Manipulare prin sex

– Iubitule, te-am rugat de atâtea ori să faci anumite lucruri prin casă. Ţi-am zis de atâtea ori să duci păturile groase la curăţătorie, cuţitele trebuie ascuţite, să faci ceva să nu mai scârţie uşa de la baie.

– Iubita, le voi face pe toate…

– Când?

– Când o să faci şi tu sex mai des! …

Hhhmm, deci ai nevoie de motivaţie! Nu era o idee deloc rea să-l manipulez prin sex. A doua zi am plecat cu o oră mai devreme de la muncă, decisă să-i arăt eu motivaţie. Colindând prin magazine, cu greu m-am decis ce lenjerie intimă să-mi aleg. Până la urmă am ales o lenjerie intimă din două piese, albă la culoare. Sutienul sigur îl va da gata, mă gândeam eu, când îmi va vedea sânii sugrumaţi în acele cupe.

Ajunsă acasă, am pregătit cina, puţină ordine şi cam atât. El a venit la ora obişnuită. Îmbrăţişări şi săruturi ca de fiecare dată, dar nu i-am zis nimic de surpriza pe care i-o pregătisem. Toată seara l-am lăsat să facă tot cei face plăcere. A butonat la televizor după bunul plac, a stat pe telefon cât a vrut. Făcusem amândoi duş, l-am lăsat pe el primul. Urma să ne băgăm la somn, dar nu înainte să-mi pun planul în aplicare.

Machiată discret, dar cu buzele date cu un roşu aprins, îmbrăcată cu lenjeria cea nouă, am intrat în dormitor, rămânând în tocul uşii. Ridicată pe vârfuri, picioarele încrucişate. Avea telefonul în mână când m-a văzut. L-a lăsat deoparte imediat. Cu ochii măriţi mă privea, interesat de privelişte. I-am captat cu succes atenţia.

Cu mers uşor, pe vârfuri, mă apropiam de pat. Entuziasmul se citea pe faţa lui. A vrut să mă prindă cu braţele, dar nu l-am lăsat. L-am împins până când s-a întins pe spate. Aşezată în şezut deasupra lui, mâinile alunecau uşor pe piept şi pe abdomen. Degetele abia îl atingeau, făcându-l să tresară de plăcere. Cu fiecare minut ce trecea, iubitul meu devenea tot mai nerăbdător, dar nu l-am lăsat să treacă la atac.

Am continuat să-l mângâi pe trup. Atingerile s-au mutat pe coapse şi asupra penisului erect, ce devenise mult prea mare pentru perechea de chiloţi ce-i purta. I-am simţit privirea insistentă către sânii mei. De câteva ori a întins mâna să-i prindă, dar nu l-am lăsat. O privire serioasă aruncată către el, câteva mişcări din cap… încă nu e voie!… asta voiam să-i transmit.

Înfierbântat de-a binele, aştepta cu nerăbdare să trecem la pasul următor. Nu m-am grăbit deloc când mi-am desfăcut sutienul şi l-am dat jos. Agale, m-am întins peste trupul lui. Mă mişcam încet înainte şi înapoi. Sigur îmi simţea sfârcurile întărite frecându-le de pielea lui. M-a prins cu ambele mâini de fese şi m-a ridicat mai mult spre el. Cât să ajungă cu gura la ţâţele mele. Mă apăsam peste el, băgându-i cât mai mult în gura lui.

Sugea ca un pofticios, în timp ce cu o mână mă strângea de fese, iar o alta îmi masa labiile. Încet, încet, m-am înfierbântat şi eu. Gemeam amândoi la unison. M-a tras în jos, vrând să mă sărute pe gură, dar m-am eschivat. Aveam alt plan. Nu degeaba m-am dat cu acea nuanţă de ruj. Văzând că nu are succes să mă sărute, şi-a continuat traseul către sânii mei. Trăgea cu mâinile de ei, cu buzele de sfârcuri… aaahh… mă umezisem toată.

Când s-a aşteptat mai puţin, m-am ridicat în picioare deasupra lui. Partea din faţă a chilotului uşor transparentă. Cu puţină atenţie se putea vedea ce se află în spatele materialului textil. Degetele, mişcându-le încet, au trecut pe coapse, apoi printre picioare, alunecând pe partea din faţă. Iubitul meu tremura de emoţie. La fel de încet precum m-am dezbrăcat de sutien, aşa de încet mi-am dat jos chiloţii, lăsând să se vadă zona inghinală epilată. Chiloţii îi ţineam între degete, legănându-i dintr-o parte în alta, până când m-am decis să-i arunc pe faţa lui. I-a prins cu mâna, a oftat lung, apoi a tras aer în piept.

– Mmmhh… sunt noi, nu-i aşa?

– Daaa…

În clipa următoare m-am dus către gura lui şi m-am aşezat, fixându-i capul între coapsele mele. Şi-a trecut mâinile pe deasupra coapselor, mângâindu-le pe toată suprafaţa. Buzele şi limba mi-au atins labiile… aahhh… Am închis ochii, capul puţin lăsat pe spate, sfârcurile prinse între degete, masându-le uşor. Iubitul meu se delecta din mine. Limba urca şi cobora de-a lungul labiilor, făcându-mă să mă înfierbânt foarte tare.

Fără să vreau, am început să mişc din bazin. Cu timpul m-am lăsat şi mai greu peste gura lui, continuând mişcarea din bazin, înainte şi înapoi. Mă lăsasem cu totul peste gura lui şi îmi frecam labiile energic. Până în acea seară noi nu am încercat să facem în acest mod, iar acum mi se părea interesant că eu mă aflam deasupra lui şi deţineam controlul. Clitorisul excitat, crescuse în dimensiune. L-am simţit că vrea să-mi producă orgasm, iar eu nu puteam decât să mă bucur.

A pus mâinile pe fesele mele, direcţionându-mi mişcările. Clitorisul apăsat peste buzele lui, frecându-se continuu. Cu limba făcea cercuri în jurul lui… aaahh… mă trăgeam tot mai tare de sâni, de sfârcuri. La cât de mult m-am lăsat peste gura lui, mă mir că mai reuşea să respire, dar în acel moment nu eram conştientă de asta. Simţeam o plăcere deosebită să-l domin, iar lui îi plăcea enorm de mult. Orgasmul puternic, aşa cum mă aşteptam să fie. Tremuram toată deasupra lui, iar el nu se oprea. La un moment dat şi-a băgat limba adânc în mine. O simţeam mişcându-se în toate direcţiile.

Venise momentul să primească şi el ceva. Un pic zăpăcită de orgasmul avut, m-am dus între picioarele lui. A înţeles ce va urma. S-a aşezat comod, picioarele depărtate, trupul uşor ridicat. Penisul erect gata pregătit. Sprijinită în braţe, privindu-l atent, căutându-i fiecare reacţie în priviri, m-am lăsat în jos, gura uşor deschisă, limba scoasă afară. Tremura de emoţie, aşteptând momentul pentru un sex oral.

Întâi l-am atins cu vârful limbii de câteva ori, apoi am continuat să-l ling de sus până jos. Gemea şi suspina, plin de satisfacţie. Abia aşteptam să-i văd reacţia când urme de ruj urma să-i apară pe splendoarea lui de penis. Era ceva nou pentru noi, eram convinsă că-l va încânta. Buzele s-au strâns la vârf, lăsând un mic sărut, dar şi o urma roşie în acel loc. Am continuat să-l sărut pe diferite zone, lăsând urme apăsate ale buzelor mele.

Privea încântat pe fiecare parte unde vedea o nouă urma roşie ale buzelor mele. L-am prins între buze. Îl ţineam fix între buze, fără să-mi mişc capul, dar limba nu se oprea din mişcări. La început la vârf, apoi rotocoale în jurul măciuliei, făcându-l să tresară şi să geamă tot mai zgomotos. Într-un târziu, mi-am lăsat capul în jos, buzele alunecând încet, m-am retras şi am revenit din nou. Cu fiecare mişcare a capului, îi prindeam tot mai mult din bărbăţia lui. La retragere, se puteau observa urme ale buzelor mele.

Ştiam că-l vor înnebuni şi că va avea un impact major asupra lui, dar nu credeam că atât de mult. Nici o clipă nu i-am atins penisul cu mâna, doar cu buzele. Îmi mişcam capul tot mai rapid, sugându-l tot mai zgomotos. Aproape că mă implora să fac şi mai mult zgomot când îl sug, că-l excită. Nu ştiu ce a gândit el, dar eu nu aveam de gând ca să se termine aşa. L-am simţit că devenise tot mai încordat. Să nu pierd momentul, m-am urcat iute deasupra lui, mi-am potrivit penisul între labii şi m-am lăsat cu totul în el… aahh… La cât de mult l-am supt, penisul părea mult mai mare şi mai gros.

Săream pe el tot mai energic, sânii ţopăiau în ritmul meu. I-a prins cu mâinile şi mă trăgea de sâni în toate direcţiile. Mai voiam un orgasm înainte să termine el, aşa că mi-am pus toată concentrarea la treabă. Eram aproape, dar nu era suficient. Ştiam că mă va ajuta el să am orgasm mai repede. M-am aplecat peste el, i-am ridicat capul să vină mai aproape spre mine şi mi-am băgat sânul stâng în gura lui. Îl apăsam pe cap, el sugea tot mai zgomotos. Îmi făcea plăcere să-l văd cu gura plină cu sânul meu.

Încordată la maxim, cu sânul în gura lui… săream tot mai rapid peste el, penisul culisa rapid în vagin… el se mişca sub mine… aaahh… iubitule, nu te oprii!… i-am zis eu. A pus mâinile pe fesele mele, apăsând mai repede şi mai ferm, mişcându-se şi mai rapid sub mine. Orgasmul puternic m-a făcut să mă exprim foarte gălăgios, cum poate nu am făcut-o vreodată. Mă oprisem din mişcări, încercând să-mi revin, când l-am simţit pe el că este aproape…

Iute, am sărit ca arsă de pe trupul lui, m-am dus între picioarele lui, i-am prins penisul în gură la momentul oportun… aaahhh… exact când primul jet a ţâşnit în gura mea. Buzele strânse în jurul penisului, primeam cu bucurie sămânţa lui. O parte am înghiţit-o… cealaltă era pentru el. Îi plac chestiile perverse. Când am simţit că a terminat, m-am urcat peste el, mi-am lipit buzele de ale lui. Am început să ne sărutăm, în timp ce eliberam treptat restul de spermă în gura lui.

A părut surprins de gestul meu, nu se aştepta la asta, dar a continuat să ne sărutăm, parcă şi mai abitir decât până atunci. Dacă asta trebuie să fac, să facem lucruri mai perverse, ca el să rezolve lucruri în casă, asta vom face! Dimineaţă, eram gata îmbrăcată să plec la lucru. El abia se trezise, încă se întindea în tot patul, el începe programul un pic mai târziu. Zâmbetul satisfăcut de pe faţa lui arăta cât de mult i-a plăcut cu o noapte înainte. În timp ce mă priveam în oglindă şi mă dădeam cu ruj, i-am zis:

– Iubitule, să nu uit! Pe noptieră ai pregătită o listă cu ce trebuie să faci azi. Nu este lungă. Poate reuşeşti să ajungi mai devreme un pic de la muncă. Dai cu aspiratorul, vezi puţin pe la bucătărie dacă mai trebuie făcut ceva, aeriseşti în toată casa. Nu uita să aranjezi şi patul… cam atât pentru azi!…

– Ce?! Ce trebuie să fac eu?

– Iubitule, ţi-a plăcut sexul de aseară?

– Da… chiar foarte mult…

– Mai vrei?

– Bineînţeles!

– Atunci nu uita de lista de pe noptieră, iubitule! Rezolvi tot de pe listă, primeşti sex!… Trebuie să plec, să nu întârzii. Vino să te sărut!… muah… Ne vedem diseară, iubitule! Zi frumoasă! Pa!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Manipulare prin sex”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: