Prima noapte împreună

9395794621_b5f1fe168f_oCăldura nopţii ne-a determinat să dormim dezbrăcaţi, înveliţi parţial cu un cearceaf. Era prima noapte împreună. Ne aflam în apartamentul unde stătea cu alte două fete.

Voiam să profităm din plin de singurătatea noastră. Restul fetelor erau plecate şi speram să vină cât mai târziu. Mihaela era dornică să eliberăm lacătul dorinţelor noastre intime. …

A pornit la atac. O aşteptam pregătit. Discuţiile noastre despre sex ne-au stimulat curiozitatea pentru a ne cunoaşte intim. M-am apropriat de ea, m-am lipit de corpul ei. Părea mai fierbinte ca oricând.

Mâinile noastre au plecat într-o călătorie exploratorie pe corpul celuilalt. Puţin câte puţin mi-am câştigat poziţia deasupra ei. Ardeam de nerăbdare să-i cunosc fiecare porţiune a corpului ei. Cu toate că nu mi-a spus-o direct, abia aştepta să-i ating buzele feminităţii ei pentru un cunnilingus prelungit.

O sărutam pe gât… o muşcam uşor, cât să nu îi fac semn. Gândul meu era să ajung jos, la punctul fierbinte, între picioarele ei… să-i simt pielea fină de pe coapse cum îmi mângâie obrajii. Să-i gust seva…

Sânii ei mici şi rotunzi mă invitau lângă ei. Sfârcurile aşteptau ţuguiate să fie atinse de buzele şi limba mea. Mă aflam între sânii ei, i-am cuprins cu palmele, îi trăgeam către mine. Cu limba mă jucam în jurul sfârcurilor.

Se uita atent la mine, în timp ce mă jucam cu sânii ei. Palmele mi-au rămas imobilizate pe sâni în timp ce eu alunecam… spre buric… i-am dat un sărut… apoi mai jos… între picioare… I-am descoperit păsărica delicată la atingere.

Nu am stat pe gânduri… mi-am potrivit buzele pe vulva ei şi cu limba executam mişcări de jos în sus… cu palmele îi frământam sânii… ofta şi suspina. Şi-a pus palmele peste ale mele şi mă îndruma să acţionez puţin mai tare.

Am luat o mână de pe sâni şi i-am băgat un deget în vagin… îmi facem loc încet… clitorisul îl dezmierdam cu limba. Am continuat câteva minute apoi mi-a zis:

– Mai continui altă dată… vreau acum să mă penetrezi până nu vin colegele…

S-a întors pe burtă în poziţia ei favorită… m-am urcat peste ea şi mi-am potrivit penisul în vaginul ei. Era o poziţie atipică pentru mine, dar trebuia să îi satisfac dorinţele.

Aproape mă lasasem cu toată greutatea peste ea… să intru cât mai mult. O sărutam pe gât… cu vârful limbii urcam şi coboram pe gâtul ei. M-am oprit la ureche… i-am luat lobul urechii între buze… cu limba făceam cercuri în jurul său.

Mihaela stătea pe burtă cu mâinile pe lângă ea… suspina şi gâfâia. Ritmul mişcărilor a crescut… ea era în extaz…

Uşa apartamentului s-a auzit a fi deschisă şi două voci de femeie s-au auzit. Mihaela a sărit ca arsă, s-a dat la o parte şi s-a pus pe perna ei, cu spatele la mine.

– Ce s-a întâmplat, am întrebat-o eu?

– Au venit colegele…

-… vin la noi în dormitor?

– Nu ar trebui să vină, dar dacă intră nu vreau să ştie că facem sex…

Nu am mai insistat şi m-am aşezat pe partea mea de pat şi mă uitam pe tavan. Dimineaţa eram îmbrăcat gata să plec. Stăteam amândoi întinşi pe pat. Ne sărutăm… apoi i-am spus:

– Mi-a plăcut seara trecută, cred că şi ţie. Îmi pare rău că ne-am oprit, rămâne pe data viitoare…

Nu a zis nimic. Mi-a dat un sărut, mă mângâia pe piept, apoi mai jos la prohab. Penisul se întărea uşor… simţea şi ea acest lucru. Mi-a desfăcut nasturii de la pantaloni a băgat mâna în chiloţi l-a scos afară… se juca cu el.

Ne sărutam şi nu aveam idee care este următoarea ei mişcare. Mi-a tras tricoul uşor în sus. M-a sărutat pe gât, apoi mai jos pe abdomen şi a ajuns la penis.

L-a cuprins între buze, cu limba făcea cercuri în jurul său… nu mă aşteptam la asta. Cu mâna culisa prepuţul încet… nu se grăbea deloc. Îmi lingea penisul… apoi îl baga înapoi… plescăia uşor… stătea cu capul pe abdomen.

Nu aş fi vrut să termin aşa, cu toate că îmi plăcea tratamentul la care eram supus. Nu se grăbea deloc. Limba ei jucăuşă mă înnebunea. Buzele le simţeam mulate pe gland… eu nu vedeam nimic… dar simţeam plăcerea.

Simţeam cum se aproprie… penisul se plimbă în guriţa ei… limba îmi dădea fiori. Mişcările ei erau intense… mă jucam în părul ei cu o mână, iar cu cealaltă îi mângâiam un sân. Penisul dădea semne de erupţie… ea continua cu buzele şi limba să-mi ofere plăcerea celui mai rapid orgasm.

Simţeam că vine… aahhh, vine… i-am spus. Ea a continuat… aaahhh… nu s-a dat la o parte. A scurs tot… era minunat.

Eu am rămas blocat… m-a şters cu un şerveţel şi s-a aşezat lângă mine fără să îmi zică nimic. Abia aştept o nouă întâlnire.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.