În dormitor 1

 5742163858_08f9a219e5_o

… Am intrat în dormitor şi am aşezat-o pe pat. Imediat ea a început să se întindă şi să toarcă că o pisicuţă. Eu trebuia să pregătesc atmosfera. Am stins lumina şi am aprins lampa de veghe. O melodie lentă se auzea în surdină.M-am apropriat de pat … m-a văzut că vin s-a ridicat în picioare şi s-a apropriat de mine şi m-a cuprins cu braţele. Buzele ei erau dornice de sărut, braţele mă mângâiau pe spate şi mă strângeau tare. Cu o mână o mângâiam uşor pe gât, iar cealaltă o mângâia şi strângea de fese …

Sărutările noastre erau din ce în ce mai fierbinţi. O mână rebelă găsise fermoarul rochiţei şi trase de el. Am ajutat-o să scape de rochie şi am rămas mirat că pe sub rochiţă nu purta nimic.

M-am uitat în ochii ei şi i-am cuprins sânii fermi cu mâinile, apoi am sărutat-o pe gură. Uşor sărutările mele aveau o tendinţă de coborâre. Mai întâi pe gât, şi într-o clipă am ajuns la sânii ei după care am salivat toată seara.

Îi lingeam sfârcurile pe rând şi le prindeam cu buzele asemeni unui sugar. În timp aceasta şi-a lăsat capul uşor pe spate iar mâinile se jucau în părul meu. Cu o oarecare forţă mâinile ei mă apăsau să cobor din ce în ce mai jos.

Când am ajuns la buric, am îngenunchiat, iar mâinile îi trasau conturul corpului oprindu-mă în dreptul feselor pe care le mângâiam. Gura fierbinte şi limba îi dădeau fiori de plăcere. Încet picioarele s-au desfăcut şi i-am sărutat buzele feminităţii ei.

Poziţia era tare incomoda aşa că am decis să o iau în braţe și să o aşez pe marginea patului. S-a întins pe spate, a închis ochii şi  aştepta să continui. În genunchi, la marginea patului, era o altă abordare. Picioarele i s-au deschis larg ca o invitaţie pe care nu o puteam refuza.

Mâinile mele cutreierau pe corpul ei, pe abdomen, pe sâni şi pe pulpele interioare în timp ce îi sărutăm şi lingeam cu foc feminitatea. Mâinile ei îmi apăsau capul între pulpe. Îi găsisem clitorisul dornic de plăcere.

La început, l-am lins uşor, apoi buzele l-au cuprins şi limba îşi făcea de cap într-un ritm neregulat, când mai încet, când mai tare. Brusc am simţit cum capul meu a fost prins între coapsele ei că într-o menghină, mâinile mă apăsau, iar pulpele strângeau. Abia puteam respira.

Gemetele ei erau din ce în ce mai dese şi mai puternice. Mă temeam să nu deranjez vecinii. Mă ţinea de păr şi mă apăsa, îmi ţinea capul prizonier. Ceva îmi spunea că trebuie să accelerez ritmul. Îi lingeam clitorisul mai tare și mai tare… mâinile mele i-au cuprins sânii … îi strângeam uşor, îi mototoleam, apoi … o ultimă încordare a corpului în timp ce capul ei se mişca haotic şi… deodată i-am simţit eliberarea.

În acele momente simţeam că nu mai am aer. Nu puteam respira deoarece capul îmi era apăsat de mâinile ei, iar pulpele mă strângeau şi mai tare. Nu a durat mult şi m-a eliberat din strânsoare, rămânând pe spate mulţumită şi trăind bucuria orgasmului pe care abia i-l oferisem.

A stat aşa câteva minute, în timp ce eu o mângâiam lasciv pe corp. A deschis ochii, zâmbind la mine şi mi-a spus:

– Acum este rândul meu …

 

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: