi are probleme cu respiraţia. S-a urcat deasupra ei, făcându-şi loc între picioarele ei. Soţia mea a înţeles ce urma să se întâmple, a deschis ochii şi se uita la mine, de parcă ar fi vrut să spună… uite, acum urmează să mă fută!…

… A intrat rapid în vaginul ei. Gemetele ei spuneau totul. Poate că nu era un penis mult mai mare ca al meu, dar era vizibil mai gros, iar asta conta foarte mult. Câteva minute, soţia mea nu a avut nici o implicare. A stat aşa întinsă, braţele resfirate, încordată… gemând şi oftând tot mai tare. Apoi, l-a prins cu braţele de trup, şi-a lipit picioarele de el. Penisul culisa tot mai rapid, zgomotele celor două trupuri a făcut să mi se scoale din nou. Era din nou tare şi mă masturbam.

… Au schimbat rapid poziţia. Braţele lui puternice au ridicat-o pe soţia mea şi a aşezat-o cu spatele la el, fundul ridicat, picioarele uşor depărtate, trupul arcuit lăsat în jos, capul aşezat pe pat. Puteam să văd mai bine cum urma să o penetreze pe soţia mea. Aşteptam momentul cu nerăbdare să văd acea sculă intrând şi ieşind cu viteză din soţia mea. Aşteptările nu s-au lăsat aşteptate. Cât ai zice peşte, tipul şi-a introdus mădularul adânc în vagin.

… Împingea puternic în interiorul ei… soţia mea ţipa de plăcere. Pumnii strânşi, faţa schimonosită. Se lovea puternic de fesele ei, ţinând-o de mijloc. Am urcat în pat mai aproape de ea. Am prins-o de mână, la fel şi ea pe mine. Degetele s-au întrepătruns, strângeam amândoi de mâini, în timp ce mi-o frecam tot mai rapid. Cred că m-a simţit şi ea că mă masturbez, a venit mai mult spre mine, s-a dus direct la penisul meu şi l-a luat rapid în gură… aahhh… asta da privelişte!…

Un bărbat o futea pe soţia mea pe la spate, în timp ce ea îmi făcea sex oral. La cât de mult se împingea el în ea, ea la rândul ei, venea tot mai mult spre mine, înghiţind şi mai mult din penisul meu.

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

11 comentarii la „Un bărbat dotat pentru soţia mea (1)”

  1. La nivel de fantezie toti viseaza la asta, dar …cand este vorba de realitate putini mai raman fermi pe pozitie.Nu este ceva iesit din cotidian…asta daca ne raportam la alte situatii narate pe aici .

          1. Daca as permite unei singure persoane să-și pună nr de telefon sau adresa de mail in comentarii, ar trebui sa permit tuturor. In cel mai scurt timp, blogul s-ar transforma in site de matrimoniale și întâlniri, iar eu nu doresc asta. Din acest motiv am creat site-ul cu anunțuri. Prin mesajele trimise la anunțuri, fiecare este liber să comunice ce dorește…adresa de mail, nr de telefon, conturi de rețele sociale, skype…și alte metode utile pentru comunicare. Evident, toate aceste metode de comunicare se pot pune direct și in descrierea anunțului. Mulțumesc pentru înțelegere! Seara excelentă!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d