În dormitor 2

6912266007_5d364eb633_b… S-a ridicat în şezut la marginea patului, mi-a cuprins faţa în palmele ei, s-a apropiat şi m-a sărutat pe buze câteva minute, apoi s-a oprit eliberându-mi faţa.

Era timpul să mă dezbrac şi eu. Primul a fost tricoul, apoi m-am ridicat în picioare pentru a scăpa de pantaloni. Ea s-a ridicat și a venit lângă mine, m-a sărutat şi mi-a zis:

– Lasă-mă pe mine, te rog, este rândul meu …

M-am conformat şi am lăsat-o pe ea la conducere. Mă mângâia uşor şi mă săruta pe capul pieptului. Mâinile ei coborau către curea, a desfăcut cureaua, a desfăcut nasturii şi a lăsat pantalonii să cadă. Într-o clipă am scăpat de pantaloni.

S-a apropriat de mine lipindu-şi trupul de al meu, presându-și sânii de corpul meu. Stăteam amândoi în picioare lipiţi, ne mângâiam şi ne sărutam. Mâinile ei aveau o tendinţă de coborâre. Una dintre mâini a prins penisul tare şi a început să-l frece uşor.

Îi plăcea să mă privească în timp ce mâna se juca cu penisul. S-a dezlipit de mine, mi-a dat mâinile la o parte şi mi-a făcut un gest să leduc la spate. Sărutările s-au mutat pe gât, apoi pe capul pieptului, pe abdomen. A prins penisul de la rădăcină şi i-a dat un sărut scurt.

S-a ridicat, m-a răsucit cu spatele către pat… mi-a dat un sărut pe buze scurt, a zâmbit către mine şi apoi m-a împins uşor. M-am dezechilibrat şi am aterizat în pat. Am vrut să mă ridic, dar nu m-a lăsat. Mi-a indicat să rămân întins.

A venit şi ea peste mine cu un zâmbet ştrengăresc. Am vrut să-i cuprind trupul cu mâinile dar un nou semn din deget mi-a indicat să renunţ. S-a apropriat de urechea stângă şi mi-a zis în şoaptă:

– Stai nemişcat …

Apoi mi-a cuprins lobul urechii între buze şi se juca cu limba. Sărutările s-au mutat pe gât. Mâinile îmi mângâiau trupul. Penisul se cuibărise între sânii ei. Sărutările şi mângâierile au mai continuat câteva minute, în timp ce se îndepărta de mine.

Şi-a strâns părul, l-a răsucit şi l-a dat într-o parte. Nu a mai stat pe gânduri şi a luat penisul în mâinile ce au început să se mişte delicat pe el. Mă fixase cu privirea în timp ce buzele ei s-au apropriat şi iau oferit un mic sărut. Limba dădea cercuri în jurul capului.

Îmi făcea plăcere să o privesc în timp ce se ocupa de penis. În clipa următoare capul dispăruse în gura ei primitoare. Limba nu stătea degeaba. Făcea cercuri în jurul penisului. Gura ei se apleca mai mult, apoi se ridică încet.

Senzaţiile de plăcere curgeau în valuri. Ritmul devenise puţin mai alert. Acum numă mai privea, ochii îi avea închişi. Buzele, limba şi mâinile ei lucrau pentru mine iar sunetelepe care le scotea mă înnebuneau. Penisul era tare, seva bărbătească am simţit-o când a apărut şi s-a amestecat cu saliva ei.

Aveam ochii închişi şi trăiam momentul, dar mi-am adus aminte că nu trebuie să finalizez oral. Măcar nu acum. Ritmul gurii devenise alert şi riscam să am orgasm înainte să-i cunosc tainele interioare. Am decis să o opresc din felaţie. Mâinile mele i-au cuprins fața şi am sărutat-o apăsat pe buze.

M-am dat într-o parte şi am invitat-o gestual să vină lângă mine …

 

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: