Mesajul unei cititoare

woman-1466236_960_720“Sunt măritată şi am 22 de ani de căsnicie. Ca în fiecare relaţie, au fost urcuşuri şi coborâşuri în relaţia noastră. Au existat şi momente dificile, tensionate alături de soţul meu. Partea cea mai grea, a fost reprezentată de problemele de sănătate datorate infidelităţii lui.

Au existat multe momente când mi-am refuzat soţul din punct de vedere sexual. Deoarece au existat perioade în care nu-mi lăsam soţul să mă atingă nici măcar cu un deget, sunt sigură că am partea mea de vină de l-am împins în braţele altor femei. …

Aveam o gândire greşită, îmi spuneam mereu că nu mă interesează ce face, cu cine are relaţii intime, numai că în subconştientul meu refuzam să cred că ar putea face asta. Nu îl vedeam în stare, aveam încredere în el.

Gândurile mele nu l-au făcut pe el să rămână intim numai cu mine. Inevitabilul s-a produs. Nu aș fi ştiut niciodată de aventurile lui dacă era mai isteţ şi se proteja. Datorită inconştientei mele şi a încrederii lui m-am îmbolnăvit.

La vremea respectivă nu conştientizam urmările grave ce vor avea loc după o astfel de escapadă a soţului meu. Au fost momente dificile până mi-am revenit din punct de vedere al sănătăţii. În toată această perioadă am renunţat la viaţa noastră intimă, până mi-am revenit.

În toţi aceşti 22 de ani de căsnicie am înţeles că soţul meu este mai rău decât un copil, trebuie tot timpul să-l alint, să îi vorbesc frumos. Cel mai mult îi place şi îşi doreşte să avem relații intime foarte des.

Am 39 de ani şi faptul că am trecut prin multe m-a făcut să mi se tăbăcească sufletul. Am început să realizez că, dacă aş avea acum cu 10 ani mai puţin, altfel mi-aş fi făcut viaţa. Aş fi crescut copilul mai bine şi mi-aş fi făcut timp şi pentru soţul meu, pe care de foarte multe ori îl respingeam şi îl evitam.

I-aş fi acordat mai multă atenţie şi înţelegere. Şi cel mai important, aş fi evitat problemele familiale şi cele de sănătate. Mi-am dat seama că nu trebuie să îmi refuz niciodată soţul. Doar aşa se creează înţelegere, disciplina şi loialitate într-o familie.

Am avut perioade când consideram că dacă fac dragoste în post îl voi supăra pe Dumnezeu. Apoi, am înţeles că Dumnezeu vrea ca noi să ne iubim, să ne respectăm şi că nu îl pot îndepărta pe soţul meu de lângă mine.

Realizez că am pierdut atâţia ani, timp pe care nu îl voi recupera niciodată. Am atâta dragoste de recuperat. Abia acum am învăţat cu adevărat ce înseamnă să iubesc cu adevărat, am învăţat arta dragostei. Nu scap nici o ocazie, în care el se apropie de mine, să nu se termine cu o partidă de dragoste.

A existat o vreme când nu îi înţelegeam pe bărbaţi. De ce toată iubirea lor se rezumă numai la sex? Analizând situaţia, pe lângă sex eu nu vedeam şi lucrurile mărunte, sacrificiile pe care soţul meu le făcea pentru mine. Acelea erau tot din dragoste. Sexul făcea să ne întărească relaţia.

Simt că prin fiecare părticică a corpului meu eman dragoste, iubire şi dorinţa imensă de a face dragoste. Nu am crezut niciodată că pot gândi atât de pozitiv datorită iubirii. Cineva mi-a spus că la mine se vede un amestec de erotism şi credinţă.

În prima fază am spus că este nebun, dar avea dreptate. Din această experienţă eu am învăţat ceva. Este timpul ca şi alte femei să înveţe din greşelile mele sau ale lor.

Oare de ce femeile trebuie să se sacrifice pentru copiii lor? De ce femeile tinere de până în 30 de ani, sau un pic peste, după ce dau naştere unui copil, uită sau îşi neglijează soţul sau partenerul de viaţă?

Am întâlnit multe astfel de cazuri despre femei care în afară de serviciu, casă şi creşterea copilului, nu mai au viaţă intimă. Nu se mai ocupă de ele şi de partenerul de viaţă.

Uneori femeile, dintr-un moft de-al lor nu vor să le facă pe plac partenerilor lor. Am prietene şi cunoştinţe care, din diverse motive, îi resping pe partenerii lor şi nu realizează că îi îndepărtează de ele puţin câte puţin. Îi împing în braţele altor femei şi ajung să trăiască sub aceeaşi acoperiş doar din datoria de aş creşte copiii.

Experienţa mă face să încerc să împărtăşesc la câteva prietene şi cunoştinţe câteva din greşelile pe care le-am făcut. Au vârsta la care aş fi vrut să fac aceste schimbări. Sunt cu 10 ani mai tinere decât mine şi îşi lasă soţii cu ochii în soare, în acelaşi mod cum făceam şi eu.

Am încercat să o fac pe prietena mea să înţeleagă că evitându-şi soţul poate ajunge într-o situaţie similară cu a mea. Nu este conştientă de urmările grave ce pot avea loc datorită infidelităţii soţului ei. Uneori mi se pare că este anesteziată, că nu o interesează faptul că într-o zi soţul ei ar putea să se ducă la alta.

Nu doresc ca cineva să treacă prin ceea ce am trecut eu, din punct de vedere al sănătăţii. Poate dacă gândeam sau cineva m-ar fi sfătuit să-mi schimb atitudinea, aş fi evitat toate problemele în relaţia de cuplu, dar şi problemele de sănătate.

Aceeaşi gândire am întâlnit-o şi la femei care au puţin peste 40 de ani. Cineva mi-a mărturisit că nu ar mai avea relaţii intime cu soţul ei dacă s-ar lua numai după cum simte ea.

Dragele mele, eu am trăit după anumite principii. Dintotdeauna mi-am dorit să fiu în braţele unui singur bărbat. Până în prezent nu am încălcat această regulă. Trecerea timpului şi experienţa de viaţă îşi spune cuvântul în orice … din punct de vedere profesional, în creşterea copiilor, în căsnicie, într-o relaţie de iubire şi în una de prietenie.

Apropiaţi-vă de partenerii voştri de viaţă, găsiţi înţelepciunea să-i înţelegeţi. Împreună puteţi depăşi momentele grele prin care treceţi. Cea mai mare satisfacţie într-o relaţie este relaţia intimă dintre parteneri. Să fiţi iubite!  Semnat Sofia”

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

19 comentarii la „Mesajul unei cititoare”

  1. buna dimineata ,cinva si eu miam inpins sotul in bratele celei mai bune prietene ,simt sentimentul acumimi pare rau si mam schinbat ca am avut experenta esuata .

  2. Se spune ca barbatul nu este stapan pe trupul lui ,si femeia ,Iar femeia nu este stapana pe trupul ei,si barbatul .Totul pornoste de la fundatie ,intro relatie .Daca temelia a fost pusa gresit ,numai cu o mica caramida ,mai devreme sau mai tarziu ,toata constructia se va brabusii .Vorbesc din propie experienta ,este foarte dureros .Insa prin iertare ,vindecarea se poate produce !

  3. sexul nu inseamna neaparat dragoste,exista si curiozitate,alceva decit faci acasa poate din respect,din rusine sau poate fi si o necesitate pentru a intari o relatie profesionala,de afaceri chesti de genul asta….sau poate fi si razbunare….explicati pot fi multe….si asta nu inseamna ca iti inseli nevasta….

  4. Felicitari pentru postare! Sunt foarte multe de spus pe aceasta tema…. insa din punctul meu de vedere cred ca ''eroina'' se victimizeaza prea mult si nu e cazul .Isi asuma o vina pe care nu o are , faptul ca si-a respins sotul de multe ori arata mai mult o lipsa de comunicare intre ambii parteneri . Undeva s-a gresit ,asta e sigur, dar faptul ca ea s-a ales cu o boala in urma escapadelor lui ,asta o numesc prostie sau lipsa de respect de sine …din partea barbatului..Ce dracu',frate ,suntem in secolul 21 si nu stim sa folosim un prezervativ? Sa nu-mi spuna mie cineva ca ''acel'' barbat era atat de profund afectat de respingerea sotiei incat nu s-a mai gandit la consecinte atunci cand a ''comis-o''….Tu ce parere ai?

  5. multumesc pt aprecieri, toti suntem de acord ca a existat o prapastie in comunicarea lor. motivele pot fi diverse. din afara poate fi banal, dar ei stiu cel mai bine. cat despre prezervativ, nu este vorba despre starea psihica a barbatului, ci de starea de confort. un prezervativ incetineste rularea preputului in timpul actului sexual si nu este chiar comod. eu sunt convins ca el nu s-a gandit la consecinte datorita faptului ca pana atunci nu a mai contactat vreo boala venerica si nu si-a luat masuri de precautie. pe sistemul: doar nu o sa mi se intample tocmai mie …

  6. foarte buna postarea ta……surprinde in ea caracterul relatiilor noastre….eu sunt un barbat care considera ca sexul este uleiul care unge motorul unei relaţii…fara el nu merge motorul

  7. Doamnelor trebuie sa nu uitati o vorba straveche ,Sotia trebuie sa fie gospodina in casa doamna pe strada si curva in pat !!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.