Noapte albă la hotel 3

3317779750_6d16b72448_b… M-am aşezat comod pe spate. S-a urcat pe mine. Eram amândoi îmbrăţişaţi, ne sărutam şi ne mângâiam. Mă mângâia pe corp, alunecând în jos către abdomen… mai jos… mi-a apucat bărbăţia în mână şi se juca cu ea.

Din când în când îşi mişca fin degetele pe scrot, delicat îl cuprindea cu mâna… îl masa uşor. Penisul se întărise… masajul delicat mi-a adus la viaţa bărbăţia. …

A renunţat la săruturile noastre… încet, încet… alunecând spre penis. Câte un sărut fin primeam  pe corp pe măsură ce se depărta de mine.

Avea penisul într-o mână… culisa prepuţul pe toată lungimea într-un ritm agale. Se uita la mine şi zâmbea. S-a apropriat mai mult… a scos limba afară. Cu vârful atingea penisul, se mişca în sus şi în jos pe toată lungimea, în timp ce culisa prepuţul.

A coborât puţin în zona scrotului, apoi a urcat către vârf. Îmi plăcea să o privesc… îmi plăcea  modul cum îi acorda atenţie bărbăţiei mele şi modul discret în care îmi zâmbea.

La fiecare atingere cu limba în jurul glandului mă făcea să scot un suspin de plăcere. Buzele s-au apropiat şi i-au dat un sărut scurt, apoi încă o dată… puţin mai apăsat. Se juca mine, cu starea mea de spirit.

L-a cuprins între buze, întâi vârful … pe care cu limba îl atingea încet, apoi cobora mai mult. Pe măsură ce cobora, limba făcea cercuri în jurul lui. Şi-a luat mâna de pe penis şi a pus-o pe scrot. Îmi masa încet testiculele.

Se mişca încet, penisul meu dispărea jumătate în guriţa ei, ochii se uitau fix către mine. Îl scotea afară, apoi intra iar… voiam să nu se termine niciodată. Plăcerea intensă îmi învăluia tot corpul. Mişcările ei au început să devină mai rapide… din ce în ce mai rapide.

A făcut o pauză, se mişca încet… relua procesul cu mişcări lente, apoi din ce în ce mai rapide. De fiecare dată la fel. S-a oprit din mişcări, a eliberat penisul… limba se plimba pe toată lungimea, apoi a coborât către scrot…

S-a ridicat, a venit către mine şi s-a aşezat peste mine. A luat penisul cu mâna şi l-a potrivit în vagin. Stătea drept şi mă călărea. I-am cuprins sânii cu palmele. Îi smotoceam pe amândoi, se mişca în sus şi în jos cu rapiditate.

Când obosea, făcea o pauză, se lăsa puternic peste mine… şi se mişca înainte şi înapoi, apoi în sus şi în jos, cu mişcări lente… mai rapide. Patul scârţâia… pe ea nu părea să o deranjeze. Sărea în penisul meu din ce în ce mai tare.

Simţeam că se aproprie… mă jucam cu sfârcurile ei, am închis ochii, mă concentram, îmi încordasem muşchii. Blonda m-a simţit… experienţa ei şi-a spus cuvântul… gâfâia din ce în ce mai tare, se mişca din ce în ce mai rapid.

Mă trăgea uşor de sfârcuri… îmi muşcam uşor buzele… ea sărea, obosise… ştia că urmează să am orgasm şi intensifica mişcările.

S-a dat la o parte de pe mine brusc şi s-a dus direct la penis… cu mâinile îmi masa testiculele, iar penisul voios se bucura de atenţia buzelor. A dispărut… se mişca intens… simţeam cum vine… cu o mână o ţineam de cap, mă jucam în părul ei…

Mişcările ei erau rapide… simţeam… se apropria… şi a venit… un jet puternic a ţâşnit… şi următorul… tremuram tot… apoi m-am liniştit. Stăteam nemişcat, blonda îmi culisa prepuţul… toată sămânţa mea s-a dus… la blondă.

S-a aşezat lângă mine… şi-a pus capul pe umărul meu, mă mângâia pe piept… stăteam unul lângă altul să ne tragem sufletul.

… citeste partea intai …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

7 comentarii la „Noapte albă la hotel 3”

  1. aceasta nu este adevarata, este fantezie. reale, traite de mine sunt : surpriza din noapte, innebunit dupa ea, sub clar de luna, un moment de relaxare, o dupa-amiaza grabita, petrecerea Anei – doar partial (un amestec de fantezie si real).

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.