Bărbatul din inima mea 3

beach-2069002_960_720… În timp ce ne spălam mă uitam atentă la trupul său. Era plin de spumă. Sub pretextul că îl ajut să se spele, profitam de ocazie să-i ating corpul.

Stăteam amândoi în picioare, palmele mele se plimbau peste pectoralii lui… duşul a început să curgă peste noi. M-am lipit de el… am dat să-l sărut. M-a apucat uşor de obraji şi m-a sărutat lung.

Mâna aluneca încet… am ajuns la penis… l-am apucat cu o mână, mă jucam…se întărea puţin câte puţin. … L-am împins încet până s-a lipit de zid… continuăm să ne sărutăm, penisul lui era tare. … L-am sărutat pe gât… oftam şi-mi muşcam buzele de fiecare dată când îmi plimbam mâinile pe corpul lui. I-am sărutat pe rând sfârcurile… am coborât mai jos pe abdomen.

M-am aşezat în genunchi… i-am luat glandul cu o mână… zâmbeam, mă uitam în ochii lui. Sergiu se uită fix la mine, ştia ce urma. Îl mângâiam uşor pe abdomen, mi-am apropriat buzele… i-am dat un sărut, şi încă unul… m-am uitat în sus, buzele s-au deschis… a alunecat încet… îmi plăcea să-l necăjesc.

Îl vedeam cum îşi muşcă buzele. Ofta de fiecare dată când intra… am vrut să merg până la capăt, dar era prea mare pentru mine… mă mulţumeam cu jumătate.

Limba jucăuşă desena opturi la vârf, apoi urca şi cobora pe toată lungimea până la scrot… era golaş, cum îmi place mie.

L-am apucat de fese… trăgeam de ele… penisul se plimbă în gura mea, mmmhhh, un dute-vino alert… Sergiu era înnebunit.

M-a prins de cap, se juca în părul meu… mă ţinea fix, îşi mişca corpul înainte şi înapoi. La început mai încet, apoi mai alert. Mă aşteptam să vrea o finalizare orală… când mi-a eliberat capul, şi-a scos penisul m-a luat în braţe… m-a lipit de perete.

A intrat adânc în mine… se mişca rapid… mă ţineam de gâtul lui, el mă săruta pe gât, cu o mână mă trăgea de sâni… mâinile mele l-au cuprins, îmi treceam mâinile pe spatele lui lat.

Eram în delir… se mişca din ce în ce mai rapid, gâfâia… îmi venea să ţip de plăcere, mă trăgea de sâni, mă săruta pe gât.

S-a oprit puţin… mi-a aşezat picioarele pe umerii lui… şi-a potrivit mai bine penisul, îl simţeam adânc în mine… se mişca rapid. Mă săruta uşor pe gambă, poziţia nu era una comodă, mă dureau picioarele… el se mişca din ce în ce mai tare.

M-a lăsat jos, m-a întors cu spatele… m-a aplecat uşor către înainte… a intrat fulgerător. Mă ţinea de mijloc… se mişca alert, cu o mână îmi cauta sânii, trăgea de ei.

Gâfâia din ce în ce mai tare… aaahhh… a rămas înţepenit. M-am dat la o parte, l-am luat în braţe şi îl sărutam cu foc. Sămânţa lui se scurgea încet pe mine şi pe jos.

Am mai făcut duş o dată, ne-am aşezat pe pat… stăteam unul lângă altul îmbrăţişaţi.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Bărbatul din inima mea 3”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.