Străinul … din casă

15468_body-skin-spaAm descuiat uşa şi am intrat în casă. Părea că nu este nimeni acasă. Mi-am lăsat geanta jos. De pantofi trebuia neapărat să mă descalţ. M-am sprijinit cu o mână de perete … am reuşit să desfac catarama de la un pantof apoi … cineva pe la spate mi-a spus mâinile la ochi.

M-am speriat… tremuram toată. Nu ştiam cum să reacţionez. S-a apropriat de mine … mă mirosea, voiam să ţip … eram blocată, fără reacţie. …

Apoi la ureche am auzit o voce calmă care mi-a spus:

– Nu te mişca … ai încredere în mine …

Vocea îmi părea cunoscută. Am răsuflat uşurată. De undeva a apărut o eşarfă închisă la culoare. M-a legat la ochi. Stăteam în picioare nemişcată. Aşteptam să văd care este următorul pas. După ce m-a legat, m-a luat în braţe şi m-a aşezat pe masa din living.

Nu scotea nici un cuvânt. M-a aşezat pe spate cu mâinile întinse. Simţeam ceva pe corpul meu care umblă. Avea ceva în mâna care trecea peste mine şi nu ştiam ce. A început de la pulpe, a urcat pe abdomen … voiam să ştiu ce anume era … a urcat mai sus. Prin eşarfă nu vedeam nimic.

A ajuns între sâni … era ceva delicat, fin la atingere, mă gâdila pe alocuri. Se apropia un miros cunoscut, părea a fi o floare. A urcat pe gât … mă gâdila … senzaţia de necunoscut mă incita … apoi pe obraz. Mirosea a trandafir.

L-a apropiat de nas … am tras aer în piept. Mirosul de trandafir proaspăt mi-a trezit toate simţurile. Stăteam nemişcată, o mână mi-a cuprins sânul drept, îl mângâia … pe rând mi-a tras sânii afară din sutien. Am simţit două buze care mi-au atins sfârcurile … i-au luat pe fiecare … o mână cotrobăia pe sub fustă.

A ajuns între picioare. Îmi masa uşor păsărica. Era plăcut, îmi muşcam uşor buzele… sfârcurile se întăriseră sub atacul limbii. O mână a intrat în chiloţii mei … abia aşteptam asta … un deget a intrat imediat înăuntru, făcându-mă să exclam de satisfacţie.

Stăteam întinsă pe masă cu braţele pe lângă corp. Gura lui s-a apropriat de păsărica mea. Ceva jucăuş se afla în interiorul meu. Era plăcut. I-am pus mâna pe cap şi apăsam cu putere. Era extraordinar.

Clitorisul îmi era dezmierdat … limba lui jucăuşă îi dădea târcoale. Mârâiam … picioarele mele îl strângeau strâns. Mi-a dat picioarele la o parte şi s-a îndepărtat de mine.

Am stat aşa câteva momente … voiam continuarea … doar nu m-a lăsat baltă?! … îmi mângâiam sânii, îi strângeam când … ceva tare şi gros a intrat adânc în mine … era perfect.

S-a culcat peste mine … sânii mei erau numai pentru el. Sugea hulpav … ca un nesătul … penetrarea a devenit alertă. Mi-am încolăcit picioarele în jurul său … mâinile mele se jucau în părul lui.

S-a oprit puţin din ritmul alert. Presa peste clitoris, se mişca aleatoriu … simţeam penisul său tare şi gros până în gât … a urcat mai sus pe mine … buzele sale le-au acoperit pe ale mele.

Ne sărutam cu pasiune … l-am cuprins cu braţele … mâinile şi-a făcut loc pe sub tricoul său … unghiile le-am fixat în carnea lui.

Răsuflam amândoi cu greu … mişcările corpului făceau penetrarea înceată, apoi … mai alertă … gâfâiam amândoi … se mişca din ce în ce mai repede … îmi venea să urlu.

Gura îmi era acoperită … zgomotele noastre se auzeau în surdină … se mişca şi mai tare … mi-am dezlipit gura de a lui … am scos un ţipăt de uşurare … el era obosit, mai avea puţin … mă penetra cu forţă … apoi a scos un sunet de eliberare.

A căzut peste mine. Greutatea lui aproape mă sufocase. Mă săruta, îmi mângâia obrajii. Mi-a dat jos eşarfa de la ochi şi mi-a spus:

– Bine ai venit acasă, iubito!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Străinul … din casă”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.