Never say never – Delegația (2)

După plecarea lui Mihai din cameră, am rămas întinsă în pat, fără a putea să fac ceva, să mă gândesc la ceva. Un sentiment de vinovăție mă încerca, sentiment alungat rapid de adrenalina momentelor trăite și de conștientizarea cuvintelor lui Mihai “Îi poți povestii soțului și acum ce ai făcut În acel moment mi-am amintit de apelul tău și de faptul că toată după amiaza ți-am ignorat mesajele.

La ora 23.44 primesc mesaj pe whatsapp: Dormi? Normal că nu dormeam, de gândurile ce-mi treceau prin cap nici cu somnifere nu adormeam. Mă întreba dacă vreau să mă sune video, (lucru ceea ce ea nu a făcut niciodată). Bănuiam că ceva s-a întâmplat, dar să mă răzbun pentru toată după amiaza și seara în care mi-a ignorat mesajele, i-am zis că mai bine nu, să se odihnească că poate e obosită (fără a știi că într-adevăr “era”).

În acel moment zicala, că… răzbunarea este arma prostului am simțit-o pe pielea mea, deoarece în câteva secunde primesc mesajul: Ok. Noapte bună. Fără te iubesc. Fără mi-e dor de tine. Dimineața la prima oră un mesaj sec… Bună dimi. Te iubesc. Și atât. În jurul orei 11.00 mă sună, îmi spune că a ieșit de la curs deoarece nu putea fi atentă de loc, mintea îi stătea în altă parte.

Simțea nevoia să mi se destăinuie, povestindu-mi toate cele întâmplate, să-mi spună că mă iubește, că-și cere scuze pentru aseară că nu mi-a răspuns la mesaje, dar simțea că strică vraja momentului, că la cât de excitată era, era gata să treacă peste promisiunea făcută că nu se culcă cu altul, doar că nu a vrut Mihai.

Faptul că nu a vrut el, parcă-mi ridica un semn de întrebare. Undeva în sinea mea mă bucuram că nu a făcut-o, nu înțelegeam ca bărbat gestul, dar mai târziu totul a prins sens. Mihaela era mai revoltată pentru faptul că toată dimineața a ignorat-o, parcă era inexistentă. Am încheiat convorbirea cu promisiunea că diseară când ajunge în cameră vom vorbii.

Cumva toată atitudinea lui rece, distantă, m-a făcut să mă simt prost, să mă întreb de ce. De ce bărbatul care acum 3 săptămâni și-a dorit să facă sex cu mine, care aseară m-a dus pe culmile orgasmului acum parcă nu mă vede. Mă întrebam dacă într-adevăr am greșit când am cedat tentației de a simții alt bărbat în afară de tine, dacă am ales bărbatul greșit cu care să experimentez acele senzații.

La finalul seminarului, felicitări, îmbrățișări, pahare de șampanie, toată lumea bine dispusă. Se întrevedea o seară de socializare, urmând ca dimineața să pornească fiecare spre domiciliu. Povestind cu colega mea și alte trei doamne, l-am zărit din nou pe Mihai fiind singur. Mi-am făcut curaj, m-am dus la el să-i spun că nu-mi pare rău nimic din ce am făcut nici acum trei săptămâni și nici aseară, că oricând aș repeta experiența, că orice aș face îți voi poveştii și ție și să deslușesc misterul atitudinii lui.

El, mi-a zâmbit, mi-a prins mâinile în mâinile lui, mi-a spus că apreciază stilul meu și al tău de a fi, și când ajung în cameră să mă decid ce vreau. M-a pupat pe obraz și a plecat. Ultimele lui cuvinte nu aveau nici un sens, nu le-am înțeles, până la momentul când am ajuns în camera în jurul orei zece și un pic. După ora zece, ne-am despărțit, majoritatea mergând spre cameră. Am stabilit cu colega că dimineață, după micul dejun pornim spre casă, deoarece se grăbește că îi este dor de copilaș.

Am plecat spre cameră hotărâtă să te sun, să-ți mai povestesc din cele întâmplate, mi-era tare dor de tine. Dar ajungând în cameră am fost surprinsă. Din nou. Pe noptieră un set de ciorapi cu bandă și cu corset sexy de culoare verde și un vibrator negru, de toată frumusețea. Nu știu care a fost reacția mai puternică, cea de indignare de cum a avut el acces în camera mea sau cea de excitare la cele găsite pe noptieră.

Starea în care mă aflam a fost amplificată de un mesaj primit pe whatssap de la un număr necunoscut care îmi zicea: “Te joci singurică cu cadoul și povestești cu soțul sau te îmbraci frumos, vii în camera 206 și vei avea ce să-i povestești soțului… din nou. “Sângele fierbea în mine, de nervi, de excitare, de starea de vinovăție față de tine, dar picioarelor le venea să fugă în acea cameră. Am realizat că este numărul de telefon și camera lui Mihai.

La ora 22.45, spre surprinderea mea, văd că mă sună. O întreb cum de s-a terminat seara așa repede, de obicei ultima seară se lasă cu chefuială până târziu. De cum a rostit primele cuvinte am simțit-o foarte agitată, neliniștită, pot spune chiar excitată. Și nu am greșit. Îmi povestește cele întâmplate, îmi spune din nou că știe că eu am încurajat-o în această poveste, că mi-a promis că nu o va face cu nimeni fără mine, dar simte că nu mai poate, că îi vine să alerge la el, să se lase pradă tentațiilor.

Îmi tot repeta că mă iubește, că mă roagă să fiu de acord să meargă la el, căci și dacă nu aș fi de acord nu știe dacă se va putea abține. În acel moment mi-am dat seama că eu eram cu penisul în mână și mă masturbam într-un ritm destul de alert. Ce să mai fi zis atunci, decât să-mi dau consimțământul, și nu numai atât, chiar încurajând-o să se simtă fericită, cu rugămintea ca să nu rămână la el peste noapte, deoarece eu voi venii la Cluj la prima oră.

Să o văd după o partidă de sex cu altul, să o strâng în brațe, să-i spun că o iubesc și să-mi povestească cu lux de amănunte tot. Am mai rugat-o după ce se îmbracă să-mi trimită o fotografie și mie, să o pot admira, să văd de ce va avea parte Mihai. După un șir de… Te iubesc, Te iubesc, Te iubesc… îmi închide apelul. Continuând să mă joc cu penisul ajung la un orgasm cum nu am mai avut de mult, ne mai ținând cont unde sare toată sperma.

Atunci cred că am realizat ce se va întâmpla, Mihaela se va bucura pentru prima dată de un orgasm provocat de un alt penis, iar fantezia mea de a fi alături de ea să o pot admira, să mă bucur alături de ea se năruiește. A fost cea mai lungă noapte, o noapte în care imaginația mea a creat scenarii demne de cele mai tari filme pentru adulți, o noapte în care trecerea de la stările de excitare la cele de gelozie, indignare, nesiguranță se făcea în fracțiuni de secundă.

Dar cărțile fiind aruncate, ce mai puteam face decât să aștept și să mă pregătesc de drum pentru revederea de dimineață. Revedere care deja o vizualizam. Vedeam cum o strâng în brațe, cum îi sărut gurița care, cu puțin timp înainte, a sărutat penisul care-l descria cu atâta drag după prima întâlnire, mângâiam țâțele și abdomenul pe care puteam simții mireasma parfumului lui Mihai.

Ajungând la pizdirica folosită la o noapte de sex, încă excitată, udă toată, mirosind a sex, având acel gust drag mie amestecat cu gustul spermei unui străin, străin care a reușit să scoată din Mihaela “drăcoaica” sexuală care eu mi-o doream de mult. Am decis ca pe la ora 3 dimineața să pornesc la drum, pe la ora 7 când lumea vă coborî la micul dejun să pot urca în camera ei.

Cu puțin înainte de miezul nopții primesc și fotografia mult așteptată, Mihaela în acea costumație turcoaz, arăta răpitor de sexy, instantaneu având o nouă erecție, aproape că nu-l condamnam pe Mihai că a sedus-o. I-am scris că o iubesc, dar am primit seen la mesaj. Era de înțeles, doamna se grăbea, că doar avea întâlnire.

După ce am încheiat apelul cu tine am rămas în șezut în pat, mă uitam în oglinda mare care era în fața mea și mă gândeam cum de am ajuns în situația asta. Știam că te iubesc enorm, dar muream de dorința de a fi cu Mihai, de a petrece noaptea cu el, de a-i simții penisul adânc în mine. Pe lângă dorința de nedescris, faptul că mă susțineai a fost hotărâtor pentru a merge mai departe.

M-am băgat la un duș, mă mângâiam cu gelul de duș pe tot corpul vizualizând cum mâinile lui mă vor alinta, vor explora fiecare părticică a trupului meu. Simțeam sub duș cum pizdirica mea se udase toată, și știam că nu de la duș, de la dorința și excitarea momentelor ce urmau să vină. Mi-am tras ciorapii cu bandă, mi-am pus portjartiera și sutienul, chiloții minusculi din dantelă, m-am machiat în grabă și eram pregătită de plecare.

De plecare la o primă noapte petrecută cu un alt bărbat decât tine. În momentul ieșirii pe ușă mi-am amintit de rugămintea ta de a-ți trimite o fotografie îmbrăcată în această costumație. Mi-am aruncat capotul de pe mine, am pus telefonul pe comoda de televizor, m-am pus în fața oglinzii și ți-am făcut poza. Ți-am trimis-o, și am plecat cu inima strânsă spre camera lui, cu temerea să nu mă întâlnesc cu cineva pe hol, fiind îmbrăcată cu ciorapi, pantofi cu toc și capot, nu era greu de ghicit ce urma să fac.

În momentul în care mi-ai scris că mă iubești deja eram la ușa lui, așteptând să-mi deschidă. Când s-a deschis ușa am rămas încremenită. Mihai dezbrăcat, doar cu un prosop mare în jurul taliei, cu un zâmbet larg pe față, a întins mâna și m-a tras în cameră. Nu am apucat să zic nimic. M-a lipit de perete, buzele lui au pus stăpânire pe gura mea, limba lui a inundat gura mea, mâinile lui au făcut să cadă capotul de pe mine, având acces la fesele mele, la pieptul meu.

În timp ce mâna stângă mă strângea de fund, cea dreaptă masa cu putere sânul stâng, prinzând între degete sfârcul, sfârc care mă durea de excitare, de strânsoarea lui, o durere care totuși nu voiam să se termine. Dezlipindu-se de gura mea, buzele lui au luat cu asalt țâța dreaptă, rotocoalele limbii în jurul sfârcului aducându-mă aproape de pragul orgasmului. Aproape de punctul culminant s-a oprit, a îngenunchiat în fața mea, mi-a poziționat piciorul meu drept pe umărul lui, iar momentele ce au urmat au fost parcă dintr-un vis.

Un vis care nu știu cât a durat. Gura lui făcea dragoste cu pizdirica mea, limba ba făcea rotocoale în jurul lindicului, ba îmi explora vulva, culegând toate sucurile excitației mele. Și nu erau puține. În momentul când am privit în jos, mi-am dat seama că mâinile mele îi țin captiv capul între coapse, imaginea unghiilor roșii în părul lui brunet, imaginea unui alt bărbat decât tine care îmi săruta zonele intime. Senzațiile create de limba lui m-au făcut să urlu necontrolat, secunde în șir, secunde în care aproape că-l sufocam cu puterea cu care îl trăgeam de păr înspre pizdirica mea.

A fost unul din cele mai puternice orgasme pe care le țineam minte, și crede-mă nici cu tine nu au fost puține. Când a scăpat din strâmtoarea mea, m-a luat în brațe, m-a așezat în pat, s-a întins lângă mine, m-a sărutat și mi-a zis „Bine ai venit”. Revenindu-mi încet din acea stare de euforie, m-a apucat un sentiment de mâhnire, știind din experiențele cu tine că după un orgasm nu prea mai am chef de joacă, și eu am venit să mă bucur de penisul lui, să trăiesc prima experiență a sexului cu un alt bărbat.

Temerea că nu voi mai putea face nimic mi-a indus o oarecare stare de panică. Stare care a sesizat-o și Mihai, care a bufnit în râs la cele auzite, mi-a zis… lasă că mă ocup eu, nu scapi nefutută… Fiind întins lângă mine mi-a luat mâna, a condus-o spre penisul lui care stătea gata de atac, și am început să-l mângâiem amândoi. Eram prima dată în brațele altui bărbat, simțeam căldura pieptului lui, mângâiam cu mâna penisul lui, trăgând de el, decalotând capul mare și roșu care acum trei săptămâni mi-a invadat gura, m-a umplut de sperma lui fierbinte.

Fără să stau pe gânduri m-am tras în jos, i-am sărutat pieptul care avea mai multă pilozitate decât eram obișnuită cu tine, am ajuns la penisul erect, penis care era îngrijit, fără păr, proaspăt epilat, parcă special pentru această seară. Limba mea a început să-i mângâie capul penisului, cu vârful limbii întinzând lichidul ce se întrezărea de pe vârf. Am coborât cu vârful limbii până jos, am urcat încet înapoi, i-am prins capul între buze, făcându-l să tresară.

Cu o mână m-a apăsat gingaș de cap, se juca cu mâna în părul meu, a început să miște încet, aproape nesesizabil din șolduri, semn clar că dorea să i-o iau toată în gură. I-am ghidat penisul, capul penisului spre interiorul obrazului meu, nefiind învățată să o duc până în gât. Văzând cum obrazul se umflă de la penisul lui, m-a mângâiat pe obraz, mi-a dat două pălmi în joacă și mi-a zâmbit.

Încet, încet, am ajuns să am aproape tot penisul în gură, să-l simt cum zvâcnește, mi-am adus aminte de acel sex oral ce i-am făcut în toaleta localului, unde toată sperma lui mi-a invadat gura, și care spermă ai simțit-o și tu când te-am sărutat în mașină.

În acel momentul am simți mâna lui între picioarele mele mângâindu-mi pizdirica, am rămas surprinsă să realizez că starea de excitație m-a cuprins din nou, nevoia de a fi pătrunsă, de a simții acel penis care tocmai îl alintam cu gura să-l simt cum mă pătrunde, cum mă face să fiu femeia lui în acea noapte. Parcă fără să gândesc, fără să realizez ce fac, i-am zis “fute-mă, fă-mă a ta”.

A fost momentul când Mihai m-a tras deasupra lui și m-a surprins din nou, zâmbind spunând, “Este onoarea ta să-l conduci pe Mihăiță să te pătrundă”. Am înțeles din prima aluzia, i-am prin penisul în mână, l-am potrivit la pizdirica mea, jucându-mă cu el, întinzând secrețiile cu capul mare și vânăt. Când eram gata să-l potrivesc să mă las în el, m-a prins de șolduri în așa fel să nu mă pot mișca și m-a întrebat “Soțul tău știe unde ești???”

Un pic rușinată i-am răspuns că Da, la care a luat telefonul, mi-a făcut o poză călare pe el, cu penisul lui în mâna mea, potrivit pentru a mă fute și mi-a zis… „Să aibă și el o amintire”. M-am simți un pic inconfortabil, un pic parcă umilită, dar în momentul în care m-a tras de șolduri și am simțit cum mă pătrunde, cum o pulă străină mă umple, cum o simt că pulsează în mine, am uitat tot.

Am uitat de mine, am uitat de tine, am uitat de anii de căsnicie, în acele momente nu trăiam decât să fiu futută, să mă simt ca o femeie care face orice ca acel penis să o ducă pe culmile orgasmului. Mă bucuram de fiecare centimetru din penisul lui care pătrundea în interiorul meu, cu toate că era cam ca al tău de mare, totuși toate senzațiile erau diferite, le trăiam mult mai intens, mult mai erotic.

Mâinile lui mi-au cuprins țâțele, mă privea în ochi, aproape că mă admiră cum îl călăresc, cum în loc să mi-o tragă el, mi-o trag eu singură, cum mă bucur de lucrul de care am zis că nu-l voi face niciodată. Simțeam că nu mai pot, că un nou orgasm se apropie, am căzut pe pieptul lui, țâțele mele se frecau de el, l-am sărutat pătimaș, i-am șoptit să știe că și eu m-am gândit mult la el în ultimele trei săptămâni.

În acel moment m-a prins de șolduri, a mărit ritmul cu care mă penetra, aproape că se răzbuna pe mine, până când am simțit că se încordează, îmi spune că visa la momentul ăsta și valuri de spermă fierbinte mă inundă, într-o cantitate care aveam senzația că nu se mai termină, astfel încât o parte din ea se scurgea în exterior din pizdirica mea spre testiculele lui. A fost momentul când un nou orgasm m-a scuturat și pe mine, orgasm creat de cele simțite, de cele auzite, de cele gândite în acel moment, nici eu nu știu.

Dar nici nu mai conta. După secunde bune am realizat ce am făcut, ce ți-ai dorit tu de mult să facem, ce pot să zic că și eu mi-am dorit, dar îmi era rușine să recunosc că aș vrea să fac așa ceva. Norocul meu a fost că a apărut Mihai în viața mea, a reușit să descătușeze această nouă Mihaela, Mihaela care în acel moment și-a făcut o promisiune, că o va face din nou și cu tine de față, poate chiar cu Mihai. Și nu doar pentru tine, îi era frică să recunoască că mai mult pentru ea. …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Miky

Citeste si:

Never say never

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Never say never – Delegația (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura